Am aflat ca iubeste pe altcineva
Pagina 9 din 9

Toate forumurile » Femei » Am aflat ca iubeste pe altcineva » Pagina 9 din 9

Pagini: << 5 6 7 8 9
Sari la pagina:
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 15 Decembrie 2009 la 18:16

Hm ! Uite ca ma intriga parerile unora care cred ca lucrurile se mai pot repara.Mey fratilor , cand dragostea s-a dus,pai s-a dus pentru totdeauna, haloimis, larevedere, pa.Daca continuam totusi sa mai stam impreuna, apoi o facem din diferite motive si in niciun caz dintr-o dragoste "revenita" .
seckurityy Avatarul lui seckurityy
Citeaza Raspunde

Postat de seckurityy pe 16 Decembrie 2009 la 15:31

am avut ie eu
roxanai Avatarul lui roxanai
Citeaza Raspunde

Postat de roxanai pe 18 Decembrie 2009 la 04:50

Preocupant...as putea spune..daca a ajuns sa iti marturiseasca chestii de genu´.Nu cred ca o femeie poate iubii 2 barbati, cu tine s-a obisnuit si na...ii e greu sa o dea pe cea din mana pe aia din par, dragostea nu se forteaza...nu poti spune il iubesc pe x da ma marit cu tine pentru ca imi convine...nu sunteti presuri.Iubita asta a ta e de un tupeu de nedescris maine poimaine iti propune un trio sa vedem care e mai bun...ce naiba.Daca s-a indragostit sa-i mearga bine in continuare...aa si inca ceva, cum stii tu ca nu e cu amandoi..in fine sa dea naiba nu mai pot de bine ...bafta
roxanai Avatarul lui roxanai
Citeaza Raspunde

Postat de roxanai pe 18 Decembrie 2009 la 05:12

De la: yuppy070790, la data 2009-10-02 22:24:38JICU pare rau pt si relatia ta.poate nu ar trb s spun insa sper ca te va ajuta cumva.ce a facut ea din pacate am facut si eu..nu a fost ceva intentionat si programat..am avut o relatie de un an si jumatate timp in care mai sunt si certuri asa cum ai spus si tu..insa certurile incepusera sa umbreasca iubirea nostra,a fost prima data cand i-am gresit, insa el a calcat stramb de cateva ori,
toate astea au inceput ne-au facut s ne racim , iar eu am cunoscut pe cineva asa cum aveam nev eu atunci.(aflasem k ma inselasem si era despartiti de 2 sapt) un om calm si afectiv, si astfel am inceput sa pastram legatura.la fel ca si in situatia ta , cu cel din prima relatie aveam job-uri diferite si in cartiere diferite.
Sfatul meu este sa o pui s aleaga o data pt totdeauna fara s priveasca in urma ,iar tu s fii pregatit indiferent care ar fi decizia ei.nu accepta sa stea si cu tine si cu celalat , nu va avea un bun sf..nu va face altceva dekt s se joace cu voi,iar ea oricum nu va mai putea alege dupa un timp mai indelungat.in 4 ani de zile si fiind 2 pers oarecum ocupate rutina si-a facut simtita prezenta si involuntar voi ati uitat de voi, si poate ea s-a racit si din cauza k poate si tu te-ai racit,
Inceraca s stati serios de vb si deschis fara reprosuri , sa va spuneti sincer ofurile , sa vedeti cum s-a ajuns in situatia asta.
nu cred k ea ar renunta la o relatie de 4 ani , poate a avut o stare de ratacire, si astfel il vede si pe celalat asa cum vrea ea s il vada.
E confuza, incercati sa rezolvati problemeLE.
MERGETI INTR-O MINI VACANTA UNDEVA DOAR VOI 2 FARA S MAI FIE NIMENI, s fiti asa cum erati si inainte....ea s uite de celalat si s vada defatp ca nu are nevoie de nimeni, iar tu s vezi daca poti trece peste povestea asta fara reprosuri .
Mult noroc si fericire!

Vreau sa spun si eu vreo 2 vorbe...sper sa nu te supi..nu e personal.Cand ai stari de ratacire incerci sa vorbesti cu cel de langa tine...daca intradevar aveti o relatie..si mai ales daca e vb de 4 ani de bune si rele impreuna.Eu am o relatie de 3 ani si un pic..si am avut mai mult de o criza si momente in care ma simteam ignorata da n-am sarit fata mea in bratele primului venit, e vorba de respect ...lucru ala ce vine inclus in pack-ul de dragoste...asadar daca nu respecti nu poti spune ca iubesti...concluzie interesu poarta fesu (cum spune cineva drag mie).
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 21 Decembrie 2009 la 15:07

De la: berila, la data 2009-01-23 12:17:14Daca nu i`ai dat papucii pana acuma, nici nu o sa o faci, pentru ca esti slab si o iubesti prea mult. Meri la femei usoare atunci sa`ti aline durerea, apoi ia`ti femeia de buci si fa`te muci.

Alta mai buna!! Actuala... va veni inapoi cand va fi prea tarziu, si asa se consuma DRAMA altei femei careia i s`a urat cu binele.

Exista vreo femeie intreaga la minte?

da, dar cand a realizat "unicitatea" ei si-a aschimbat sexul
adi_andreea69 Avatarul lui adi_andreea69
Citeaza Raspunde

Postat de adi_andreea69 pe 6 Ianuarie 2010 la 05:36

buna sfatul meu e sa incerci sa o uiti daca deja iubeste pe altcineva si tu esti pe al 2-lea loc nu inseamna decat ca tu esti un moft sau un acoperis deasupar capului..pe el il iubeste probabil dar nua re nik serios cu el si e frica sa nu piarda 2 iepuri si te tine pe langa ea ca un catel(scuze de jignire)de suferit o sa suferi oricum mai bine suferi acum decat sa suferi toata viatza parerea mea si inxca ceva incearca sa iti pui la inima un scut femeile nu merita iubite am avut destula experienta si toate sau terminat la fel desi spuneau ca sunt fericite..cam atat make your choice bafta
SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 7 Ianuarie 2010 la 10:49

foarte tare!!!...si se vad zilnic...nu-i asa????...sincer...inteleg ce simti...dar nu stiu daca iti va trece...asa ca mai bine las-o balta!!....si invata sa te pretuiesti mai mult!!!
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 11 Ianuarie 2010 la 19:45

Pai da, tu esti roata de rezerva (sau mantaua de vreme rea)

Dar daca tie iti convine, asta e.
SunBeam Avatarul lui SunBeam
Citeaza Raspunde

Postat de SunBeam pe 8 Martie 2010 la 13:18

De la: jicu, la data 2009-01-20 15:27:29Cu mine este foarte rece mereu, dar imi spune ca inca tine mult la mine si nu vrea sa ne despartim. Lucru valabil si in cazul meu, chiar mai mult. Dar situatia asta nu imi da pace. Mi-a zis sa astept pana cand ii va trece ei..Dar cum sa astept cand stiu ca se intalneste cu altcineva in fiecare zi? Ma gandesc ca nu o sa mai am incredere in ea niciodata. Ma gandesc sa rup totul si sa o gonesc din casa mea, unde am avut grija sa nu-i lipseasca nimic. Mi-a zis in fata ca s-a plictisit de mine..Ce sa fac? sa fiu puternic si sa renunt la tot sau sa o astept sa-i treaca dragostea asta pentru celalalt?

Buna. Am trecut prin aceeasi situatie. Mi-am pus fix aceleasi intrebari si crede-ma:

1. "tine mult la mine" - corect, insa de la "a tine la cineva" (adica, "ma simt bine cu tine, mi-e ok, am tot ce-mi trebuie") si pana la "dar imi lipsesc fluturii din stomac, iubirea asa cum o vad eu", e cale lunga;

2. "pana cand ii va trece ei" - mai direct, adica ea incearca noi alternative, iar tu sa astepti sa-i treaca ei? nu mi se pare echitabil;

3. "ma gandesc ca nu o sa mai am incredere in ea niciodata" - mai mult ca sigur; de ce, simplu.. iti garantez ca sunt lucruri pe care nu le stii inca sau nu le vei sti niciodata; urmareste schimbarea de atitudine, de comportament, raceala aia de care vorbesti tu - se va transforma in mila..

4. "ma gandesc sa rup totul si sa o gonesc din casa mea" - in aceeasi menghina am fost si eu si n-am gonit-o; insa cand s-a mutat si am stat si eu la ea, mi-am primit rasplata - cand se enerva, "iesi afara din casa mea" sau "fac ce vreau, e casa mea"; concluzia: da-o afara!

5. "s-a plictisit de mine" - plictiseste-te si tu de ea, brusc; fara explicatii; nu te hazarda sa nu se obisnuiasca cu starile tale - direct si la obiect, termin-o si lasa totul asa cum a cazut..

6. "sa o astept sa-i treaca dragostea asta pentru celalalt" - o sa-i treaca si te va cauta iar; pariu :)

Sa auzim de bine
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2010 la 13:24

De la: SunBeam, la data 2010-03-08 13:18:40[
Buna. Am trecut prin aceeasi situatie. Mi-am pus fix aceleasi intrebari si...

Sa auzim de bine

Te-ai vindecat sau nu, pana la urma?! Dupa raspunsuri...se pare ca da, dar spune-ne tu, direct!
SunBeam Avatarul lui SunBeam
Citeaza Raspunde

Postat de SunBeam pe 8 Martie 2010 la 15:14

Cu multa implicare si vointa, DA Sper sa nu raman de piatra insa..
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 8 Martie 2010 la 23:00

De la: SunBeam, la data 2010-03-08 15:14:59Cu multa implicare si vointa, DA Sper sa nu raman de piatra insa..

Eu tot nu te cred.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2010 la 23:02

De la: apocalypse_yo, la data 2010-03-08 23:00:51
De la: SunBeam, la data 2010-03-08 15:14:59Cu multa implicare si vointa, DA Sper sa nu raman de piatra insa..

Eu tot nu te cred.

Sincer vorbind...nici eu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2010 la 23:06

De la: daria_ta, la data 2010-03-08 23:02:58
De la: apocalypse_yo, la data 2010-03-08 23:00:51

Eu tot nu te cred.

Sincer vorbind...nici eu!

hey, ce aveti cu baiatul, a trecut de stadiul 4 pereti care se invart, a ajuns in stadiu de raceala si e inca putin afectat si meditativ considerand ca nu se poate atasa de altcineva momentan, lucru firesc de altfel, dupa care la un moment cand va fi mai multumit de viata sa sau accidental cunoscand pe cineva isi va relua viata la maximele ei de fericire.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2010 la 23:08

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-03-08 23:06:15
hey, ce aveti cu baiatul, a trecut de stadiul 4 pereti care se invart, a ajuns in stadiu de raceala si e inca putin afectat si meditativ considerand ca nu se poate atasa de altcineva momentan, lucru firesc de altfel, dupa care la un moment cand va fi mai multumit de viata sa sau accidental cunoscand pe cineva isi va relua viata la maximele ei de fericire.

L.R.

Nu avem nimic cu el, doar ca inca nu il credem vindecat, atata tot!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2010 la 23:13

De la: daria_ta, la data 2010-03-08 23:08:59
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-03-08 23:06:15

L.R.

Nu avem nimic cu el, doar ca inca nu il credem vindecat, atata tot!

pai daca nu il credem noi atunci nici el nu va fi impulsionat sa creada acest lucru...hainele imparatului daria...
vycyos_ul Avatarul lui vycyos_ul
Citeaza Raspunde

Postat de vycyos_ul pe 9 Martie 2010 la 05:39

hai sa va zic un secret..care nu mai e de mult secret :FEMEILE SUNT TARFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....dar nici barbatii nu-s mai prejos...oricum FEMEILE SUNT TARFEEEEEEEEEEEEEEEEEEE si asta e tot ce conteaza.trezitiva mai baieti...ca daca vrea femeia/iubita/sotia/etc sa te insele....te insala si cu voi de mana...

PEACE!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 08:05

De la: vycyos_ul, la data 2010-03-09 05:39:44hai sa va zic un secret..care nu mai e de mult secret :FEMEILE SUNT TARFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....dar nici barbatii nu-s mai prejos...oricum FEMEILE SUNT TARFEEEEEEEEEEEEEEEEEEE si asta e tot ce conteaza.trezitiva mai baieti...ca daca vrea femeia/iubita/sotia/etc sa te insele....te insala si cu voi de mana...

PEACE!!!

Ia uite ce mesaj vad eu la prima ora...
Oare asta sa fie cauza pt care Vycyos_ul nu avea somn la ora aia?!...
Hmm...si ce "nume" si-a ales...oare la ce viciu s-o referi?!...
MARCKUS Avatarul lui MARCKUS
Citeaza Raspunde

Postat de MARCKUS pe 9 Martie 2010 la 08:09

De la: daria_ta, la data 2010-03-09 08:05:52
De la: vycyos_ul, la data 2010-03-09 05:39:44hai sa va zic un secret..care nu mai e de mult secret :FEMEILE SUNT TARFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....dar nici barbatii nu-s mai prejos...oricum FEMEILE SUNT TARFEEEEEEEEEEEEEEEEEEE si asta e tot ce conteaza.trezitiva mai baieti...ca daca vrea femeia/iubita/sotia/etc sa te insele....te insala si cu voi de mana...

PEACE!!!

saracul. cred ca e de la plantele etnobotanice acel comment
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 08:12

De la: MARCKUS, la data 2010-03-09 08:09:32
De la: daria_ta, la data 2010-03-09 08:05:52

PEACE!!!

saracul. cred ca e de la plantele etnobotanice acel comment

A suferit vreo deceptie saptamana asta si urla revolta in el. Eu ii acord circumstante ...
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 9 Martie 2010 la 08:46

Daca aveti pb in dragoste...daca nu mai simtiti acei fluturasi in stomac...daca persoana iubita nu va mai zambeste cum o facea inainte...astunci NU mai sta pe ganduri !! Suna la asistenta SPRITE sau arunca-te in Dambovita...pam pam
cl_claudiu Avatarul lui cl_claudiu
Citeaza Raspunde

Postat de cl_claudiu pe 9 Martie 2010 la 09:09

Salut,imi pare rau pt tn,ar trebui sa stai stai de vb cu ea serios si sa iti spuna ce are de gand in continuare,daca mai vrea sa fie cu tn,daca mai vrea o casa,familie,ar trebui sa te gandesti bn,de obicei femeile sunt judecate,dar barbati daca gresesc sunt laudati,ar treui sa stati de vb si sa va deschideti sufletele unu fata de celalalt.sa vb deschis,sa-ti spuna ce doreste de la tn,gandestete bn
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 19 Martie 2010 la 16:22

foarte tare.. daca te desparti de iubit/iubita, accesezi www.yuppy.ro si cauti bine bine bine ce iti trebe si garantez ca in cateva zile/saptamani iti trece o iubire de cativa ani
honeybuns Avatarul lui honeybuns
Citeaza Raspunde

Postat de honeybuns pe 19 Martie 2010 la 16:25

De la: Alinn, la data 2010-03-19 16:22:33foarte tare.. daca te desparti de iubit/iubita, accesezi www.yuppy.ro si cauti bine bine bine ce iti trebe si garantez ca in cateva zile/saptamani iti trece o iubire de cativa ani

si cum cauti? ...nu de altceva, dar este n procent foarte foarte mare care cauta bin bine si nu se aleg decat cu m..injurii...
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 19 Martie 2010 la 17:36

bine ca ai aflat acum ce mai astepti pana sa-i dai papucii? iti place sa suferi? esti ok stiind ca se intalneste zi de zi cu "colegul", iar la tine se intoarce ca la un refugiu pe care-l stie mereu acolo pentru ea ?
daca iti place asta, suporta..daca nu, ia atitudine doar esti barbat la naiba in puii mei
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Martie 2010 la 18:29

in puii ei, nah!
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 19 Martie 2010 la 18:33

De la: Rockk, la data 2010-03-19 18:29:51in puii ei, nah!
haineken Avatarul lui haineken
Citeaza Raspunde

Postat de haineken pe 20 Martie 2010 la 16:07

De la: honeybuns, la data 2010-03-19 16:25:05
De la: Alinn, la data 2010-03-19 16:22:33foarte tare.. daca te desparti de iubit/iubita, accesezi www.yuppy.ro si cauti bine bine bine ce iti trebe si garantez ca in cateva zile/saptamani iti trece o iubire de cativa ani

si cum cauti? ...nu de altceva, dar este n procent foarte foarte mare care cauta bin bine si nu se aleg decat cu m..injurii...

cred ca injuriilr fac parte din riscul meseriei
bluhbluhwhatever Avatarul lui bluhbluhwhatever
Citeaza Raspunde

Postat de bluhbluhwhatever pe 21 Martie 2010 la 16:23

I've been there. e simplu. o tai cat mai repede. cum zicea si altcineva, i s-a urat cu binele. si kiar asa e. anyway, dupa mine clar nu merita sa t aibe, iar u clar nu meriti asa ceva. duuhh. cu cat mai repede cu atat mai bine. dupa, cand o sa t uiti in spate o sa realizezi k e mai bine k ai lasat-o. parerea mea
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 22 Martie 2010 la 12:16

De la: haineken, la data 2010-03-20 16:07:54
De la: honeybuns, la data 2010-03-19 16:25:05

cred ca injuriilr fac parte din riscul meseriei

are dreptate haineken...ma gandeam sa iti raspund altceva, dar gandind logic are dreptate haineken :D

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info