Sunt foarte paros , ce sa fac?
Pagina 5 din 5

Toate forumurile » Femei » sunt foarte paros , ce sa fac? » Pagina 5 din 5

Pagini: << 1 2 3 4 5
Sari la pagina:
sanatate_sexuala Avatarul lui sanatate_sexuala
Citeaza Raspunde

Postat de sanatate_sexuala pe 5 Noiembrie 2009 la 15:38

Exista niste creme pentru epilare. Eu iti pot recomanda Hair No More. AM folosit si crema si spray-l pentru a epila parul de pe spate. A mers foarte bine!
sanatate_sexuala Avatarul lui sanatate_sexuala
Citeaza Raspunde

Postat de sanatate_sexuala pe 20 Noiembrie 2009 la 16:08

Si eu aveam aceeasi problema cu ani in urma! Acum o luna pe an, folosesc o crema, un spray si un gel pentru epilare definitiva. Gelul si spray-ul au rol inhibitor, iar crema epileaza inlatura nedorit. Pot sa iti mai spun ca au un miros placut si lasa pielea foarte fina! produsele se numesc Hair No More.
nu_comentez Avatarul lui nu_comentez
Citeaza Raspunde

Postat de nu_comentez pe 21 Decembrie 2009 la 20:36

yo zic sa-ti dai foc
ovuluss Avatarul lui ovuluss
Citeaza Raspunde

Postat de ovuluss pe 22 Decembrie 2009 la 08:55

hoooo cum sa va epilati oameni buni unde mai e barbatiaa......intre... da.... da pe piept, picioare...........
daniel75 Avatarul lui daniel75
Citeaza Raspunde

Postat de daniel75 pe 23 Decembrie 2009 la 11:21

Din propie experienta va zic ca pilozitatea e ceva pe baza psihica. si eu sunt paros ,a-mi era rusine sa merg la strand e.t.c asta pana am avut o discutie cu o doamna care mia explicat cum sta treaba cu pilozitatea,majoritatea femeilor prefera sa ai par ,da sunt si altele care nu da asta pentru ca nu au avut ocazia sa aiba o relatie sau apropiere cu cineva paros. Sotiei mele nui placea parosii ,iar acum nu ar mai concepe un barbat fara par pe el. deci nu te mai stresa sau stresati lasativa an voia sortii,ancercati si daca vrea sa aiba o relatie cu tine parul e cea mai mica problema poate sa fie un avantaj daca sti ce ttre sa faci
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 23 Decembrie 2009 la 12:33

lasa parul sa creasca!!!
el mai poate creste,,,
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 24 Decembrie 2009 la 10:09

Problema e nasoala.
Oamenii din Neanderthal au fost supusi la analize(ministrul sanatatii era tot Nicolaescu).Toti au avut dereglari hormonale.Este motivul pentru care au si disparut.
mitric_ionut Avatarul lui mitric_ionut
Citeaza Raspunde

Postat de mitric_ionut pe 26 Decembrie 2009 la 19:20

ce idiot. sunt foarte paros ce fac? un test de paternitate sa vezi daca tactu e de la zoo si dieta lui e bazata exclusiv pe banane
2. subscriu la ceea ce e scris mai sus "da-ti foc"
3. vopseste-te ( sunt atatea femei aici care pot sa itzi recomande o vopsea buna
4. dute la frizerie etc etc etc
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 28 Decembrie 2009 la 15:19

nu fi ingrijorat
cand nu o sa mai creascaabia atunci o sa ai o problema reala
pinafrappe Avatarul lui pinafrappe
Citeaza Raspunde

Postat de pinafrappe pe 28 Decembrie 2009 la 17:34

lasa trecxe altceva konteaza o spune un paros crede ma
pinafrappe Avatarul lui pinafrappe
Citeaza Raspunde

Postat de pinafrappe pe 28 Decembrie 2009 la 17:36

rupe le fashu mama lor doar nu esty prieten ku ele le asha si pe urma merg la neparoshi le placxe daca ai styy duap cxe gusta nu se mai lasa bine ku mine draku stye cxe au in kap de fapt
luciron Avatarul lui luciron
Citeaza Raspunde

Postat de luciron pe 29 Decembrie 2009 la 16:37

hmm....
1.tratament hormonal cu estrogeni si progesteron
2.epilare laser definitiva

3. obisnuieste-te cu ideea

ambele dor ca naiba, mai ales prima... s-ar putea sa apara efecte secundare gen cresterea unor sani frumosi

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Decembrie 2009 la 16:41

altii se plang de chelie...go figure..
cosmadorian Avatarul lui cosmadorian
Citeaza Raspunde

Postat de cosmadorian pe 30 Decembrie 2009 la 08:06

sub genericul .idealul meu in vita e femeia cu mustata. eu zic sa dai cu banu
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 27 Ianuarie 2010 la 16:26

De la: om_bun, la data 2009-01-17 12:52:16daca asa sunt ce sa fac,sa merg la salon..... le tot aud pe fete ca nu vor baieti cu par pe piept sau mai stiu eu unde
inca nu am o prietena , si nu stiu ce sa fac?
aveti voi vreo solutie?

Da-ti foc! Si eventual...roaga un prieten sa te filmeze!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 16:28

padreg2001 Avatarul lui padreg2001
Citeaza Raspunde

Postat de padreg2001 pe 20 Februarie 2010 la 16:46

Accepta faptul ca esti asa cum esti si ca nu e un defect!Sunt multi barbati parosi care au succes in dragoste.Vezi ca problema - daca e o problema - nu e acolo.E doar chestie de incredere in sine si cam atat.
Si pana la urma esti barbat!Un barbat se presupune ca are par pe corp mai mult decat femeile!Ce te faceai daca erai femeie? Si ai face bine sa nu te razi:usturime la dezinfectat , mancarime cand creste parul bashca faptul ca ti se ingroasa radacina firului de par.Treaba ta pana la urma
Liviu23 Avatarul lui Liviu23
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu23 pe 10 Aprilie 2010 la 15:40

De la: nu_comentez, la data 2009-12-21 20:36:03yo zic sa-ti dai foc

Eu zic ca esti stupid. Sau copil!?
Liviu23 Avatarul lui Liviu23
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu23 pe 10 Aprilie 2010 la 15:41

De la: padreg2001, la data 2010-02-20 16:46:06Accepta faptul ca esti asa cum esti si ca nu e un defect!Sunt multi barbati parosi care au succes in dragoste.Vezi ca problema - daca e o problema - nu e acolo.E doar chestie de incredere in sine si cam atat.
Si pana la urma esti barbat!Un barbat se presupune ca are par pe corp mai mult decat femeile!Ce te faceai daca erai femeie? Si ai face bine sa nu te razi:usturime la dezinfectat , mancarime cand creste parul bashca faptul ca ti se ingroasa radacina firului de par.Treaba ta pana la urma

De acord!

Si poate ca pana acum, post-ul fiind mai vechi, te-ai convins de asta.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4 5
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info