Menage a trois!?!
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Femei » Menage a trois!?! » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Adm Avatarul lui Adm
Citeaza Raspunde

Postat de Adm pe 16 Ianuarie 2009 la 12:29

Cati dintre voi au incercat asa ceva? si, mai important, in ce configuratie? sunt al naibii de curios..
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 16 Ianuarie 2009 la 14:02

PAI ATUNCI POTI SA MORI CU CURIOZITATEA-N GATZI!!!!

EXISTA FORUMUL NUMIT (sugestiv) SSSEEEXXX!!!

GO THERE, si poate afli si raspunsul!

Cheers,
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Ianuarie 2009 la 14:57

De la: Adm, la data 2009-01-16 12:29:02Cati dintre voi au incercat asa ceva? si, mai important, in ce configuratie? sunt al naibii de curios..

noi eram 4 ele 2,nu e menage a 3 dar e pe aproape:))...sex total:)))
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 16 Ianuarie 2009 la 15:01

De la: dasca777, la data 2009-01-16 14:57:03
De la: Adm, la data 2009-01-16 12:29:02Cati dintre voi au incercat asa ceva? si, mai important, in ce configuratie? sunt al naibii de curios..

uite aici caterinca tare... oooofff... cum istoria tine mortzis sa se repete si noi dupa ea...

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7320/Barbatul-ciuperca.html
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Ianuarie 2009 la 15:21

De la: angel_demon10, la data 2009-01-16 15:01:04

uite aici caterinca tare... oooofff... cum istoria tine mortzis sa se repete si noi dupa ea...

tare:))....proasta aia,dar v-asteapta izbanda ,v-asteapta si fratii cu inima la 3 culori:D...sa mergem la razboi...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 16 Ianuarie 2009 la 17:31

De la: angel_demon10, la data 2009-01-16 15:01:04

palarie intr-un picior,
ghici ciuperca ce-i ?
angelo21 Avatarul lui angelo21
Citeaza Raspunde

Postat de angelo21 pe 17 Ianuarie 2009 la 07:35

menajatrois vrajala...am facuto...va spun eu ...nu-i nik atat de special precum credeti voi...dar mintea oamenilor intr-o contino cercetare o da in basme grav de tot. ....e destramare totala,va spun eu.Nu o sa gasiti raspunsuri in menajatrois si nici intr-o alta fantezie...lasati-o balta!!!
angelo21 Avatarul lui angelo21
Citeaza Raspunde

Postat de angelo21 pe 17 Ianuarie 2009 la 07:35

menajatrois vrajala...am facuto...va spun eu ...nu-i nik atat de special precum credeti voi...dar mintea oamenilor intr-o contino cercetare o da in basme grav de tot. ....e destramare totala,va spun eu.Nu o sa gasiti raspunsuri in menajatrois si nici intr-o alta fantezie...lasati-o balta!!!
edy_sword Avatarul lui edy_sword
Citeaza Raspunde

Postat de edy_sword pe 17 Ianuarie 2009 la 09:44

doi cu una si dupa aia s o ei de sotie e tare nu
Dan_SD Avatarul lui Dan_SD
Citeaza Raspunde

Postat de Dan_SD pe 17 Ianuarie 2009 la 09:56

.
nicuflor Avatarul lui nicuflor
Citeaza Raspunde

Postat de nicuflor pe 17 Ianuarie 2009 la 10:03

Noi o facem tot timpul. dar nu e a trois e a la mai multi,si o facem la serviciu,Bossul ne face pe totzi.. indiferent de sex ..
mariusburu Avatarul lui mariusburu
Citeaza Raspunde

Postat de mariusburu pe 17 Ianuarie 2009 la 11:14

am trait o perioada cu 2 femei.erau 2 prietene bisexuale care nu vroiau sa se desparta atunci cand una isi gasea un partener. am locuit impreuna un timp si pot sa-ti spun ca a fost foarte bine.casa e mai plina de viata, nu exista gelozie, nu ne certam niciodata, treburile de zi cu zi se impart in 3 nu in 2, si nu in ultimul rand aveam mai multi bani in casa.
in pat era super, mai ales ca ele se iubeau.daca ai fantezie si iti place preludiul, cand o faci cu 2 femei e o experienta unica, e o placere de 3 ori.a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. ar trebui legalizata relatia in 3.cred ca ar fi mai putine divorturi si mai putine crime din gelozie.oricum sunt mai multe femei decat barbati.
vlad_sonic Avatarul lui vlad_sonic
Citeaza Raspunde

Postat de vlad_sonic pe 17 Ianuarie 2009 la 12:25

unora le-o fi mai bn, dar eu nu reusesc sa-mi conving partenera sa incerce ceva de genu...
hackerash Avatarul lui hackerash
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 17 Ianuarie 2009 la 12:38

Aia e deja orgie:)
eusidoaratat Avatarul lui eusidoaratat
Citeaza Raspunde

Postat de eusidoaratat pe 17 Ianuarie 2009 la 13:04

De la: edy_sword, la data 2009-01-17 09:44:07 doi cu una si dupa aia s o ei de sotie e tare nu

Aha...adica voi aveti voie, dar noi nu, ca apoi nu mai vrea

nimeni sa ne ia de sotie!

Tu de ce ai fi bun de sot dupa o asemenea experienta si o femeie, nu? Egoism? Prejudecata?
mrc Avatarul lui mrc
Citeaza Raspunde

Postat de mrc pe 17 Ianuarie 2009 la 13:05

sal'tare
eu am o alta intrebare; daca tot crezi ca ai facut asa ceva sau vrei sa faci poi te tzine? iese toata loomea multzumita macar cu un orgasm? aaaaaaaaa?
e usor a vb da tre sa stii ca 2 femei(nu fetitze) vor ceva de la tine nu doar pt tine =)))

si app... cand stii ca o femeie (sau 2) este satisfacuta(e)?
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 17 Ianuarie 2009 la 13:22

De la: maricaadrianioan, la data 2009-01-17 13:05:20sal'tare
eu am o alta intrebare; daca tot crezi ca ai facut asa ceva sau vrei sa faci poi te tzine? iese toata loomea multzumita macar cu un orgasm? aaaaaaaaa?
e usor a vb da tre sa stii ca 2 femei(nu fetitze) vor ceva de la tine nu doar pt tine =)))

cand te cheama si a doua oara?
melicutza Avatarul lui melicutza
Citeaza Raspunde

Postat de melicutza pe 17 Ianuarie 2009 la 14:24

De la: anazus, la data 2009-01-17 13:22:57
De la: maricaadrianioan, la data 2009-01-17 13:05:20sal'tare

cand te cheama si a doua oara?

corect. daca te cheama sigur a fost ( sau au fost ) satisfacuta /e/ tare subiectul. n-am incercat. doar am auzit si-am mai vazut niste filmuletze.
interesant mi se pare si swingul- sincer- n-as incerca.
durdak Avatarul lui durdak
Citeaza Raspunde

Postat de durdak pe 17 Ianuarie 2009 la 14:57

buun menaj a troix regule de trei simple primu simplu de trei cineva face curat ok cineva face de mincare cineva conduce trei femei sau trei barbati si multiplu de trei unde e matematica unde e libertatea numar impar nu se divide cu.............cuplu
mrc Avatarul lui mrc
Citeaza Raspunde

Postat de mrc pe 17 Ianuarie 2009 la 17:30

raspuns corect si super rapid ca mna doar stetzi femei cu atat mai mult cu cat se veridica raspunsul daca este dat de femei
de aia va iubesc pe toate

ma iubeste femeile=)))
niladan Avatarul lui niladan
Citeaza Raspunde

Postat de niladan pe 17 Ianuarie 2009 la 19:31

De la: mariusburu, la data 2009-01-17 11:14:06

am trait o perioada cu 2 femei.erau 2 prietene bisexuale care nu vroiau sa se desparta atunci cand una isi gasea un partener. am locuit impreuna un timp si pot sa-ti spun ca a fost foarte bine.casa e mai plina de viata, nu exista gelozie, nu ne certam niciodata, treburile de zi cu zi se impart in 3 nu in 2, si nu in ultimul rand aveam mai multi bani in casa.
in pat era super, mai ales ca ele se iubeau.daca ai fantezie si iti place preludiul, cand o faci cu 2 femei e o experienta unica, e o placere de 3 ori.a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. ar trebui legalizata relatia in 3.cred ca ar fi mai putine divorturi si mai putine crime din gelozie.oricum sunt mai multe femei decat barbati.

Te felicit sincer!!!Cand ai un asa cadou iti dai toata silinta!
Renny Avatarul lui Renny
Citeaza Raspunde

Postat de Renny pe 17 Ianuarie 2009 la 20:35

pai aša ceva nu se prea face cu partenera daca o iubešti fii sigur ca nici tu nu vei accepta aša ceva
neluion Avatarul lui neluion
Citeaza Raspunde

Postat de neluion pe 17 Ianuarie 2009 la 22:36

hai pe bune... e visul meu din totdeauna. insa mi-a cam trecut pofta cand dupa ce am incercat prin apropouri sa-i dau de inteles nevestei ca as vrea... si am primit un raspuns pe masura. OK! Dar dupa ce o facem cu inca o fata vreau si eu cu 2!!! Si uite asa s-a dus pe apa sambetei visul meu de o viata. Ce sa zic... buna negociatoare nevasta-mea.
bicaallin Avatarul lui bicaallin
Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 18 Ianuarie 2009 la 00:38

De la: vlad_sonic, la data 2009-01-17 12:25:17unora le-o fi mai bn, dar eu nu reusesc sa-mi conving partenera sa incerce ceva de genu...

nici io

bicaallin Avatarul lui bicaallin
Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 18 Ianuarie 2009 la 00:43

De la: Renny, la data 2009-01-17 20:35:48pai aša ceva nu se prea face cu partenera daca o iubešti fii sigur ca nici tu nu vei accepta aša ceva

Foarte adevarat, la inceput nu mi dadeam prea bine seama. Am incercat... Nu a vrut... Am meditat... R: are dreptate

Cum spunea cineva mai devreme "numar impar" nu este egal cuplu
Stolnicu Avatarul lui Stolnicu
Citeaza Raspunde

Postat de Stolnicu pe 18 Ianuarie 2009 la 00:46

.
umblataprinlume Avatarul lui umblataprinlume
Citeaza Raspunde

Postat de umblataprinlume pe 18 Ianuarie 2009 la 01:35

De la: mariusburu, la data 2009-01-17 11:14:06

Vino aici in Africa, poti avea 4 (DA, PATRU) sotii legale. Cunosc multi care au 4 neveste. Au reduceri foarte semnificative la plata taxelor. Unii au de la 4 neveste 20-30 de copii. Nu glumesc. Nu stiu cam se descurca in viata sexiala, daca fac toti impreuna sau se culca in fiecare seara pe rand cu cate una...

Se F.T in nestire, dar sant foarte discreti, niciodata nu afiseaza sau vorbesc de asta.
valentin_crivat Avatarul lui valentin_crivat
Citeaza Raspunde

Postat de valentin_crivat pe 18 Ianuarie 2009 la 02:47

cine nu a incercat sa incerce o sa vada ca e cat de cat atrgator si mai ales curios.............. faceti-o
vlad_sonic Avatarul lui vlad_sonic
Citeaza Raspunde

Postat de vlad_sonic pe 18 Ianuarie 2009 la 04:17

la mn a f cam in felul urmator: dupa un chef ramasesem moi 2 si un amik care urma sa plece a doua zi de la noi... fiind obositi ne puseram toti 3 in pat sa ne uitam la un film... iara la un moment dat mie si prietenei ne venira cheful de a ne "juca" ne-am aruncat hainele amundoi ramanand acoperitzi cu un cearceaf, si tipul fiind langa noi ne-a "amenintat" ca dak nu ne potolim va "sari" peste noi, la care eu i-am zis sa vina si... reactia care a venit din partea ei a f total contrara asteptarilor mele... l-a lasat sa ne priveasca si atat. ceea ce a f destul de high..
scorpion53 Avatarul lui scorpion53
Citeaza Raspunde

Postat de scorpion53 pe 18 Ianuarie 2009 la 16:38

mai baieti mie sincer imi place cum ganditi . Si va urez sa fiti fericiti . Dar cu bolile sexuale cum stati?
Sincer nu am facut-o niciodata in trei sau in grup poate ca as incerca din curiozitatte. Nu cred ca mi-ar displacea. Dar cum noi romanii sintem GURA SPARTA afla tot targul sau mai ales cine nu trebuie. Nu ar fi nici o problema ca te casatoresti dupa ce ai facut-o in grup cu una din partenere totul este ramai sanatos mintal . Sa aveti grija de voi
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info