Femei care raman gravide si nu spun partenerilor
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Femei » Femei care raman gravide si nu spun partenerilor » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 19 Ianuarie 2009 la 12:04

Ma cam macina de ceva timp intrebarea, pentru ca am citit pe un alt forum povestea unei tipe (tanara, 23 de ani) care a ramas insarcinata cu iubitul ei, dar pentru ca, desi il iubea, el avea niste "apucaturi" (mai umbla si cu altele, iesea cam des cu prietenii si venea acasa baut, ii mai vorbea si urat cateodata) care ii faceau rau, nu-i spune de sarcina, rupe relatia pur si simplu, intr-o zi incetand sa-l mai sune sau sa-i mai raspunda la telefon, refuzand sa-l vada sau sa-i ofere vreo explicatie. Dupa vreo 6-7 luni, timp in care erau sa se intalneasca de vreo cateva ori accidental prin centrul orasului, ea evitandu-l in ultima clipa, cu cateva zile inainte sa nasca o roaga pe sora ei sa-l sune si sa-i dea o ora si o zi in care sa se duca intr-un anume loc pentru ca ea o sa-l astepte acolo sa vorbeasca ceva. El refuza sa vina si sora se vede nevoita sa-i spuna de ce il cheama. El nu crede si ii inchide telefonul.
Le spune si parintilor lui de intamplare dupa cateva zile, la care se pare ca mama lui stia de tot de cand s-au despartit ei si ca n-a reusit s-o convinga pe fata sa avorteze, dar ca i-a facut testul ADN copilului (inca nenascut, evident) si ca e al lui. Acum copilul e nascut, are numele tatalui lui, ei se inteleg bine si incearca sa-l creasca impreuna, dar ea nu-l mai accepta in viata ei pentru ca nu-l vrea ca sot stiind-ul cum este si nici el nu a trecut peste faptul ca i-a ascuns ceva atat de grav, desi ar vrea ca ea si copilul sa stea cu el, langa el si sa formeze acea familie, chiar daca fortata de situatie.
Stiu ca suna a telenovela, dar sunt curioasa daca:

1. Ca femei, ati face asta?
2. Ca barbati, cum ati reactiona?
3. Pentru amandoi, care ar fi deznodamantul final?

lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 19 Ianuarie 2009 la 14:07

De la: angel_demon10, la data 2009-01-19 12:04:26Ma cam macina de ceva timp intrebarea, pentru ca am citit pe un alt forum povestea unei tipe (tanara, 23 de ani) care a ramas insarcinata cu iubitul ei, dar pentru ca, desi il iubea, el avea niste "apucaturi" (mai umbla si cu altele, iesea cam des cu prietenii si venea acasa baut, ii mai vorbea si urat cateodata) care ii faceau rau, nu-i spune de sarcina, rupe relatia pur si simplu, intr-o zi incetand sa-l mai sune sau sa-i mai raspunda la telefon, refuzand sa-l vada sau sa-i ofere vreo explicatie. Dupa vreo 6-7 luni, timp in care erau sa se intalneasca de vreo cateva ori accidental prin centrul orasului, ea evitandu-l in ultima clipa, cu cateva zile inainte sa nasca o roaga pe sora ei sa-l sune si sa-i dea o ora si o zi in care sa se duca intr-un anume loc pentru ca ea o sa-l astepte acolo sa vorbeasca ceva. El refuza sa vina si sora se vede nevoita sa-i spuna de ce il cheama. El nu crede si ii inchide telefonul.
Le spune si parintilor lui de intamplare dupa cateva zile, la care se pare ca mama lui stia de tot de cand s-au despartit ei si ca n-a reusit s-o convinga pe fata sa avorteze, dar ca i-a facut testul ADN copilului (inca nenascut, evident) si ca e al lui. Acum copilul e nascut, are numele tatalui lui, ei se inteleg bine si incearca sa-l creasca impreuna, dar ea nu-l mai accepta in viata ei pentru ca nu-l vrea ca sot stiind-ul cum este si nici el nu a trecut peste faptul ca i-a ascuns ceva atat de grav, desi ar vrea ca ea si copilul sa stea cu el, langa el si sa formeze acea familie, chiar daca fortata de situatie.

1. ca femeie nu as face asta,
2. ca barbat as fi fost mai atent si as fi stiut chiar din prima luna
3. deznodamantul... in final copilul e pe primul loc deci as face ce e mai bine pentru el!! chia daca ar insemna sa imi schimb naravul
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 19 Ianuarie 2009 la 14:46

1 femeie nu as vrea sa fiu
2 ca barbat pana nu esti pus in fata faptului implinit nu cred ca stii cu siguranta ce ai sa faci
3 cunosc doua cazuri cu deznodamant diferit:
- in unul din cazuri se iubeau cat de cat iar in prima faza a acceptat si el apoi dupa 4 luni nu mai vroia copilul si acum sunt despartiti;
- in alt caz a fost doar sex a aflat de copil dupa ce a nascut si sunt impreuna acum si cresc copilul si tin sa spun ca tatal il iubeste nespus de mult si chiar s-a cumintit nu le-as fi dat nici o sansa sa fie impreuna l-a schimbat foarte mult copilul
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 19 Ianuarie 2009 la 14:52

De la: nick_titi, la data 2009-01-19 14:46:201 femeie nu as vrea sa fiu
2 ca barbat pana nu esti pus in fata faptului implinit nu cred ca stii cu siguranta ce ai sa faci
3 cunosc doua cazuri cu deznodamant diferit:
- in unul din cazuri se iubeau cat de cat iar in prima faza a acceptat si el apoi dupa 4 luni nu mai vroia copilul si acum sunt despartiti;
- in alt caz a fost doar sex a aflat de copil dupa ce a nascut si sunt impreuna acum si cresc copilul si tin sa spun ca tatal il iubeste nespus de mult si chiar s-a cumintit nu le-as fi dat nici o sansa sa fie impreuna l-a schimbat foarte mult copilul

In al 2-lea caz nu e chiar asa!! el nu l-a vrut de la inceput.. dar nu s-a inteles cu nebuna iar in luna a 4-a s-a hotarat si ea ca nu il mai vrea!!!!
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 19 Ianuarie 2009 la 15:00

in primul caz l-au vrut amandoi de la inceput iar in luna a 4 el s-a razgandit a parasit-o si a plecat iar ea a ramas cu copilul
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Ianuarie 2009 la 16:48

un subiect demn de o telenovela...

1) ca femeie ce sunt, nu as fi stat in de la bun inceput cu tipu de care povesteai mai sus... nu cu un asemenea caracter!! oameni distrusi.. asta e...

pacat de copil, as fi facut imediat programare la dl doc. si as fi mers inainte... nu se merita sa chinui un copil de la varsta asta, si fara camin....

vreau mai multe de la viata, nu ma multumesc cu o mana calda..

2) in locul lui? i'as da una peste ceafa ei, imatura ce e! mai imatura decat sunt eu ca barbat! cel putin eu imi bag pwla si nu'mi pasa.... ca vad eu pe dreq :))

3) ce deznodamant? n'as ajunge aici! as face orice ar fi nevoie sa nu ajung in situatia asta!

Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 19 Ianuarie 2009 la 18:02

1, nu vreau sa fiu femie, dar fata pare nu pare prea zdravana pt ca a facut asta , ok inteleg sa nu il mai vrea in viata ei si sa nu ii zica , dar de ce sa ii zica dupa ce a nascut ?, ori ii zici ori nu ii zici
2 eu nu sunt ca persoana aia si nu cred ca as ajunge intr-o astfel de situatie , dar sa spunem ca as fi intr-o astfel de situatie , mias asuma responsabilitatea de tata al copilului ala , dar cu ea nu as mai vrea sa am in nici un fel de a face
3 sa nu ramana impreuna in nici un caz

totusi asta e gandirea mea la rece , caci daca pui si sentimente , si una si alta in oala ,s-ar putea sa iasa altceva astfel incat sa ramana impreuna
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 19 Ianuarie 2009 la 23:02

De la: nick_titi, la data 2009-01-19 15:00:20in primul caz l-au vrut amandoi de la inceput iar in luna a 4 el s-a razgandit a parasit-o si a plecat iar ea a ramas cu copilul

ok.. l-au vrut amandoi la inceput dar dupa, lucrurile s-au complicat iar ea nu vroia sa asculte sfaturile medicului si facea tot ce o taia capul!! el, nu a vrut un copil handicapat si i-a sugerat ei sa il dea afara.. ea a refuzat pana in luna a 4-a cand s-a hotarat si l-a dat afara!!! end of story!
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Ianuarie 2009 la 00:05

ca femeie da as face asta cu diferenta ca nu l-as mai suna nicodata , l-as sterge din memorie , daca ma supara cineva rau eu asa fac il uit de tot , blochez orice amintire il leg cu pers resectiva , si aoi sa ma intorc sa cersesc ? nici vb , mai bine moarta , sunt f capabila sa-mi cresc copilul si singura nu-i asa mare lucru cine nu-i in stare sa urce muntii cu mine sa nu vrea sa zboare ca n-are nici o sansa punct

ca barbat habar n-am

si mi-as continua viata , pt ca e frumoasa
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Ianuarie 2009 la 00:43

De la: angel_demon10, la data 2009-01-19 12:04:26Ma cam macina de ceva timp intrebarea, pentru ca am citit pe un alt forum povestea unei tipe (tanara, 23 de ani) care a ramas insarcinata cu iubitul ei, dar pentru ca, desi il iubea, el avea niste "apucaturi" (mai umbla si cu altele, iesea cam des cu prietenii si venea acasa baut, ii mai vorbea si urat cateodata) care ii faceau rau, nu-i spune de sarcina, rupe relatia pur si simplu, intr-o zi incetand sa-l mai sune sau sa-i mai raspunda la telefon, refuzand sa-l vada sau sa-i ofere vreo explicatie. Dupa vreo 6-7 luni, timp in care erau sa se intalneasca de vreo cateva ori accidental prin centrul orasului, ea evitandu-l in ultima clipa, cu cateva zile inainte sa nasca o roaga pe sora ei sa-l sune si sa-i dea o ora si o zi in care sa se duca intr-un anume loc pentru ca ea o sa-l astepte acolo sa vorbeasca ceva. El refuza sa vina si sora se vede nevoita sa-i spuna de ce il cheama. El nu crede si ii inchide telefonul.

ca barbat as primi-o inapoi,dar nu as mai avea incredere in ea niciodata si m-as pisa pe ea in fiecare noapte,si i=as da si o bataie buna,ca fem ,nush,deznodamantul e simplu,fci cum spun eu sau pleci ,dar nu iti mai vz copilul niciodata...tre sa ma asc fata mai mult ca pe Dzeu
Sonyk0 Avatarul lui Sonyk0
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 27 Ianuarie 2009 la 12:11

Fiecare trebuie sa-si asume responsabilitatea faptelor sale indiferent de sex. Asa se intampla cand oamenii nu stiu ce vor iar in cazul barbatilor mai intervine si proasta educatie si lipsa de bun simt din pacate...
ursumunte Avatarul lui ursumunte
Citeaza Raspunde

Postat de ursumunte pe 27 Ianuarie 2009 la 22:14

De la: gabi8ma, la data 2009-01-20 00:05:04ca femeie da as face asta cu diferenta ca nu l-as mai suna nicodata , l-as sterge din memorie , daca ma supara cineva rau eu asa fac il uit de tot , blochez orice amintire il leg cu pers resectiva , si aoi sa ma intorc sa cersesc ? nici vb , mai bine moarta , sunt f capabila sa-mi cresc copilul si singura nu-i asa mare lucru cine nu-i in stare sa urce muntii cu mine sa nu vrea sa zboare ca n-are nici o sansa punct

ca barbat habar n-am

Deacort cu tine sa-l cresti singura !
DAR SA FI ACPABILA SA TE DUCACAPU SA FACI SI BANI!ca sunt mi care nu se gandesc cu cine se incurca si cun o pun ,raman insarcinate si-l mai si pastreaza mai adaugi o varsta frageda...
deci cum poti sa cresti un copil singura din 800 de lei
daca ai ceva carte si un servici calumea mai ai o seansa dar nu cred ca ai ajunge aici !
am fost in postura sa ma despart cu o tipa , am avut surpiza sa vina si sa zica ca e ,si a avt dreptate era ,am vorbit deschis si insemna sa ne stricam ambi viata si cine stie ce ajungem am decis avortul .
am uitat sa zic ca ma incuecasem deja cu altcineva
asa ca am trebuit sa ma opesc si sa rezolv prima relatie .Am mers la medic si am terminat cu ea .Crede me nici nu am intrebat daca e al meu si nu mainteresat .
acum am viata inceputa cu tipa care ma asteptat sa-mi fac patul dupa ce am dormit rau!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 27 Ianuarie 2009 la 22:29

1. ca femeie nu as fi ramas cu unu care mi-ar fi vorbit urat si ar fi umblat si cu altele, etc

2. ptr ca e si copilul meu asta inseamna ca trebuie sa particip si eu la cresterea lui

3. evident situatia nu ar fi pe placul meu. ce surpriza e asta sa afli ca o tipa de care te-ai depsartit acum ceva timp are un copil cu tine ? voua vi se pare o veste placuta ?

insa vina cea mai mare o are fata in toata povestea asta ? cum sa pastrezi tu un copil cu unul de care te-ai despartit ? (si care mai face lucrurile care le-a zis angel_demon ) tipa spera cumva ca daca pastreaza copilul de vor impaca ? un copil nu e niciodata o solutie la nimic. un copil il faci ptr ca il vrei si nu ptr ca vrei sa se intample alte lucruri prin aparitia lui. + cas in zilele noastre daca tatal nu contribuie cu nimic din punct de vedere financiar la cresterea copilului , mamei o sa-i fie foaaaaaaaaaaarte greu. ca sa nu mai zic ca unas e ptr un copil sa creasca alaturi de o mama si un tata si alta e sa creasca alaturi doar de mama.

parerea mea e ca ambii parinti au de pierdut din toata treaba asta si ce-i mai important este ca si copilul va avea de suferit.
Romeo86 Avatarul lui Romeo86
Citeaza Raspunde

Postat de Romeo86 pe 27 Ianuarie 2009 la 23:35

De la: Haps, la data 2009-01-27 22:29:481. ca femeie nu as fi ramas cu unu care mi-ar fi vorbit urat si ar fi umblat si cu altele, etc

2. ptr ca e si copilul meu asta inseamna ca trebuie sa particip si eu la cresterea lui

3. evident situatia nu ar fi pe placul meu. ce surpriza e asta sa afli ca o tipa de care te-ai depsartit acum ceva timp are un copil cu tine ? voua vi se pare o veste placuta ?

insa vina cea mai mare o are fata in toata povestea asta ? cum sa pastrezi tu un copil cu unul de care te-ai despartit ? (si care mai face lucrurile care le-a zis angel_demon ) tipa spera cumva ca daca pastreaza copilul de vor impaca ? un copil nu e niciodata o solutie la nimic. un copil il faci ptr ca il vrei si nu ptr ca vrei sa se intample alte lucruri prin aparitia lui. + cas in zilele noastre daca tatal nu contribuie cu nimic din punct de vedere financiar la cresterea copilului , mamei o sa-i fie foaaaaaaaaaaarte greu. ca sa nu mai zic ca unas e ptr un copil sa creasca alaturi de o mama si un tata si alta e sa creasca alaturi doar de mama.

parerea mea e ca ambii parinti au de pierdut din toata treaba asta si ce-i mai important este ca si copilul va avea de suferit.

nu am ce comenta..sincer...insa eu am si voi avea grija sa nu mi se intample asa ceva!
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 29 Ianuarie 2009 la 10:53

Mi se pare o ipocrizie sa nu mai vrei sa ai de-a face cu fata, pt. ca si tu esti responsabil in aceeasi masura pt. ca ea a ramas gravida. Cand ai facut sex trebuia sa te gandesti si la posibilitatea asta, daca nu vroiai sa ramana gravida trebuia sa folosesti preyervativul.
pHoeniX_Rising Avatarul lui pHoeniX_Rising
Citeaza Raspunde

Postat de pHoeniX_Rising pe 2 Februarie 2009 la 13:12

Mi se pare urata toata treaba.Tu ca si femeie, stiind ce barbat ai, k femeile isi cunosc barbatii mai bine decat se cunosc barbatii pe ei insisi, trebuia sa te gandesti la asta dinainte.Sa analizezi riscurile, sa cantaresti situatia.Eu ca barbat as fi avut grija, as fi folosit prez, sau daca nu, si scapa de sub control, in nici un caz nu o lasam sa treaca prin greutati singura.
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 2 Februarie 2009 la 17:54

De la: ursumunte, la data 2009-01-27 22:14:35
De la: gabi8ma, la data 2009-01-20 00:05:04ca femeie da as face asta cu diferenta ca nu l-as mai suna nicodata , l-as sterge din memorie , daca ma supara cineva rau eu asa fac il uit de tot , blochez orice amintire il leg cu pers resectiva , si aoi sa ma intorc sa cersesc ? nici vb , mai bine moarta , sunt f capabila sa-mi cresc copilul si singura nu-i asa mare lucru cine nu-i in stare sa urce muntii cu mine sa nu vrea sa zboare ca n-are nici o sansa punct

ca barbat habar n-am

Deacort cu tine sa-l cresti singura !
DAR SA FI ACPABILA SA TE DUCACAPU SA FACI SI BANI!ca sunt mi care nu se gandesc cu cine se incurca si cun o pun ,raman insarcinate si-l mai si pastreaza mai adaugi o varsta frageda...
deci cum poti sa cresti un copil singura din 800 de lei
daca ai ceva carte si un servici calumea mai ai o seansa dar nu cred ca ai ajunge aici !
am fost in postura sa ma despart cu o tipa , am avut surpiza sa vina si sa zica ca e ,si a avt dreptate era ,am vorbit deschis si insemna sa ne stricam ambi viata si cine stie ce ajungem am decis avortul .
am uitat sa zic ca ma incuecasem deja cu altcineva
asa ca am trebuit sa ma opesc si sa rezolv prima relatie .Am mers la medic si am terminat cu ea .Crede me nici nu am intrebat daca e al meu si nu mainteresat .
acum am viata inceputa cu tipa care ma asteptat sa-mi fac patul dupa ce am dormit rau!

sa stii ca fara sa ma laud prea mult n-as fi ajuns si rezistat acolo unde sunt acum daca as fi fost o proasta sau incuiata , ESTE CORPUL MEU , EU DECID , respectivul n-ar avea nimic de comentat la faza asta , ca doar nu-l face singura o femeie( copilul ) asa ca daca n-as mai vrea sa-l vad sau sa aud de el , cu atat mai ^putin , singurul lucru pt care nu l-as pierde din vedere de tot ar fi pt urgenta de gen : donat sange , diferite ceulule si atat , intotdeauna am fost si sunt o pers independenta si intotdeauna am gasit un biped care sa incerce sa ma domine sau sa imi taie din libertate , acum nu-i musai sa intelegi ca as fi curba care zboara din floare in floare doar ca am nevoie de momente in care sa fiu singura , sau sa fac anumite lucruri singura
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 3 Februarie 2009 la 13:07

Pentru un barbat e mai usor sa foloseasca prezervativul daca nu-si doreste urmasi cu aceea femeie, consider ca e o chestie de bun simț, decât pentru o femeie sa înghită zilnic pastile care distrug ficatul și se mai întâmplă să uiți sa le iei. Mai ales că tipul respectiv umbla și la altele...Prezervativul protejează și de boli cu transmitere sexuală. Astfel de bărbați sunt iresponsabili, ca să nu zic nesimțiți.
blu3_sky Avatarul lui blu3_sky
Citeaza Raspunde

Postat de blu3_sky pe 3 Februarie 2009 la 13:26

De la: Sonyk, la data 2009-02-03 13:07:45Pentru un barbat e mai usor sa foloseasca prezervativul daca nu-si doreste urmasi cu aceea femeie, consider ca e o chestie de bun simț, decât pentru o femeie sa înghită zilnic pastile care distrug ficatul și se mai întâmplă să uiți sa le iei. Mai ales că tipul respectiv umbla și la altele...Prezervativul protejează și de boli cu transmitere sexuală. Astfel de bărbați sunt iresponsabili, ca să nu zic nesimțiți.

parerea mea e ca au fost 2 prosti...a fost o relatie bazata numai pe sex,dupa care ea s-a indragostit,el fiind mai golan si cautand doar sex se ducea si prin alta parte,lipsa comunicare lipsea,ea sperand ca il va atrage de partea ei banuiesc ca expre a vruts a ramana insarcinata,pe el l-a durut undeva isi facea treaba (neconstietizand ca ar putea sa o lase insarcinata,sau probabil ca nici nu ia pasat)..si s-a ajuns unde s-a ajuns..ce imi pare rau este de acel copil nevinovat..eu unul nu mi-as omori propriul copil nici daca ar fi sa fiu ultimul sarac de pe pamant(cand te apuci de o treaba te gandesti de 2 ori inainte)...femeia e parsiva si ar face orice sa te tina aproape,cred ca in cazul acesta se adevereste,numai ca,calculele de acasa nu s-au potrivit cu cele din targ..sper macar ca 1 din cei doi parinti sa isi iubeasca copilul..
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 3 Februarie 2009 la 22:36

"femeia e parsiva" pai ce, el o fi cumva mai bun ??? Daca era, nu profita de ea si nu avea atatea relatii aiurea. Dar IPOCRIZIA e tipic masculina. Porcii sunt tot porci
gogu1938 Avatarul lui gogu1938
Citeaza Raspunde

Postat de gogu1938 pe 4 Februarie 2009 la 10:17

DRAGA MEA VREAU SATI DAU UN RASPUNS>EU AM DOI BAETI MARI ; BUNI DE INSURAT? SI SA MA ESPLIC, CEL MARE A FACUT UN COPIL CU O FEMEIE,SI PLATESTE-P ALIMENTARA DAR COSIDER , CA SI FETELE CARE VOR SA FACA COPI, SA COSULTE SI PARTENERUL DACA E DE ACORD. SA DEA NASTERE LA UN COPIL..ASA A PATIT FIUL MEU.CE MAI PUTEAM FACE TIMPUL A TRECUT SI COPILUL SA FACUT MARE NOI NE BUCURAM CA SUNTEM BUNICI SI NE RUGAM SAI DEA DUMNEZEU SANATATE SA FACA MARE
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Februarie 2009 la 10:56

povestea e cusuta cu multa ata alba. nu am auzit sa se faca test adn copilului nenascut inca. in plus singurul loc din tara unde se fac este Buc. si costul era acum vreo 2 ani vreo 1700 lei, rezultatul vine cam dupa o luna. deci mai sus avem sceanriu de telenovela. mai e si faza cu il iubea dar il evita prin oras, care mi se pare dubioasa. cand o fata necasatorita ramane gravida afla tot cartierul si intotdeauna se gasesc binevoitori sa-l anunte si pe ,,vinovat,,.

trecand peste raman insa intrebarile f reale puse mai sus.

orice copil este o minune. fiecare se naste cu norocul lui. nimeni nu zice ca e usor sa cresti singura un copil. ca parinte treci peste oricine si orice sa-ti protejezi ingerasul. nu am auzit in jurul meu pe nimeni regretand sacrificiile facute pt copilul sau. pe alta parte nu oricine poate fi parinte. daca simti ca acest lucru te depaseste, trebuie sa-ti asumi responsabilitatea si sa dai copilul unei familii care-l vrea.avortul este inadmisibil din punctul meu de vedere. orice copil merita o familie care sa-l iubeasca, sa-l ocroteasca.
lalyeleny Avatarul lui lalyeleny
Citeaza Raspunde

Postat de lalyeleny pe 5 Februarie 2009 la 00:33

corect lia....cine sunteti voi baietii sa ziceti de avort?stiti makr cu ce se mananca?cum se face....traumele nu doar fizice ci si psihice care raman in urma lui....voua va e usor de zis...mai informati-va si apoi dati-l ca solutie...ca sa nu mai zic ca dupa un avort exista posibilitatea ca ea sa nu mai poata avea copii...ia puneti tot in balanta....
Principessa_22 Avatarul lui Principessa_22
Citeaza Raspunde

Postat de Principessa_22 pe 5 Februarie 2009 la 00:46

sincer si eu am fost intr-o situatie asamanatoare. Am ramas insarcinata .Totul a inceput ca o simpla aventura, si in urma aventurii am ramas insarcinata la 22 de ani.Stiind ca el a avut doar aventuri, am renuntat la copil.Desii el nu a fost de acord am facut avort pt ca nu am avut curajul sa lupt pt copilasul meu, de frica sa nu duca lipsuri sa ramana fara tata. Acum plang si sufar enorm de mult. Relatia noastra e inca in picioare si sper sa ramana asa. In legatura cu povestea ta consider ca fata a gresit foarte mult ca nu ia spus de la inceput ca asteapta un copil, orice om se schimba in momentul in care apare un copil. Comunicarea ramane cea mai buna rezolvare.
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 6 Februarie 2009 la 09:35

Un barbat care face sex neprotejat ar trebui sa isi dea seama de urmari, ce fac toți atata pe nestiutorii. Toți idioții astia care se încurca în mai multe relații parcă ar fi toți niște handicapați Te culci cu vreo 3(trei) odată și neprotejat. Asta e CLAR NESIMȚIRE.
suzuran Avatarul lui suzuran
Citeaza Raspunde

Postat de suzuran pe 10 Februarie 2009 la 12:16

Mie mi se pare ca daca o femeie ar face asa ceva e putin cam iresponsabila. Si fata de tata si fata de copil.
Dar daca s-a intamplat totusi sa ramana insarcinata si sa isi doreasca f mult copilul ar putea sa il pastreze instiintandu^l insa si pe tata.
Copilulare dreptul la tata.
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 10 Februarie 2009 la 16:18

daaaaaaaaaaaaaa , ma faci sa rad , da cu ce participa un "tata" la educatia si cresterea lui ? , mie experienta imi spune: cu nimic , doar vb goale si pasarea responsabilitatii altora , de ex : "dragule trebuie sa merg cu copilul la medic , ma conduci cu masina te rog ?" ( eu nu am masina , si medicul e fix in celalalt capat al orasului ) " vai da acu ? nu pot ia un taxi" , "copii au serbare vii si tu ? am costume de carat si niste jucarii " " nu pot ia un taxi " "mergem la teatru de papusi e sambata azi " " nu pot veni sunt la servici , si f ocupat ia un taxi " " numai am bani de taxi" " du-te ia imprumut sau nu merge , ce vrei sa-ti fac eu ? i-ati si tu un servici mai bine platit , lucrezi pe chibrituri ?sun-o pe mama " " hai la cinema mergem toti 4 , ar fi frumos nu crezi ? azi e duminica " " nu pot sunt prea obosit , vreau sa vad meciul la tel si dupa aia merg la sala "

concluzie : nu am nevoie de un biped sa-mi cresc copii oricum o fac singura
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 10 Februarie 2009 la 23:47

De la: gabi8ma, la data 2009-02-10 16:18:33daaaaaaaaaaaaaa , ma faci sa rad , da cu ce participa un "tata" la educatia si cresterea lui ? , mie experienta imi spune: cu nimic , doar vb goale si pasarea responsabilitatii altora , de ex : "dragule trebuie sa merg cu copilul la medic , ma conduci cu masina te rog ?" ( eu nu am masina , si medicul e fix in celalalt capat al orasului ) " vai da acu ? nu pot ia un taxi" , "copii au serbare vii si tu ? am costume de carat si niste jucarii " " nu pot ia un taxi " "mergem la teatru de papusi e sambata azi " " nu pot veni sunt la servici , si f ocupat ia un taxi " " numai am bani de taxi" " du-te ia imprumut sau nu merge , ce vrei sa-ti fac eu ? i-ati si tu un servici mai bine platit , lucrezi pe chibrituri ?sun-o pe mama " " hai la cinema mergem toti 4 , ar fi frumos nu crezi ? azi e duminica " " nu pot sunt prea obosit , vreau sa vad meciul la tel si dupa aia merg la sala "

concluzie : nu am nevoie de un biped sa-mi cresc copii oricum o fac singura

nasol!!
madalina_ramona Avatarul lui madalina_ramona
Citeaza Raspunde

Postat de madalina_ramona pe 11 Februarie 2009 la 01:05

cun si eu un caz..prietena mea a tinut sarcina secreta pana a nascut copilul.in ziua knd a nascut un baietel:) a sunat pe tatal copilului sa vina la spital..sa dus si acolo a aflat ca e tata ..nu a crezut..dupa ceva timp prietena mea a facut testul copilului si i-a demonstrat ca e al lui,dar acesta tot nu a vrut sa-l recunoasca..copilul poarta numele tatalui pt k a fost dat in judecata si plateste si pensia alimentara..cat timp ea a fost insarcinata nimeni nu a stiut pt k nu i se obs burta,toata lumea a crezut ca sa ingrasat un pik ...baietelul are acum 4 ani va poop si va doresc numai bn
blu3_sky Avatarul lui blu3_sky
Citeaza Raspunde

Postat de blu3_sky pe 12 Februarie 2009 la 15:49

De la: madalina_ramona, la data 2009-02-11 01:05:16cun si eu un caz..prietena mea a tinut sarcina secreta pana a nascut copilul.in ziua knd a nascut un baietel:) a sunat pe tatal copilului sa vina la spital..sa dus si acolo a aflat ca e tata ..nu a crezut..dupa ceva timp prietena mea a facut testul copilului si i-a demonstrat ca e al lui,dar acesta tot nu a vrut sa-l recunoasca..copilul poarta numele tatalui pt k a fost dat in judecata si plateste si pensia alimentara..cat timp ea a fost insarcinata nimeni nu a stiut pt k nu i se obs burta,toata lumea a crezut ca sa ingrasat un pik ...baietelul are acum 4 ani va poop si va doresc numai bn

cum poti spune ca persoana s-a ingtrasat un pic...cei care o cunosc isi dau seama imediat...iar o sarcina cu 2 luni inainte de nastere se cunoaste,poti sa o ascunzi tu cat vrei....doar sa nu iesi afara din casa...sau sa fie foarte frig afara si sa ai haine multe sau groase pe u...nu ai cum sa ascunzi o sarcina facand ceea ce faceai inainte(mergand cu prietenii in oras,invitandu-ti amicvele la o cafea si asa mai departe)...iar din ce scrii tu,fata a facut-o in dusmanie,sa pastreze copilul fara sa ii spuna...si cine are de pierdut,tot copilul...inca 2 oameni inconstienti pe lista idiotilor/idioatelor
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info