Barbatul - ciuperca
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Barbatul - ciuperca » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 16 Ianuarie 2009 la 12:59

M-am indragostit de un barbat in urma cu 5 ani. Am avut contacte sexuale in urma carora m-a infectat cu Candida. Dupa prima intalnire intima cu el, la 4-5 zile am inceput sa am simptomele unei infectii. Dupa o discutie cu el si o vizita la medic, am urmat un tratament. Apoi la urmatorul contact sexual, mi-a transmis din nou aceasta ciuperca . Se pare ca doar eu ma tratam. Am facut al 2-lea tratament, insa dupa un timp am constatat ca iar luasem nenorocita ciuperca de la el. Ne-am certat, apoi ne-am despartit, imi ajunsese, urma sa fac al 3-lea tratament...
Un an mai tarziu ne-am impacat. Speram ca intre timp s-a schimbat si ca ceva l-a determinat sa-si faca si el un binecuvantat tratament. Dragostea mea pentru el persista, la fel si ciuperca lui, avand grija sa mi-o paseze. Ne-am despartit din nou, de aceasta data definitiv, el fiind deja implicat intr-o alta relatie la distanta.
Trei ani mai tarziu ne-am revazut (adica in urma cu o luna), el casatorit de fix 3 ani, intr-un alt oras si avand treaba prin capitala. Ne-am grabit la un hotel, fara sa ne protejam. Experientele anterioare ar fi trebuit sa ma tina in garda, insa dorinta si dorul de el a fost mai presus de orice ratiune. Bineinteles ca acum, ca pe vremuri, eu fac tratament (impreuna cu actualul meu prieten) iar el sustine ca nu are nimic, nici el, nici inconstienta lui sotie ...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Ianuarie 2009 la 15:14

De la: alexandra_ta_da, la data 2009-01-16 12:59:27M-am indragostit de un barbat in urma cu 5 ani. Am avut contacte sexuale in urma carora m-a infectat cu Candida. Dupa prima intalnire intima cu el, la 4-5 zile am inceput sa am simptomele unei infectii. Dupa o discutie cu el si o vizita la medic, am urmat un tratament. Apoi la urmatorul contact sexual, mi-a transmis din nou aceasta ciuperca . Se pare ca doar eu ma tratam. Am facut al 2-lea tratament, insa dupa un timp am constatat ca iar luasem nenorocita ciuperca de la el. Ne-am certat, apoi ne-am despartit, imi ajunsese, urma sa fac al 3-lea tratament...
Un an mai tarziu ne-am impacat. Speram ca intre timp s-a schimbat si ca ceva l-a determinat sa-si faca si el un binecuvantat tratament. Dragostea mea pentru el persista, la fel si ciuperca lui, avand grija sa mi-o paseze. Ne-am despartit din nou, de aceasta data definitiv, el fiind deja implicat intr-o alta relatie la distanta.
Trei ani mai tarziu ne-am revazut (adica in urma cu o luna), el casatorit de fix 3 ani, intr-un alt oras si avand treaba prin capitala. Ne-am grabit la un hotel, fara sa ne protejam. Experientele anterioare ar fi trebuit sa ma tina in garda, insa dorinta si dorul de el a fost mai presus de orice ratiune. Bineinteles ca acum, ca pe vremuri, eu fac tratament (impreuna cu actualul meu prieten) iar el sustine ca nu are nimic, nici el, nici inconstienta lui sotie ...

:))))))))))))=))))),=)))))tare de tot bv fata:)))))),tb sa ii dai si u macar un pumn sau un picior in ...:))) asa ramanea si el cu ceva:))
iculici Avatarul lui iculici
Citeaza Raspunde

Postat de iculici pe 17 Ianuarie 2009 la 11:08

bine ca n-a fost trichomonas,,,

da' ,,, de ce nu v-ati protejat?

hackerash Avatarul lui hackerash
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 17 Ianuarie 2009 la 12:42

De la: alexandra_ta_da, la data 2009-01-16 12:59:27M-am indragostit de un barbat in urma cu 5 ani. Am avut contacte sexuale in urma carora m-a infectat cu Candida. Dupa prima intalnire intima cu el, la 4-5 zile am inceput sa am simptomele unei infectii. Dupa o discutie cu el si o vizita la medic, am urmat un tratament. Apoi la urmatorul contact sexual, mi-a transmis din nou aceasta ciuperca . Se pare ca doar eu ma tratam. Am facut al 2-lea tratament, insa dupa un timp am constatat ca iar luasem nenorocita ciuperca de la el. Ne-am certat, apoi ne-am despartit, imi ajunsese, urma sa fac al 3-lea tratament...

Foarte tare frate. Dar de ce? Doru' ca doru' mancati-as sufletu' dar sanatatea unde era? Saracu' prieten al tau. Il pedepsesti pentru faptele care le-ai facut TU. Nu e drept fata de el.
stanciuro2003 Avatarul lui stanciuro2003
Citeaza Raspunde

Postat de stanciuro2003 pe 17 Ianuarie 2009 la 13:43

poate ca el este doar purtator al virusului iar tu ceva mai sensibila.din cate am mai citit eu se poate ca el sa nu aiba nik iar tu da.si daca tot te tratezi intreaba-ti medicul.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 17 Ianuarie 2009 la 19:36

sal, nu te judec, dar crezi k e korekt fata de actualul tau prieten ce ai facut sau faci?
succes....
murydul Avatarul lui murydul
Citeaza Raspunde

Postat de murydul pe 19 Ianuarie 2009 la 10:31

e urata treaba !!!
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 19 Ianuarie 2009 la 12:53

ok nasol =))) am citit si eu postul tau si e naspa...dar yo nu inteleg cum poti fii atat de inconstienta :)))) am inteles..o iei o data...de 2 ori..de 3 ori ..da deja o arzi aiurea =)) e vina ta ..trebuia scurt sa va protejati....adica el :)....go to pussy rehab =)) jk
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 21 Ianuarie 2009 la 07:29

pfff.... varianta feminina la : "barbatii gandesc cu maciuca" deci ai gandit cu pasarica si te-ai ars in 2 feluri .

Recomandare : daca tot iti plac ciupercile data viitoare da-ti cu iutzari la pussy

(iutzari = ciuperca comestibila culoare albuie si f iute)
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 21 Ianuarie 2009 la 14:04

haha tare asta :))) vezi ca sunt multe ciuperci care au efecte halucinogene..incearca Amanita Muscaria :))) poate iti tripeaza pasarica
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Februarie 2009 la 08:06

si nu ai murit?
mai fata tie chiar nu iti este rusine sa vii aici sa zici toate porcariile astea?tu chiar crezi ca intereseza pe cineva experientele tale neplacute....grow up
timisorean Avatarul lui timisorean
Citeaza Raspunde

Postat de timisorean pe 5 Septembrie 2009 la 18:32

Si noua ce vrei sa ne zici cu povestea ta? Sa ne protejam sau sa nu ne gandim cu p...?
cristinablackeyes Avatarul lui cristinablackeyes
Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 5 Septembrie 2009 la 18:33

De la: timisorean, la data 2009-09-05 18:32:15Si noua ce vrei sa ne zici cu povestea ta? Sa ne protejam sau sa nu ne gandim cu palaria?

foarte tare =)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2009 la 18:40

Cel mai mult imi place titlul
Bine ca nu e barbatul sugativa, barbatul amoeba, barbatul pseudopod, barbatul lipitoare...
TheWolf Avatarul lui TheWolf
Citeaza Raspunde

Postat de TheWolf pe 5 Septembrie 2009 la 18:46

se pare ca nici 5 ani mai tarziu cand teoretic ar trebui sa iti mai vina mintea la cap nu ai invatat sa te protejezi sau ca ala e un dobitoc patentat sper ca acum sa iti fi venit mintea la cap
si o intrebare cum te simti ca un om nevinovat (prietenul tau) plateste
ca sa nu fiu nesimtit si sa intreb daca erati impreuna in momentul in care s-a intamplat fericitul evenimtn
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2009 la 14:24

De la: , la data 2009-01-16 12:59:27M-am indragostit de un barbat in urma cu 5 ani. Am avut contacte sexuale in urma carora m-a infectat cu Candida. Dupa prima intalnire intima cu el, la 4-5 zile am inceput sa am simptomele unei infectii. Dupa o discutie cu el si o vizita la medic, am urmat un tratament. Apoi la urmatorul contact sexual, mi-a transmis din nou aceasta ciuperca . Se pare ca doar eu ma tratam. Am facut al 2-lea tratament, insa dupa un timp am constatat ca iar luasem nenorocita ciuperca de la el. Ne-am certat, apoi ne-am despartit, imi ajunsese, urma sa fac al 3-lea tratament...

data ce vine sper sa iei sida
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Octombrie 2009 la 14:25

"barbatul - ciuperca " ? asta-i vreun super erou ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2009 la 16:44

De la: Haps, la data 2009-10-09 14:25:50"barbatul - ciuperca " ? asta-i vreun super erou ?

da pai e din filmul acela super eroul si super proasta
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 17 Aprilie 2010 la 12:59

De la: timisorean, la data 2009-09-05 18:32:15Si noua ce vrei sa ne zici cu povestea ta? Sa ne protejam sau sa nu ne gandim cu p...?

cred ca a doua varianta =)) ca ea e clar ca numa cu capul nu a gandit =))
clever_girl Avatarul lui clever_girl
Citeaza Raspunde

Postat de clever_girl pe 7 Ianuarie 2011 la 12:21

sunt multe boli pe care barbatii le poarta si habar nu au.intre timp infecteza partenerele, nu recunosc,deoarece ei spun ca nu au nimic.si cand le e lumea mai draga descopera intamplator ca au niste virusi.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 7 Ianuarie 2011 la 15:56

De la: clever_girl, la data 2011-01-07 12:21:01sunt multe boli pe care barbatii le poarta si habar nu au.intre timp infecteza partenerele, nu recunosc,deoarece ei spun ca nu au nimic.si cand le e lumea mai draga descopera intamplator ca au niste virusi.

ce mi se pare interesant e urmatorul lucru: de unde dracu iau barbatii respectivele boli?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 19:37

De la: rothmans, la data 2011-01-07 15:56:18
De la: clever_girl, la data 2011-01-07 12:21:01sunt multe boli pe care barbatii le poarta si habar nu au.intre timp infecteza partenerele, nu recunosc,deoarece ei spun ca nu au nimic.si cand le e lumea mai draga descopera intamplator ca au niste virusi.

ce mi se pare interesant e urmatorul lucru: de unde dracu iau barbatii respectivele boli?

De la alte femei :)

Din cauza propriei igiene :) depinde de organismul fiecaruia :)
clever_girl Avatarul lui clever_girl
Citeaza Raspunde

Postat de clever_girl pe 8 Ianuarie 2011 la 09:35

de la alte femei,evident.
uite-asa vom ajunge sa ne combinam cu analizele in mana.
e oricum clar dovedit ca barbatii is mult mai inconstienti cu sanatatea lor in situatii legate de sex.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2011 la 09:53

De la: clever_girl, la data 2011-01-08 09:35:21de la alte femei,evident.
e oricum clar dovedit ca barbatii is mult mai inconstienti cu sanatatea lor in situatii legate de sex.

Hmm...cum vine asta mey... ''barbatii is mai inconstienti''

Pai cn ii de vina daca un barbat ia o ciuperca de la o fata ??
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 8 Ianuarie 2011 la 11:47

De la: clever_girl, la data 2011-01-08 09:35:21de la alte femei,evident.

am observat, mai ales la isteata aia care a deschis topicul, m-a lasat masca, nici nu mi-am dat bine seama ce anume cauta, p**a sau ciuperci
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2011 la 11:57

De la: rothmans, la data 2011-01-08 11:47:23

am observat, mai ales la isteata aia care a deschis topicul, m-a lasat masca, nici nu mi-am dat bine seama ce anume cauta, p**a sau ciuperci

hmmmmmmmmmmmmm!aveai masca??de ce??
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 8 Ianuarie 2011 la 12:06

De la: frelid, la data 2011-01-08 11:57:56
De la: rothmans, la data 2011-01-08 11:47:23

hmmmmmmmmmmmmm!aveai masca??de ce??

de cauciuc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2011 la 12:08

De la: rothmans, la data 2011-01-08 12:06:24
de cauciuc

heeeeeeeeeeeeei!n-am intrebat "din ce?"
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 8 Ianuarie 2011 la 12:20

De la: frelid, la data 2011-01-08 12:08:15
De la: rothmans, la data 2011-01-08 12:06:24
de cauciuc

heeeeeeeeeeeeei!n-am intrebat "din ce?"

aaa, de ciuda
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2011 la 12:23

De la: rothmans, la data 2011-01-08 12:20:26
aaa, de ciuda

mneaaaaaaah!ceva nu merge azi!tu ?ciuda??
heeeeeeeeeeeeeei!cine esti ce i-ai facut lu' Rothmans??
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info