Acest utilizator nu mai exista
 Acest utilizator nu mai exista

Ce intelegeti prin barbat sau femeie matur(a)?
Pagina 4 din 4

Toate forumurile » Femei » Ce intelegeti prin barbat sau femeie matur(a)? » Pagina 4 din 4

Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 29 Decembrie 2009 la 15:33

De la: Haps, la data 2009-12-29 15:31:02
De la: daria_ta, la data 2009-12-29 15:28:52
De la: XavY, la data 2009-12-29 13:55:56
De la: canalia, la data 2009-12-29 13:50:44L.R. Merci de

Si da, varsta din buletin nu are intotdeauna legatura cu maturitatea. Stiu pe pielea mea...

Si eu stiu...

Si eu de ce nu?!

probabil o fi fost cenzurata treaba asta

Jos cenzura!!!
soviet_lips Avatarul lui soviet_lips
Citeaza Raspunde

Postat de soviet_lips pe 29 Decembrie 2009 la 15:33

De la: Haps, la data 2009-12-29 15:26:30
De la: interzisu, la data 2009-12-29 14:56:20
De la: soviet_lips, la data 2009-12-29 14:44:37
Oare ce ar putea scrie Soviet_lips pe un topic care trateaza subiectul maturitatii
Ceva off topic bineinteles ...

ai o gena haps in tine..

exista cate un haps in fiecare dintre voi

Am ce ?

Nu m-am gandit pana acum , dar poate ca Haps este chiar tata si scrie undercover pe yuppy

yuppy005463 Avatarul lui yuppy005463
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005463 pe 1 Ianuarie 2010 la 08:02

De la: allexanndrra, la data 2009-12-29 05:22:53in viata,trebuie sa fi si matur,atentie si intelept,dar si mai mare atentie,sa nu uitam sa ramanem si copii.daca uiti sa fi si copil ,degeaba ai restul calitatilor.maturitatea,te face de multe ori sa uiti sa razi,sa te bucuri de tot ce iti ofera universul.intelepciunea iti confera o viata fara greseli,imbatranind repede.dar daca nu uiti sa fi si copil,veitrai fericit,iar greutatile vor trece mai usor.a nu uita sa fi mereu si copil,e un avantaj,pt care oamenii de stiinta,fac multe cercetari,cautand tineretea fara batranete.dupa experienta mea,copilul din tine iti pastreaza sufletul tanar.iar daca ai sufletul vesnic tanar,nu vei imbatrani niciodata,nici psihic ,nici fi fizic.
Inteleapt profil.Felicitari.La multi ani
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 4 Ianuarie 2010 la 13:27

maturitatea e direct proportionala cu situatiile limita din viata prin care ai trecut...se aplica principiul la ambele sexe... dpdv sociologic se sustinea odata ca in conditii identice de trai varsta pregatire cultura etc FEMEIA ar fi mai evoluata la acceasi varsta decat barbatul....cam dpdv emotional si psihic cu cca 2 ani... nu stiu de ce dar studiul mi se pare ca a fost intocmit de o feminsita popate si misandra pe deasupra....
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 4 Ianuarie 2010 la 13:27

maturitatea e direct proportionala cu situatiile limita din viata prin care ai trecut...se aplica principiul la ambele sexe... dpdv sociologic se sustinea odata ca in conditii identice de trai varsta pregatire cultura etc FEMEIA ar fi mai evoluata la acceasi varsta decat barbatul....cam dpdv emotional si psihic cu cca 2 ani... nu stiu de ce dar studiul mi se pare ca a fost intocmit de o feminsita poate si misandra pe deasupra....
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 4 Ianuarie 2010 la 13:35

De la: 2006scj, la data 2010-01-04 13:27:15maturitatea e direct proportionala cu situatiile limita din viata prin care ai trecut...se aplica principiul la ambele sexe... dpdv sociologic se sustinea odata ca in conditii identice de trai varsta pregatire cultura etc FEMEIA ar fi mai evoluata la acceasi varsta decat barbatul....cam dpdv emotional si psihic cu cca 2 ani... nu stiu de ce dar studiul mi se pare ca a fost intocmit de o feminsita poate si misandra pe deasupra....

Maturitatea nu tine de gen, ci de ceea ce ai spus la inceput!
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 4 Ianuarie 2010 la 14:34

e bine de stiut ca nu va suntem inferiori... poate doar cromozomial voi-xx noi xy...am pierdut piciorusul de la x in lantul evolutiei...pe planeta suntem de 3 ori mai putini deci revin cam 2.5-3 femei pe cap de barbat... suntem pe cale de disparitie ...oricum cat inca nu am disparut de tot sa stiti ca ne-a facut o reala placere sa va cunoastemm
lodicuta Avatarul lui lodicuta
Citeaza Raspunde

Postat de lodicuta pe 5 Ianuarie 2010 la 18:05

Femeie sau barbat matur......sant oameni care au acumulat un bagaj de experiente si care au si invatat ceva din ele,Se spune ca noi ,ca si indivizi ,santem suma tuturor experientelor traite.Desigur ca depinde foarte mult de cum percepe fiecare lucrurile,de cat de dotat este "la mansarda",de anturajul in care se invarte....de foarte multe lucruri.Dar per total cred ca maturitatea vine odata cu inaintarea in varsta si cel mai mult cu asumarea experientelor traite.
Lucia38 Avatarul lui Lucia38
Citeaza Raspunde

Postat de Lucia38 pe 5 Ianuarie 2010 la 18:06

De la: 2006scj, la data 2010-01-04 14:34:43e bine de stiut ca nu va suntem inferiori... poate doar cromozomial voi-xx noi xy...am pierdut piciorusul de la x in lantul evolutiei...pe planeta suntem de 3 ori mai putini deci revin cam 2.5-3 femei pe cap de barbat... suntem pe cale de disparitie ...oricum cat inca nu am disparut de tot sa stiti ca ne-a facut o reala placere sa va cunoastemm

asta da maturitate!!!
the_past Avatarul lui the_past
Citeaza Raspunde

Postat de the_past pe 5 Ianuarie 2010 la 21:11

se vorbeste foarte mult de experienta...
sa fie vorba doar de atat?
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 6 Ianuarie 2010 la 19:36

daca zici tu....
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 8 Ianuarie 2010 la 12:34

De la: selwe, la data 2010-01-05 21:11:58se vorbeste foarte mult de experienta...

oare oamenii cu experienta nu-si doresc macar uneori sa se (mai) copilareasca?
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 8 Ianuarie 2010 la 12:36

De la: INSOL_V_ENTUL, la data 2010-01-08 12:34:12
De la: selwe, la data 2010-01-05 21:11:58se vorbeste foarte mult de experienta...

oare oamenii cu experienta nu-si doresc macar uneori sa se (mai) copilareasca?

si unii chiar o fac. Cred ca a fi matur inseamna sa stii cand sa fii copilaros
aigre Avatarul lui aigre
Citeaza Raspunde

Postat de aigre pe 10 Ianuarie 2010 la 09:53

dar stim cumva cand suntem maturi sau nu? asta tine de fiecare..de mentalitatea fiecaruia.
cenusareasa Avatarul lui cenusareasa
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 14 Februarie 2010 la 17:43

A fi matur = a fi responsabil de faptele tale,si nu cred ca tine de varsta,poti fi matur de tanar.Deasemeni unii sant intelepti de tineri,altii mai tarziu.Dar cu cat iti asumi mai multe responsabilitati, esti mai capabil,esti mai matur,in raport cu ce realizezi material, sau spiritual,in functie de ce te face fericit.Cat priveste copiaria si dragalasenia din suflet nu ti le poate lua nimeni,daca au existat vreodata.Experienta, omoara inocenta si naivitatea, dar iti da puterea.Asa ca vedeti ce va doriti, ca se indeplineste !
adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 15 Februarie 2010 la 11:59

M - minte
A - adevar
T - trairi
U - util
R - responsabilitate
I - interes
T - timp
A - ascendenta
T - trimiteri
E - efemer
PICARD Avatarul lui PICARD
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 15 Februarie 2010 la 12:07

De la: ady_acer, la data 2009-01-27 23:10:39Am interactionat cu foarte multe femei care sustineau ca vor langa ele un barbat matur. Am intalnit si altele care sustineau ca au deja langa ele un asemenea specimen. In trecut am fost chiar si parasit in ideea ca imi lipseste maturitatea. Mi s-a spus pe de alta parte ca sunt foarte matur pentru varsta mea. Ceea ce am observat pana acum a fost ca ideea de maturitate difera enorm de la om la om. De aceea, sunt foarte dornic sa aflu opiniile si experientele voastre cu privire la acest subiect.
eu ma consider un barbat imatur si cu toate astea multa lume e prietena cu mine ( barbati, femei), sunt insurat de 20 de ani , nevasta-mea ma cearta ca pe un copil si-mi spune ca m-ar manca cainii fara ea(asta e adevarat),ce mai vorba lunga:barbatii imaturi (in aparenta) sunt mai cautati.
free_alma Avatarul lui free_alma
Citeaza Raspunde

Postat de free_alma pe 13 Aprilie 2010 la 11:37

De la: rap_boy, la data 2009-01-27 23:20:54
De la: floralex, la data 2009-01-27 23:14:20
De la: ady_acer, la data 2009-01-27 23:10:39Am interactionat cu foarte multe femei care sustineau ca vor langa ele un barbat matur. Am intalnit si altele care sustineau ca au deja langa ele un asemenea specimen. In trecut am fost chiar si parasit in ideea ca imi lipseste maturitatea. Mi s-a spus pe de alta parte ca sunt foarte matur pentru varsta mea. Ceea ce am observat pana acum a fost ca ideea de maturitate difera enorm de la om la om. De aceea, sunt foarte dornic sa aflu opiniile si experientele voastre cu privire la acest subiect.

Ma duci cu gandul la VOLTAJ - DEMATURIZARE

Nu consider k m-am maturizat destul, deci ma abtin de la raspunsuri...
Tot ce o sa zic e k maturitatea nu e ceva stabil si fix...

romeo,de ce sa te abtii?da-i drumul....eu nu sunt genul care critica oamenii,nu mi-as permite,de asemenea nu suport sa vad pe cnv care critica(ma refer la modul acela la care s-a referit si ady-nu la critica literara..).....de multe ori fara argumente concrete,e chiar absurd sa spui despre cineva ca e "imatur" sau nu e de matur.....poate lipsa de inspiratie sa fie acelasi lucru cu imaturitatea?....I don't think so..
carla11 Avatarul lui carla11
Citeaza Raspunde

Postat de carla11 pe 13 Aprilie 2010 la 11:45

De la: lodicuta, la data 2010-01-05 18:05:11Femeie sau barbat matur......sant oameni care au acumulat un bagaj de experiente si care au si invatat ceva din ele,Se spune ca noi ,ca si indivizi ,santem suma tuturor experientelor traite.Desigur ca depinde foarte mult de cum percepe fiecare lucrurile,de cat de dotat este "la mansarda",de anturajul in care se invarte....de foarte multe lucruri.Dar per total cred ca maturitatea vine odata cu inaintarea in varsta si cel mai mult cu asumarea experientelor traite.

Citeaza Raspunde

Postat de free_alma pe 13 Aprilie 2010 la 11:48

De la: deepsky, la data 2009-01-27 23:39:14
De la: Romeo86, la data 2009-01-27 23:31:39
De la: floralex, la data 2009-01-27 23:22:00
De la: Romeo86, la data 2009-01-27 23:19:51

sal colegu! pot sa iti matrurisesc ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema: "cum ca as fi imatur!". Sicer nu ma intereseaza si te sfatuiesc sa nu iti bati capul pe subiectul asta. O fata trebuie sa te aprecieze pt ceea ce esti, ma rog aia ar fi una de treaba, pe care eu tot o caut Abia ma abtin sa nu iti povestesc o intamplare...dar ma abtin ciao.

Hai nu te abtine, ne faci curiosi, apoi ne lasi asa...

bine...eram cu o tipa de vreo 4 luni. a plecat acasa fara sa ma anunte iar eu trebuia sa ma prezit la cununia unui coleg de job. mi-a zis ca ea nu vine la cununie pt ca "sunt niste straini pt ea!". nu pot zice de cate ori am fost eu la prieteni de-ai ei..dar revenind.
Era presesiune si aveam multe pe cap...iar ea imi da telefon si imi zice ca e la gara...eu lucram la o tema de Simulare a Canalelor de Comunicatie (am zis asta ca sa sune putin pompos si sa va dati cu capul de pereti! de fapt asta era scopul povestii) glumesc !!! ma suna si imi spune ca ajunge la ora cutare, fara sa imi zica sau sa imi spuna ca are bagaj si trebuie sa o ajut (nu aveam nevoie sa ma roage frumos).
Cand ne intalnim imi zice ca s-a suparat ca nu am venit sa o ajut, iar eu o intreb "de ce nu mi-ai spus?", iar ea "pai vroiam sa vad ce faci tu, daca vii din initiativa"! am vazut cum si-a lasat botul, mi-a zis ca nu prea mai merge, apoi eu i-am zis ca sunt de acord sa nu ne mai vedem vreodata si i-am urat "pa"! a inceput sa ma boceasca si sa imi dea acuze, dar am lasat-o in pace! concluzia mi-a zis-o apoi pe mess: "cica sunt imatur"! bla...bla. Dati-va cu parerea...

De obicei se asteapta ca cel de "langa tine" sa faca mai mult...
Sa ti se acorde mai multa atentie... si... da, sa fi ajutat...
Mi-a placut asta: tema de Simulare a Canalelor de Comunicatie

teste...teste...teste...romeo....in general fetele(my opinion) analizeaza mai mult,cred ca asta e din cele mai vechi timpuri,analiza,analiza barbatului,dorinta de a fi protejata,dorinta de a fi in siguranta,dorinta de a fi fericita,dorinta de a avea pe cine.....iar cand au....ooops....nu e de ajuns....vrea MAI MULT (desi le are deja)e greu de inteles,cred si eu,dar mnah cum stiti si voi...femeia e un mister care se lasa greu descoperit....asa sunt femeile....
Citeaza Raspunde

Postat de free_alma pe 13 Aprilie 2010 la 11:50

De la: deepsky, la data 2009-01-28 00:04:56
De la: Romeo86, la data 2009-01-28 00:00:26
De la: floralex, la data 2009-01-27 23:49:03
De la: Romeo86, la data 2009-01-27 23:44:02
De la: floralex, la data 2009-01-27 23:39:14
De la: Romeo86, la data 2009-01-27 23:31:39
De la: floralex, la data 2009-01-27 23:22:00
De la: Romeo86, la data 2009-01-27 23:19:51

sal colegu! pot sa iti matrurisesc ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema: "cum ca as fi imatur!". Sicer nu ma intereseaza si te sfatuiesc sa nu iti bati capul pe subiectul asta. O fata trebuie sa te aprecieze pt ceea ce esti, ma rog aia ar fi una de treaba, pe care eu tot o caut Abia ma abtin sa nu iti povestesc o intamplare...dar ma abtin ciao.

Hai nu te abtine, ne faci curiosi, apoi ne lasi asa...

bine...eram cu o tipa de vreo 4 luni. a plecat acasa fara sa ma anunte iar eu trebuia sa ma prezit la cununia unui coleg de job. mi-a zis ca ea nu vine la cununie pt ca "sunt niste straini pt ea!". nu pot zice de cate ori am fost eu la prieteni de-ai ei..dar revenind.
Era presesiune si aveam multe pe cap...iar ea imi da telefon si imi zice ca e la gara...eu lucram la o tema de Simulare a Canalelor de Comunicatie (am zis asta ca sa sune putin pompos si sa va dati cu capul de pereti! de fapt asta era scopul povestii) glumesc !!! ma suna si imi spune ca ajunge la ora cutare, fara sa imi zica sau sa imi spuna ca are bagaj si trebuie sa o ajut (nu aveam nevoie sa ma roage frumos).
Cand ne intalnim imi zice ca s-a suparat ca nu am venit sa o ajut, iar eu o intreb "de ce nu mi-ai spus?", iar ea "pai vroiam sa vad ce faci tu, daca vii din initiativa"! am vazut cum si-a lasat botul, mi-a zis ca nu prea mai merge, apoi eu i-am zis ca sunt de acord sa nu ne mai vedem vreodata si i-am urat "pa"! a inceput sa ma boceasca si sa imi dea acuze, dar am lasat-o in pace! concluzia mi-a zis-o apoi pe mess: "cica sunt imatur"! bla...bla. Dati-va cu parerea...

De obicei se asteapta ca cel de "langa tine" sa faca mai mult...
Sa ti se acorde mai multa atentie... si... da, sa fi ajutat...
Mi-a placut asta: tema de Simulare a Canalelor de Comunicatie

nu a fost o inventie, chiar iti pot explica si cum se face: trantesti una bucata interfata utilizator (GUI), in orice limbaj de programare (C#, Java, Ruby), pui un buton pentru sursa, unul pt receptie si un al treilea buton pt un obstacol. apoi simulezi ce se pierde la transmisie adica BER (bit error rate) !

foarte tare... n-am inteles, dar stii tu mai bine!

dar nu e mai bine sa ii spui persoanei iubite exact ce simti si ce vrei? ce crezi?

Nu este mai bine... este CEL MAI BINE sa-i spui ce simti si ce vrei, de fapt sa fii sincer, sa fii tu insuti, sa te accepti, sa te accepte...

e bine ....dar trebuie sa gasesti cuv potrivite..;)cele mai potrivite:)) pt ca femeia anaLIZEAZA cam mult:D(not my type-just my opinion:P)
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum