The shawshank redemption - tata lor?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Filme » The Shawshank Redemption - Tata lor? » Pagina 1 din 1

lau_ghiran Avatarul lui lau_ghiran
Citeaza Raspunde

Postat de lau_ghiran pe 24 Ianuarie 2009 la 14:59

Nu mi mai amintesc de câte ori am văzut filmul ăsta și de ce l-am văzut de atâtea ori, dar îmi amintesc că de fiecare dată când mă uit la el e la fel ca prima dată. Sânt mai nou pe forumul acesta și am văzut că se discută și despre filme (nu prea mult dar e bine) și aș vrea să știu părerile celor care au văzut filmul sau auzit despre el. Eu cred că este câte o lecție pentru fiecare în acest film
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 27 Ianuarie 2009 la 06:41

nu. e dragut dar nu sa te iei cu mainile de monitor si sa te uiti ca prostu in gol 30 de minute. cel mai bun film pe care bunu dumnezeu m-a facut sa-l vad se cheama Amore Perros (Love is a b.itch=dragostea e o plaja) si e inspiratia regizorului Babel care ulterior s-a prostit.
gabi_ixs Avatarul lui gabi_ixs
Citeaza Raspunde

Postat de gabi_ixs pe 3 Februarie 2009 la 16:06

incearca sa mai vezi si alte filme cu Morgan Freeman.
e foarte tare The shawshank redemption si toti cei care lau vazut spun asta.toate filmele cu Morgan Freeman sunt misto.Vezi The Bucket List ;)
BloodyClody Avatarul lui BloodyClody
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 26 August 2010 la 11:13

De la: lau_ghiran, la data 2009-01-24 14:59:24Nu mi mai amintesc de câte ori am văzut filmul ăsta și de ce l-am văzut de atâtea ori, dar îmi amintesc că de fiecare dată când mă uit la el e la fel ca prima dată. Sânt mai nou pe forumul acesta și am văzut că se discută și despre filme (nu prea mult dar e bine) și aș vrea să știu părerile celor care au văzut filmul sau auzit despre el. Eu cred că este câte o lecție pentru fiecare în acest film

Unul dintre cele mai bune filmeeee
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Septembrie 2010 la 23:48

De la: lau_ghiran, la data 2009-01-24 14:59:24Nu mi mai amintesc de câte ori am văzut filmul ăsta și de ce l-am văzut de atâtea ori, dar îmi amintesc că de fiecare dată când mă uit la el e la fel ca prima dată. Sânt mai nou pe forumul acesta și am văzut că se discută și despre filme (nu prea mult dar e bine) și aș vrea să știu părerile celor care au văzut filmul sau auzit despre el. Eu cred că este câte o lecție pentru fiecare în acest film

Este singurul film in care mi-a placut cum a jucat Tim Robbins.

Intra in contul tau

Info
X
info