De ce ne grabim???si nu incercam sa fim mai calmi, sau aceasta este numai o impresie de-a mea?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » De ce ne grabim???si nu incercam sa fim mai calmi, sau aceasta este numai o impresie de-a mea? » Pagina 1 din 1

kalimachi Avatarul lui kalimachi
Citeaza Raspunde

Postat de kalimachi pe 24 Ianuarie 2009 la 21:01

Am numai eu impresia asta? Spuneti si voi ceva!
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 24 Ianuarie 2009 la 21:05

De la: kalimachi, la data 2009-01-24 21:01:26Am numai eu impresia asta? Spuneti si voi ceva!

Pai dezvolta inainte sa generalizezi problema... La ce te referi ?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 27 Ianuarie 2009 la 21:32

alergatu dupa bani ce crezi...du-te pe strada si vezi ca toata lumea ii ingandurata,plinade probleme...nu se mai stiu bucura oamenii unii de altii
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 14:16

isterie totala

paranoia, isterie, frica, ura si bucurii o data pe an cand gasesti un portofel pe strada. esti isteric cand n-ai identitate si n-ai identitate cand esti isteric. nu e vorba de goana dupa bani. e vorba de isteria totala si bolnava in care traim in lift, in tramvai, in taxi, la restaurant. marlania celorlalti e molipsitoare pentru ca a devenit cartea de vizita care-ti deschide orice usa. marlania iti da dreptul la viata. in tara lu florin salam nu esti acceptat decat daca stii cine-i ala.

in trafic, langa trafic si sub trafic: da-te ba la o parte, ti-a luat m.a.t.a strada?

Intra in contul tau

Info
X
info