De la: %aprov%, la data 2009-01-29 10:06:12De la: Greenie, la data 2009-01-28 11:38:29De la: %aprov%, la data 2009-01-28 11:34:39CONTRA 1000% pentru ca am o relatie stabila, prietena mea foloseste conceptionale vaginale si nu exista nici un pericol.
Dar daca eu vreau sa gust din nectarul altei flori , am in masina mereu un prezervativ.Mai am si in casa cateva cu gust de capsuni pt atunci cand prietena mea accepta cate un mic oral cateodata.
Dar astea sunt exceptii (alta fata sau sexul oral cu cea de acasa).In rest sex neprotejat pt ca e cel mai fain.
de ce ti'ar face sex oral cu prezervativul pus??????
YUK!!
PENTRU CA N-AM REUSIT S-O CONVING (nici nu m-am straduit prea mult) SA ACCEPTE UN SEX ORAL CU FINALIZARE IN GURITA EI.
CRED CA N-AR STII CE SA FACA CU SPERMA.PENTRU CONDIMENTAREA RELATIEI EU MA BUCUR SI PT ATAT.SUNT MILIOANE DE FEMEI CARORA LE REPUGNA CHIAR SI IDEEA.
Asa ca traiasca gustul de capsuni!
my dear,
ai vazut statistica la acest topic, de fapt, ai tras singur concluzia...
ti'am zis, am mai auzit cativa tipi care mi s'au confesat ca prietenele lor nu accepta sa faca sex oral decat cu prezervativul pus, si d'aia si folosesc pe cele cu aroma, pt a nu simti gustul de cauciuc. insa zau ca eu nu pot concepe asta.
da, fac sex oral unui tip daca e de incredere (doar nu ma apuc sa sar ca o disperata la pla lui, nu oricui evident) , + ca stam prost la capitolul "a oferi incredere" oamenilor........ minciuna e usoara si nu costa nimic..
insa, tu ca baiat nu prea primesti placere la intensitate maxima cu un prezervativ pus atunci cand faci sex oral(asa'i???), si prin urmare, te inteleg cand spui ca esti super incantat atunci cand macar primesti..chiar si asa, si cand nu folosesti cauciucul la sexul normal..vaginal..
tot nu reusesc sa inteleg tipele care fac asta, e super tare senzatia si pt gagica sa faca FARA!! il simte mult mai bine, si nu e nevoie sa isi dea drumul in gura ei, probabil d'aia se si sperie prietena ta, ca nu va stii ce sa faca dupa momentul explodarii.... insa poate foarte misto sa se ofere sa ejaculezi pe ea, si atunci senzatia e incomparabila (zic eu), si pt fata si pt tine..
pt fata, mi se pare super tare sa ii simt lui sperma pe mine, uda, calda, si modul lui relaxat de dupa.....pfff.... ma super excita pe mine..
pfff.... fa'i un cadou prietenei tale, iti jur ca e cea mai buna cale de a o face sa ii placa sexul oral fara prezervativ.
cumpara'i "Fructul Interzis" scris de NEDJMA (o araboaica care povesteste viata erotica a femeilor din lumea araba. de fapt, isi povesteste viata in cateva pagini - vreo 200- , si experientele sale cu barbatii.... descrie atat de bine detaliile incat o sa ii fie imposibil sa nu isi doreasca sa incerce si ea sa iti ofere asa placeri inimaginabile.
chiar m'ai surprins cu asta Aprov, pe tine te stiu deja fiind o persoana deschisa si libera si f de treaba (mai ales cand e vorba de viata sexuala), insa credeam ca ai parte de tot ce'i mai bun, nu doar franturi.....
iti spun, ofera'i cartea si astept sa'mi spui verdictul.
toate cele bune!