Cum ti-ai pierdut virginitatea?
Pagina 6 din 6

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Cum ti-ai pierdut virginitatea? » Pagina 6 din 6

Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Octombrie 2009 la 00:53

Costinesti, pa plaja...ea facea nudism;eram in ultimul an de liceu;eram pe plaja cu un prieten "de copilarie";tipa a venit la noi sa ne ceara o tigara - arata foarte bine si mai era si...goala;evident ca nu aveam tigari - eram nefumatori.Prietenul meu, mai "cavaler", s-a ridicat de pe pled si a inceput sa intrebe, in stanga si in dreapta, de o tigara;in tot acest rastimp, ea s-a "lipit" de mine;au fost cateva faze haioase;intamplarea facea ca noi si tipa sa stam in aceeasi curte, la Costinesti, noi in gazda ea la...cort.

Acum catve faze hazlii:

1. In prima seara, tipa mi-a spus ca pot sa raman sa dorm cu ea in cort;eram foarte entuziast;m-am dus la "poarta" unde, confundand-ul pe prietenul meu cu un alt tip (avea cam aceeasi statura si acelasi gabarit, fiind si seara) i-am spus acestuia "Vezi ca eu dorm la Lili, la cort, in seara asta";tipul, amuzat si nelamurit..a observat ca e o confuzie;mi-am cerut scuze, dar a spus "O.K., bravo,nu-i nimic" (era o tipa foarte curtata pe acolo);
2.Dupa acea seara, toate noptile au fost la fel de placute, in cortul ei iar ziua "ostilitatile" se desfasurau in camera mea;intr-una din zile, sora mea (mai mica decat mine cu 4 ani) a venit, neasteptat de repede, de la plaja;in camera eram cu Lili si se intampla sa arda "focul pasiunii";sora mea a incercat sa intre, a observat ca usa era inchisa dar a fortat "clantaul" ala, specific usilor de la "tara" si, probabil, datorita curiozitatii (desi eu tipam din rasputeri sa nu intre) a fortat usa si a reusit sa intre;am apucat, cu o miscare disperata, sa ne acoperim cu cearsafurile...imi venea..sa o bat pe sor'mea (oricum nu am facut asta niciodata)...fiind foarte nervos..abia m-a calmat tipa;
3.Se mai intampla ceva extrem de amuzant; dimineata, Lili se mai trezea cu admiratori "la usa cortului", cu flori...tipii nestiind ca mai era cineva in cort - ea primea florile si le arunca, in cort, acolo unde eram si eu;imi tot povestea cum o asaltau restul de baieti si o tot intrebau ce cauta ea cu un pusti ca mine (era, oricum, mai mica decat mine cu un an - lucru aflat, intamplator, dupa 6-7 ani, cand ne-am revazut prin Bucuresti...din pura coincidenta;era o tipa cu multa imaginatie si foarte matura pentru varsta ei;ma mintise ca este casatorita, ca este ceva mai mare decat mine;luni de zile imi scria de cel putin doua ori pe zi (vederi+scrisori - nu exista internet);a venit si in orasul unde locuiam, de cateva ori;era disperata ca eram prea lucid si rece cu ea, desi eram la prima mea experienta intima;la un moment m-am trezit la telefonul "fix" cu un tip disperat, din Brasov de la ea, care o iubea foarte mult si-mi reprosa ca am "acaparat-o" desi eu nu faceam nimic in sensul asta;l-am linistit pe om (era mai mare decat mine), spunandu-i ca nu am nici o intentie serioasa cu Lili si poate sa o iubeasca, in continuare...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Octombrie 2009 la 00:24

Intr-un laborator foto.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Octombrie 2009 la 09:07

De la: Nolwenn, la data 2009-10-22 00:24:12Intr-un laborator foto.

Ati facut si poze?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Octombrie 2009 la 11:49

intr-un mod foarte tragic...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 27 Octombrie 2009 la 11:51

daca as fi stiut cum, nu mi-o mai pierdeam
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Octombrie 2009 la 12:05

De la: Haps, la data 2009-10-27 11:51:39daca as fi stiut cum, nu mi-o mai pierdeam

e posibil sa-ti pierzi virginitatea de la prea multa masturbare?

salve man
Laurentiumaill Avatarul lui Laurentiumaill
Citeaza Raspunde

Postat de Laurentiumaill pe 30 Octombrie 2009 la 11:02

Cu o cu.va care nici nu prea intelegea bine lb.romana undeva-n clasa a 9-a la caminul liceului in care eram cazat ....naspa .
Defapt nici nu cred ca mi-am pierdut virginitatea atunci :
sanatate_sexuala Avatarul lui sanatate_sexuala
Citeaza Raspunde

Postat de sanatate_sexuala pe 12 Noiembrie 2009 la 16:17

Virgin sau nevirgin, tot marimea conteaza! De ce sa nu ai 20-22 cm si sa te poti lauda? Incercati Phallosan! www.phallosan.ro
pety Avatarul lui pety
Citeaza Raspunde

Postat de pety pe 21 Noiembrie 2009 la 18:31

discutia e clara din utilizatoarele yuppy maxim 2 si-au pierdut virginitatea si masculii u-mi dau seama cu ce fel de fetite probabil de pe hi5 ca astea de-aici is cam virgine
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 22 Noiembrie 2009 la 23:20

....nu mai stiu cred ca pe la 18 ani ....nu stiu cum .....nu stiu pe unde.....dar si acum o caut si nu o mai gasesc.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Noiembrie 2009 la 18:05

intr-o vacanta la Paris...au fost trei zile nebune rau......
superb....si Parisul deasemenea.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2010 la 15:37

din greseala...ca pana atunci o facusem si ramasesemvirgina
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Aprilie 2010 la 12:29

De la: om_bun, la data 2009-11-24 18:05:01intr-o vacanta la Paris...au fost trei zile nebune rau......
superb....si Parisul deasemenea.....

asa o chema?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Aprilie 2010 la 13:10

De la: dasca777, la data 2009-01-22 09:27:47noi eram 4 ea era 1...eram la liceu si venisem in vizita la un prieten de la fac,in caminul din tudor t5/camera424...noi eram 4 ,ea 1,eu am fost ultimul.a fost interesant,si pt cn isi pune intrebari idioate...nu,nu am sarutat-o...oare de ce? ...ghiciti..dupa aia un dus si apoi a tb sa runc toate farfuriile,ea mancase...si nu ma intrebati de ce a facut sex cu 4...rasp e simplu: pt mancare....

p.s. cred ca mai mult s-a uitat la calc la un film decat sa simta ceva:P

dasca ti-ai pierdut virginitatea in tudor ?????
T5 e ala cu camere de 2? ca nu mai tin minte .....
offff
yuppy013259 Avatarul lui yuppy013259
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 24 Iunie 2010 la 17:15

shi ma rog ce importanta are actul fizic??..conteaza ce ai in cap...e chiar asha...poti sa fii fizic ..dar in propria minte sa nu mai fii demult
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2010 la 21:31

De la: yuppy013259, la data 2010-06-24 17:15:38shi ma rog ce importanta are actul fizic??..conteaza ce ai in cap...e chiar asha...poti sa fii fizic ..dar in propria minte sa nu mai fii demult

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 August 2010 la 17:04

De la: deepsky, la data 2010-06-24 21:31:23
De la: yuppy013259, la data 2010-06-24 17:15:38shi ma rog ce importanta are actul fizic??..conteaza ce ai in cap...e chiar asha...poti sa fii fizic ..dar in propria minte sa nu mai fii demult

da...destul de profund
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info