Integrare in absolut
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » INTEGRARE IN ABSOLUT » Pagina 1 din 1

lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 14 Ianuarie 2009 la 23:17

Exista o intrebare care ma freaca de mult si nu ma lasa sa dorm cand am de lucru..
Exista o intrebare pe care o frec de mult.. si de mult ce o frec, nu-i gasesc raspuns!

Oare cum o fi, sa fii mic, slab, batran si urat cu spume si cu toate astea un milion de femei sa se dea in vant dupa urina ta??? De cate ori te trec nevoile trupesti, sa nu ai nevoie de un WC, ci sa existe 50 de gagici care sa te roage sa le dai si lor un strop?

Cum o fi sa inventezi o INTEGRARE IN ABSOLUT, apoi sa gasesti o mie de credule, carora sa le vinzi gogoasa asta doar ca sa le belesti pe rand.. sau pe toate odata si apoi sa te pi*i in gura lor.. la propriu! si culmea, sa mai fii si platit pentru asta !

Cum o fi sa fii GURU??

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Ianuarie 2009 la 00:00

GURU o avea de 25 cm si poate sa comunice la distante astronomice prin puterea gandului.Acum e in suedia.
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 15 Ianuarie 2009 la 13:10

De la: CENTURY, la data 2009-01-15 00:00:08 GURU o avea de 25 cm si poate sa comunice la distante astronomice prin puterea gandului.Acum e in suedia.

sunt in urma cu stirile.. a iesit de la mititica???
A plecat in Suedia sa beleasca ceva blondine??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Ianuarie 2009 la 13:59

odata eram guru al berilor:d...acum sunt guru al ceaiuluii:(
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Ianuarie 2009 la 20:17

Inchisoarea in Suedia e o mare placere ,totul e luxos acolo ,mancare buna ,cablu,mobil si singur in camera.Stie guru ce stie
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 15 Ianuarie 2009 la 23:18

imi place cum ai raspuns la provocare , tu chiar ai deschis un topic cu integrarea

si ca sa fiu on topic : nu stiu , cred ca erau f disperate si instabile daca au acceptat asa ceva , dar eu i-as da la neanea guru ala 5 lingurite de clopixol si sa vezi cum ramane integrat in absolut , cu neuronul pulsand ca o larva in cochilie
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 15 Ianuarie 2009 la 23:59

Ok.. lasand partea scarboasa a lucrurilor, de ce avea tipul ala atatia adepti???? care era partea buna? trebuie sa fi existat una!!
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 16 Ianuarie 2009 la 00:08

te-ai intalnit vreodata cu schizofreni ? ei daca stai si ii asculti au un dar de a te convinge , pare f logic ceea ce spune , el face de fapt doar o salata de idei , si pers care raspund la asa ceva tb sa aiba o grava deficienta in ceea ce priveste respectul de sine , sau sa aiba alte boli eu altfel nu imi explic
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 16 Ianuarie 2009 la 15:13

Sunt MULTE motive , de ce ? , in primul rand omul e o fiinta complexa ,si exista etape in viata noastra cand suntem vulnerabili, si daca apare cinva care cu un pic de cunostiinte legat de manipulare sau hipnoza iti zice un adevar universal amestecat cu o minciuna gogonata , poate un pic de magie , te lasa sa crezi ca e cine stie ce guru , a aparu un serial de curand :The Mentalist (un fel de sherlock holmse modern), e interesant, si o sa intelegi cat de usor e sa pacalesti pe cinvea daca sti cum ....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Ianuarie 2009 la 15:20

sa trecem Carpatii ne trebuie Adealul de-ar fi sa ne ngropam de vii/inainte inainte cu sabia in mana/hotarul nedrept sa-l zdrobim....cam asa e cu uru....o sa ii zdrobeasac aia din pusc lui fundu cu pwla:P....si o sa il arunce in spini ,...nadejdea e la ei:D
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 17 Ianuarie 2009 la 22:45

azi dasca trece carpatii , eu iti recomand ardenii , sunt si ei frumosi
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 19 Ianuarie 2009 la 00:50

De la: gabi8ma, la data 2009-01-17 22:45:34azi dasca trece carpatii , eu iti recomand ardenii , sunt si ei frumosi

eu sunt din ardeal... :P si ti-am zis ca-mi pun capastru si haturi da' ai ignorat :P =)) =))
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 19 Ianuarie 2009 la 01:03

De la: radhookoo, la data 2009-01-19 00:50:06
De la: gabi8ma, la data 2009-01-17 22:45:34azi dasca trece carpatii , eu iti recomand ardenii , sunt si ei frumosi

eu sunt din ardeal... :P si ti-am zis ca-mi pun capastru si haturi da' ai ignorat :P =)) =))

a zis ARDENII nu ARDELENII
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 19 Ianuarie 2009 la 02:08

De la: lawyer, la data 2009-01-14 23:17:25Exista o intrebare care ma freaca de mult si nu ma lasa sa dorm cand am de lucru..
Exista o intrebare pe care o frec de mult.. si de mult ce o frec, nu-i gasesc raspuns!

Oare cum o fi, sa fii mic, slab, batran si urat cu spume si cu toate astea un milion de femei sa se dea in vant dupa urina ta??? De cate ori te trec nevoile trupesti, sa nu ai nevoie de un WC, ci sa existe 50 de gagici care sa te roage sa le dai si lor un strop?

Cum o fi sa inventezi o INTEGRARE IN ABSOLUT, apoi sa gasesti o mie de credule, carora sa le vinzi gogoasa asta doar ca sa le belesti pe rand.. sau pe toate odata si apoi sa te pi*i in gura lor.. la propriu! si culmea, sa mai fii si platit pentru asta !

Cum o fi sa fii GURU??

cumva ti-ai pastrat pipilica in sticlute si acum vrei sa le vinzi ?! "scump domne scump in partea cealalta e mai ieftin"
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 19 Ianuarie 2009 la 11:40

De la: radhookoo, la data 2009-01-19 00:50:06

ei nu da aud si citesc selectiv .... si eu sunt din ardeal , da acum sunt aproape de ardeni , si eu daca imi aduc bine aminte te-am mai invitat
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 19 Ianuarie 2009 la 13:59

De la: DMark, la data 2009-01-19 02:08:41
De la: lawyer, la data 2009-01-14 23:17:25Exista o intrebare care ma freaca de mult si nu ma lasa sa dorm cand am de lucru..

Cum o fi sa fii GURU??

cumva ti-ai pastrat pipilica in sticlute si acum vrei sa le vinzi ?! "scump domne scump in partea cealalta e mai ieftin"

Care-i schepsisu ca nu ma prind!? esti prea subtil
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 20 Ianuarie 2009 la 00:21

De la: lawyer, la data 2009-01-19 13:59:56

Cum o fi sa fii GURU??

"urina", "nevoile trupesti", "WC", "strop", "pi*i" si vrei sa fii GURU sa ne vinzi pipilica (cum facea si GURU)
"scump domne scump in partea cealalta e mai ieftin" - o reclama stupida de la TV
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 20 Ianuarie 2009 la 00:21

De la: lawyer, la data 2009-01-19 13:59:56

Cum o fi sa fii GURU??

"urina", "nevoile trupesti", "WC", "strop", "pi*i" si vrei sa fii GURU sa ne vinzi pipilica (cum facea si GURU)
"scump domne scump in partea cealalta e mai ieftin" - o reclama stupida de la TV
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Ianuarie 2009 la 12:58

cat e litru de pipi?vreau 2 cisterne:D...si ardenii,,,gabi..sunt cam departe muntii astia de mn:(
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Ianuarie 2009 la 21:00

De la: dasca777, la data 2009-01-20 12:58:11cat e litru de pipi?vreau 2 cisterne:D...si ardenii,,,gabi..sunt cam departe muntii astia de mn:(

da parca te dadeai mare si m-am gandit ca ajungi pana aici
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2009 la 20:36

Lawyer dar de cand te framanta treaba asta?
Daca nu ma insel guru a cam expirat, mai are si el o besina pe tzeava si crapa. Pe mine ce ma mira e faptul ca prostii astia de la tv din cand in cand mai amintesc de el, se mai aduna dobitocii astia de la Misa si mai fac cate o spirala la 'curu gol' si hopa creste popularitatea lui guru.
Nu ma asteptam sa-l antalnesc aici pe forum si nu ma asteptam sa pomenesti tu de el.

Recunosc ca nu prea am avut in ultimul timp topic de care sa ma leg
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 23 Ianuarie 2009 la 20:40

fa unul
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 24 Ianuarie 2009 la 00:26

De la: tinuotin, la data 2009-01-23 20:36:59Lawyer dar de cand te framanta treaba asta?
Daca nu ma insel guru a cam expirat, mai are si el o besina pe tzeava si crapa. Pe mine ce ma mira e faptul ca prostii astia de la tv din cand in cand mai amintesc de el, se mai aduna dobitocii astia de la Misa si mai fac cate o spirala la 'curu gol' si hopa creste popularitatea lui guru.
Nu ma asteptam sa-l antalnesc aici pe forum si nu ma asteptam sa pomenesti tu de el.

nu mai stiu de unde mi-a venit ideea.. aaa ba stiu!! ma trecea un pipi si nu aveam o buda prin preajma.. ma trecea rau, da' rau de tot si ma gandeam eu in sinea mea:
- ce n-as da sa fiu guru ca sunt o groaza de guri pe strada in care m-as putea pi*a acum!!
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 25 Ianuarie 2009 la 16:01

De la: tinuotin, la data 2009-01-23 20:36:59Lawyer dar de cand te framanta treaba asta?

NOTĂ: la americani 101 sunt cursurile introductive.

gramatica101: la început și sfârșit de cuvânt, se scrie cu "î din i". doar la mijloc de cuvânt se scrie cu "â din a". așadar este " "ÎNCEPUT" nu "ÂNCEPUT". ai "PRICEPUT"?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 00:02

De la: radhookoo, la data 2009-01-25 16:01:09

NOTĂ: la americani 101 sunt cursurile introductive.

gramatica101: la început și sfârșit de cuvânt, se scrie cu "î din i". doar la mijloc de cuvânt se scrie cu "â din a". așadar este " "ÎNCEPUT" nu "ÂNCEPUT". ai "PRICEPUT"?

Multumesc frumos de interventie. Apreciez foarte mult atentia ta, si sper ca te uiti si la ce scriu nu numai la felul cum scriu.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info