Buna la toata lumeaaa
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » buna la toata lumeaaa » Pagina 1 din 1

agu_usa Avatarul lui agu_usa
Citeaza Raspunde

Postat de agu_usa pe 26 Ianuarie 2009 la 09:11

am o intrebare...eu am penisul de 20.8 cm si putin gros.FeteleSe intampla permanent,ele se umezesc bine dar pe parcurs le doar.Partida dureaza cam 10 min si apoi eu.... si-l doresc mereu dar e o problema,nu rezista mult la pat le doare dupa ce au orgasm,si termina.Eu raman neterminat si trebuie sa ma masturbez.Ce trebuie sa fac ca sa nu le mai doara?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 15:58

De la: agu_usa, la data 2009-01-26 09:11:45am o intrebare...eu am penisul de 20.8 cm si putin gros.FeteleSe intampla permanent,ele se umezesc bine dar pe parcurs le doar.Partida dureaza cam 10 min si apoi eu.... si-l doresc mereu dar e o problema,nu rezista mult la pat le doare dupa ce au orgasm,si termina.Eu raman neterminat si trebuie sa ma masturbez.Ce trebuie sa fac ca sa nu le mai doara?

taie-ti pwla:)) fa-o mai mica si gata...
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 27 Ianuarie 2009 la 17:56

De la: agu_usa, la data 2009-01-26 09:11:45am o intrebare...eu am penisul de 20.8 cm si putin gros.FeteleSe intampla permanent,ele se umezesc bine dar pe parcurs le doar.Partida dureaza cam 10 min si apoi eu.... si-l doresc mereu dar e o problema,nu rezista mult la pat le doare dupa ce au orgasm,si termina.Eu raman neterminat si trebuie sa ma masturbez.Ce trebuie sa fac ca sa nu le mai doara?

cine te pune mosule sa-l bagi pe tot??
costacurta_796 Avatarul lui costacurta_796
Citeaza Raspunde

Postat de costacurta_796 pe 27 Ianuarie 2009 la 17:59

mai taie din ea
costacurta_796 Avatarul lui costacurta_796
Citeaza Raspunde

Postat de costacurta_796 pe 27 Ianuarie 2009 la 18:00

sau ia una cat galeata, poate nu o sa mai simti nici tu nimik.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2009 la 14:10

pai k sa nu le mai doara nu mai impinge si tu k nebunul,si scoate-o macar jumate afara...bietele femei cred k dupa ...si merg la baie...se sperie de gaura lasata de anaconda ta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iulie 2009 la 19:35

ce problema existentiala mai aveti.........
Antony Avatarul lui Antony
Citeaza Raspunde

Postat de Antony pe 10 Iulie 2009 la 22:45

Cauta si tu genu` de femei nesatule,carora nu le ajunge un "18cm"!
Si sper totusi sa le doara si p`alea
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info