Cum sa manipulati femeile
Pagina 2 din 7

Toate forumurile » Femei » cum sa manipulati femeile » Pagina 2 din 7

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
biosecret Avatarul lui biosecret
Citeaza Raspunde

Postat de biosecret pe 31 Ianuarie 2009 la 10:26

Ce sa zic mai Titi....pai daca-i dai bani ca s-o manipulezi pe ea...eu cred ca in acest caz ea te manipuleaza pe tine prin faptul ca e sexy te hipnotizeaza si reuseste sa-ti usureze contul din banca
Keynna Avatarul lui Keynna
Citeaza Raspunde

Postat de Keynna pe 31 Ianuarie 2009 la 10:48

Sunteti tare haiosi

Asta e totusi parerea mea http://www.piticigratis.com/2009/01/mic-ghid-de-inteles-femeile-ep-3-obiceiuri-vestimentare-%C8%99i-estetice/

PS: Eu am votat ziua barbatilor, femeile primesc oricum mult prea multa atentie in perioada VALENTINO-MARTISOREALA, vrem sa fim egali, ce naiba!!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 31 Ianuarie 2009 la 10:58

manipularea se face in ambele sensuri.
fiecare e constient dar accepta tacit.
de ce?
este ca la tenis.
mingea trece de la unul la celalat.
cat timp exista echilibru, este ok.
cand se depaseste masura inseamna ca cel dezavantajat este luat de prost.
SexSymbol Avatarul lui SexSymbol
Citeaza Raspunde

Postat de SexSymbol pe 31 Ianuarie 2009 la 11:30

De la: Haps, la data 2009-01-28 12:14:11
De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:03:15
De la: Haps, la data 2009-01-28 11:52:19eu cred ca un topic mai ineresant ar fi : cum sa scapi de manipularea femeilor. ele sunt mult mai manipulatoare decat barbatii. sunt mult mai multi barbati care cad in plasa femeilor decat invers.

si revenind la topic : sunt de acord cu manipularea femeii atat timp cat treaba nu e reciproca . daca e la fel de ambele parti iese cam nasol.

daca e reciproca mi se pare chiar interesant.... cred ca as putea trai o viata cu un om d-asta.... sa "ne jucam" in permanenta... sa nu castige nici unul dar de fapt sa castigam amandoi.... sa fii mereu pe faza... yuuuuhuuuu !!!!

si pana la urma cu cine iti imparti viata ? cu dusmanul sau cu jumatatea ?

si mie mi se pare tentat asa cum ai spus tu dar cred ca dupa o vreme se ajunge la minciuni mari care pot destabiliza serios relatia.

la asta ma gandeam si eu cand citit titulul topicului...si pana la urma cu cine iti imparti viata ? cu dusmanul sau cu jumatatea ?

trist! trist sa va ganditi cum sa va consumati DEGEABA viata, in loc sa oferiti ce aveti mai bun si sa va iubiti :)

@dasca: nu am prea multe ganduri negre, dar tu te poti considera castigtorul norocos! cand mai doresti sa scrii ceva pe acest forum, ia un pistol, incarca-l si trage-ti in creier un glont!!!
rebelfire Avatarul lui rebelfire
Citeaza Raspunde

Postat de rebelfire pe 31 Ianuarie 2009 la 11:51

Tot subiectul asta e o tampenie..maaare, ptr cei care gandesc limitat si de aia fara sa vrem, unii ajung sa nu se mai cupleze niciodata ptr ca nu fac decat sa aiba o viziune a "cine e mai tare in relatie' indiferent ca e femeie sau barbat, acela are de pierdut..nu suntem aici ca sa dominam...ideea de dominare e un primitivism care n-are legatura cu iubirea, 2 oameni nu sunt impreuna ptr cine e mai tare...agresivitatea speciei umane,limitata si primitiva se cunoaste aici pana si in intimitate...sorry,moderator, dar asta e adevarul..minti limitate...indiferent de relatie, - ca e lunga, scurta, f scurta- normal ar fi sa existe respect si eventual daruire - nu materaiala as cum se gandesc toti si toate, numai la material, ca nu traim 1 milion de ani pe pamant- ci afectiva...in moentul in care cei 2 isi daruiesc in egala masura iubirea reala,asta incluzand si atentie din partea celuilalt- ca doar de aia e RELATIE in 2...dar mai avem muuuult, pana sa ajungem sa simtim asa..majoritatea, se gandesc la bani..prin bani obtii,respect,suflet, daruire nu?e..asta e societatea limitata mental in care traim...sorry ptr adevar
KOJI_SAN Avatarul lui KOJI_SAN
Citeaza Raspunde

Postat de KOJI_SAN pe 31 Ianuarie 2009 la 12:20

cine se gandeste la manipulare deja e clar k se simte inferior si cauta metode de a se simti ''deasupra''iar intr-o relatie barbat -femeie ,relatie adevarata ,solutia este relationarea deschisa,reciprocitatea in intelegere...etc,kci nu suntem dusmani...Imi pare rau ptr tine,dar esti nefericit caci nu stii unde sa cauti cum si ce fel sa pastrezi iubirea...Dar poate mai inveti cate ceva daca vrei si lasi la o parte figurile de cinism...
igradu Avatarul lui igradu
Citeaza Raspunde

Postat de igradu pe 31 Ianuarie 2009 la 12:36

avioane
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 31 Ianuarie 2009 la 13:09

mani-pulare astea e de spy si teorii conspirative nu de relatii si de lugu-lugu....
arogantkid Avatarul lui arogantkid
Citeaza Raspunde

Postat de arogantkid pe 31 Ianuarie 2009 la 13:12

despre subiecte de acest gen... sunt la inceputul unui blog si am nevoie de cateva pareri... to blog or not to blog?
http://arogantkid.wordpress.com/2009/01/31/3/
piticstyle Avatarul lui piticstyle
Citeaza Raspunde

Postat de piticstyle pe 31 Ianuarie 2009 la 13:19

word :D
adrianmarcu Avatarul lui adrianmarcu
Citeaza Raspunde

Postat de adrianmarcu pe 31 Ianuarie 2009 la 13:20

Hello, voi cei ce da-ti sfaturi de manipulat-controlat o femeie nu fiti.... ca nu are rost!
Hai sa recunoastem ca tot ceea ce facem in lumea asta este pentru a impresiona(pe cine oare?!); daca era dupa noi la cat de comozi suntem trai-am si acum in pesteri bine mersi{o bere sau orice altceva merge oriunde nu trebuie neaparat sa fi metro...., sa privesti sa te manifesti merge si in batatura la CUCUIETI DIN DEAL!}, chestia este sa impresionezi sa fi macho- cool sau doar diferit pentru EA!
Deci concluzia este ca avem impresia de control, data de ELE, daca nu ridica coada degeaba ne guduram, degeaba iti etalezi fitele1
Fiti seriosi a trecut vremea "PATRIARHATULUI" acum este un razboi in care sigur noi barbatii voi iesi cam; SIFONATI IN ORGOLIU!!!
REALITATEA BAT-O VINA!!!
zaxage Avatarul lui zaxage
Citeaza Raspunde

Postat de zaxage pe 31 Ianuarie 2009 la 13:30

De la: dasca777, la data 2009-01-28 07:06:08cum sa te simti u bn ca barbat si sa manipulezi fem in acelasi timp... ...niste sugestii:

1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei

2.nu ai curaj sa faci asta...ea sg o va face

3.fii monoton 2-3 zl si dupa fa-i o surpriza,...merge...manipulare perfecta pt a obtine ce vrei

4.nu ii zi ce vrei de la ea...da-i putin de inteles si prefa-te ca nu iti pasa

o sa mai adug...dc aveti idei ...bagato

asta nu merge de fiecare data si nu de multe ori ca nici ulcioru nu se duce de multe ori la apa, si nu la orice fem pentru ca nu toate sunt rabdatoare asa cum spui u, in principiu trebuie sa fii autoritar si sigur pe tn in vorba si comportament,asta e cea mai buna solutie,

dar pe alta parte fem sunt ca nijte pisicute... foarte curioase si asta trebuie sa folosesti in avantajul tau

de exemplu: ii spui ca-i aduci cv frumos si dulce... si u ii dai o bombonik

sau

faci u primul pas daca vrei sa obtii cv... daca nu vrea intoarceo si stai suparat pana vine ea la tn... crede-ma ca merge

citez "Femeia e o fiinta slaba, victima a fiziologiei ei, orientabila dupa barbat, care trebuie s-o ocroteasca si sa-i imprumute personalitatea lui. - George Calinescu" sper sa fie in avantajul tau, deci tine minte, cum esti u cu ea asa este si ea cu tn.
Razvan_im Avatarul lui Razvan_im
Citeaza Raspunde

Postat de Razvan_im pe 31 Ianuarie 2009 la 13:43

sa zicem urmatoarea treaba: unele femei din ziua de azi tind sa fie cat mai libere, pe cont propriu chiar si atunci cand sunt cu un barbat.

daca ele tind sa-l ignore pe barbat (cum se intampla uneori, atunci cand e mai multa lume in jur, spre ex.), barbatul ar trebui sa actioneze la fel, ingorand-o (nu in totalite, pentru ca atunci tot el pierde), fiind ironic cu ea din cand in cand. doar atat cat ea sa se simta usor frustrata si sa se intrebe de ce asa si nu altfel... sa fii autoritar nu e neaparat corect...sa ai atitudine si sa conduci discutia, sa influentezi discutiile si timpul petrecut impreuna in avantajul tau (al barbatului)...e esential.

o femeie cu caracter mai puternic se va lasa manipulata, iar una cu un caracter mai putin puternic va fi manipulata, parerea mea. atunci cand barbatul e sigur pe sine, cand n-o pupa unde nu bate soarele prea mult si cand are langa el pe monsieur "argument" si la demoiselle "ironie" la momentele potrivite.
AndreiM06 Avatarul lui AndreiM06
Citeaza Raspunde

Postat de AndreiM06 pe 31 Ianuarie 2009 la 14:11

orce femeie poate fi manipulata,trebuie doar sa ii dovedesti ca esti mai inteligent ca ea (in cazul in care e asa )si atunci pana si cea mai mare curv. va cadea in bratele tale
Citeaza Raspunde

Postat de zaxage pe 31 Ianuarie 2009 la 14:13

De la: Razvan_im, la data 2009-01-31 13:43:36sa zicem urmatoarea treaba: unele femei din ziua de azi tind sa fie cat mai libere, pe cont propriu chiar si atunci cand sunt cu un barbat.
daca ele tind sa-l ignore pe barbat (cum se intampla uneori, atunci cand e mai multa lume in jur, spre ex.), barbatul ar trebui sa actioneze la fel, ingorand-o (nu in totalite, pentru ca atunci tot el pierde), fiind ironic cu ea din cand in cand. doar atat cat ea sa se simta usor frustrata si sa se intrebe de ce asa si nu altfel... sa fii autoritar nu e neaparat corect...sa ai atitudine si sa conduci discutia, sa influentezi discutiile si timpul petrecut impreuna in avantajul tau (al barbatului)...e esential.
o femeie cu caracter mai puternic se va lasa manipulata, iar una cu un caracter mai putin puternic va fi manipulata, parerea mea. atunci cand barbatul e sigur pe sine, cand n-o pupa unde nu bate soarele prea mult si cand are langa el pe monsieur "argument" si la demoiselle "ironie" la momentele potrivite.

dupa cuma ai spus u, normal ca depinde de situatie, dar e valabila chestia ca trebuie sa o faci sa vina ea la tn... exact prin libertatea de care zici u
tinuotin Avatarul lui tinuotin
Citeaza Raspunde

Postat de tinuotin pe 31 Ianuarie 2009 la 14:14

Eu nu-s deacord cu manipularea.
Cum va simtiti cand realizati ca ati ramas fidel unei relatii doar pentru ca ati fost manipulat? Cum va simtiti cand realizati ca voi ati vrut altceva dar ati fost pacaliti in a crede ca ce faceti este bine, este ceia ce va doriti, alta solutie nu este, trebuie sa te supui altfel pierzi... Manipularea e o injectie, o teapa mascata in spatele unor cuvinte aromate cu scopul de a ascunde adevaratele interese.
Cred ca manipularea este primul semn de neincredere intre parteneri

Citata Dasca777:"1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei" am incheiat citatul
Daca fata este desteapta intelege ca din cand in cand trebuie sa ati acorde putin spatiu personal, ca din cand in cand mai trebuie sa iesi si la o bere cu prietenii, iar tu in schimb poti sa-i multumesti cu un abonament la un salon de infrumusetare.
Daca eram in locul fetei si prietenul meu i-mi reprosa ca a fost la baut din cauza mea, ca s-a certat cu toti din cauza mea si pentru mine, ca are probleme si tine la mine si asta e motivul pentru care bea, eu l-as fi parasit. De ce? Pentru ca nu prezinta garantie, cum da de o problema se duce sa bea, nu rezista la stresul emotional, nu face fata unei discutii mai aprinse si trebuie sa bea, daca ramane cu mine e posibil sa ajunga alcoolic, cand sunt meciuri trebuie sa bea, cand ia salarul trebuie sa faca cinste ca a venit randul lui, cand nu are bani face cinste colegul, dar ce baietii din cand in cand mai ies si la o bere...!!!
Eu as prefera sa-i zic prietenei mele scurt si la obiect: Azi ma duc sa ma imbat cu baietii si nu as vrea sa te iau cu mine pentru ca nu vreau sa ma vezi cand sunt baut. Stii cum sunt baietii, vorbesc prostii, se poarta anormal, vorbesc despre fotbal, sex si fizica nucleara, fug de la bar fara sa plateasca si mai fura si scrumiera etc. Eu nu as vrea sa ma vezi asa. Si daca te sun de la politie te rog sa nu ma certi pana nu-mi trece durerea de cap. Te iubesc...

Am zis adevarul si pe langa asta are cine sa-mi plateasca cautiunea.
Citeaza Raspunde

Postat de zaxage pe 31 Ianuarie 2009 la 14:24

nu m-as simti nici eu bn si mi se pare corect ce ai spus, dar probabil el vrea aceste exemple pentru asi imbunatati tacticile de a face fetele sa sufere
georgemazilu Avatarul lui georgemazilu
Citeaza Raspunde

Postat de georgemazilu pe 31 Ianuarie 2009 la 14:44

Manipulezi in masura in care stii sa manipulezi...exista o scara de la 1 la 100 ...cum stai?
Principalul factor ca importanta in mentinerea unei relatii este ORGASMUL SEXUAL iar al doilea este umorul.
Daca astea merg bine,poti sa manipulezi cum vrei,cat vrei,cat poti...
Totul se reduce la chimie initial...apoi depinde de tine,de personalitatea ta,de esenta ta!
SexSymbol Avatarul lui SexSymbol
Citeaza Raspunde

Postat de SexSymbol pe 31 Ianuarie 2009 la 15:51

De la: tinuotin, la data 2009-01-31 14:14:45Eu nu-s deacord cu manipularea.
Cum va simtiti cand realizati ca ati ramas fidel unei relatii doar pentru ca ati fost manipulat? Cum va simtiti cand realizati ca voi ati vrut altceva dar ati fost pacaliti in a crede ca ce faceti este bine, este ceia ce va doriti, alta solutie nu este, trebuie sa te supui altfel pierzi... Manipularea e o injectie, o teapa mascata in spatele unor cuvinte aromate cu scopul de a ascunde adevaratele interese.
Cred ca manipularea este primul semn de neincredere intre parteneri

Citata Dasca777:"1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei" am incheiat citatul
Daca fata este desteapta intelege ca din cand in cand trebuie sa ati acorde putin spatiu personal, ca din cand in cand mai trebuie sa iesi si la o bere cu prietenii, iar tu in schimb poti sa-i multumesti cu un abonament la un salon de infrumusetare.
Daca eram in locul fetei si prietenul meu i-mi reprosa ca a fost la baut din cauza mea, ca s-a certat cu toti din cauza mea si pentru mine, ca are probleme si tine la mine si asta e motivul pentru care bea, eu l-as fi parasit. De ce? Pentru ca nu prezinta garantie, cum da de o problema se duce sa bea, nu rezista la stresul emotional, nu face fata unei discutii mai aprinse si trebuie sa bea, daca ramane cu mine e posibil sa ajunga alcoolic, cand sunt meciuri trebuie sa bea, cand ia salarul trebuie sa faca cinste ca a venit randul lui, cand nu are bani face cinste colegul, dar ce baietii din cand in cand mai ies si la o bere...!!!
Eu as prefera sa-i zic prietenei mele scurt si la obiect: Azi ma duc sa ma imbat cu baietii si nu as vrea sa te iau cu mine pentru ca nu vreau sa ma vezi cand sunt baut. Stii cum sunt baietii, vorbesc prostii, se poarta anormal, vorbesc despre fotbal, sex si fizica nucleara, fug de la bar fara sa plateasca si mai fura si scrumiera etc. Eu nu as vrea sa ma vezi asa. Si daca te sun de la politie te rog sa nu ma certi pana nu-mi trece durerea de cap. Te iubesc...

Am zis adevarul si pe langa asta are cine sa-mi plateasca cautiunea.

f adevarata ultima parte :)) mai bine adevarul si un te iubesc si toate sunt bune si frumoase :) [te iubesc daor daca e sincer :P]
mauinboots Avatarul lui mauinboots
Citeaza Raspunde

Postat de mauinboots pe 31 Ianuarie 2009 la 16:00

De la: rebelfire, la data 2009-01-31 11:51:12Tot subiectul asta e o tampenie..maaare, ptr cei care gandesc limitat si de aia fara sa vrem, unii ajung sa nu se mai cupleze niciodata ptr ca nu fac decat sa aiba o viziune a "cine e mai tare in relatie' indiferent ca e femeie sau barbat, acela are de pierdut..nu suntem aici ca sa dominam...ideea de dominare e un primitivism care n-are legatura cu iubirea, 2 oameni nu sunt impreuna ptr cine e mai tare...agresivitatea speciei umane,limitata si primitiva se cunoaste aici pana si in intimitate...sorry,moderator, dar asta e adevarul..minti limitate...indiferent de relatie, - ca e lunga, scurta, f scurta- normal ar fi sa existe respect si eventual daruire - nu materaiala as cum se gandesc toti si toate, numai la material, ca nu traim 1 milion de ani pe pamant- ci afectiva...in moentul in care cei 2 isi daruiesc in egala masura iubirea reala,asta incluzand si atentie din partea celuilalt- ca doar de aia e RELATIE in 2...dar mai avem muuuult, pana sa ajungem sa simtim asa..majoritatea, se gandesc la bani..prin bani obtii,respect,suflet, daruire nu?e..asta e societatea limitata mental in care traim...sorry ptr adevar

CORECT!CORECT!CORECT! felicitari!Uite un om open minded. Chiar nu traim 1 milion de ani pe pamant si chiar nu castigam nimic daca manipulam oamenii din jurul nostru.Poate castigi la un moment dat doar dispret fatza de propria-ti persoana cand iti dai seama ca poti fi atat de josnic.
Iubirea i unicul lucru frumos in viatza asta,e cea care te ridica si te coboara,cea care te face sa respiri prin persoana de langa tine...de ce sa o stricam cu manipulare?
life Avatarul lui life
Citeaza Raspunde

Postat de life pe 31 Ianuarie 2009 la 16:29

s-a dat pareri si certitudini dar mai lasati sentimentele deoparte pt ca sincer care cunoaste femeia bine,d.p.d.v psihologic stie ca este in cautare de a se razbuna pe noi pt ca au fost domina toata existenta lor dar aici este un cerc vicios,ele ne urasc pt dominanta si ne doresc la fel de mult pt dominanta.niciodata o femeie nu o sa recunoasca ca ii place sa fie dominata,ea este ca un animal de casa care vrea un stapan .remarca asta o sa starneasca valuri dar tot trebuia cineva sa o zica.femeia vrea sa fie intretzinuta si sa fie frigida din toate puncetele de vedere.femeia vrea sa o satisfaci sexual ea nu poate sa participe prea mult ca vai oboseste sau nu se pricepe,vrea sponsorizari tot timpul si nu trebuie neaparat sa iti si zica asta verde in fata,vrea un capion la ceva sau la orice ca sa aiba cu ce sa se dea mare ,ca vai ce trofeu are ea,vrea sa se simta in siguranta,adica in traducerea barbatilor ea vrea un babalau cu bani care sa fie sclavul ei sexual si sclav in toate privintele dar el nu trebuie sa stie asta si ea sa profite din plin .asa sunt femeile construite genetic,sa fie intretzinute,exemplu clar,orice fetitza isi doreste sa ajunga o printzesa adik $,putere,dominanta toate fiind obtzinure foarte usor printr-o manipulare.pt relatii de lunga durata trebuie sa fii la curent cu psihologia ca sa poti dresa femeia ca sa nu faci pushcarie apoi.femeia este tot timpul predispusa sa inshelat,la materialism si bine-nteles la minciuna.femeia zice ca nu minte dar a ominte adevarul inseamna ca face ceva in scopul binelui suprem al partenerului.trebuie sa stai tot timpul in priza sa fii un adevarat cojac ca sa poti sa reusesti sa-ti cunosti femeia ca sa poti sa faci o relatie de lunga durata,ca dak te lasi pe mana ei te trezesti insurat cu 5 copii si la primu concediu faci atac de inima.cea mai buna manipulare a femeii este sa faci pe prostu cu ea sa faci pe a tot intelegatorul si a tot iertatorul si apoi o sa i se urce ei smekeria la cap si o sa se dea mare in fata ca si o sa-ti recunoasca fara frica ca te inseala si o sa-ti zica adevara parere care o are despre tine si ce planuri are cu tine si atunci tu ca barbat trebuie sa faci singurul lucru care il merita,sa ii rupi oasele si sa o lasi balta.
acum o sa sara in aer femeile si femeile,da sunt 2 genuri de femei,alea cu pu*a si alea fara,adik poponetzii astia care cauta sa impresioneze cu sensibilitatea lor dar sa fim seriosi ca sunteti niste limbishti care cadeti ca fraierii in plasa femeii.
RAZBOI TACIT sau nu?:D
costamishu Avatarul lui costamishu
Citeaza Raspunde

Postat de costamishu pe 31 Ianuarie 2009 la 18:14

De la: ionutist, la data 2009-01-31 10:04:25
De la: Ro_Xa_Na, la data 2009-01-31 09:38:37La manipulare recurg de cele mai multe ori neputinciosii, care stiu ca dorintele lor nu sunt foarte importante pentru partenera, ca sa fie luate in serios, si incearca cumva sa pacaleasca astfel incat sa fie si cum vor ei
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, e doar parerea mea.
Merg pe ideea ca intr-o relatie comunicarea sincera, iubirea si respectul reciproc sunt cele mai importante.

Ai mare dreptate si se vede destul de clar.Eu sunt la inceput de relatie si am vazut ca comunicarea face mult si trebuie cautat punctele comune si sa-i oferi incredere in ea din partea ta nu zic financiar ca nu e asta ci sa stie ca orice sar intampla iesti linga ea
b4rri0 Avatarul lui b4rri0
Citeaza Raspunde

Postat de b4rri0 pe 31 Ianuarie 2009 la 18:15

ma uimiti voi adultii cate`o data prin ceea ce faceti si ce puteti sa scoateti din capusoarele alea ale voastre .. dak vrei sa manipulezi o femeie nu trebuie sa iti faci planuri si sa intrebi 100 de persoane ce ar trebuii sa faci, analizeaza`ti si tu putin problemele si in functie de rezultate o sa se iveasca o portitza, atunci intervii si decizi dak poti sa profiti de ea ca sa iti "manipulezi" femeia :) Peace /
costamishu Avatarul lui costamishu
Citeaza Raspunde

Postat de costamishu pe 31 Ianuarie 2009 la 18:16

De la: ionutist, la data 2009-01-31 10:04:25
De la: Ro_Xa_Na, la data 2009-01-31 09:38:37La manipulare recurg de cele mai multe ori neputinciosii, care stiu ca dorintele lor nu sunt foarte importante pentru partenera, ca sa fie luate in serios, si incearca cumva sa pacaleasca astfel incat sa fie si cum vor ei
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, e doar parerea mea.
Merg pe ideea ca intr-o relatie comunicarea sincera, iubirea si respectul reciproc sunt cele mai importante.

Ai mare dreptate si se vede destul de clar.Eu sunt la inceput de relatie si am vazut ca comunicarea face mult si trebuie cautat punctele comune si sa-i oferi incredere in ea din partea ta nu zic financiar ca nu e asta ci sa stie ca orice sar intampla iesti linga ea

cand o sa mai avanseze relatia voastra o sa fie altfel. dar cine a zis ca neputinciosii recurg la manipulare are dreptate. daca fata tzine la tine si te iubeste asa cum esti nu are nevoie de jocuri de astea. jocurile astea le faci in relatiile superficiale cand el e fotbalist sau garda de corp si ea fotomodel. se plac reciproc datorita fizicului si poate a placerii in pat dar ajung sa se plictiseasca repede unul de altu si atunci recurgi la manipulare.
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 31 Ianuarie 2009 la 18:36

iti zic eu cum se manipuleaza o femeie,spui precum hristos:cine ma iubeste ma urmeaza.si nu mai intorci capul inapoi
tunopiT Avatarul lui tunopiT
Citeaza Raspunde

Postat de tunopiT pe 31 Ianuarie 2009 la 18:51

Nu prea cred eu ca pot fi manipulate, eventual ne lasa pe noi sa credem ca le manipulam cand de fapt ......
cili_br Avatarul lui cili_br
Citeaza Raspunde

Postat de cili_br pe 31 Ianuarie 2009 la 20:19

Dragi barbati, daca credeti ca puteti sa manipulati femeia ve-ti avea o deceptie. Ele se prefac manipulate. Daca vrei sa ai rezultate pozitive cu o femeie spune-i tot timpul adevarul, bag-o in seama, cere-i parerea si da-i impresia ca este la carma. Le plac sa fie importante. Dar nu e sigur ca o manipulezi. Totusi incercarea moarte n-are.
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 31 Ianuarie 2009 la 20:40

De la: cili_br, la data 2009-01-31 20:19:56Dragi barbati, daca credeti ca puteti sa manipulati femeia ve-ti avea o deceptie. Ele se prefac manipulate. Daca vrei sa ai rezultate pozitive cu o femeie spune-i tot timpul adevarul, bag-o in seama, cere-i parerea si da-i impresia ca este la carma. Le plac sa fie importante. Dar nu e sigur ca o manipulezi. Totusi incercarea moarte n-are.

bine ca esti tu destept!
ogothay Avatarul lui ogothay
Citeaza Raspunde

Postat de ogothay pe 31 Ianuarie 2009 la 21:35

bravo... dak esti bun esti bun si atat
mitoiuclaudiu Avatarul lui mitoiuclaudiu
Citeaza Raspunde

Postat de mitoiuclaudiu pe 31 Ianuarie 2009 la 22:35

bravooooooooooooooooooo frate
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum