Sunt ... din Bucuresti, am 24 de ani, Ea este "..." si are 23 ani, tot din Bucuresti.
3 ani din viata mea, 3 ani pieduti, 3 ani castigati, 3 ani din viata ei (cred ca au fost cam scumpi pt 4 ani din viata mea).
Acum ceva timp cineva a zis ca "vrea o pauza". Dupa ce a petrecut alaturi de mine atat de mult timp incat sa isi dea seama ce vrea, si intamplarea este cam asa:
Am cunoscut-o din intamplare, si am reusit sa ii atrag atentia fiind eu, a fost o atractie de ambele genuri o buna vreme si am hotarat, dupa ce am discutat cu ea, ca a venit momentul sa ne casatorim (cam dupa 2 ani). In urma discutiei cu parintii ei (religie diferita, conceptii diferite fata de parintii mei, ai ei catolici, ai mei sa zicem altfel, eu oricum nu am vrut casatorie clasica in biserica, ci sa fie in aer liber) s-a hotarat ca sa mai asteptam poate ca ai ei vor fi mai intelegatori anul viitor. Zis si facut, mai trece un an si ii cer mana, intr-un mod cat mai de "basm", din nou.
Raspunde ea: "Cred ca ar fi momentul sa luam o pauza(aici am oprit-o eu si am zis eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti o data pana sa zici o fraza legendara, a zis ca nu... sa o las sa termine, si NU, nu am intrerupt-o niciodata pana in momentul ala), poate ca asa e cel mai bine pentru amandoi.
Eu: "Cred ca e cel mai bine pentru tine acum, poate iti ofer sansa sa vezi ce peste mai are balta..." (prietenele ei mereu au zis ca eu nu sunt de nasul ei si sunt de parere ca au influentat-o foarte mult, dar ma bucur, mai bine acum decat mai tarziu... poate zicea piua dupa ce aveam un suflet intre noi, sau dupa ce viitorul nostru devenea ceva mai mult decat un copil si constientiza situatia, sau poate nu)
In concluzie ea a cerut o pauza si eu i-am oferit-o timp de 1-2 luni (dupa care stiam sigur ca nu va mai fi nimic, pt ca nu pot trai langa o copila indecisa.
Ca sa aflati marea mea "gluma" ca sa ii zic asa(imi este **** de ce am simtit langa ea): la 3 luni dupa despartire adica vreo 2 luni de pauza in care ea tot nu si-a dat seama daca mai vrea ceva de la mine si eu i-am zis ca stiu ce vreau, sa punem punct si fiecare pe unde stie... din acest moment am devenit cel mai infidel barbat, am daruit pentru ea tot ce am avut mai bun, imi pare rau pentru ce voi face, dar ma voi schimba, si voi fi asa cum majoritatea barbatilor sunt, infidel, egoist... pentru ca vad ca daca esti bun, fidel, intelegator, rabdator, iubitor nu faci bine si esti luat de prost. De aproape 1 an am vazut ca relatiile care nu au la baza lor sentimente merg de minune!"
eu acum aproapte jumatate de an, acum in cazul tau ... poate ca s-a intamplat dupa ce v-ati casatorit, adica putin cam tarziu, ia o decizie cat mai curand pentru ca timpul trece pe langa tine, ori incerci sa o faci sa vada cat de mult pierde daca te pierde pe tine, ori daca esti satul de situatie si nu vrei sa mai investesti* alege un alt drum diferit de al ei ;)
P.S. vezi ca in bucuresti sunt cam 3-4 fete la 1 baiat (in intervalul de varsta (20-30)
mie cineva mi-a deschis ochii larg rau ! :) si ma simt super !