Sex cu fosta.... e ok? sau mai bine o las balta?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Orgasm » sex cu fosta.... e ok? sau mai bine o las balta? » Pagina 1 din 1

raul_balasa Avatarul lui raul_balasa
Citeaza Raspunde

Postat de raul_balasa pe 15 Ianuarie 2009 la 15:36

Am si eu o problema...De vreo 3 luni m-am despartit de prietena cu care am stat 5 ani, dupa o luna am inceput sa ne intalnim si sa o facem impreuna pt ca ne place la amndoi unul cu celalalt. Intre timp am aflat ca ea ma inselase timp de 1 an inainte sa ne despartim si acum e cu tipul ala. O urasc foarte mult pentru asta si nu vreau sa ma mai impac cu ea... insa nu mi-o pot scoate din cap si o caut pentru cate o partida de sex, culmea e ca nu spune niciodata nu... Chiar nu stiu ce sa fac, pt ca am incercat si alte fete si nu imi place nici una ca ea...Dati-mi un sfat....ce as putea sa fac? apropo am 21 de ani...
DanAnghel Avatarul lui DanAnghel
Citeaza Raspunde

Postat de DanAnghel pe 15 Ianuarie 2009 la 15:52

asa nu o poti uita,cu siguranta mai devreme sau mai tarziu o sa apara cineva cu care sa te intelegi si mai bine la pat.Din momentul ala fosta e...............ex si atat.Inca esti mic,mai ai de trecut prin experiente de genul asta :)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Ianuarie 2009 la 14:07

las'o balta!! asta e clar.
trebuie sa fii mai puternic decat ea si sa pleci pe drumul tau, altfel vei sta in umbra ei mult timp de acum incolo, si trebuie sa depasesti momentul asta. scr*w it! ai doar 21 de ani.
:)

mi s'a propus si mie, cu un tip cu care am stat ceva timp, si am refuzat, era misto cu el, dar mi'am zis ca, pariu ca voi gasi altul si mai bun!
si asa a fost!!!

viata nu se termina aici, ce naiba... esti baiat mare
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Ianuarie 2009 la 11:15

Da-i in ea zdravan FARA IMPLICATII!! si dupa pleaca ca familistu... scurt si la obiect
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 26 Ianuarie 2009 la 11:28

De la: rap_boy, la data 2009-01-26 11:15:34Da-i in ea zdravan FARA IMPLICATII!! si dupa pleaca ca familistu... scurt si la obiect

cum fara implicatii, ca deja e implicat pana in gat!!!

e greu, dar las-o!!! si sexul.... o sa fie ok si cu alta... dar numai dupa ce vei reusi sa treci peste fosta...

app, mai poti sa i-o tragi cand stii ca si-o trage cu altul (si nu oricare altul, ci ala cu care te-a inselat) ? stiam ca orgoliul bate iubirea... nu bate si chestiile mai... fizice???
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Ianuarie 2009 la 11:33

De la: ayleen, la data 2009-01-26 11:28:31
De la: rap_boy, la data 2009-01-26 11:15:34Da-i in ea zdravan FARA IMPLICATII!! si dupa pleaca ca familistu... scurt si la obiect

cum fara implicatii, ca deja e implicat pana in gat!!!

e greu, dar las-o!!! si sexul.... o sa fie ok si cu alta... dar numai dupa ce vei reusi sa treci peste fosta...

app, mai poti sa i-o tragi cand stii ca si-o trage cu altul (si nu oricare altul, ci ala cu care te-a inselat) ? stiam ca orgoliul bate iubirea... nu bate si chestiile mai... fizice???

Eu nu am avut problema de genu... Bene k nu-s intreg la minte, dar asta e alta problema. Cu ce e implicat ?? Cu faptu k si-o trage si curata instalatia?? Stiu k e gandire de dobitoc, dar dak e o FOSTA ce te mai astepti? Sa te impaci cu ea ??Ciorba reincalzita nu e niciodata buna... Daca ti se ofera ocazia profita de ea si pa si pusi!
Fara sa te gandesti la implicatii sau sa iti faci obligatii sau alte vrajeli

That worked for me...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Iunie 2010 la 13:07

daca v ati desp si ea are pe altul, dar se culca cu tine, inseamna k e pamarama mare. asa ca las o, nu merita !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Iulie 2010 la 09:48

De la: raul_balasa, la data 2009-01-15 15:36:39Am si eu o problema...De vreo 3 luni m-am despartit de prietena cu care am stat 5 ani, dupa o luna am inceput sa ne intalnim si sa o facem impreuna pt ca ne place la amndoi unul cu celalalt. Intre timp am aflat ca ea ma inselase timp de 1 an inainte sa ne despartim si acum e cu tipul ala. O urasc foarte mult pentru asta si nu vreau sa ma mai impac cu ea... insa nu mi-o pot scoate din cap si o caut pentru cate o partida de sex, culmea e ca nu spune niciodata nu... Chiar nu stiu ce sa fac, pt ca am incercat si alte fete si nu imi place nici una ca ea...Dati-mi un sfat....ce as putea sa fac? apropo am 21 de ani...

te-a inselat pe tine cu altul, acum il inseala pe altul cu tine...
ce e rau in asta?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info