Ce ai face daca ai fi pentru o zi femeie?
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Femei » Ce ai face daca ai fi pentru o zi femeie? » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Adm Avatarul lui Adm
Citeaza Raspunde

Postat de Adm pe 18 Ianuarie 2009 la 21:04

Sper sa se lase cu discutii lungi Asadar, ce ati face daca ati fi numai pentru o singura zi, femeie?
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 18 Ianuarie 2009 la 23:01

De la: Adm, la data 2009-01-18 21:04:42Sper sa se lase cu discutii lungi Asadar, ce ati face daca ati fi numai pentru o singura zi, femeie?

nu se lasa cu discutii lungi ca a mai existat topicul asta!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Ianuarie 2009 la 07:15

in principiu .. tot ce face o femeie si nu poate face un barbat ;)
gionson Avatarul lui gionson
Citeaza Raspunde

Postat de gionson pe 19 Ianuarie 2009 la 07:58

As face un baiat pe care sa-l invat sa faca bine tot ceea ce n-am stiut sa fac eu....
mrc Avatarul lui mrc
Citeaza Raspunde

Postat de mrc pe 19 Ianuarie 2009 la 08:34

as face multzi bani =)) si cu mare placere=))
iar apoi o sa plang ca nu am cu cin' sa ma marit da vb aia un bou si o belea=))

cred ca cea mai tare faza e sa fii femeie si sa iesi la agatzat si sa tzi se intample exact ca in statusu meu=))) de pe yuppy profile=)))

no serios ca ele de obicei asteapta sa fie agatzate si uite asa trece ce e mai bun
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 19 Ianuarie 2009 la 08:34

As invita-o sa doarma cu mine o noapte pe colega mea de grupa pe care ma chinui de aproape 6 luni sa-i fac felul iar ea se da virgina.As lasa-o sa adoarma si apoi i-as baga mana in chiloti.Si fiindca n-as avea scula pe care o am ca barbat, as deflora-o cu degetul mijlociu.Sa vad eu in zilele urmatoare daca se mai da fecioara cand o s-o chem la mine ca sa-i arat de ce a murit Veronica Micle.
Charger69 Avatarul lui Charger69
Citeaza Raspunde

Postat de Charger69 pe 19 Ianuarie 2009 la 08:40

M-as ascunde in camera mea pana ar trece acea zi
Soricelul_Vesel Avatarul lui Soricelul_Vesel
Citeaza Raspunde

Postat de Soricelul_Vesel pe 19 Ianuarie 2009 la 09:06

Daca as fi femeie m-as da singurica cu capul de posta!!!
andreimire Avatarul lui andreimire
Citeaza Raspunde

Postat de andreimire pe 19 Ianuarie 2009 la 09:13

...m-as trezi si... ca de obicei, cu ochii aproape inchisi m-as duce la buda. Inchipuiti-va socul cand voi constata ca m-am p**at pe mine !!! Si apoi... bucataria mea e prea mica pentru doua femei!!! Iar eu sunt casatorit... In ziua respectiva copiii mei vor fi fara tata? Voi va dati seama cum s-ar simti sotia mea in postura de "femeie cu copii fara tata" chiar si pentru o zi? Si eu... ce fac? Am par pe picioare, sunt tuns foarte scurt, am o musculatura atletica... fato, tu iti dai seama ce groaznica as fi? Nu mersi... ma lipsesc.
rotifo Avatarul lui rotifo
Citeaza Raspunde

Postat de rotifo pe 19 Ianuarie 2009 la 09:42

as incerca sa gasesc pestisorul de aur sa imi dea si mie niste minte,cu ocazia asta sa fiu prima femeie desteapta
frkerry Avatarul lui frkerry
Citeaza Raspunde

Postat de frkerry pe 19 Ianuarie 2009 la 10:01

Cred ca as incerca sa inteleg....ce inseamna sa fi barbat?!
sunriser Avatarul lui sunriser
Citeaza Raspunde

Postat de sunriser pe 19 Ianuarie 2009 la 10:10

http://www.youtube.com/watch?v=EYX7ACuTBTY

Cica nu mai e nevoie sa fii femeie daca vrei sa iti faci singur propriul copil. S-au gasit proceduri prin care un barbat poate ramane insarcinat :-D . Barbatii pot sa isi faca singuri copii dar femeile nu.Cu totii stim de la genetica de clasa a X - a ca femeile au 2 cromozomi XX iar barbatul 2 cromozomi XY care face diferentierea sexelor.

Dar daca as fi femeie pt. o azi m-as comporta in particular ca ultima t@rf@ experimentand toate pozitiile si tipurile de sex, in societate ca o doamna, incercand sa acesez cercurile cele mai selecte si cunoscand oameni cat mai speciali, inteligenti si spirituali iar in familie ca o gospodina - as face ce a facut si mama pentru noi: de la mancarii pana la educatia si sanatatea copiilor si a ... sotiei ;-) si nu cred ca as regreta prea mult DAR singura parere de rau daca ar fi o schimbare definitiva ar fi schimbarea caracterului, a personalitatii. Cred ca intr-un an de zile mi-as lua gatul, n-as suporta sa descopar ca datorita societatii in care traim si a prejudecatilor sociale si mentalitatilor existente ca persoana care doreste sa supravietuiasca intr-o astfel de societate si care cuoaste cum a fost inainte (caracter, personalitate) trebuie sa manipulez oamenii prin diferite tertipuri perverse si sa apelez la tactici subtile, psihologice sau santaje sentimentale pentru a obtine ceea ce vreau si a-mi mentine familia, prietenii in anuimte medii sociale ce mi-ar favoriza bunastarea atat pe plan financiar cat si social si spiritual.

0hp Avatarul lui 0hp
Citeaza Raspunde

Postat de 0hp pe 19 Ianuarie 2009 la 10:49

as experimenta orgasmul multiplu
cartofi_prajiti Avatarul lui cartofi_prajiti
Citeaza Raspunde

Postat de cartofi_prajiti pe 19 Ianuarie 2009 la 11:19

deci raspunsul majoritar a fost afirmatv, asta insemna k ati face sex cu un barbat...deci toti sunteti -ipotetic vorbind- bisexuali..:))... si ce macho va da-ti totii...:))
rest my case...
stu Avatarul lui stu
Citeaza Raspunde

Postat de stu pe 19 Ianuarie 2009 la 11:29

daca as fi pt o zi femeie cred ca mi-as dori sa fiu barbat
kofe Avatarul lui kofe
Citeaza Raspunde

Postat de kofe pe 19 Ianuarie 2009 la 11:30

ohp
ai dat-o pe cea mai tare...felicitari
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Ianuarie 2009 la 11:58

as incerca sa mi-o pun cu un barbat , sa nu pierd vremea ,e doar o zi , dar ce te faci daca ramai cu mintea de barbat ? cred ca ar fi complicat ,oricum mi-as lua repede un vibrator sa vad cum e cand iti intra ceva in tine. a fost si un film ,o comedie ,cu hellen barkin parca ,e mai vechi.
asta da intrtebare.
bibi67 Avatarul lui bibi67
Citeaza Raspunde

Postat de bibi67 pe 19 Ianuarie 2009 la 12:05

Dar ce ai face daca ai fi si fecioara
b82riez Avatarul lui b82riez
Citeaza Raspunde

Postat de b82riez pe 19 Ianuarie 2009 la 12:12

catalin1965 si daca ramai gravida ?:))
SOARERASARE_1978 Avatarul lui SOARERASARE_1978
Citeaza Raspunde

Postat de SOARERASARE_1978 pe 19 Ianuarie 2009 la 12:14

buna intrebare!
Insa nu cred ca exista barbatul care sa isi doreasca cu adevarat sa se simta in pielea unei femei chiar si pentru o zi .......
si chiar de s-ar intampla , ii va lua toata ziua sa se dezmeticeasca din ceea ce i se intampla.......
fullspy Avatarul lui fullspy
Citeaza Raspunde

Postat de fullspy pe 19 Ianuarie 2009 la 12:50

Hmm, daca as fi misogin as face numai prostii, m-as destrabala, as face numai rele, dar nu sunt.Cred ca m-as comporta normal, nu stiu, e aiurea intrebarea, cred ca un gay ar fi cel mai in masura sa ne raspunda.Nu mi-as dori sa fiu in locul unei femei, ma simt bine in pielea mea
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Ianuarie 2009 la 12:53

Pai, sunt femeie de ceva vreme, si mi-e un drag de mineeeee...si de voi!
marug Avatarul lui marug
Citeaza Raspunde

Postat de marug pe 19 Ianuarie 2009 la 12:58

mi-as epila p**da, mi-as cumpara tampoane, m-as duce la coafor, as experimenta orgasmul clitoritian si nu numai......
anndrei_86 Avatarul lui anndrei_86
Citeaza Raspunde

Postat de anndrei_86 pe 19 Ianuarie 2009 la 13:08

De la: sunriser, la data 2009-01-19 10:10:27http://www.youtube.com/watch?v=EYX7ACuTBTY

Cica nu mai e nevoie sa fii femeie daca vrei sa iti faci singur propriul copil. S-au gasit proceduri prin care un barbat poate ramane insarcinat :-D . Barbatii pot sa isi faca singuri copii dar femeile nu.Cu totii stim de la genetica de clasa a X - a ca femeile au 2 cromozomi XX iar barbatul 2 cromozomi XY care face diferentierea sexelor.

Si ce te face pe tine sa crezi ca, daca o femeie ar decide sa-si faca singura propriul copil, ar vrea ca acesta sa fie baiat?
a_leex_yo Avatarul lui a_leex_yo
Citeaza Raspunde

Postat de a_leex_yo pe 19 Ianuarie 2009 la 13:09

as fuma iarba toata ziua inchis in ksa sa nu-mi dau seama ca sunt femeie. Cum draq sa ma f*t toata ziua cu nu stiu cati barbati? sunteti gay? WTF
blabal Avatarul lui blabal
Citeaza Raspunde

Postat de blabal pe 19 Ianuarie 2009 la 14:13

Bai, sunriser, mai du-te pe la sor-ta sa te invete ceva anatomie. Prietene, dupa cum spuneai si tu, cromozomii XY influenteaza DOAR sexul copiilor. Ia zi-mi tu mie, cum mama dracului ramai gravid, daca n-ai ovulatie (si ovare, implicit) si uter??? Ca sa nu mai vorbim de hormoni si alte tampenii....mare ti-e gradina, doamne:))
bostekus Avatarul lui bostekus
Citeaza Raspunde

Postat de bostekus pe 19 Ianuarie 2009 la 17:17

as fi lesbiana
faraonul_geo Avatarul lui faraonul_geo
Citeaza Raspunde

Postat de faraonul_geo pe 19 Ianuarie 2009 la 20:56

as fugi pe stada k masina k 200 la ora stiind h daca ma va opri politistul ii voi zambi la o cafea si ma va iesta seara:D
alin_23 Avatarul lui alin_23
Citeaza Raspunde

Postat de alin_23 pe 19 Ianuarie 2009 la 20:57

m-as f!teeeeee 24 h!!!!!!
faraonul_geo Avatarul lui faraonul_geo
Citeaza Raspunde

Postat de faraonul_geo pe 19 Ianuarie 2009 la 21:04

daca as fi o zi femee.........
1 as vrea sa vad tovarasi mei daca s-ar da la me si pana unde ar mere si in fi in stare sa mearga iar cand am ajunge la fapte le-as spune cine sunt
2 mi-as achita toate datoriile
3 as iesi in oras la o cafea sau mai mult k mari oameni ai romaniei pastrand amintiri FOTO-VIDEO
4 ....
n ....
n+1 ...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum