Costinesti, pa plaja...ea facea nudism;eram in ultimul an de liceu;eram pe plaja cu un prieten "de copilarie";tipa a venit la noi sa ne ceara o tigara - arata foarte bine si mai era si...goala;evident ca nu aveam tigari - eram nefumatori.Prietenul meu, mai "cavaler", s-a ridicat de pe pled si a inceput sa intrebe, in stanga si in dreapta, de o tigara;in tot acest rastimp, ea s-a "lipit" de mine;au fost cateva faze haioase;intamplarea facea ca noi si tipa sa stam in aceeasi curte, la Costinesti, noi in gazda ea la...cort.
Acum catve faze hazlii:
1. In prima seara, tipa mi-a spus ca pot sa raman sa dorm cu ea in cort;eram foarte entuziast;m-am dus la "poarta" unde, confundand-ul pe prietenul meu cu un alt tip (avea cam aceeasi statura si acelasi gabarit, fiind si seara) i-am spus acestuia "Vezi ca eu dorm la Lili, la cort, in seara asta";tipul, amuzat si nelamurit..a observat ca e o confuzie;mi-am cerut scuze, dar a spus "O.K., bravo,nu-i nimic" (era o tipa foarte curtata pe acolo);
2.Dupa acea seara, toate noptile au fost la fel de placute, in cortul ei iar ziua "ostilitatile" se desfasurau in camera mea;intr-una din zile, sora mea (mai mica decat mine cu 4 ani) a venit, neasteptat de repede, de la plaja;in camera eram cu Lili si se intampla sa arda "focul pasiunii";sora mea a incercat sa intre, a observat ca usa era inchisa dar a fortat "clantaul" ala, specific usilor de la "tara" si, probabil, datorita curiozitatii (desi eu tipam din rasputeri sa nu intre) a fortat usa si a reusit sa intre;am apucat, cu o miscare disperata, sa ne acoperim cu cearsafurile...imi venea..sa o bat pe sor'mea (oricum nu am facut asta niciodata)...fiind foarte nervos..abia m-a calmat tipa;
3.Se mai intampla ceva extrem de amuzant; dimineata, Lili se mai trezea cu admiratori "la usa cortului", cu flori...tipii nestiind ca mai era cineva in cort - ea primea florile si le arunca, in cort, acolo unde eram si eu;imi tot povestea cum o asaltau restul de baieti si o tot intrebau ce cauta ea cu un pusti ca mine (era, oricum, mai mica decat mine cu un an - lucru aflat, intamplator, dupa 6-7 ani, cand ne-am revazut prin Bucuresti...din pura coincidenta;era o tipa cu multa imaginatie si foarte matura pentru varsta ei;ma mintise ca este casatorita, ca este ceva mai mare decat mine;luni de zile imi scria de cel putin doua ori pe zi (vederi+scrisori - nu exista internet);a venit si in orasul unde locuiam, de cateva ori;era disperata ca eram prea lucid si rece cu ea, desi eram la prima mea experienta intima;la un moment m-am trezit la telefonul "fix" cu un tip disperat, din Brasov de la ea, care o iubea foarte mult si-mi reprosa ca am "acaparat-o" desi eu nu faceam nimic in sensul asta;l-am linistit pe om (era mai mare decat mine), spunandu-i ca nu am nici o intentie serioasa cu Lili si poate sa o iubeasca, in continuare...

si masculii u-mi dau seama cu ce fel de fetite probabil de pe hi5 ca astea de-aici is cam virgine
...ghiciti..dupa aia un dus si apoi a tb sa runc toate farfuriile,ea mancase...si nu ma intrebati de ce a facut sex cu 4...rasp e simplu: pt mancare....
Promotia zilei pe Kuponiada.ro