Offf, saracutza de tine, ce debusolata esti! Ar trebui sa te ajutam cu un sfat. si imi permit sa incep eu.
in primul rand, inainte de a`ti pune intrebarea dak lui ii plac intr`adevar fetele, probabil ar trebui sa il intrebi dak ii mai placi u. stii, chiar si la baieti psihicul influenteaza f mult.sau poate la inceput era atractie, dar cand a aparut goliciunea.....s`au mai schimbat lucrurile (cred k nu mai trebuie sa mentionez de igiena,parfumuri subtile etc.- esti fata desteapta doar ;))
in al doilea rand, poate n`ai reusit sa`l convingi prea mult cu proba orala. ia gandeste`te: prestatia ta din ultimul timp este satisfacatoare?
in al treilea rand, cred k ar trebui sa pui pe o foaie celelalte experiente cu fostii parteneri si sa i`o arati. ar trebui sa creasca spiritul competitiv din el.
Acum sa o `luam` si pe partea cealalta. poate tu esti exceptionala si el e cel `defect`. nu cumva te`ai incurcat cu un alcoolic notoriu si fumator p deasupra? ori i`ai vorbit deja despre casatorie si s`a speriat `copilasul`? ori poate sari in secunda 2 pe el si nici respiratia nu mai apuca sa si`o regleze.
sau stiai ca una din cauzele ejacularii precoce/slabe pot fi chilotii prea stransi sau cei din material sintetic?
dupa cum observi, cauzele acestei probleme sunt numeroase. ptr mai multe amanunte, da un mesaj.
dar pana data viitoare, un mic sfat:cand simti caldura aia interioasa ce`ti invadeaza corpul, mergi la un sex shop: jucarii sunt si ptr oameni mari.