Problema asta a ta apare din cauza neincrederii si lipsei de comunicare.Am sa-ti dau 2 sfaturi si iti sugerez sa-l urmezi pe al doi-lea(functioneaza).
======
1.
Dupa cum am observat nu ai primit nici un raspuns concret.
Am sa-ti zic ce stiu eu din partea unor doctori ginecologi.
Daca unul din parteneri(indiferent care tu sau ea) are contacte sexuale cu alte persoane inafara de partener la femei pot sa apara scurgeri vaginale in cantitate mai mare decat normal si urat mirositoare.Deci daca ai observat ceva de genul acesta atunci poti sa-ti pui intrebarea "Oare s-a culcat cu altul?".Aceste scurgeri pot sa apara si din alte motive (google search),dar daca pana acum nu lea avut este o problema.(duo la ginecoloc).Nu-ti recomand.Tot timpul vor fi raspunsuri cu care sa se scoata.
========
2.
As putea zice ca am trecut prin aceasi problema ca si tine si cel mai bun raspuns e sa afli singur.Nu cautandui prin telefoane sau punandui tot felul de intrebari stupide(paranoice).Trateaza lucrurile cu indiferenta(e greu dar poti face un efort) si raspundei cu aceeasi moneda chiar mai mult incepe sa umbli tu la altele vei castiga mai multa incredere in tine si se va intoarce roata( va devenii ea suspicioasa).Eee, in momentul acela cand detii tu controlul si vei fi tu ala luat la intrebari din partea ei (de ce? unde? cu cine?)atunci vei putea avea o discutie cu dansa referitoare la relatia voastra (dar atunci nu cred ca mai conteaza pentru tine ce face ea ca vei fii prea prea procupat sa te ascunzi pe tine).
In felul acesta vei reusi sa vezi daca intradevar e aleasa si vei pune punct aventurilor tale dedicandute ei si preland controlul relatiei punand si cateva conditii pentru a evita reaparitia acestei probleme.
=========
Nu uita cateva lucruri:
- "Toate femeile s-ar f*te dar pacat ca p**a e la noi".
- "nu e singura femeie" cauta si vei gasi ceva mai bun, daca nu vei gasi si cautatea ta a fost discreta vei avea unde sa te intoarci.
- daca tratezi femeia cu indiferenta si nu-i acorzi prea multa atentie o faci ori sa plece de langa tine(lucru care se poate intampla si daca-i acorzi prea multa atentie sau esti gelos, paranoic,insistent.......)sau sa te doreasca mai mult din siplu fapt ca femeile sunt incapatanate si se cred zeite(cea ce nu sunt,or fi ele frumoase dar sunt multe) si va dorii sa te aiba numai pentru ea(lucru greu de indeplinit daca tu nu-i joci jocul).
- ultimul lucru vorba lui Napoleon"Toate femeile sunt curve, mai putin mama si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei".Imi pare rau sa spun treaba asta dar e adevarata.