Relatiile tensionate intre israel si palestina
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Hobby » relatiile tensionate intre israel si palestina » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 01:01

Cu vreo 2 luni in urma am aflat despre Palestina si relatiile ei cu Israel, atunci am incercat sa ma documentez pe aceasta tema. Am fost impresionat de cele aflate si am aflat multe lucruri interesante.
Daca va intereseaza aceasta tema in mod deosebit, intrati pe siteu lu cretu:
www.laraducu.wordpress.com
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 24 Aprilie 2010 la 01:24

De la: , la data 2009-01-23 01:01:39Cu vreo 2 luni in urma am aflat despre Palestina si relatiile ei cu Israel, atunci am incercat sa ma documentez pe aceasta tema. Am fost impresionat de cele aflate si am aflat multe lucruri interesante.
Daca va intereseaza aceasta tema in mod deosebit, intrati pe siteu lu cretu:
www.laraducu.wordpress.com
....
bull shit...who gives a f.uck ?astea s chestii care sa ti tina mintea ocupata aiurea...plm...mai urmeaza sa deschidetzi..topic cu atentatu de la 11 sept..oare au fost sau nu avioane? ..come on ppl...wake up... ...
herra80 Avatarul lui herra80
Citeaza Raspunde

Postat de herra80 pe 16 Iulie 2011 la 22:01

AREKU- minte scurta, bine k nu sunt multi k tn kre sa gandeasca astfel. Asta nu este un subiect pt inculti k tn. Asa k dispari din peisaj
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Iulie 2011 la 23:28

De la: herra80, la data 2011-07-16 22:01:27AREKU- minte scurta, bine k nu sunt multi k tn kre sa gandeasca astfel. Asta nu este un subiect pt inculti k tn. Asa k dispari din peisaj

Oare ai avut orgasm cand ai spus asta?? Gezusss cu "G" tu chiar traiesti printre noi fatata de o vaca?

Intra in contul tau

Info
X
info