Motan castrat
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » motan castrat » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2009 la 11:12

cum sa ajut un motan castrat sa se simta mai bn?pisici nu cred ca il ajuta..cum pot sa il fac sa fie mai vioi?...acum sta ca o leguma in pat si nu misca...cum il ajut? va multumesc...astept sfaturi
carunderconstruction Avatarul lui carunderconstruction
Citeaza Raspunde

Postat de carunderconstruction pe 21 Ianuarie 2009 la 11:33

Pot sa-ti trimit un tricou mai vechi dupa ce-l las citeva zile in garaj sa-l pise sobolanii. Am si eu doi motani pe linga casa, si daca nu-s pe faza si scapa in garaj, imi trebuie cel putin 30 de minute sa-i scot afara ... nici mitele in calduri nu-i stirnesc in halul asta.
Sau o punguta de rumegus dupa ce schimb asternutul la iepuroi. Nu se mai dau dusi de pe tomberon pina nu vin astia sa-l goleasca.
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 21 Ianuarie 2009 la 12:35

De la: dasca777, la data 2009-01-21 11:12:15cum sa ajut un motan castrat sa se simta mai bn?pisici nu cred ca il ajuta..cum pot sa il fac sa fie mai vioi?...acum sta ca o leguma in pat si nu misca...cum il ajut? va multumesc...astept sfaturi

as putea sa ii fac cunostinta cu pisica mea... care nu e castrata... la cat de nebuna e... l-ar face pe al tau sa uite ca e castrat! si daca totusi nu se invioreaza, ar putea sa joace carti, ceva...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2009 la 13:04

iasi constanta pt o fu*aila?? mai bine va opriti prin buc. :)))
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 21 Ianuarie 2009 la 14:39

chiar ca... batem atata drum ptr 2 pisici... bine macar ca nu sunt iepuri
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 21 Ianuarie 2009 la 16:00

explica-i ca si dupa vasectomie mai exista viata , serabada , gri si fara sens , dar exista

cum ai putut sa-i faci asa ceva motanului tau ? cum ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2009 la 16:37

De la: gabi8ma, la data 2009-01-21 16:00:57explica-i ca si dupa vasectomie mai exista viata , serabada , gri si fara sens , dar exista

nu eu,sora,ea e vinovata,si eu acumtre sa il fa sa se simta barbat (motan) din nou...e in covalescenta,oare un transplant de pwla nu se poate?..hmmmm
carunderconstruction Avatarul lui carunderconstruction
Citeaza Raspunde

Postat de carunderconstruction pe 21 Ianuarie 2009 la 16:54

De la: dasca777, la data 2009-01-21 16:37:07
De la: gabi8ma, la data 2009-01-21 16:00:57explica-i ca si dupa vasectomie mai exista viata , serabada , gri si fara sens , dar exista

nu eu,sora,ea e vinovata,si eu acumtre sa il fa sa se simta barbat (motan) din nou...e in covalescenta,oare un transplant de pwla nu se poate?..hmmmm

hehehe, nu la pwla e problema ... e tot prin zona aia doua mingiuci ... alea sunt lipsa la inventar ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2009 la 17:48

De la: carunderconstruction, la data 2009-01-21 16:54:03
De la: dasca777, la data 2009-01-21 16:37:07

hehehe, nu la pwla e problema ... e tot prin zona aia doua mingiuci ... alea sunt lipsa la inventar ...

stiu,dar vreau sa ii fac un cadou total...sa aiba o jucarie noua,,,si mingi si sulita:)),,,sa fie un cadou total...pls help...
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 21 Ianuarie 2009 la 23:08

ai putea face schimb cu el , ("cadou total" , ca topicul "sex total") , dar depinde cat de mult il iubesti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Ianuarie 2009 la 09:43

De la: gabi8ma, la data 2009-01-21 23:08:44ai putea face schimb cu el , ("cadou total" , ca topicul "sex total") , dar depinde cat de mult il iubesti

il iub ,dar nici chiar atat:P
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info