De ce nu ajunge la orgasm?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Orgasm » de ce nu ajunge la orgasm? » Pagina 1 din 1

buby Avatarul lui buby
Citeaza Raspunde

Postat de buby pe 14 Ianuarie 2009 la 13:25

Am o prietena de 19 anisori, e cam recenta relatia, si mi-a marturisit ca nu crede ca a avut orgasm provocat de un barbat doar de ea. Mi se pare ciudat mai ales pt se umezeste de numa si pot sa zik ca am incercat deja tot felu, dar tot degeaba, eu zik ca e ceva psihic...sau?
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 14 Ianuarie 2009 la 22:10

sau chiar n-ai reusit , faza ca umezitul e ca la barbati erectia , nu-i musai sa si ejaculezi si sa ai orgasm numai pt ca ai erectie , toate se invata ... spor la treaba
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Ianuarie 2009 la 22:45

pffffffff..... ce subiect...

bafta!
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Ianuarie 2009 la 11:05

De la: Greenie, la data 2009-01-14 22:45:46pffffffff..... ce subiect...

bafta!

Sustin ce a zis Greenie, CE DRAQ ORGASM IN SUS ORGASM IN JOS... CE E ATATA FILOZOFIE, INTELEG K AI O PROBLEMA, DAR VEZI K SUNT TOPICURI DE GENU DEJA...
TopyNWD Avatarul lui TopyNWD
Citeaza Raspunde

Postat de TopyNWD pe 14 Iunie 2010 la 18:19

De la: buby, la data 2009-01-14 13:25:08Am o prietena de 19 anisori, e cam recenta relatia, si mi-a marturisit ca nu crede ca a avut orgasm provocat de un barbat doar de ea. Mi se pare ciudat mai ales pt se umezeste de numa si pot sa zik ca am incercat deja tot felu, dar tot degeaba, eu zik ca e ceva psihic...sau?

Heyy guyyss, wake up ! Nu mai fiți așa răi :(!

În primul rând ca să aduci o fată la orgasm trebuie în primu rând să te placă foarte mult !!!! Să fie atrasă de tine din toate punctele de vedere și să-i facă plăcere când o face cu tine mai dur sau mai romantic!

Eu am avut o prietena de vro 10 luni și vreau să zic ca o fată ca aceea nu cred că am să mai întâlnesc... deci era curvă-n pat și femeie-n viață !Când ne întâlneam în pat avea numai orgasme multiple ... dar nu am reușit niciodată la un orgasm maxim pentru că nu era necesar!

Deci ca să faci o fată să aibe orgasm, nu este necesar să ai mândrețea de 50 km și groasă ca pitonu, normală este de ajung dar contează mult experiența pe care o ai !
Îți dau un sfat ... fă preludiu mai mare, agito mult și fa-o să numai poata aștepta și să nu uiți si de postludiu ca atunci se va simte mai ocrotită și mai indrăgostită ca niciodată !

HF (Have fun) !
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 14 Iunie 2010 la 18:48

De la: buby, la data 2009-01-14 13:25:08Am o prietena de 19 anisori, e cam recenta relatia, si mi-a marturisit ca nu crede ca a avut orgasm provocat de un barbat doar de ea. Mi se pare ciudat mai ales pt se umezeste de numa si pot sa zik ca am incercat deja tot felu, dar tot degeaba, eu zik ca e ceva psihic...sau?

Sau mai ai de invatat si tu....
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 16 Iunie 2010 la 11:37

De la: TopyNWD, la data 2010-06-14 18:19:51Când ne întâlneam în pat avea numai orgasme multiple ... dar nu am reușit niciodată la un orgasm maxim pentru că nu era necesar!

orgasmele se impart in 2 categorii?? multiple si maxime ??
effervescent Avatarul lui effervescent
Citeaza Raspunde

Postat de effervescent pe 16 Iunie 2010 la 11:42

O sa ajunga :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Iunie 2010 la 12:03

De la: effervescent, la data 2010-06-16 11:42:40O sa ajunga :)

cu altul
erin Avatarul lui erin
Citeaza Raspunde

Postat de erin pe 16 Iunie 2010 la 14:50

Dar tu cati ani ai? Si ce e acela orgasm, dupa ea? Dar dupa tine? Vrei un raspuns cu detalii anatomice, unul cu detalii tehnice, unul...si oricum, ce inseamna relatie recenta in cazul tau? Si de ce ar avea asa mare importanta legatura intre vechimea relatiei si existenta orgasmului (la ea, ca de tine vad ca nu specifici nimic...)? Am intrebat prea multe?
Citeaza Raspunde

Postat de TopyNWD pe 16 Iunie 2010 la 18:17

De la: erin, la data 2010-06-16 14:50:35Dar tu cati ani ai? Si ce e acela orgasm, dupa ea? Dar dupa tine? Vrei un raspuns cu detalii anatomice, unul cu detalii tehnice, unul...si oricum, ce inseamna relatie recenta in cazul tau? Si de ce ar avea asa mare importanta legatura intre vechimea relatiei si existenta orgasmului (la ea, ca de tine vad ca nu specifici nimic...)? Am intrebat prea multe?

Cred că suntem de aceeași undă 1 sept și de aceea ai pus atâtea întrebari
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Iunie 2010 la 18:23

De la: TopyNWD, la data 2010-06-14 18:19:51

În primul rând ca să aduci o fată la orgasm trebuie în primu rând să te placă foarte mult !!!! Să fie atrasă de tine din toate punctele de vedere și să-i facă plăcere când o face cu tine mai dur sau mai romantic!

Eu am avut o prietena de vro 10 luni și vreau să zic ca o fată ca aceea nu cred că am să mai întâlnesc... deci era curvă-n pat și femeie-n viață !Când ne întâlneam în pat avea numai orgasme multiple ... dar nu am reușit niciodată la un orgasm maxim pentru că nu era necesar!

Deci ca să faci o fată să aibe orgasm, nu este necesar să ai mândrețea de 50 km și groasă ca pitonu, normală este de ajung dar contează mult experiența pe care o ai !
Îți dau un sfat ... fă preludiu mai mare, agito mult și fa-o să numai poata aștepta și să nu uiți si de postludiu ca atunci se va simte mai ocrotită și mai indrăgostită ca niciodată !

HF (Have fun) !

ia sezi mumos olea' sa vad cati ani ai tu mah TOPY,de agasezi lumea cu raspunsuri politically corect gen,nu conteaza lungimea ci istetimea,preludiu cat o zi de duminica,gagica-mea a ajuns de 10 ori la climax inainte sa o scot din pantaloni,etc...

exista o stiinta a orgasmului...
Citeaza Raspunde

Postat de TopyNWD pe 17 Iunie 2010 la 17:21

De la: theinterzisu, la data 2010-06-16 18:23:26

HF (Have fun) !

ia sezi mumos olea' sa vad cati ani ai tu mah TOPY,de agasezi lumea cu raspunsuri politically corect gen,nu conteaza lungimea ci istetimea,preludiu cat o zi de duminica,gagica-mea a ajuns de 10 ori la climax inainte sa o scot din pantaloni,etc...

exista o stiinta a orgasmului...

Am 21 de ani ...

Helloo ? E o chestie psihică dacă nu poate ajunge ! Răspun și sfătuiesc așa cum știu ... dacă greșesc asta e ! Nu e nimeni obligatoriu să-mi asculte sfatu :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Septembrie 2010 la 17:25

nu e nik ciudat. tu nu o poti satisface
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 3 Septembrie 2010 la 03:27

poate nu sunteti voi capabili sa o duceti pe culmile placerii. eh, lasa ca isi va gasi ea alesul :)
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 3 Septembrie 2010 la 03:42

In general..,cand EA va vrea ..,va avea...

Asta tzine de puterea ei de ...deschidere in ceea ce priveste viata sexuala. Bineintzeles..,partenerul trebuie sa-i creeze premisele...
armandd Avatarul lui armandd
Citeaza Raspunde

Postat de armandd pe 19 Septembrie 2010 la 11:07

HF (Have fun) !

Bei ,pedofilule....ai avut o prietena de vreo 10 luni ?

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info