Prietena mea nu ma mai vrea... :
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Hobby » Prietena mea nu ma mai vrea... : » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Ianuarie 2009 la 10:25

prietena mea nu ma mai vrea si nu inteleg motivul... am incercat sa vb cu ea si tot nimic... as vrea sa devin indiferent in situatia asta...dar dupa 1 an si jumatate nu stiu daca mai pot... sincer nu stiu ce sa mai fac...???
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 16 Ianuarie 2009 la 17:32

in ce sens nu te mai vrea?
nu te mai vrea in pat sau nu te mai vrea ca iubitul ei?
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 Ianuarie 2009 la 04:37

Prinde-l cu ala cu care te insala, leaga-l de roata unui autobuz, da-ti un pumn in ochi si pune plangere penala ca te-a batut. prinde-i fratele ei, rupe-i dintii, otraveste-i pisiva, papagalii si pestisorii din acvariu, da-i mesaj lu tac-so ca fie-sa se drogheaza si ca are sa-ti dea 20 milioane si ca a garantat cu masina lu ma-sa, si la sfarsit du-te sa-i spui dirigintei ei ca a vrut sa-ti vanda droguri si s-o controleze in ghiozdanu in care ai pus pachetelu cu zahar brun.
sau poti sa-ti cauti pe alta. lumea nu-ncepe si nu se termina cu asta
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Ianuarie 2009 la 15:26

De la: Bobo90, la data 2009-01-16 10:25:04 prietena mea nu ma mai vrea si nu inteleg motivul... am incercat sa vb cu ea si tot nimic... as vrea sa devin indiferent in situatia asta...dar dupa 1 an si jumatate nu stiu daca mai pot... sincer nu stiu ce sa mai fac...???

parerea mea este ca dupa un an jumatate de cand sunteti impreuna...ai merita ceva explicatii din parte ei....atata timp cat nu se justifica fata de tine..cu siguranta nu esti tu problema sau in relatia voastra nu a existat comunicare pana acum ...bafta si sper sa isi revina situatia
kill4billy Avatarul lui kill4billy
Citeaza Raspunde

Postat de kill4billy pe 22 Ianuarie 2009 la 15:28

http://www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9862.html
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 8 Aprilie 2009 la 16:02

daca nu mai vrea asta e...fi indiferent si cauta ti alta...daca stai si plangi asa...o sa ajungi o ruina...e un sfat dur si greu...dar e singura solutie...poate daca vei fi cu alta..o sa vina ea dupa u :))...si bine....atunci ar trebui sa o ignori complet
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 5 Decembrie 2009 la 13:31

De la: areku, la data 2009-04-08 16:02:34daca nu mai vrea asta e...fi indiferent si cauta ti alta...daca stai si plangi asa...o sa ajungi o ruina...e un sfat dur si greu...dar e singura solutie...poate daca vei fi cu alta..o sa vina ea dupa u :))...si bine....atunci ar trebui sa o ignori complet

U are right my friend...
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 12 Decembrie 2009 la 20:28

De la: Bobo90, la data 2009-01-16 10:25:04 prietena mea nu ma mai vrea si nu inteleg motivul... am incercat sa vb cu ea si tot nimic... as vrea sa devin indiferent in situatia asta...dar dupa 1 an si jumatate nu stiu daca mai pot... sincer nu stiu ce sa mai fac...???

macar stii ca nu te mai vrea...
un pas mic...
Flyzy Avatarul lui Flyzy
Citeaza Raspunde

Postat de Flyzy pe 24 Ianuarie 2010 la 22:28

nu plange ca o fetita mica
incearca sa treci peste asta...incearca sa o uiti dak nu te mai vrea..poate ca nu a stiut sa aprecieze ce a avut ,dar sincer mai bine ai invata sa fii mai indiferent iar dupa sa-ti gasesti pe alta...

cu cat o sa fii mai indifirent cu atat se va intoarce ea la tine(asta in cazu in care u o stresezi,rugandu-te de ea sa-ti dea o explicatie:) )..sper ca ai inteles in mare ce vreau sa spun
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 18 Martie 2010 la 17:33

in general femeile se simt atrase de persoane care le trateaza cu o oarecare indiferenta ( sunt si exceptii ) daca ea nu te mai vrea pur si simplu, si nu ti-a dat nicio explicatie incearca sa fii mai indiferent ;) "nu te mai uita" atat in fundul ei :)
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 18 Martie 2010 la 17:37

sigur i'ai facut ceva :)) si acum te plangi pe aici ca nu te mai vrea :)))) pai e frumos asa? :)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Martie 2010 la 19:39

lasa-l, Iubarici, ca a trecut un an de atunci...cred ca e si insurat ...cu alta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Aprilie 2010 la 12:23

De la: iubarici, la data 2010-03-18 17:37:41

sigur i'ai facut ceva :)) si acum te plangi pe aici ca nu te mai vrea :)))) pai e frumos asa? :)))

iubarici nu mai ataca omu :-w doar pt k ii baiat :P

bobo - daca nu te mai vrea incearka so uiti :P alta

solutie nu ai :P iubire k sila nu poti avea...dc te

''distrugii'' sg ?? pt ce,si pt cn ?? nu merita,nu te mai

vrea,incearka sa mergi mai departe :) stiu k nu ii easy...

dar nu ai de ales,ea poate deja are pe altc ( mai mult

k sigur) si u cf ?suferi k prostu :P skuza-ma....bft
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 2 Aprilie 2010 la 23:17

iote'i ce au sarit toti in apararea lui
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 2 Aprilie 2010 la 23:24

De la: iubarici, la data 2010-04-02 23:17:02iote'i ce au sarit toti in apararea lui

Te-au vazut mai mica.
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 2 Aprilie 2010 la 23:26

e bine daca doar mica ...
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 2 Aprilie 2010 la 23:32

De la: iubarici, la data 2010-04-02 23:26:45e bine daca doar mica ...

Si.... pitica!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2010 la 15:33

De la: iubarici, la data 2010-04-02 23:26:45e bine daca doar mica ...

si dragutza :"> :P
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 6 Aprilie 2010 la 01:49

nu bre..."astea e si afurisite"...am si io acasa scorpie....o ador....e maestra in renghiuri si razbunari da cand ii trece asa-i de dulceee....no dau pa nimic...
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 6 Aprilie 2010 la 01:50

adica....iubarici...sa ne traiesti 100 de ani....
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 25 Octombrie 2010 la 14:47

nu te mai vrea?? las-o pentru alta care sigur te vrea
mikaela Avatarul lui mikaela
Citeaza Raspunde

Postat de mikaela pe 25 Octombrie 2010 la 15:30

Indiferenta doare cel mai tare. Daca nu te mai vrea, nu te mai vrea, dragoste cu sila nu se poate. De ce sa insisti???
Probabil ca iti este greu, dar cred ca am trecut cu totii prin asta si timpul le vindeca pe toate
bogdanov1987 Avatarul lui bogdanov1987
Citeaza Raspunde

Postat de bogdanov1987 pe 28 Octombrie 2010 la 17:31

te oferi u ,nu?:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Noiembrie 2010 la 12:37

De la: bogdanov1987, la data 2010-10-28 17:31:05te oferi u ,nu?:))

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info