De la: adrianmarcu, la data 2009-01-31 13:20:40 Hello, voi cei ce da-ti sfaturi de manipulat-controlat o femeie nu fiti.... ca nu are rost!
Hai sa recunoastem ca tot ceea ce facem in lumea asta este pentru a impresiona(pe cine oare?!); daca era dupa noi la cat de comozi suntem trai-am si acum in pesteri bine mersi{o bere sau orice altceva merge oriunde nu trebuie neaparat sa fi metro...., sa privesti sa te manifesti merge si in batatura la CUCUIETI DIN DEAL!}, chestia este sa impresionezi sa fi macho- cool sau doar diferit pentru EA!
Deci concluzia este ca avem impresia de control, data de ELE, daca nu ridica coada degeaba ne guduram, degeaba iti etalezi fitele1
Fiti seriosi a trecut vremea "PATRIARHATULUI" acum este un razboi in care sigur noi barbatii voi iesi cam; SIFONATI IN ORGOLIU!!!
REALITATEA BAT-O VINA!!!
te urasc....dar ai dreptate....ce am observat,,,e posibil sa o manipulezi ,dar e mai fain daca ea face ce vrei u pt ca asa vrea ea,si ce e mai ciudat...la unele merge faza cu bp nu ma interesezi,pa...cu altle tre sa fii dragut,caracterul fem e tare ciudat...ink mai visez ca pot sa inteleg o fem intr-o zi,,,cred ca o sa raman la stadiul de vis:))( sa o inteleg in totalitate)..si pt toate fetele care nu-s deacord cu mn....va place sa fiti voi manipulate(pana la un pct)...adik sa va domine barbatul...dar cateodata vreti sa si dominati si apar orgoliile....si cateodata iesim "SIFONATI IN ORGOLIU"...pt un barbat ce se respecta,,,e cam naspa asta...e ca si cum i-ai spune ca e impotent sau ceva de genu