Cum sa manipulati femeile
Pagina 1 din 7

Toate forumurile » Femei » cum sa manipulati femeile » Pagina 1 din 7

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 28 Ianuarie 2009 la 07:06

cum sa te simti u bn ca barbat si sa manipulezi fem in acelasi timp... ...niste sugestii:

1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei
2.nu ai curaj sa faci asta...ea sg o va face
3.fii monoton 2-3 zl si dupa fa-i o surpriza,...merge...manipulare perfecta pt a obtine ce vrei
4.nu ii zi ce vrei de la ea...da-i putin de inteles si prefa-te ca nu iti pasa

o sa mai adug...dc aveti idei ...bagato
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 28 Ianuarie 2009 la 10:49

buey dasca, te cam pierzi pe aici in atatea idei si dileme .... ia'o usor si fa'ti putina ordine in exprimare...

on topic:
exista multe cazuri de mani-pu.la-re intr'o relatie, atunci cand barbatul (in cazul tau) vrea sa incerce sa manipuleze femeia, SAU invers - femeia pe barbat.

1) cum trebuie sa fii?
- AUTORITAR

2) ce trebuie sa faci?
- sa fii negativist si sa te plangi ca "nu merge ceva", "nu poti sa faci ceva", "nu iti reuseste", etc etc (iar pt mine asta mi se pare doar imaturitate si pesimism din partea unui barbat, din partea unei femei mi se pare ca se incadreaza undeva intr'o stare de nesiguranta, tipic feminina...)

- sau sa fii cicalitor; de regula barbatii se plang de femei ca sunt cicalitoare, dar poate uneori in anumite situatii se confunda cu nevoia de siguranta si de perfectiune "de a tine totul in maini", desi sincer, nu reusesti decat sa iti enervezi parteneru daca faci crize d'astea....

eu NU sunt pro acestei tactici, prefer o comunicare libera, deschisa, si rabdare multa. sunt taur, am destula din fericire

nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 28 Ianuarie 2009 la 11:09

cea mai buna metoda de manipulare a unei femei este sa o fwti bine si sa ii dai bani sa nu ii poata cheltui
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 11:12

cu manipularea este ca si cu orgasmul: difera de la femeie la femeie...

unele's ca bumerangu' (vb alora de la parazitii) functioneaza pe principiul psihologiei inverse... daca vrei sa "da", tre sa le zici "nu"....

p'altele, daca le iei pe dupa visini, nu rezolvi nimic... functioneaza pe principiul "de ce s-o luam pe ocolite ca tot acolo ajungem"...

altele... sunt atat de... inocente incat poti sa le iei oricum, ca merge....

si lista e luuuunga.... acum depinde care e scopul manipularii si circumstantele in care te afli....

dar de cele mai multe ori lucrurile sunt clare: daca vrea, vrea, dar te lasa sa depui putin efort cu "vrajeala" ca sa poata face pe victima in cazul in care ii pare rau apoi ("m-a prostit") sau ca sa para ca nu s-a lasat usor ("s-a chinuit") sau pur si simplu sa iti dea satisfactia lucrului "muncit"....

Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 11:52

eu cred ca un topic mai ineresant ar fi : cum sa scapi de manipularea femeilor. ele sunt mult mai manipulatoare decat barbatii. sunt mult mai multi barbati care cad in plasa femeilor decat invers.

si revenind la topic : sunt de acord cu manipularea femeii atat timp cat treaba nu e reciproca . daca e la fel de ambele parti iese cam nasol.
pushtiu75 Avatarul lui pushtiu75
Citeaza Raspunde

Postat de pushtiu75 pe 28 Ianuarie 2009 la 11:58

cu putina atentie,nu este greu deloc-o inciti,o lasi sa vorbeasca,eventual o contrariezi din cand in cand,dupa care revii la starea de ascultator-putin metalimbaj,ii mai sugerezi una-alta
nasol e cand se prinde
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 12:03

De la: Haps, la data 2009-01-28 11:52:19eu cred ca un topic mai ineresant ar fi : cum sa scapi de manipularea femeilor. ele sunt mult mai manipulatoare decat barbatii. sunt mult mai multi barbati care cad in plasa femeilor decat invers.

si revenind la topic : sunt de acord cu manipularea femeii atat timp cat treaba nu e reciproca . daca e la fel de ambele parti iese cam nasol.

daca e reciproca mi se pare chiar interesant.... cred ca as putea trai o viata cu un om d-asta.... sa "ne jucam" in permanenta... sa nu castige nici unul dar de fapt sa castigam amandoi.... sa fii mereu pe faza... yuuuuhuuuu !!!!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 12:14

De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:03:15
De la: Haps, la data 2009-01-28 11:52:19eu cred ca un topic mai ineresant ar fi : cum sa scapi de manipularea femeilor. ele sunt mult mai manipulatoare decat barbatii. sunt mult mai multi barbati care cad in plasa femeilor decat invers.

daca e reciproca mi se pare chiar interesant.... cred ca as putea trai o viata cu un om d-asta.... sa "ne jucam" in permanenta... sa nu castige nici unul dar de fapt sa castigam amandoi.... sa fii mereu pe faza... yuuuuhuuuu !!!!

si pana la urma cu cine iti imparti viata ? cu dusmanul sau cu jumatatea ?

si mie mi se pare tentat asa cum ai spus tu dar cred ca dupa o vreme se ajunge la minciuni mari care pot destabiliza serios relatia.
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 28 Ianuarie 2009 la 12:17

aaah.... aia da relatie de care nu poti scapa!!

consumata reciproc!!!!!

bun asa! bun bun!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 12:20

De la: Haps, la data 2009-01-28 12:14:11

si mie mi se pare tentat asa cum ai spus tu dar cred ca dupa o vreme se ajunge la minciuni mari care pot destabiliza serios relatia.

HEEEEIIII... nu MINCIUNI!!! manipularea se poate intinde pana la minciuni, dar ... o femeie (nu neaparat desteapta), daca iubeste simte!!!!

cand ma refeream la manipulare, aveam in cap numai chestii dragute....jocuri ale mintii, nu in scopul de a ascunde ceva, ci in scopul de a obtine ceva...

adica... nu spui "nu", spui "da, dar"... chestii d-astea.... nu m-apuc sa dau exemple, ca sunt infinite... dar jocul asta nu trebuie sa ii priveze de respect pe nici unul dintre cei doi...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 12:22

De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:20:15
De la: Haps, la data 2009-01-28 12:14:11

HEEEEIIII... nu MINCIUNI!!! manipularea se poate intinde pana la minciuni, dar ... o femeie (nu neaparat desteapta), daca iubeste simte!!!!

cand ma refeream la manipulare, aveam in cap numai chestii dragute....jocuri ale mintii, nu in scopul de a ascunde ceva, ci in scopul de a obtine ceva...

adica... nu spui "nu", spui "da, dar"... chestii d-astea.... nu m-apuc sa dau exemple, ca sunt infinite... dar jocul asta nu trebuie sa ii priveze de respect pe nici unul dintre cei doi...

"cine fura azi un ou, maine iti sparge casa si iti ia plasma"
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 12:28

De la: Haps, la data 2009-01-28 12:22:55

sa fure un ou, daca eu il las acolo "sa fie furat"... sa imi sparga si casa, daca am chef de fantezii cu hoti care mi-o trag.... dar daca imi ia si plasma ... imi bag p..a... IL CASTREZ!!!!

toate au o limita, haps, important e sa stie care e aia... EU STIU CARE E LIMITA MEA!!! daca si a lui e cat de cat apropiata....
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 12:31

De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:28:38

sa fure un ou, daca eu il las acolo "sa fie furat"... sa imi sparga si casa, daca am chef de fantezii cu hoti care mi-o trag.... dar daca imi ia si plasma ... imi bag p..a... IL CASTREZ!!!!

toate au o limita, haps, important e sa stie care e aia... EU STIU CARE E LIMITA MEA!!! daca si a lui e cat de cat apropiata....

RASPUNS CORECT. JOS PALARIA
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 12:32

De la: Haps, la data 2009-01-28 12:31:20

si premiul esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 12:36

De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:32:35

PREMIU ? pai nu e de ajuns cam mi-am dat jos palaria in fata ta ? sa sti ca asta e mare lucru la cum ploua in momentul asta in bucuresti.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 12:48

De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:39:54
De la: Haps, la data 2009-01-28 12:36:15
De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:32:35

PREMIU ? pai nu e de ajuns cam mi-am dat jos palaria in fata ta ? sa sti ca asta e mare lucru la cum ploua in momentul asta in bucuresti.

e ca si cum ti-as spune eu: SEX? CE, VREI SEX? PAI NU E DE AJUNS CA MI-AM DAT JOS CHILOTII PE FRIGU ASTA????

am recunoscut un raspuns demna de laude, mi-am dat jos palaria, ai vrut si un premiu, ultima oara m-ai luat si la misto. si cand ma gandesc ca titlul topicul este "cum sa manipulezi femeia"...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 13:13

De la: Haps, la data 2009-01-28 12:48:51
am recunoscut un raspuns demna de laude, mi-am dat jos palaria, ai vrut si un premiu, ultima oara m-ai luat si la misto. si cand ma gandesc ca titlul topicul este "cum sa manipulezi femeia"...

haps, cu toata seriozitatea de care pot da dovada, iti marturisesc ca nu am avut nici cea mai mica intentie de a te lua la misto...

Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 13:16

De la: ayleen, la data 2009-01-28 13:13:38

haps, cu toata seriozitatea de care pot da dovada, iti marturisesc ca nu am avut nici cea mai mica intentie de a te lua la misto...

bine. o sa ma prefac ca te cred. dar doar de data asta !!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 13:29

De la: Haps, la data 2009-01-28 13:16:15
De la: ayleen, la data 2009-01-28 13:13:38

bine. o sa ma prefac ca te cred. dar doar de data asta !!!

iti multumesc! o sa ma revansez
ady_acer Avatarul lui ady_acer
Citeaza Raspunde

Postat de ady_acer pe 28 Ianuarie 2009 la 14:11

Manipulare = a antrena, prin mijloace de influențare psihică, un grup uman, o comunitate sau o masă de oameni la acțiuni al căror scop aparține unei voințe străine de interesele lor. - DEX

Un barbat adevarat nu are nevoie sa manipuleze o femeie, intrucat el stie cum si cand sa o rasplateasca si sa o pedepseasca astfel incat femeia sa doreasca sa fie cu el si sa-i indeplineasca dorintele. Desigur, ideal ar fi ca treaba sa fie reciproca.

Asadar, nu prea ai cum sa fii barbat bun si sa recurgi la manipulare pentru a-ti atinge scopurile. Ceea ce poti face insa, este sa inveti cum sa stimulezi eficient femeile la nivel emotional prin adaugarea unui plus de valoare relatiei dintre voi.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Ianuarie 2009 la 14:21

Eu cred ca barbatul a manipulat mereu femeia, destul de mult. I-a lasat universul casnic, in care a facut-o stapana, i-a spus ca acolo e menirea ei, ca el este extraordinar de fericit daca ea tine casa, a creat normele sociale, nevestele model ridicate pe piedestal, cat de bine calca, cat de supuse sunt, cat de cuminti si ascultatoare, cat de vrednice, cat de neobosite, cati copii cresc...bleah.

Si, din dorinta de razbunare, femeia ba trece la feministe, ba incearca sa manipuleze barbatul asa de bine, ca si-a intrecut profesorul. Suntem agresive cand e cazul, sau suntem rationale, sau cautam adepti sa ne sustina punctul de vedere, sau suntem pisicute nevinovate si neajutorate. Si, ce-mi place mie cel mai mult, cu totul special, cireasa de pe tort - arta seductiei...
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 28 Ianuarie 2009 la 14:26

De la: ayleen, la data 2009-01-28 11:12:26cu manipularea este ca si cu orgasmul: difera de la femeie la femeie...

unele's ca bumerangu' (vb alora de la parazitii) functioneaza pe principiul psihologiei inverse... daca vrei sa "da", tre sa le zici "nu"....

p'altele, daca le iei pe dupa visini, nu rezolvi nimic... functioneaza pe principiul "de ce s-o luam pe ocolite ca tot acolo ajungem"...

altele... sunt atat de... inocente incat poti sa le iei oricum, ca merge....

si lista e luuuunga.... acum depinde care e scopul manipularii si circumstantele in care te afli....

dar de cele mai multe ori lucrurile sunt clare: daca vrea, vrea, dar te lasa sa depui putin efort cu "vrajeala" ca sa poata face pe victima in cazul in care ii pare rau apoi ("m-a prostit") sau ca sa para ca nu s-a lasat usor ("s-a chinuit") sau pur si simplu sa iti dea satisfactia lucrului "muncit"....

bravo fata cat advar in spusele tale!!
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 28 Ianuarie 2009 la 14:34

De la: rose, la data 2009-01-28 14:21:36Eu cred ca barbatul a manipulat mereu femeia, destul de mult. I-a lasat universul casnic, in care a facut-o stapana, i-a spus ca acolo e menirea ei, ca el este extraordinar de fericit daca ea tine casa, a creat normele sociale, nevestele model ridicate pe piedestal, cat de bine calca, cat de supuse sunt, cat de cuminti si ascultatoare, cat de vrednice, cat de neobosite, cati copii cresc...bleah.
Si, din dorinta de razbunare, femeia ba trece la feministe, ba incearca sa manipuleze barbatul asa de bine, ca si-a intrecut profesorul. Suntem agresive cand e cazul, sau suntem rationale, sau cautam adepti sa ne sustina punctul de vedere, sau suntem pisicute nevinovate si neajutorate. Si, ce-mi place mie cel mai mult, cu totul special, cireasa de pe tort - arta seductiei...

barbatul a manipulat nu numai femeia.. ci si natura, legile fizicii etc...etc.. de ce? ca sa ii fie lui mai bine, femeii lui si copiilor lui!! asa ca rose, nu vreau sa par misogin ca nu sunt, dar barbatul poate manipula orice si se poate lasa manipulat cand vrea!!!
ady_acer Avatarul lui ady_acer
Citeaza Raspunde

Postat de ady_acer pe 28 Ianuarie 2009 la 15:12

De la: rose, la data 2009-01-28 14:21:36Eu cred ca barbatul a manipulat mereu femeia, destul de mult. I-a lasat universul casnic, in care a facut-o stapana, i-a spus ca acolo e menirea ei, ca el este extraordinar de fericit daca ea tine casa, a creat normele sociale, nevestele model ridicate pe piedestal, cat de bine calca, cat de supuse sunt, cat de cuminti si ascultatoare, cat de vrednice, cat de neobosite, cati copii cresc...bleah.

Draga Rose, detectez oare o oarece doza de feminism? Glumesc desigur. Ai dreptate in toate privintele insa cu o mica precizare. Intreg arsenalul de tehnici pe care le-ai etalat (agresivitate, rational, adepti, a fi pisicute, etc) exista ca o consecinta a evolutiei genetice si nu ca raspuns razbunator la o cultura patriarhala. Este modul vostru firesc de a testa barbatii in vederea selectarii celui mai bun partener. Spre deosebire de noi (care simtim atractie pentru o femeie foarte repede, la cateva secunde dupa ce am vazut-o), atractia pe care voi o simtiti pentru o persoana de sex opus este conditionata in mare masura de gradul de incredere pe care il aveti intr-un potential partener, pe langa ceilalti stimuli dati de calitatile fiziologice, mintale sau sociale ale acestuia.

Desigur, cele mai multe femei nu sunt constiente de aceste lucruri intrucat se manifesta aproape exclusiv la nivel emotional. Este ceea ce voi numiti la un barbat "acel ceva". Cat despre "arta seductiei", sa zicem doar ca avem preferinte comune...
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 31 Ianuarie 2009 la 08:31

ciudat...de ce daca ea face o prostie e k...si dc fci u esti un copil,un ciudat...de ce daca o ignori mult se supara?dar daca o bagi in seama prea mult spune ca esti obsedats au prost?...barbatii conduceau la facerea lumii sa revenim acolo...sa fim noi sefii iar,,,sa le dominam ca smekerii ce suntem si ele doar niste biete fem
emir Avatarul lui emir
Citeaza Raspunde

Postat de emir pe 31 Ianuarie 2009 la 09:16

interesant e putin spus ...
e de-a dreptul incitant !!
real_daphne Avatarul lui real_daphne
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 31 Ianuarie 2009 la 09:35

De la: dasca777, la data 2009-01-31 08:31:23barbatii conduceau la facerea lumii sa revenim acolo...sa fim noi sefii iar,,,sa le dominam ca smekerii ce suntem si ele doar niste biete fem

Dar condu lumea cine nu te lasa?
Citeaza Raspunde

Postat de pe 31 Ianuarie 2009 la 09:38

La manipulare recurg de cele mai multe ori neputinciosii, care stiu ca dorintele lor nu sunt foarte importante pentru partenera, ca sa fie luate in serios, si incearca cumva sa pacaleasca astfel incat sa fie si cum vor ei
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, e doar parerea mea.
Merg pe ideea ca intr-o relatie comunicarea sincera, iubirea si respectul reciproc sunt cele mai importante.
ionutist Avatarul lui ionutist
Citeaza Raspunde

Postat de ionutist pe 31 Ianuarie 2009 la 10:04

De la: Ro_Xa_Na, la data 2009-01-31 09:38:37La manipulare recurg de cele mai multe ori neputinciosii, care stiu ca dorintele lor nu sunt foarte importante pentru partenera, ca sa fie luate in serios, si incearca cumva sa pacaleasca astfel incat sa fie si cum vor ei
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, e doar parerea mea.
Merg pe ideea ca intr-o relatie comunicarea sincera, iubirea si respectul reciproc sunt cele mai importante.

Ai mare dreptate si se vede destul de clar.Eu sunt la inceput de relatie si am vazut ca comunicarea face mult si trebuie cautat punctele comune si sa-i oferi incredere in ea din partea ta nu zic financiar ca nu e asta ci sa stie ca orice sar intampla iesti linga ea
thiare Avatarul lui thiare
Citeaza Raspunde

Postat de thiare pe 31 Ianuarie 2009 la 10:18

nu vă supărați că vă întrerup înr-o discuție așa interesantă dar zicea cineva ca femeia o poți manipula dacă o fwti bine și îi dai bani cît să nu poată cheltui.nu te supăra dar așa te mainipulează ea pe tine nu tu pe ea.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 89 lei in loc de 225 lei pentru un set de lenjerie din bumbac satinat pentru pat dublu de la Decor-Design.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 89 lei in loc de 225 lei pentru un set de lenjerie din bumbac satinat pentru pat dublu de la Decor-Design.ro
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum