De la: radhookoo, la data 2009-07-31 13:46:55De la: harlequin, la data 2009-07-30 20:54:21De la: radhookoo, la data 2009-07-30 16:50:45PS. Ai prietena dupa cate vad eu. De ce nu te duci sa o pupi si stai pe capu lu Oksana?
Sa inteleg ca daca tu stai pe capul lu Deceiver nu ai prietena ca altfel ai pupa-o mereu?
Tu ce pu|a mea vrei de la mine?! Iti datorez ceva?!
Mda, mi-ai fi datorat bun simt,eu il am cu toti kakatii pana nu dau ei pe afara, dar e tarziu acum. Deci...
Stai ma-n p(ula mea jos, nu te mai agita, cultule! Esti mereu cu p(ula-n gura si cu ochii pe scandal, importantule cu parghii, si dupa aia zici de mine.

Lasa, ca m-am obisnuit cu importanti simpatici ca tine.
Apropos, tu ce p(ula mea vrei de la mine?
De fapt, stai, numai tu poti sa-l intrebi pe Deceiver, sa inteleg ca asta ar insemna de fapt importanta...poetule?
...are dreptate lumea, m-am cumintit...asta e, las-o asa ca merge asa...
A nu se intelege ca-i iau apararea lui Deceiver, sau ca i-as tine partea in conflictul cu Oksana, stiu ca se descurca Oksana singura, dar se pare ca cel care o subapreciaza pe Oksana este chiar Raducu-cel-care-se-semneaza, si atunci ce face el? Ii atrage mumushel atentia lu junele prim Deceiver ca nu stie sa scrie corect, dar el, raducu-cel-care-se-semneaza, are voie sa scrie ka kuru, ca e mai mare. Hehe
Radu.
Maaamii.
Raduleeeee.