De la: ayleen, la data 2009-01-28 13:32:39De la: Greenie, la data 2009-01-28 12:14:54De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:05:06De la: Haps, la data 2009-01-28 11:44:44De la: %aprov%, la data 2009-01-28 11:34:39CONTRA 1000% pentru ca am o relatie stabila, prietena mea foloseste conceptionale vaginale si nu exista nici un pericol.
Dar daca eu vreau sa gust din nectarul altei flori , am in masina mereu un prezervativ.Mai am si in casa cateva cu gust de capsuni pt atunci cand prietena mea accepta cate un mic oral cateodata.
Dar astea sunt exceptii (alta fata sau sexul oral cu cea de acasa).In rest sex neprotejat pt ca e cel mai fain.
aaa si sa inteleg ca prezervativele alea cu gust de capsuni sunt pentru momentele cand are chef de ceva dulce ?
pai daca au chef de ceva dulce de ce nu apeleaza la lenjerie comestibila... se pot indulci amandoi asa....![]()
![]()
![]()
inca am ramas curioasa de raspunsul lui Aprov,
nu e singurul tip de la care am auzit ca prietena ii face sex oral cu prezervativul, dar ma gandeam ca el ma putea lamuri de data asta (asa cum ai facut'o si in alte problemute pe care le'am avut eu)
dar.......nu inteleg un lucru, nu e deloc o senzatie placuta pt ea sa'i faca sex oral cu gust de cauciuc aromat pe buze si nu numai.....nici pt el, MAI ALES pt el, ce nai'baa.....
si de ce ai face asta daca spui totusi ca ai o relatie stabila?
![]()
stii care e diferenta dintre o amatoare, o profesionista si o incepatoare?
profesionista inghite, amatoarea scuipa, si incepatoare zice :"acuma ce fac????"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahhahahahaahhaha
cat de true!!!!!!!!!

)
si de ce ai face asta daca spui totusi ca ai o relatie stabila?
ma bazez pe al 6-lea simt...
? Si ca sa fiu si la subiect: sunt PRO prezervativ (nu intotdeauna)
aaaaa damn ! asta e acum o sa-mi ia ceva timp sa pun inapoi biciul, lumanarile, hatzurile, carligele (de rufe), dildo-urile, lubrifiantul, aveam pregatit pana si un calut de lemn.......
, desigur glumesc sau mai stii
Promotia zilei pe Kuponiada.ro