De la: lawyer, la data 2009-01-29 01:15:07De la: tinuotin, la data 2009-01-29 01:10:16De la: ady_acer, la data 2009-01-28 14:49:07De la: tinuotin, la data 2009-01-28 14:16:22 Am interactionat cu foarte multe femei care sustineau ca vor langa ele un barbat matur. Am intalnit si altele care sustineau ca au deja langa ele un asemenea specimen. In trecut am fost chiar si parasit in ideea ca imi lipseste maturitatea. Mi s-a spus pe de alta parte ca sunt foarte matur pentru varsta mea. Ceea ce am observat pana acum a fost ca ideea de maturitate difera enorm de la om la om. De aceea, sunt foarte dornic sa aflu opiniile si experientele voastre cu privire la acest subiect.
Sincer acum, ai dat dovada de maturitate cand ai deschis topicul asta. Ai sesizat ca te cofrunti cu o problema la care nu ai experienta si ai cerut ajutor. Felicitari, a fost un gest de maturitate...
Sincer acum, ai dat dovada de imaturitate cand ai deschis topicul asta. Te confrunti si tu cu o problema minora si repede strigi dupa ajutor. Prin faptul ca ai cerut parerea altora, ai recunoscut ca esti nepregetit, nu ai experienta, deci esti imatur...
Cam asa sta treaba cu maturitatea, fiecare vede ce vrea, intelege ce vrea, actioneaza cum vrea, pretuieste ce vrea....
Sper ca am fost de ajutor...![]()
Multumesc pentru aprecieri! In acelasi timp ma simt neviot, ca si contra-serviciu sa-ti ofer un feedback. Asadar, desi consider ca ai o opinie interesanta, totusi cred ca este usor imprudent sa speculezi motivatia mea pentru deschiderea acestui topic, intrucat jocul de-a presupusul nu este un apanaj al intelepciunii si, implicit, nici al maturitatii (daca luam in considerare ceea ce a spus Asgard). In rest, toate cele bune si succes in tot ceea ce faci!
I-mi pare rau daca ti-am creiat impresia ca speculez asupra motivelor tale ce stau la deschiderea acestui topic. Eu mi-am prezentat opinia: Fiecare are o impresie diferita despre masculinitate si maturitate.
Recent am auzit o conversatie, pe strada, care poate confirma observatiile mele: "cica baietii din ziua de azi si-au pierdut masculinitatea, sunt puternic feminizati, merg la coafor, se vopsesc, poarta accesorii, bratzari, se dau cu parfum, poarta cercei... sunt confuzi in legatura cu sexualitatea lor etc.
Asta a fost parerea unui trecator pe tema masculinitate. Nu-i poti reprosa nimic, si totusi nu poti sa nu te gandesti daca in mintea acelei persoane imaginea unnui barbat este echivalenta cu un baiat nebarbierit, cu parul ciufulit, mirosind a transpiratie cu alcool, cu o voce groasa de fumator...
O intrebare interesanta: Se poate ca un barbat sa fie imatur? Barbat = maturitate? Un copil matur = barbat?
Ma omori cu filozofia ta!! oups.. am pomenit cuvantul!!
Dasca.. vezi ca mama nu face coliva buna!!
Ceea ce pot spune cu siguranta este ca intelepciunea si implicit maturitatea nu tine de varsta. Exista multi copii cu foarte mult creier si care trec prin experiente grele la o varsta frageda. Am asemenea cazuri chiar in anturajul meu apropiat. Desigur exista si cazuri de adulti care sunt de o imaturitate greu de imaginat. Ba chiar am cunoscut persoane carora le este frica de maturizare pentru ca esta, cred ei, ar omori copilul din ei. Asadar, ca raspuns la intrebarile tale: cu siguranta este posibil ca un barbat sa fie imatur - din pacate cei mai multi sunt, deci "barbat" nu este egal cu "maturitate", in schimb "barbat adevarat" = "maturitate"; un baietel matur este un barbat adevarat la nivel psihic. Parerea mea...

unde sa il bagi cand e timpul pentru munca si apoi sa ii dai drumu cand e party time
. Nu stiu, din punctul meu de vedere, daca esti matur in ziua de azi s-a dus naibii totul. E asa de scurta viata asta ca s-o mai traim si dupa reguli. 
), e cea mai suchie (shuchie, pt cine nu intelege!) definitie!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro