De la: dana1701, la data 2009-02-15 17:22:50Mai Romica, nici n-ai cum sa te mai bagi in discutie. Poate doar cand cobori la sol. In privinta lui gabi8ma cred ca ma confunda cu cineva din familia lui de cartier. Nu scriu pe kudica. Aceste comentarii se refera strict la grohii din forum care deschid subiect de turma de bananier. Nu puteti sa ganditi cu inteligenta si caracter, cu barbatie. Ganditi doar cu penisul pe care il doriti mai mare decat se ridica in pantalon. Prin urmare nu ma refer la Feti- Frumosi cand va raspund voua. Deja vad lozinca la poalele bananierului in care stati cocotati. Ia uite ce scrie: ”NU DISPERATI!”In rest, s-auzim numai de bine.
....buna dana ....dar de ce crazi tu ca toti barbatii vor sa aibe penisul mare .....simt cumva ca esti prea larga si adanca si cel de acasa nu te satisface ???/...de tot o dai ca barbatii vor peniosuri mari ....uite ca eu nu vreau mai mult decat il am ....imi este de ajuns ....si pana acum nu s a plans nimeni ....iar daca o sa intalnesc aceea femeie ...am sa o invit sa mearga la alta masa .....unde se serveste mai mult....... imi pare rau de frustare ata dar .....ia ti un dildo si poate ca o sa iesi la capat cu pb ta.........iar in ceeace priveste postarea de inceput sunt cam de acord cu tine insa sa sti ca exceptiile intaresc regula.....deci nu este cazul sa generalizezi...... sa nu crezi ca ma simt ranit in orgoliul meu de barbat.....dar poate ca timpul iti va vindeca si ranile facute de altii...nu dispera exista leac si pt frustrarea ta......

In rest, s-auzim numai de bine.
groh,groh-egal masculitate??? asa vb voi? dar stiti de ce scroafa tine ochii inchisi cand i-o trage porcul vier?...va spun eu:k sa nu-i intre span in ochi ...pt k porcul are jucarik k un burghiu
of!!!!!!femeia vesnica ranita....daca barbatiib sunt groh-groh,ele sunt tup,tup...vesnik cu coada ridicata dupa ceva nou,k de vechi sa plictisit si-l tine acasa
Promotia zilei pe Kuponiada.ro