De la: marius24007, la data 2009-01-17 13:47:47Ajutati-ma si pe mine cu ceva
As vrea sa imi pot identifica iubita daca a mai facut dragoste cu cineva sau "sex" in lipsa mea
sa presupunem ca am facut dragoste cu ea acum 2 sapt si sa mai presupunem ca voi face miercuri
cum imi pot da seama daca iubita mea a mai facut dragoste cu cineva???
cum trebuie sa reactioneze dupa atita timp sau sa spunem ca si dupa o luna...dupa ce ar trebui sa ma iau sa fiu sigur 10000%%% ca nu a mai facut nimik?
ce ar trebui sa stiu ?
fetelor ajutatima....sau nu neaparat fete cine stie??
AJUTOR!!!!!!
dupa ce am citit..... citit ......
..............
concluzie :
fetelor sa va fie rusine .... voi nu ati facut niciodata cadouri/surprize ...
poate saraca fata se chinuia incercand sa-i faca respectivului un cadou 'erotic" de ziua lui sau alte momente speciale avand o relatie de 4 ani sigur ii cunostea toate tabieturile si placerile ....
ex; 2 blonde cu sani apetisanti si lenjerie comestibila sau alte lanturi bice si alte jucarii .
iar pentru tine marius frate :
gelozia (combinata cu paranoia) rupe relatiile in doua
si pe urma ramai singur si e naspa si in acelasi timp bine (daca scapi de paranoia si de socul despartiri)
o sa iasa din tine poetul si sa vezi ce versuri o sa scoti sau iti vei ineca orgoliul in alcool si iarasi va fi naspa ...
dar fie pana la urma gandestete si la lucrurile pozitive si nu o mai tine continu cu "ca te inseala , ca e cu altu... bla.... bla... bla (hotul neprins negustor cinstit)
fi si tu mai optimist .
bafta si spor 4all