Cum ti-ai pierdut virginitatea?
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Cum ti-ai pierdut virginitatea? » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
Adm Avatarul lui Adm
Citeaza Raspunde

Postat de Adm pe 21 Ianuarie 2009 la 20:40

Acum sa va vad..
Citeaza Raspunde

Postat de pe 21 Ianuarie 2009 la 22:21

pai... zburam pe o frunza de brusture cand mi s-a facut sete. m-am aplecat sa beau apa dintr-o coaja de aluna, dar m-am impiedicat de un curcubeu si... am cazut din corcodush. dar... nu pe toata... am mai gasit ceva prin iarba si-am pus la pastrare
stef86 Avatarul lui stef86
Citeaza Raspunde

Postat de stef86 pe 22 Ianuarie 2009 la 07:12

am prins-o in gard
Citeaza Raspunde

Postat de pe 22 Ianuarie 2009 la 07:34

sincer trebuie sa ma gandesc putin sau intrebarea este valabila numai pentru sexul frumos ?

Citeaza Raspunde

Postat de pe 22 Ianuarie 2009 la 08:04

De la: TEORAZVAN, la data 2009-01-22 07:34:28sincer trebuie sa ma gandesc putin sau intrebarea este valabila numai pentru sexul frumos ?

de ce sexul frumos ? sant mai multe sexe ? atunci barbatii sant sexul urat ?
suzuran Avatarul lui suzuran
Citeaza Raspunde

Postat de suzuran pe 22 Ianuarie 2009 la 08:07

De la: TEORAZVAN, la data 2009-01-22 07:34:28sincer trebuie sa ma gandesc putin sau intrebarea este valabila numai pentru sexul frumos ?

Nu, eu presupun ca se adreseaza sexului tare.
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 22 Ianuarie 2009 la 08:21

Nimeni nu vrea sa spuna asa ca o sa incep eu.

Student la Brasov, 20 de ani,excursie la Busteni (Zamora), inchiriat cabana pt ziua unui coleg , unde urma sa ne inghesuim cca 20-25 de colegi si colege.Eu si una din colege urma sa mergem cu o zi mai devreme pt a ne ocupa de inchiriere,facut focul in sobe(era februarie).Cand ne-am vazut singuri intr-o cabana cu 5-6 cammere cu focul arzand in sobe(era gaz metan) am uitat eu ca nu am prezervativ la mine si ea ca avea un prieten la alta facultate si am comis-o acolo.Nici n-am apucat sa desfacem un pat.De fapt am pus-o de-a latul a doua paturi de o persoana.Abia dupa aia mi-am dat seama ca ei nu i-a fost prea comod cu mariginile paturilor intre coaste.Pt mine nu a fost foarte placut pt ca a durat cca doua minute(probabil nici pt ea).Eram prea excitat si nici nu prea nimeream gaura (o credeam mai sus putin). Dar a urmat o noapte in care am facut-o de 3-4 ori.De fiecare data cand unul se trezea , il trezea si pe celalalt.A doua zi cand au venit restul colegilor si a inceput cheful noi eram morti de somn.Pana sa-i vina ciclul insa am stat amandoi ca pe ghimpi.
miculasilviu Avatarul lui miculasilviu
Citeaza Raspunde

Postat de miculasilviu pe 22 Ianuarie 2009 la 08:23

prin combinatia celor 2 mesaje de mai sus reiase ca barbatii sunt sexul "TARE"," URAT" (sa speram ca nu se citeste impreuna), iar femaile sunt "slabe" si " frumoase", ambele chestii pot fi adevarate dar nu universal valabile, asa ca poate o sa scrie careva la tema discutiei propuse.
Schoolboy28 Avatarul lui Schoolboy28
Citeaza Raspunde

Postat de Schoolboy28 pe 22 Ianuarie 2009 la 08:46

sex cu o femeie..sau mai multe
StickyTack Avatarul lui StickyTack
Citeaza Raspunde

Postat de StickyTack pe 22 Ianuarie 2009 la 09:00

La 17 ani cu o vecinutza sexperimentata ... de prima data nu stiu sa zic prea multe ca a durat cateva secunde si nu am stiut exact ce se intamplase cu mine, apoi la o mi-am dat seama ce mi-a facut tipa aia
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 22 Ianuarie 2009 la 09:27

noi eram 4 ea era 1...eram la liceu si venisem in vizita la un prieten de la fac,in caminul din tudor t5/camera424...noi eram 4 ,ea 1,eu am fost ultimul.a fost interesant,si pt cn isi pune intrebari idioate...nu,nu am sarutat-o...oare de ce? ...ghiciti..dupa aia un dus si apoi a tb sa runc toate farfuriile,ea mancase...si nu ma intrebati de ce a facut sex cu 4...rasp e simplu: pt mancare....

p.s. cred ca mai mult s-a uitat la calc la un film decat sa simta ceva:P
ninjaryu Avatarul lui ninjaryu
Citeaza Raspunde

Postat de ninjaryu pe 22 Ianuarie 2009 la 09:37

..nu aveam prezervative si eram eu cu ea la camin si mai era un cuplu ..si vazandu-ne in impas ne-a facut un cadou..noi nu l-am vazut pana ce ei nu au plecat..pe perna era unul dintre acele balonase nu pot sa spun ca a durat mult caci mai intai preludiul, iar pe urma ce a urmat nu a fost tocmai ce vezi in filme...doar pe pat
hidrolungu Avatarul lui hidrolungu
Citeaza Raspunde

Postat de hidrolungu pe 22 Ianuarie 2009 la 09:43

Sa vb si eu ca opinia publica. Pe mine m-a scapat doctoru de aceasta problema inca din prima saptamana de viata. O mica problema tehnica (fimoza) m-a ajutat sa scap de grija. Asa ca pot zice: ferice de evrei si musulmani, nu-si fac griji.
Ce ma pot plange e ca n-am avut nici parte de o fata "noua". Eu mereu am fost cel putin al doilea. Da' nu-i bai, cel putin am fost scutit de explicatii si povesti.
rooty69 Avatarul lui rooty69
Citeaza Raspunde

Postat de rooty69 pe 22 Ianuarie 2009 la 09:51

bigcc Avatarul lui bigcc
Citeaza Raspunde

Postat de bigcc pe 22 Ianuarie 2009 la 09:51

....nu am pierdut-o....am lasat-o intr-un anumit orificiu cu gandul sa revin sa o iau mai tarziu de acolo. dar cand am venit sa o iau inapoi nu mai era
drept concluzie: nu am pierdut-o, mi-a fost furata
rooty69 Avatarul lui rooty69
Citeaza Raspunde

Postat de rooty69 pe 22 Ianuarie 2009 la 09:55

La piscina, in Miramar. A aparut o chinezoiaca, care de obicei era insotita. Atunci a venit singura. Ne-am salutat, am facut plaza ne-au durut mainile cand am vb, apoi tipa a inceput sa ma sarute. Am mai stat la ceva preludiu, apoi am dus-o la vestiar la baieti si am rezolvat treaba.
Alexana Avatarul lui Alexana
Citeaza Raspunde

Postat de Alexana pe 22 Ianuarie 2009 la 10:19

hi hi ... eu am fost la banchet la bran cu prietenul meu ....atunci eram de 6 luni impreuna si nimic nimic..la banchet muzik , distractie , nebunii .... noi ne-am retras in camera noasta si cand sa ne punem pe treaba ne bateau celegii in usa k sa mai bem un paharel cu ei ... nici nu va spun ce se discuta a doua zi ...pt mine a fost super bine si ..de neuitat...pacat k au stiut toti colegii
Soricelul_Vesel Avatarul lui Soricelul_Vesel
Citeaza Raspunde

Postat de Soricelul_Vesel pe 22 Ianuarie 2009 la 10:26

cu prima bagabella care mi-a iesit in cale :)
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 22 Ianuarie 2009 la 10:26

De la: %aprov%, la data 2009-01-22 08:21:10Nimeni nu vrea sa spuna asa ca o sa incep eu.
Student la Brasov, 20 de ani,excursie la Busteni (Zamora), inchiriat cabana pt ziua unui coleg , unde urma sa ne inghesuim cca 20-25 de colegi si colege.Eu si una din colege urma sa mergem cu o zi mai devreme pt a ne ocupa de inchiriere,facut focul in sobe(era februarie).Cand ne-am vazut singuri intr-o cabana cu 5-6 cammere cu focul arzand in sobe(era gaz metan) am uitat eu ca nu am prezervativ la mine si ea ca avea un prieten la alta facultate si am comis-o acolo.Nici n-am apucat sa desfacem un pat.De fapt am pus-o de-a latul a doua paturi de o persoana.Abia dupa aia mi-am dat seama ca ei nu i-a fost prea comod cu mariginile paturilor intre coaste.Pt mine nu a fost foarte placut pt ca a durat cca doua minute(probabil nici pt ea).Eram prea excitat si nici nu prea nimeream gaura (o credeam mai sus putin). Dar a urmat o noapte in care am facut-o de 3-4 ori.De fiecare data cand unul se trezea , il trezea si pe celalalt.A doua zi cand au venit restul colegilor si a inceput cheful noi eram morti de somn.Pana sa-i vina ciclul insa am stat amandoi ca pe ghimpi.

tipic

hahaha (ma refer la ghimpi, stii tu)

@Adm, de ce nu ne dai startul daca un intervii si tu??
esti binevenit dragul meu!

ON TOPIC, nu zic.
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 22 Ianuarie 2009 la 10:28

De la: hidrolungu, la data 2009-01-22 09:43:57Sa vb si eu ca opinia publica. Pe mine m-a scapat doctoru de aceasta problema inca din prima saptamana de viata. O mica problema tehnica (fimoza) m-a ajutat sa scap de grija. Asa ca pot zice: ferice de evrei si musulmani, nu-si fac griji.
Ce ma pot plange e ca n-am avut nici parte de o fata "noua". Eu mereu am fost cel putin al doilea. Da' nu-i bai, cel putin am fost scutit de explicatii si povesti.

si vrei sa ai o fata "noua"?

DE CE?

chiar sunt curioasa si iti astept raspunsul!
mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 22 Ianuarie 2009 la 10:30

De la: dasca777, la data 2009-01-22 09:27:47noi eram 4 ea era 1...eram la liceu si venisem in vizita la un prieten de la fac,in caminul din tudor t5/camera424...noi eram 4 ,ea 1,eu am fost ultimul.a fost interesant,si pt cn isi pune intrebari idioate...nu,nu am sarutat-o...oare de ce? ...ghiciti..dupa aia un dus si apoi a tb sa runc toate farfuriile,ea mancase...si nu ma intrebati de ce a facut sex cu 4...rasp e simplu: pt mancare....

Foarte tare dasca Ceva de genul am patit si eu... Aveam 15 ani, eram cu inca 6 vecini de cartier la o singura "fata" + un caine. Locatia: boxa unuia dintre ei....Tot ultimul am fost cu toate ca s-a cam infierbantat cainele cand ne-a vazut si a trebuit si el rezolvat . Pot sa zic ca a fost o experienta foarte foarte tare!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 22 Ianuarie 2009 la 10:34

VIOLATORILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUAAA
mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 22 Ianuarie 2009 la 10:35

De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:34:10VIOLATORILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUAAA

Greenie...cainele era de vina....
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 22 Ianuarie 2009 la 10:40

De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:28:23
De la: hidrolungu, la data 2009-01-22 09:43:57Sa vb si eu ca opinia publica. Pe mine m-a scapat doctoru de aceasta problema inca din prima saptamana de viata. O mica problema tehnica (fimoza) m-a ajutat sa scap de grija. Asa ca pot zice: ferice de evrei si musulmani, nu-si fac griji.

si vrei sa ai o fata "noua"?

DE CE?

chiar sunt curioasa si iti astept raspunsul!

GREENIE, si eu imi doresc una ,,noua" si cred ca ff multi baieti de pe aici.E de vina orgoliul masculin dar poate si curiozitatea.

Dar cand am avut ocazia sa am o fata virgina care aproape se ruga de mine sa o scap de virginitate, eu nu am vrut.Pt ca avea 15 ani iar eu 22, si pt ca un prieten o patise cu parintii uneia care l-au tarat prin tribunal pt ca aflasera ca fata lor se culcase la 16 ani cu unul carea avea 24 si nici nu avea ,,intentii serioase " cu ea.Dar curiozitatea ramane: cum o fi cu o virgina?
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 22 Ianuarie 2009 la 10:41

De la: dasca777, la data 2009-01-22 09:27:47noi eram 4 ea era 1...eram la liceu si venisem in vizita la un prieten de la fac,in caminul din tudor t5/camera424...noi eram 4 ,ea 1,eu am fost ultimul.a fost interesant,si pt cn isi pune intrebari idioate...nu,nu am sarutat-o...oare de ce? ...ghiciti..dupa aia un dus si apoi a tb sa runc toate farfuriile,ea mancase...si nu ma intrebati de ce a facut sex cu 4...rasp e simplu: pt mancare....

Si dupa umorul negru si imaginatia bogata specifica iashului... i rest my case... Asa ti-ai pierdut tu virginitatea ?
romanalexandru Avatarul lui romanalexandru
Citeaza Raspunde

Postat de romanalexandru pe 22 Ianuarie 2009 la 10:42

la mine sa intamplat la mare vara lu 2000 in tineretului o animatoare care era cam trista si am consolat-o a urmat o plimbare pe malul marii si o baie in mare pe care nu o voi uita niciodata dar mai ales pe fata... inca ne mai cautam
romanalexandru Avatarul lui romanalexandru
Citeaza Raspunde

Postat de romanalexandru pe 22 Ianuarie 2009 la 10:44

De la: dasca777, la data 2009-01-22 09:27:47

noi eram 4 ea era 1...eram la liceu si venisem in vizita la un prieten de la fac,in caminul din tudor t5/camera424...noi eram 4 ,ea 1,eu am fost ultimul.a fost interesant,si pt cn isi pune intrebari idioate...nu,nu am sarutat-o...oare de ce? ...ghiciti..dupa aia un dus si apoi a tb sa runc toate farfuriile,ea mancase...si nu ma intrebati de ce a facut sex cu 4...rasp e simplu: pt mancare....

P.S sigur ai confundat fata si nu era un baiat :))
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 22 Ianuarie 2009 la 10:45

De la: mikydutza, la data 2009-01-22 10:30:18

Foarte tare dasca Ceva de genul am patit si eu... Aveam 15 ani, eram cu inca 6 vecini de cartier la o singura "fata" + un caine. Locatia: boxa unuia dintre ei....Tot ultimul am fost cu toate ca s-a cam infierbantat cainele cand ne-a vazut si a trebuit si el rezolvat . Pot sa zic ca a fost o experienta foarte foarte tare!!!

Caine ma ??? hai k asta e originala tare ... cine a rezolvat cainele ???
ydaparazitu Avatarul lui ydaparazitu
Citeaza Raspunde

Postat de ydaparazitu pe 22 Ianuarie 2009 la 10:46

Era o zi de vara calduroasa.. chiar torida. in timp ce ma plimbam prin fata magazinului unirea am realizat ca nu mai am virginitatea la mine... am tras o concluzie : Mi am perdut virginitatea !!! nu am gasit o nici pana in prezent... dar nici nu ofer recompensa gasitorului.
Romeo86 Avatarul lui Romeo86
Citeaza Raspunde

Postat de Romeo86 pe 22 Ianuarie 2009 la 10:48

Pe mine m-au dezvirginat doctorii cand eram mic (asa pe la vreo 10 ani). Mda, am facut o infectie si a fost nevoie.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum