Organele sexuale
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » organele sexuale » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
pipistrelo Avatarul lui pipistrelo
Citeaza Raspunde

Postat de pipistrelo pe 19 Ianuarie 2009 la 14:46

sal vroiam sa va intreb daca e vreo problema cu mine sau e ceva ce mai aveti si voi, eu am o viata sexuala normala dar ma procupa ceva , la mine preputul nu este rupt . eu am 24 de ani si inca nik ar trebuii sa imi fac probleme??? se va schimba ceva dupa daca se va rupe? multumesc si astept pareri
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 19 Ianuarie 2009 la 14:49

De la: robertgarasaga, la data 2009-01-19 14:46:02sal vroiam sa va intreb daca e vreo problema cu mine sau e ceva ce mai aveti si voi, eu am o viata sexuala normala dar ma procupa ceva , la mine preputul nu este rupt . eu am 24 de ani si inca nik ar trebuii sa imi fac probleme??? se va schimba ceva dupa daca se va rupe? multumesc si astept pareri

Cum nu e rupt??? NU E RUPT??? nasol... cred ca trebuie sa il rupi cat mai repede.. pana faci 25 de ani caci altfel o sa ti se usuce si o sa pice!!

apropo.. ce e ala preput??
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Ianuarie 2009 la 00:54

De la: pipistrelo, la data 2009-01-19 14:46:02sal vroiam sa va intreb daca e vreo problema cu mine sau e ceva ce mai aveti si voi, eu am o viata sexuala normala dar ma procupa ceva , la mine preputul nu este rupt . eu am 24 de ani si inca nik ar trebuii sa imi fac probleme??? se va schimba ceva dupa daca se va rupe? multumesc si astept pareri

in 3 zile,2 h si 3 sec o sa mori...dc nu iti rupi preputul cu dintii
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Ianuarie 2009 la 00:57

si musai sa faci o poza si sa o pui pe net sa te vedem si noi facand asta

de ce te deranjeaza ? n-ai nimic
fullspy Avatarul lui fullspy
Citeaza Raspunde

Postat de fullspy pe 21 Ianuarie 2009 la 16:32

Se va rupe, stai fara grija, nu trebuie sa te impacinetezi, important e sa faci sex cu mai multe partenere.Ideea e sa ai norocul de intalni o partenera care e mai stramta acolo
adi_marcu Avatarul lui adi_marcu
Citeaza Raspunde

Postat de adi_marcu pe 22 Ianuarie 2009 la 12:43

STAI LINISTIT NU E BAI DACA NU S-A RUPT!!!!!!!!!! nu te apuca sa te mutilezi! si nici nu e cazul sa mergi la medic, totul este in regula! preputul nu trebuie sa se rupa, adica nu este o regula, la baieti virginitatea este mai mult de ordin psihologic... gindeste-te k multi baieti sunt practic mutilati la nastere sau la virste fragede... prin circumcizie... interventie chirurgicala traumatizanta si necesara in foaaaaaaaaaaaaarte putine cazuri! intradevar sunt baieti carora li se rupe preputul si frenul dar asta nu inseamna k sunt mai barbati sau k au o experienta mai vasta! nici nu ti imaginezi tu cit de mult bine iti face preputul.. este fff sensibil si iti ofera multa placere, asa k lasa l acolo sa acopere glandul!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Ianuarie 2009 la 13:32

si musai sa faci o poza si sa o pui pe net sa te vedem si noi facand asta

whaaa??
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 22 Ianuarie 2009 la 13:36

De la: lawyer, la data 2009-01-19 14:49:33
De la: robertgarasaga, la data 2009-01-19 14:46:02sal vroiam sa va intreb daca e vreo problema cu mine sau e ceva ce mai aveti si voi, eu am o viata sexuala normala dar ma procupa ceva , la mine preputul nu este rupt . eu am 24 de ani si inca nik ar trebuii sa imi fac probleme??? se va schimba ceva dupa daca se va rupe? multumesc si astept pareri

Cum nu e rupt??? NU E RUPT??? nasol... cred ca trebuie sa il rupi cat mai repede.. pana faci 25 de ani caci altfel o sa ti se usuce si o sa pice!!

apropo.. ce e ala preput??

lawyer esti asa de tzaca paca!!!!
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 22 Ianuarie 2009 la 13:39

auzi... mai citeste si tu aici inainte, apoi deschide gura!!!

http://www.circumcizia.org/preputfunctii.html

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Ianuarie 2009 la 15:16

De la: angel_demon10, la data 2009-01-22 13:39:04auzi... mai citeste si tu aici inainte, apoi deschide gura!!!

good job, angie!
kill4billy Avatarul lui kill4billy
Citeaza Raspunde

Postat de kill4billy pe 22 Ianuarie 2009 la 15:18

http://www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9862.html
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Ianuarie 2009 la 16:31

acum am inteles preputul e inaintea putului(cu vin)...dar cum se cheama ala de dupa put postputului,pesteputului sau cum draq?:P...ce e putului?
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 23 Ianuarie 2009 la 01:10

De la: angel_demon10, la data 2009-01-22 13:39:04auzi... mai citeste si tu aici inainte, apoi deschide gura!!!

of mai angel... esti atat de tzaca paca.. faceam si eu misto.. chiar crezi ca am trait degeaba si nu stiu din ce e compus bibiloiul meu??
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2009 la 02:24

ba io nu stiu de voi dar...mie chiar "mi se rupe" de topicul asta mai ales la ora asta
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 02:26

De la: Haps, la data 2009-01-23 02:24:14ba io nu stiu de voi dar...mie chiar "mi se rupe" de topicul asta mai ales la ora asta

ia zii, haps, despre ce vrei sa vorbim?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2009 la 02:30

De la: ayleen, la data 2009-01-23 02:26:50
De la: Haps, la data 2009-01-23 02:24:14ba io nu stiu de voi dar...mie chiar "mi se rupe" de topicul asta mai ales la ora asta

NEMURIREA SUFLETULUI ar fi un subiect cu tenta usor prea matinala pentru ora asta ?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 02:32

De la: Haps, la data 2009-01-23 02:30:20
De la: ayleen, la data 2009-01-23 02:26:50

NEMURIREA SUFLETULUI ar fi un subiect cu tenta usor prea matinala pentru ora asta ?

nici un subiect nu e de neabordat, cu atat mai mult la o ora de potrivita
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 23 Ianuarie 2009 la 03:16

INCREDIBIL! n-am postat si aici? :))

SPAM-ul de rigoare: intrati pe blogu meu. mi-e greu sa scriu linku... cautati pe google La Raducu.. e ala de pe wordpress...

http://laraducu.wordpress.com

Si acum SA CONTINUAM:

ba.. daca nu s-a rupt ce trebuia sa se rupa, e naspa frate... stii cum e cu rezistenta materialelor... daca nu crapa unde trebuie sa crape pt ca e prea solid, crapa unde nu trebuie sa crape... asa ca s-ar putea sa ramai cu scula in gagica-ta la un moment dat... si daca o pierzi acolo, numa un medic o mai scoate.

PARTEA BUNA e ca nu o sa-ti mai faci probleme daca sa o porti pe stanga sau pe dreapta!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2009 la 10:57

De la: radhookoo, la data 2009-01-23 03:16:49INCREDIBIL! n-am postat si aici? :))

SPAM-ul de rigoare: intrati pe blogu meu. mi-e greu sa scriu linku... cautati pe google La Raducu.. e ala de pe wordpress...

http://laraducu.wordpress.com

Si acum SA CONTINUAM:

ba.. daca nu s-a rupt ce trebuia sa se rupa, e naspa frate... stii cum e cu rezistenta materialelor... daca nu crapa unde trebuie sa crape pt ca e prea solid, crapa unde nu trebuie sa crape... asa ca s-ar putea sa ramai cu scula in gagica-ta la un moment dat... si daca o pierzi acolo, numa un medic o mai scoate.

PARTEA BUNA e ca nu o sa-ti mai faci probleme daca sa o porti pe stanga sau pe dreapta!

asa maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! ma speriasem putin ca se inchide topicul si tu nu erai singurul care nu ne onorase cu nici o "rupere" !!!
Raoul1980 Avatarul lui Raoul1980
Citeaza Raspunde

Postat de Raoul1980 pe 26 Ianuarie 2009 la 08:32

preput = pielita ce-ti acopera ciocanelu :p
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 26 Ianuarie 2009 la 16:03

De la: Raoul1980, la data 2009-01-26 08:32:16preput = pielita ce-ti acopera ciocanelu :p

eh kcat... serios? de unde stii?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 27 Ianuarie 2009 la 02:31

oare ii bun de mancat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2009 la 08:09

yammmyyy ....imi lasa gura apa...preput:))))...oare e ca pielea de gaina?:))..si de ce se cheama pre put,mai bn era post put sau inainteaputului...sau before the put:P
ignatervinovidiu Avatarul lui ignatervinovidiu
Citeaza Raspunde

Postat de ignatervinovidiu pe 5 Februarie 2009 la 17:30

Daca te deranjeaza poti sa tai chirurgical.Am citit undeva ca 30 % dintre barbati au aceasi problema.Daca nu s-a rupt pana la aceasta varsta sa stii ca nici nu se va mai rupe pe cale naturala vreau sa spun.Aaaa daca alegi sa ii indepartezi castigi aproape un cm in lungime.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 5 Februarie 2009 la 17:38

da si tu mai cu spor din buca,restul e placere sadica ia o lama si fa tatuaje sa vezi orgasm de basm....
nBlade Avatarul lui nBlade
Citeaza Raspunde

Postat de nBlade pe 15 Februarie 2009 la 21:49

De la: gabi8ma, la data 2009-01-20 00:57:36 si musai sa faci o poza si sa o pui pe net sa te vedem si noi facand asta

de ce te deranjeaza ? n-ai nimic

ce rautaciosi. .mai tati tie atza ti se va rupe cand dai de o partenera stramta rau. .mie mi s-a rupt din prima partida..insa daca nu se rupe nu se intampla nimic..ceea ce va fi mai bine este ca corpul penisului in special partea superioara va fi dezvelita complet in momentul actuylui sexual. .si apropo las-o deasupra si sa se traga tare ca sase rupa. .succes. ..
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 16 Februarie 2009 la 11:54

De la: pipistrelo, la data 2009-01-19 14:46:02sal vroiam sa va intreb daca e vreo problema cu mine sau e ceva ce mai aveti si voi, eu am o viata sexuala normala dar ma procupa ceva , la mine preputul nu este rupt . eu am 24 de ani si inca nik ar trebuii sa imi fac probleme??? se va schimba ceva dupa daca se va rupe? multumesc si astept pareri

moshu fii atent preputul e ceva si fraul e altceva preputul nu se poate rupe in cel mai rau caz el este ingust si se practica circumcizia. fraul sau atza P--I aia se poate rupe si daca nu s-a apeleaza la un medic adevarul e ca nu prea am inteles din topicul tau potzi sa revii? si este impropriu spus "rupt" se lungeste.....
dannysan19 Avatarul lui dannysan19
Citeaza Raspunde

Postat de dannysan19 pe 5 Martie 2009 la 08:07

De la: dj_Mike, la data 2009-02-16 11:54:39

moshu fii atent preputul e ceva si fraul e altceva preputul nu se poate rupe in cel mai rau caz el este ingust si se practica circumcizia. fraul sau atza P--I aia se poate rupe si daca nu s-a apeleaza la un medic adevarul e ca nu prea am inteles din topicul tau potzi sa revii? si este impropriu spus "rupt" se lungeste.....

Uite unu care stie anatomie. bravo!
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 6 Martie 2009 la 02:44

De la: dannysan19, la data 2009-03-05 08:07:59
De la: dj_Mike, la data 2009-02-16 11:54:39

Uite unu care stie anatomie. bravo!

...FELICITARI....mai dar rai pot fi uni oameni....daca lui nu i se parea o pb ....nu ne ar fi rugat sa l informam...nu???........lasa frate pielea acolo la locul ei.....ca daca faci circumcizie sau ....rupi atza.....prin orice metoda.....s-ar putea sa nu mai ai aceeasi....sensibilitate ca inainte....cand o aveai acoperita.....si nu cred ca va deranja pe vre o femeie ...daca tu o ai sau nu..... rupta atza.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2009 la 16:14

taie ata si spanzura-te de lustra cu ea:)))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info