Ce s-ar intampla daca toti baieti ar fi gay ?

, eu zic sa dai inainte convinge cati mai multi baieti ca tine sa faca asa , faceti-va de cap , iar daca reusiti la nivel mondial (macar de tara), ar fi mult mai multe femei pentru mine si pentru restul barbatiilor , dar asta ar insemna sa imi fac cam cate o prietena pentru fiecare zi a anului
Ma Romeo86 , eu iti zic un sfat , ca si barbat nu traiesti pentru femeie /fata ci pentru tine , asta inseamna ca nu o lasi sa iti conduca viata , ca asta inseamna ca esti mai femei ca si ea . Tu iti urmezi drumul tau in viata , iesi cu prieteni , la o bere faci ce vrei , iesi si cu ea , va simtiti bine , etc . Daca te bagi intr-o relatie nu inseamna ca te-ai legat de fusta ei ,inseamna ca iti ocupa o bucata din timpul tau , nu TOT
si nu inteleg de ce ti-e frica sa faci niste activitati cu fetele , ma e adevarat ,cu o fata nu injuri , si nu te porti ca un porc (eu unul nu obisnuiesc sa fac chestile astea asa ca nu simt lipsa la asa ceva) dar iti zic sunt multe fete duse care le-ar place sa le injuri si sa te porti urat cu ele, sa le scuipi pe strada (daca tie asta iti place asa ceva) , sunt fete si femei de toate tipurile , doar sa o gasesti pe cea portivita
la faza cu iesit la cumparaturi ,daca iesiti sa iti ei tu haine,da , ca fata se pricepe mai bine la asa ceva si iti poate da niste sfaturi destul de bine (dar tu cezi daca sa le accepti sau nu ), daca e sa iesiti sa isi cumpere ea haine , eu unul o trimit cu prietenele ei , ca eu nu suport sa merg la cumparaturi cu orele prin mall-uri , sa astept cu tot neamul pe bancuta ,pana iese si intra in magazinul de langa ca sa se uite exact la aceleasi chestii, doar cu alta firma , etc ... , asa ea s-ar simti foarte bine cu prietenele ei , ar barfi ar comenta de unul si de altul etc ,eu m-as simti bine unde sunt :) ,si plus nu ne iau pe noi barbati cu ele ca sa ne dam cu parerea la ce haine sa isi ia (ca daca gandescu putin isi dau seama ca ce si-ar lua, noua ne-ar place din moment ce sunt cu noi ,inseamna ca ne plac gusturile lor ) doar as lua-o de la mall cand ar termina , daca ar fi sa fie cu prea multe bagaje , la faza cu bautura, tu crezi ca fetelor nu le place sa iasa la un vin fiert / o bere , e adevarat nu se fac manga , daca vrei neaparatu dute cu prieteni ,mie unul imi place sa beau, dar nu sa intrec masura si sa ma fac turta , ca eu beau pt gust nu pt ameteala de dupa
sunt solutii pentru toti si toate , si daca nu gasesti o solutie catutati alta fata .