. Se pare ca doar eu ma tratam. Am facut al 2-lea tratament, insa dupa un timp am constatat ca iar luasem nenorocita ciuperca de la el. Ne-am certat, apoi ne-am despartit, imi ajunsese, urma sa fac al 3-lea tratament...Un an mai tarziu ne-am impacat. Speram ca intre timp s-a schimbat si ca ceva l-a determinat sa-si faca si el un binecuvantat tratament. Dragostea mea pentru el persista, la fel si ciuperca lui, avand grija sa mi-o paseze. Ne-am despartit din nou, de aceasta data definitiv, el fiind deja implicat intr-o alta relatie la distanta.
Trei ani mai tarziu ne-am revazut (adica in urma cu o luna), el casatorit de fix 3 ani, intr-un alt oras si avand treaba prin capitala. Ne-am grabit la un hotel,
fara sa ne protejam. Experientele anterioare ar fi trebuit sa ma tina in garda, insa dorinta si dorul de el a fost mai presus de orice ratiune. Bineinteles ca acum, ca pe vremuri, eu fac tratament (impreuna cu actualul meu prieten) iar el sustine ca nu are nimic, nici el, nici inconstienta lui sotie ...

se pare ca nici 5 ani mai tarziu cand teoretic ar trebui sa iti mai vina mintea la cap nu ai invatat sa te protejezi sau ca ala e un dobitoc patentat
Promotia zilei pe Kuponiada.ro