Ce intelegeti prin barbat sau femeie matur(a)?
Pagina 3 din 4

Toate forumurile » Femei » Ce intelegeti prin barbat sau femeie matur(a)? » Pagina 3 din 4

Pagini: << 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 5 Septembrie 2009 la 00:53

acestea sunt cele 2 var de definitie a maturitatii in conceptia mea
alexluchi30 Avatarul lui alexluchi30
Citeaza Raspunde

Postat de alexluchi30 pe 5 Septembrie 2009 la 16:38

dasca,asta e mai degraba dezvoltarea expresiei "traieste clipa".n-are nici o legatura cu maturitatea.
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 5 Septembrie 2009 la 16:41

un om matur traieste clipa ,dar se gandeste si la viitor,,traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima,dar planifica pt viitor in caz ca nu e ult zi
alexluchi30 Avatarul lui alexluchi30
Citeaza Raspunde

Postat de alexluchi30 pe 5 Septembrie 2009 la 16:55

cred ca la baza maturitatii sta ideea de a avea puterea sa-ti asumi raspunderea faptelor sau vorbelor tale.Asa sa fie oare?!!!!Imi poate confirma cineva daca gandesc bine,sau am luat-o pe aratura!!!!
marocanu22 Avatarul lui marocanu22
Citeaza Raspunde

Postat de marocanu22 pe 25 Septembrie 2009 la 09:40

frate ori eu sunt blonda,ori aia e proasta?? cum mama naibii sa sti u ca ea are bagaj si ca vrea sa o ajuti??eu stiu asa ca daca vreau sa ma ia d la gara ca am bagaj ii spun simplu vino si ia-ma si p mine ca nu ma descurc,bn intai il rog frumos
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 26 Septembrie 2009 la 07:18

De la: marocanu22, la data 2009-09-25 09:40:16frate ori eu sunt blonda,ori aia e proasta?? cum mama naibii sa sti u ca ea are bagaj si ca vrea sa o ajuti??eu stiu asa ca daca vreau sa ma ia d la gara ca am bagaj ii spun simplu vino si ia-ma si p mine ca nu ma descurc,bn intai il rog frumos

puterile lui psihice cred ca s-au stricat
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 26 Octombrie 2009 la 11:49

cu femeile ...nu sti cum sa o dai niciodata....cand esti matur....te vor copilaros....cand esti copilaros....te vor matur....asa ca nu merita efortul..... ...deci cel mai matur barbat pt ele....este de mult sub 2 metri de pamant...galben sau negru dupa preferinte.....
allexanndrra Avatarul lui allexanndrra
Citeaza Raspunde

Postat de allexanndrra pe 29 Decembrie 2009 la 05:22

in viata,trebuie sa fi si matur,atentie si intelept,dar si mai mare atentie,sa nu uitam sa ramanem si copii.daca uiti sa fi si copil ,degeaba ai restul calitatilor.maturitatea,te face de multe ori sa uiti sa razi,sa te bucuri de tot ce iti ofera universul.intelepciunea iti confera o viata fara greseli,imbatranind repede.dar daca nu uiti sa fi si copil,veitrai fericit,iar greutatile vor trece mai usor.a nu uita sa fi mereu si copil,e un avantaj,pt care oamenii de stiinta,fac multe cercetari,cautand tineretea fara batranete.dupa experienta mea,copilul din tine iti pastreaza sufletul tanar.iar daca ai sufletul vesnic tanar,nu vei imbatrani niciodata,nici psihic ,nici fi fizic.
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 29 Decembrie 2009 la 08:20

De la: ady_acer, la data 2009-01-27 23:10:39Am interactionat cu foarte multe femei care sustineau ca vor langa ele un barbat matur. Am intalnit si altele care sustineau ca au deja langa ele un asemenea specimen. In trecut am fost chiar si parasit in ideea ca imi lipseste maturitatea. Mi s-a spus pe de alta parte ca sunt foarte matur pentru varsta mea. Ceea ce am observat pana acum a fost ca ideea de maturitate difera enorm de la om la om. De aceea, sunt foarte dornic sa aflu opiniile si experientele voastre cu privire la acest subiect.

am interactionat de multe ori cu mine...
si mi-am dat seama ca in ciuda parului sur si nespalat nu sunt un barbat matur....
am plecat...
dar am jurat ca ma voi intoarce cand ma voi maturiza...
asta s-ar putea sa se intample cand o sa-mi doresc sa fiu tanar...
dar ast-i alta poveste...
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 29 Decembrie 2009 la 08:49

De la: dasca777, la data 2009-09-05 00:52:55pt inteligenti: matur e sa fti cu ochii inchisi si sa strigi vad ca prin luneta....

pt idioti: sa nu iti fie frik de viata...sa o traiesti chiar daca nu stii ce iti rezerva viitorul

exista riscul ca atunci cand stii ce-ti rezerva viitorul
sa refuzi sa -l traiesti...
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 29 Decembrie 2009 la 13:01

De la: INSOL_V_ENTUL, la data 2009-12-29 08:49:51
De la: dasca777, la data 2009-09-05 00:52:55pt inteligenti: matur e sa fti cu ochii inchisi si sa strigi vad ca prin luneta....

pt idioti: sa nu iti fie frik de viata...sa o traiesti chiar daca nu stii ce iti rezerva viitorul

exista riscul ca atunci cand stii ce-ti rezerva viitorul
sa refuzi sa -l traiesti...

cica viata e ceea ce se intampla cand tu iti propui altceva!
ps: ai o platosa "buna" pe suflet...
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 29 Decembrie 2009 la 13:11

repede, acum as zice, ca matura e acea persoana care isi asuma cu responsabilitate orice decizie, cu consecinte cu tot. fara bravada, fara dorinta de a demonstra cuiva ceva.
toate bune!
rotariu_stefan_lucian Avatarul lui rotariu_stefan_lucian
Citeaza Raspunde

Postat de rotariu_stefan_lucian pe 29 Decembrie 2009 la 13:21

Cred ca este unul din putinele subiecte in care nu exista contradictie si in care persoanele care au postat au incercat sa fie serioase. Foarte interesant.

Maturitatea se asociaza indeosebi cu un mod mai profund-practic de gandire si de actiune. Asa cum mentiona cineva anterior, gasirea unor solutii potrivite pentru situatii diferite. Totodata ea este privita intr-un mod destul de masculin, adica "ea" este capabila sa rezolve situatii, sa analizeze, sa conduca, sa fie hotarata, stapana pe sine etc. Un fel de prototip de profil psihologic pentru un barbat bun.

A nu se intelege ca pentru fete este diferit. Doar ca la nivel de perceptie se creeaza alte asteptari de la comportamentul feminin. Poate ca se doreste sa fie mai sensibile, mai "neajutorate", mai artistice, visatoare, inocente in limbaj/comportament, mai citite...mai multe...
Cred ca aceste asteptari evocate sunt de natura mai traditionala.

Mai multe persoane mentionau faptul ca ar fi totusi ciudat sa fii prea serios/matur in viata. Probabil ca aveau dreptate pentru ca ar fi prea predictibil comportamentul nostru si poate ca avem nevoie din cand in cand de ceva diferit pentru a surprinde, pentru a incerca sa gandim din mai multe perspective, pentru a fi mai putin ursuzi si axati pe o idee.

Frumos topic.

L.R.
canalia Avatarul lui canalia
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 29 Decembrie 2009 la 13:31

L.R. TU esti prea matur si prea serios. Sau cel putin asa esti pe forum. In mod normal te-as considera o ciudatenie, dar, cu tot stilul tau usor didactic, nu pot decat sa admir faptul ca ai ajutat niste oameni pe aici. Dar 22? Sigur?
Citeaza Raspunde

Postat de rotariu_stefan_lucian pe 29 Decembrie 2009 la 13:40

De la: canalia, la data 2009-12-29 13:31:42L.R. TU esti prea matur si prea serios. Sau cel putin asa esti pe forum. In mod normal te-as considera o ciudatenie, dar, cu tot stilul tau usor didactic, nu pot decat sa admir faptul ca ai ajutat niste oameni pe aici. Dar 22? Sigur?

sigur canalia, 22, dar varsta de pe buletin nu are intotdeauna relevanta cu varsta de gandire. Mai mult tind sa cred ca este vorba de experiente de viata, de alegeri, de pasiunea fata de o profesie etc.

Asta nu inseamna ca nu adopt si un comportament tipic varstei mele, bere, petreceri, excursii, injurat pe stadion, etc. Sau ca sunt tot timpul serios. Dar tinand cont de context si de persoanele care ofera anumite situatii din viata lor, atunci poate fi considerata atitudinea mea ca o forma de respect fata de starea lor. E tot o forma personala de egoism, dar una altruista.

In situatii delicate, un individ nu are nevoie de critica, are nevoie sa isi regaseasca increderea in el, sa zambeasca, sa iasa din stare ca sa se poate puna pe picioare si sa se bucure in continuare de viata lui. Unii ies mai devreme, altii mai tarziu. Si atunci orice factor pozitiv adus de orice persoana va castiga timp pretios din viata respectivei persoane.

L.R.
interzisu Avatarul lui interzisu
Citeaza Raspunde

Postat de interzisu pe 29 Decembrie 2009 la 13:43

sigur canalia, 22, dar varsta de pe buletin nu are intotdeauna relevanta cu varsta de gandire. Mai mult tind sa cred ca este vorba de experiente de viata, de alegeri, de pasiunea fata de o profesie etc.

Asta nu inseamna ca nu adopt si un comportament tipic varstei mele, bere, petreceri, excursii, injurat pe stadion, etc. Sau ca sunt tot timpul serios. Dar tinand cont de context si de persoanele care ofera anumite situatii din viata lor, atunci poate fi considerata atitudinea mea ca o forma de respect fata de starea lor. E tot o forma personala de egoism, dar una altruista.

In situatii delicate, un individ nu are nevoie de critica, are nevoie sa isi regaseasca increderea in el, sa zambeasca, sa iasa din stare ca sa se poate puna pe picioare si sa se bucure in continuare de viata lui. Unii ies mai devreme, altii mai tarziu. Si atunci orice factor pozitiv adus de orice persoana va castiga timp pretios din viata respectivei persoane.

L.R.

te provoc:

3 postari neserioase de la tine...sa vedem si dark side-ul...in rest,my respects..
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 29 Decembrie 2009 la 13:50

L.R. Merci de lamuriri, a propos de unele ma prinsesem, pe altele le-am intuit. Sper ca ai remarcat cuvantul "admir"...

Eu ma gandeam doar ca mi-ar placea sa te vad si razand (nu in cazurile tragice si disperate, bineinteles!)

Si da, varsta din buletin nu are intotdeauna legatura cu maturitatea. Stiu pe pielea mea...
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 29 Decembrie 2009 la 13:55

De la: canalia, la data 2009-12-29 13:50:44L.R. Merci de lamuriri, a propos de unele ma prinsesem, pe altele le-am intuit. Sper ca ai remarcat cuvantul "admir"...

Eu ma gandeam doar ca mi-ar placea sa te vad si razand (nu in cazurile tragice si disperate, bineinteles!)

Si da, varsta din buletin nu are intotdeauna legatura cu maturitatea. Stiu pe pielea mea...

Si eu stiu...
Citeaza Raspunde

Postat de rotariu_stefan_lucian pe 29 Decembrie 2009 la 13:57

De la: interzisu, la data 2009-12-29 13:43:45

L.R.

te provoc:

3 postari neserioase de la tine...sa vedem si dark side-ul...in rest,my respects..

Cred ca deja am avut vreo 2 pana acum, unul chiar idiot din partea mea. Era vorba de un filmulet de pe youtube postat pe un topic legat de zodia taur. In film era o vorba de o jucarie cu tente obscene sub forma unui taur de plus. Pe mine m-a amuzat teribil. :) si inca ma amuza. dar iti dai seama ca nu a fost tocmai apreciat :)

My dark side e simpla: sunt perfectionist, am o fire prea artistica uneori, alteori judec prea la rece si raman fara reactii sentimentale fata de anumite situatii de viata. O porecla recenta: " robotel", eu am am schimbat-o in "robotel teleonom" :) . Sunt idealist, critic destul de des, sunt destul de traditionalist cand e vorba de anumite valori si norme. Am ceva stereotipuri, gen etnia rroma. Nationalist. Poate uneori increzut si multe altele...e o lista intreaga dar ele stau le vedere. Se pot observa usor.

Dar cand e vorba de ajuta un om, stereotipurile mele sunt date laoparte si imi iau profesia in serios, adica cea de sociolog. Cand e nevoie de o parte sensibila atunci sunt poet si tot asa. Conteaza contextul si ce rol pot sa am eu in ea.

Sper ca te-a multumit raspunsul.

L.R.

pinafrappe Avatarul lui pinafrappe
Citeaza Raspunde

Postat de pinafrappe pe 29 Decembrie 2009 la 14:00

eu nuntzeleg cxe nu ntzelegi
Citeaza Raspunde

Postat de rotariu_stefan_lucian pe 29 Decembrie 2009 la 14:00

De la: canalia, la data 2009-12-29 13:50:44L.R. Merci de lamuriri, a propos de unele ma prinsesem, pe altele le-am intuit. Sper ca ai remarcat cuvantul "admir"...

Desigur ca am remarcat cuvantul "admir". ma simt onorat. Normal ca rad si eu :) dar ca in alte contexte(bere, petreceri, munte, mare, etc.). Dar da, recunosc, uneori sunt poate prea serios. dar asta ma reprezinta sa fac si sa fiu, si imi place sa fiu astfel.

scuze pentru

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de interzisu pe 29 Decembrie 2009 la 14:05

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2009-12-29 13:57:03
De la: interzisu, la data 2009-12-29 13:43:45

L.R.

te provoc:

Cred ca deja am avut vreo 2 pana acum, unul chiar idiot din partea mea. Era vorba de un filmulet de pe youtube postat pe un topic legat de zodia taur. In film era o vorba de o jucarie cu tente obscene sub forma unui taur de plus. Pe mine m-a amuzat teribil. :) si inca ma amuza. dar iti dai seama ca nu a fost tocmai apreciat :)

My dark side e simpla: sunt perfectionist, am o fire prea artistica uneori, alteori judec prea la rece si raman fara reactii sentimentale fata de anumite situatii de viata. O porecla recenta: " robotel", eu am am schimbat-o in "robotel teleonom" :) . Sunt idealist, critic destul de des, sunt destul de traditionalist cand e vorba de anumite valori si norme. Am ceva stereotipuri, gen etnia rroma. Nationalist. Poate uneori increzut si multe altele...e o lista intreaga dar ele stau le vedere. Se pot observa usor.

Dar cand e vorba de ajuta un om, stereotipurile mele sunt date laoparte si imi iau profesia in serios, adica cea de sociolog. Cand e nevoie de o parte sensibila atunci sunt poet si tot asa. Conteaza contextul si ce rol pot sa am eu in ea.

Sper ca te-a multumit raspunsul.

L.R.

nu m-a multumit,si din pacate ai confundat capra cu varza...dar asta e..c'est la vie...
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 29 Decembrie 2009 la 14:10

Xavy - vrei sa rosesc si mai tare?

Interzisu - da, filmuletzul cu taurul chiar a fost postat de LR

LR - am inteles incercarea ta delicata de a pune punct discutiei.

Asa cum cred ca ai inteles si tu ce am vrut sa spun/spunem :)
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 29 Decembrie 2009 la 14:21

De la: canalia, la data 2009-12-29 14:10:26Xavy - vrei sa rosesc si mai tare?

Interzisu - da, filmuletzul cu taurul chiar a fost postat de LR

LR - am inteles incercarea ta delicata de a pune punct discutiei.

Asa cum cred ca ai inteles si tu ce am vrut sa spun/spunem :)

De vazut nu te vede nimeni...deci...poti rosi in voie! De stiut nu te stiu decat cei care trebuie...deci...iar e bine! O zi usoara Canalia!
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 29 Decembrie 2009 la 14:37

La fel si tie Xavy
soviet_lips Avatarul lui soviet_lips
Citeaza Raspunde

Postat de soviet_lips pe 29 Decembrie 2009 la 14:44

Oare ce ar putea scrie Soviet_lips pe un topic care trateaza subiectul maturitatii
Ceva off topic bineinteles ...

Cu riscul de a fi din nou o 'Gica contra': nu sunt de acord cu persoanele care pun semn de egalitate intre maturitate si seriozitate. Cunosc destui oameni seriosi in privinta discursului si a gesturilor, dar atat de imaturi per total ...

Citeaza Raspunde

Postat de interzisu pe 29 Decembrie 2009 la 14:56

De la: soviet_lips, la data 2009-12-29 14:44:37
Oare ce ar putea scrie Soviet_lips pe un topic care trateaza subiectul maturitatii

ai o gena haps in tine..
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Decembrie 2009 la 15:26

De la: interzisu, la data 2009-12-29 14:56:20
De la: soviet_lips, la data 2009-12-29 14:44:37

ai o gena haps in tine..

exista cate un haps in fiecare dintre voi
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 29 Decembrie 2009 la 15:28

De la: XavY, la data 2009-12-29 13:55:56

Si eu stiu...

Si eu de ce nu?!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Decembrie 2009 la 15:31

De la: daria_ta, la data 2009-12-29 15:28:52
De la: XavY, la data 2009-12-29 13:55:56

Si eu stiu...

Si eu de ce nu?!

probabil o fi fost cenzurata treaba asta
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum