Cum saruti o fata de la prima intalnire in primele 5 min?
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Femei » cum saruti o fata de la prima intalnire in primele 5 min? » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Mai 2009 la 21:34

De la: DMark, la data 2009-04-15 07:29:41
De la: adnana, la data 2009-02-07 22:24:41
De la: balanel19cm, la data 2009-01-25 22:22:05Bine pus subiectul.

Asa sunt femeile. Daca le place un barbat, probabil ca in 5 minute se saruta, si tot la prima intalnire, fac si dragoste. In schimb, ca in cazul meu, astept de 5 ani dupa o femeie, pe care probabil nu o voi avea vreodata...
In acest timp ea a avut o multime de relatii. Numai cu barbati unul si unul. Interesanti, atragatori, nu papagali ca mine. Barbati care s-au bucurat de ea, dupa care si-au vazut de treaba lor
Am prevenit-o ca asa se va intampla, si tot de la mine stie ca, daca ar fi cu mine, ar fi pentru toata viata. Dar pe ea nu o intereseaza. Mai important e sa se simta femeie si sa fie cu un barbat adevarat nu? =))
Lasa, ca isi merita soarta, in general, femeile!

Da-mi voie sa te contrazic in unele privinde, daca unei femeie ii place de un barbat cu siguranta nu o sa-l sarute in primele 5 minut, si nici nu o sa faca dragoste de la prima intalnire si sti de ce, pt ca vrea sa mai existe si o a doua intalnire cu el. Cele care fac asa cum ai spus tu, este clar ca nici nu vor sa-l mai vada pe respectivul. ai scris tu mai sus ca pt o femeie este "Mai important e sa se simta femeie si sa fie cu un barbat adevarat nu? " ce ai vrut sa spui cu asta. Tu nu ai putea sa o faci sa se simta femeie?

"astept de 5 ani dupa o femeie, pe care probabil nu o voi avea vreodata" - @balanel19cm alt crapat de "masochist sentimental" , e la moda oare ?! plm sunt cam invechit ca sunt egoist oare... ahhh!!! cu prima vizita la WC o sa ma lamuresc .
@adnana tu ai spus : "Cele care fac asa cum ai spus tu, este clar ca nici nu vor sa-l mai vada pe respectivul" implica cele care "probabil ca in 5 minute se saruta, si tot la prima intalnire, fac si dragoste", corect ?! Interesant rationament ai mai facut... daca o fata nu ma place si nu vrea sa ma vada a 2-a oara inseamna ca ma saruta si se mai si fwte, misto ce sa mai...
Ma gandeam ca tie nu iti place de mine si de vazut a 2-a oara nu se pune problema, deci m-ai saruta si te-ai si culca cu mine ?!
Ai scapat prin faptul ca nu ai generalizat... te prind eu altadata
ooopsss_777 Avatarul lui ooopsss_777
Citeaza Raspunde

Postat de ooopsss_777 pe 22 Mai 2009 la 13:04

Din cate am obs eu k sa poti ajunge la a saruta o fata in primele 5 min din prima intalnire ar trebui sa ai putin noroc,adik,fata sa te placa.Asta nu e tot,mai ai 4 min si 50 de sec,:),fata nu te va saratua pe tine doar pt k te place,depinde de comportamentul tau,de cat de repede poti socializa,si de sensul discutiei pe care o aveti,de alte detalii cum ar fi apropierea de cealalta persoana fizic,cu mangaieri subtile ale parului de langa ureche,o mana pe picior,aaa....si mai e ceva,sa nu expire timpul...:)))
supy_axel Avatarul lui supy_axel
Citeaza Raspunde

Postat de supy_axel pe 22 Mai 2009 la 14:54

De la: dasca777, la data 2009-01-21 00:37:07
am iesit cu una si am scos-o sa manance..si cand manca,i-am dat una in spate...si s-a inecat si cat ii faceam heimlick a lesinat si ii faceam resp gura la gura...deci sarut in 5 min:P

stiti voi alte metode?

daca amandoi sunte-ti pe aceeasi unda si se vede de la o posta ca ea isi doreste un sarut de la tine, eu zic ca 5 minute sunt prea multe...
dar in acelasi timp daca tu iti doresti atat de mult sa o saruti sincer YOU CAN ALWAYS STEAL A KISS...iti fixezi bine tinta,iti iei avant cu tupeu si ii dai cel mai rapid sarut pe care l-a avut vre-o data...si probabil abia la vreo 5 minute dupa ce ai sarutat-o o sa-si dea seama ce s-a intamplat si daca mai vrea o sa vina singura...
cristisan05 Avatarul lui cristisan05
Citeaza Raspunde

Postat de cristisan05 pe 15 Iunie 2009 la 17:41

De la: Ciufy, la data 2009-01-31 00:33:10

Daca ai saruta o fata la prima intalnire ar fi prima si poate cea mai mare greseala... Tu ca baiat probabil te simti implinit dar ea ca afta te simte la mana ei si de aici s-a cam dus toata iubirea cu tot cu etapele ai.

foarte bine zis ciufy. cred ca cel mai bine e sa te abtii de la a saruta fata la prima intalnire, atunci cand o mai si duci pana acasa la ea, asta dupa ce la intalnirea cu pricina te-ai comportat ca un gentelman, sau cam asa ceva. la a doua poti sa incerci sa o saruti usor, nici prea mult, nici prea putin, oricum fara exagerari. de abia de la a treia se poate intra intr-o "viteza" superioara. se poate crea o impresie foarte placuta si de regula fetele raman cu un sentiment frumos. le spune ceva despre cat de serios esti tu ca baiat. poti sa te bucuri de un succes nebanuit daca aplici tactica asta ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Iunie 2009 la 14:38

nu am reusit sa o sarut...dar i-am bagat pla in gura in 10 min..deci..MURITI vreau coliva:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2009 la 21:22

era gonflabila ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2009 la 21:30

De la: alienalienalien2007, la data 2009-06-17 21:22:26era gonflabila ?

nu ai ghicit...era moarta:P
iela_lunii Avatarul lui iela_lunii
Citeaza Raspunde

Postat de iela_lunii pe 26 Iunie 2009 la 18:05

De la: dasca777, la data 2009-01-23 14:10:19uite o idee....fugi gol pe strada si tipi saruta-ma sau mor...poate ai noroc,si pe langa asta mergi cu priet pe strada si te legi de 2 baieti mari si rai si ii bateti si dupa asta..ea sg te saruta,sau ii dai cadou un motan castrat,,,asa sg te saruta:P

Daca vei proceda astfel, te vor considera un nebun care a fugit din casa de nebuni, dar nu unul care vrea sa se arunce de pe o casa sau altceva... Si in general, fetele iubesc baietii care nu arata ca doresc cit mai repede sa se sarute, aveti rabdare...
iela_lunii Avatarul lui iela_lunii
Citeaza Raspunde

Postat de iela_lunii pe 9 Iulie 2009 la 15:29

De la: Greenie, la data 2009-01-21 10:44:08

castreaza'o si tu pe ea sa vada cum e

yuppy004470 Avatarul lui yuppy004470
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy004470 pe 26 August 2009 la 11:30

ckiar as vrea sa imi arati cum
giselle Avatarul lui giselle
Citeaza Raspunde

Postat de giselle pe 30 August 2009 la 00:03

De la: iela_lunii, la data 2009-06-26 18:05:36
De la: dasca777, la data 2009-01-23 14:10:19uite o idee....fugi gol pe strada si tipi saruta-ma sau mor...poate ai noroc,si pe langa asta mergi cu priet pe strada si te legi de 2 baieti mari si rai si ii bateti si dupa asta..ea sg te saruta,sau ii dai cadou un motan castrat,,,asa sg te saruta:P

Daca vei proceda astfel, te vor considera un nebun care a fugit din casa de nebuni, dar nu unul care vrea sa se arunce de pe o casa sau altceva... Si in general, fetele iubesc baietii care nu arata ca doresc cit mai repede sa se sarute, aveti rabdare...

pe bune??? inca nu inteleg cum ai putut lua in serios un raspuns de-al lui dasca,si sa mai si dai o explicatie....
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 30 August 2009 la 01:26

De la: giselle, la data 2009-08-30 00:03:33

pe bune??? inca nu inteleg cum ai putut lua in serios un raspuns de-al lui dasca,si sa mai si dai o explicatie....

si eu nu inteleg cum ai putut lua in serios un raspuns serios la raspuns de-al lui dasca
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 August 2009 la 08:09

De la: giselle, la data 2009-08-30 00:03:33

asta ma mira si pe mn ..cum poate lumea sa ia in serios rasp idioate
MaryaS Avatarul lui MaryaS
Citeaza Raspunde

Postat de MaryaS pe 30 August 2009 la 16:18

De la: ooopsss_777, la data 2009-05-22 13:04:06Din cate am obs eu k sa poti ajunge la a saruta o fata in primele 5 min din prima intalnire ar trebui sa ai putin noroc,adik,fata sa te placa.Asta nu e tot,mai ai 4 min si 50 de sec,:),fata nu te va saratua pe tine doar pt k te place,depinde de comportamentul tau,de cat de repede poti socializa,si de sensul discutiei pe care o aveti,de alte detalii cum ar fi apropierea de cealalta persoana fizic,cu mangaieri subtile ale parului de langa ureche,o mana pe picior,aaa....si mai e ceva,sa nu expire timpul...:)))

ai maare dreptate ;) ...adica ma rog... parerea mea:D...
yuppy001987 Avatarul lui yuppy001987
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001987 pe 5 Septembrie 2009 la 00:58

cu pasiune .asta daca o iubesti cu adevarat.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2009 la 01:02

De la: ooopsss_777, la data 2009-05-22 13:04:06Din cate am obs eu k sa poti ajunge la a saruta o fata in primele 5 min din prima intalnire ar trebui sa ai putin noroc,adik,fata sa te placa.Asta nu e tot,mai ai 4 min si 50 de sec,:),fata nu te va saratua pe tine doar pt k te place,depinde de comportamentul tau,de cat de repede poti socializa,si de sensul discutiei pe care o aveti,de alte detalii cum ar fi apropierea de cealalta persoana fizic,cu mangaieri subtile ale parului de langa ureche,o mana pe picior,aaa....si mai e ceva,sa nu expire timpul...:)))

continuare: ...sa nu expire timpul...si o intrebi suav vrei sa imi bag toti cm in gura ta mai intai sau intre picioarele tale?:P
sabothor Avatarul lui sabothor
Citeaza Raspunde

Postat de sabothor pe 18 Septembrie 2009 la 15:25

De la: dasca777, la data 2009-01-21 10:41:48
De la: Greenie, la data 2009-01-21 01:39:52daca tipei ii faci cu ochiul, te saruta ea in 3 minute timp de 2 minute .... si'asa ajungi la 5.
lasa ca iti arat de nu ma crezi

....sora mea e nebuna,mi-a castrat motanu:(((...inainte musca si sarea,acum sta ca o leguma in pat

stai linistita ..isi revine :) asa am patzit si eu cu motanul"casei"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Septembrie 2009 la 15:42

De la: yuppy001987, la data 2009-09-05 00:58:37cu pasiune .asta daca o iubesti cu adevarat.

pasiune...ii bp in gura :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2009 la 14:01

De la: dasca777, la data 2009-01-21 00:37:07am iesit cu una si am scos-o sa manance..si cand manca,i-am dat una in spate...si s-a inecat si cat ii faceam heimlick a lesinat si ii faceam resp gura la gura...deci sarut in 5 min:P

stiti voi alte metode?

eu nu le mai sarut de muuult timp (cam de cand eram eu tanar asa)
acu' le bag derect pooola-n gura
e periculos sa saruti - is spurcate rau ma...
- aceste randuri sunt un ,,famflet" si trebuieste tratate (cu antibiotice), ca atare daaa?
b_dan Avatarul lui b_dan
Citeaza Raspunde

Postat de b_dan pe 29 Octombrie 2009 la 21:50

De la: dasca777, la data 2009-01-21 00:37:07am iesit cu una si am scos-o sa manance..si cand manca,i-am dat una in spate...si s-a inecat si cat ii faceam heimlick a lesinat si ii faceam resp gura la gura...deci sarut in 5 min:P

stiti voi alte metode?

puteai sa-i faci si o traheotomie in pui mei daca nu mergea cu limba ce faceai te bagau astia la la zdup
b_dan Avatarul lui b_dan
Citeaza Raspunde

Postat de b_dan pe 29 Octombrie 2009 la 22:02

De la: b_dan, la data 2009-10-29 21:50:47

stiti voi alte metode?

puteai sa-i faci si o traheotomie in pui mei daca nu mergea cu limba ce faceai te bagau astia la la zdup

in pui? pui pui pui da ce colva mare ai sa-ti fie de bine pe lumea cealalta
Djsweetmc Avatarul lui Djsweetmc
Citeaza Raspunde

Postat de Djsweetmc pe 8 Aprilie 2010 la 19:15

pai femeile cu etapele lor..ele isi programeaza cred ca stau inainte sa iasa cu baiatul ia sa vedem pai in seara asta nu-l sarut ca e prea repede sa vedem cum se comporta poate il las sa ma tina de mana....bla bla bla
unde este feelingul cand iti programezi ca e prea repede sau prea tarziu trebuie sa faci ceea ce simti asta conteaza pentru ca poate sa nu fie alesul sa ai ceva serios dar poti sa te simti foarte bine cu persoana respectiva
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Aprilie 2010 la 19:21

stiti voi alte metode?

la prima intalnire: mana pe picior, la a doua: mana pe picior+pupat...Treci direct la a doua intalnire (care sa nu dureze mai mult de 5 minute) si ai +pupat
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 9 Aprilie 2010 la 09:34

la prima intalnire n-ai sa vezi sarut in 5 min decat daca tipa e parasuta...o tipa care se respecta nu va da niciodata totul din prima daca te doreste in viata ei...femeia trebuie sa faca barbatul sa tremure si sa dea de inteles ca are multe de oferit dar nu-ti da decat atat cat stie ea ca nu ti se scarbeste ...n-ai vazut de sarbatori cand ai din belsug de toate ti se face scarba si refuzi cele mai bune bucate...da tu cu asa moarte de foame te lauzi?
yuppy017491 Avatarul lui yuppy017491
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy017491 pe 11 Iulie 2011 la 15:24

te intalnesti cu ea vorbesti cu ea 1 min ii zici ca e foarte frumoasa intorci capul de la ea mai sai 1 min apoi il intorci ea se uita la tn te apropi incet cu buzele si o saruti si gata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2011 la 15:34

De la: yuppy017491, la data 2011-07-11 15:24:35te intalnesti cu ea vorbesti cu ea 1 min ii zici ca e foarte frumoasa intorci capul de la ea mai sai 1 min apoi il intorci ea se uita la tn te apropi incet cu buzele si o saruti si gata

si gata? ce va place sa va complicati atat? daca nu reusiti in primele doua minute, sunteti praf.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 11 Iulie 2011 la 15:56

De la: yuppy017491, la data 2011-07-11 15:24:35te intalnesti cu ea vorbesti cu ea 1 min ii zici ca e foarte frumoasa intorci capul de la ea mai sai 1 min apoi il intorci ea se uita la tn te apropi incet cu buzele si o saruti si gata

bravo ai vazut ce simplu e, hai mai incearca o data
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info