De la: nick_titi, la data 2009-01-22 16:39:42De la: Greenie, la data 2009-01-22 16:00:32trebuia sa te abtii..
nimeni nu e perfect , nu cere prea multe de la mine, cum nici eu nu te judec pe tine.
kisssssses
pai cum sa inseli din curiozitate? trebuie sa fii curios rau de tot ca sa faci asta sunt o gramada de alte motive din care sa inseli dar nu cred ca , curiozitatea e unul dintre ele
of doamne, inseli din curiozitate si pace.
nu'i greu de inteles.
e usor de priceput sa subinteleg din toata discutia asta a noastra, ca tu nu ai inselat niciodata din curiozitate.
la nai-baaaa
aveam o relatie de 9 luni care se ducea pe duca, si pur si simplu, m'am facut frumoasa, am iesit din casa cu un alt tip, doar de curiozitatea de a ma testa pe mine, si anume, ma intrebam daca o pot duce pana la capat ?? sau pana la ce nivel pot ajunge intr'o asemenea situatie??
si'apoi ce s'a intamplat? ne'am oprit cand el mi'a raspuns ca nu are prezervativ.... si cam asta a fost tot.
a fost suficient sa'mi dau seama ca pot duce pana la capat fara nici o remuscare, chiar daca erau 9 luni minunate, erau pe duca de vreo 4... deci.. eram mica (scuza mea banala)
dar serios vorbind, acum, iti zic ca tot aveam o urma de remuscare pt idiotul cu care stateam, si ma ofticam pe mine insumi.. dar mi'a trecut
IM DONE HERE
si apoi am continuat fiecare pe drumul lui.
hoho, ce povesti..