Cum sa manipulati femeile
Pagina 3 din 7

Toate forumurile » Femei » cum sa manipulati femeile » Pagina 3 din 7

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
raimondhuluba Avatarul lui raimondhuluba
Citeaza Raspunde

Postat de raimondhuluba pe 31 Ianuarie 2009 la 23:48

gandesti bine o gandire adevarata mai putin gasesti BRAVO!!!!!!!!!!!
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 1 Februarie 2009 la 00:35

hai ca dupa ce am urmarit cum va dadeati citate dupa citate unul altuia, dupa ce am vazut ca v-ati contrazis ba unu pe altu ba pe voi insiva am ajuns la urmatoarea concluzie: forumul asta cred ca se refera la faptul cum sa cuceresti, nu sa manipulezi. Manipulat zicea cineva p'aci ce inseamna iar cucerit ... altceva.si totusi unii oameni cand aud de manipulat tind sa inteleaga altceva. (sincer sa fiu nici eo nu prea stiam sigur ce inseamna). psihologilor. sau mai bine zis pisalogilor? :-/ :)
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 1 Februarie 2009 la 00:50

bla bla bla
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 1 Februarie 2009 la 00:54

De la: nick_titi, la data 2009-01-28 11:09:34cea mai buna metoda de manipulare a unei femei este sa o fwti bine si sa ii dai bani sa nu ii poata cheltui

tu te-ai inrudit cu dasca ? parca erai dragut
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 1 Februarie 2009 la 00:59

De la: dasca777, la data 2009-01-28 07:06:08cum sa te simti u bn ca barbat si sa manipulezi fem in acelasi timp... ...niste sugestii:

1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei
2.nu ai curaj sa faci asta...ea sg o va face
3.fii monoton 2-3 zl si dupa fa-i o surpriza,...merge...manipulare perfecta pt a obtine ce vrei
4.nu ii zi ce vrei de la ea...da-i putin de inteles si prefa-te ca nu iti pasa

o sa mai adug...dc aveti idei ...bagato

da ia zi-mi si mie dasca : de ce vrei tu sa manipulezi femeile ? ce castigi ? o iluzie de moment ca atatea altele , daca partenerul tau nu este egalul tau atunci fleosc nu mai are nici o valoare , pt ca te vei plictisi si satura repede in ambele sensuri ( adica daca tu esti mai destept , sau ea este mai desteapta ) , in gen de aceea fiecare isi cauta "jumatatea" , iar jumatatea mea trebuie sa fie egala cu mine sa pot sta drept , nu ridicata pe varfuri , nici aplecata in pamant , parerea mea
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 1 Februarie 2009 la 12:04

De la: adrianmarcu, la data 2009-01-31 13:20:40 Hello, voi cei ce da-ti sfaturi de manipulat-controlat o femeie nu fiti.... ca nu are rost!
Hai sa recunoastem ca tot ceea ce facem in lumea asta este pentru a impresiona(pe cine oare?!); daca era dupa noi la cat de comozi suntem trai-am si acum in pesteri bine mersi{o bere sau orice altceva merge oriunde nu trebuie neaparat sa fi metro...., sa privesti sa te manifesti merge si in batatura la CUCUIETI DIN DEAL!}, chestia este sa impresionezi sa fi macho- cool sau doar diferit pentru EA!
Deci concluzia este ca avem impresia de control, data de ELE, daca nu ridica coada degeaba ne guduram, degeaba iti etalezi fitele1
Fiti seriosi a trecut vremea "PATRIARHATULUI" acum este un razboi in care sigur noi barbatii voi iesi cam; SIFONATI IN ORGOLIU!!!
REALITATEA BAT-O VINA!!!

te urasc....dar ai dreptate....ce am observat,,,e posibil sa o manipulezi ,dar e mai fain daca ea face ce vrei u pt ca asa vrea ea,si ce e mai ciudat...la unele merge faza cu bp nu ma interesezi,pa...cu altle tre sa fii dragut,caracterul fem e tare ciudat...ink mai visez ca pot sa inteleg o fem intr-o zi,,,cred ca o sa raman la stadiul de vis:))( sa o inteleg in totalitate)..si pt toate fetele care nu-s deacord cu mn....va place sa fiti voi manipulate(pana la un pct)...adik sa va domine barbatul...dar cateodata vreti sa si dominati si apar orgoliile....si cateodata iesim "SIFONATI IN ORGOLIU"...pt un barbat ce se respecta,,,e cam naspa asta...e ca si cum i-ai spune ca e impotent sau ceva de genu
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 1 Februarie 2009 la 12:15

multi nu au priceput...dar ce vroiam de fapt e cam asa...sa inteleg fem,sa realizez ce vrea ea...sa o inteleg...dc e vreun baiat care a inteles fem,,pls anunta-ma..dc a inteles-o in totalitate,,,ce vrea,cum se comporta..etc
Citeaza Raspunde

Postat de pe 1 Februarie 2009 la 12:41

mai dasca,e tare bine ce incerci tu sa faci (cred) insa nu stiu ce sanse de reusita ai. de fiecare data cand consideri ca ai inteles femeia va aparea alta pentru a-ti da teoriile peste cap.si poate, intr-un fel sau altul, e mai bine asa.. ramanem in continuare (noi femeile) "eternul mister", iar acest lucru, trebuie sa recunosti, farmeca si seduce.totusi moneda asta are doua fetesi daca o intorci descoperi ca nici femeile nu cunosc in totalitate barbatii, desi asa le place sa creada si sa dea de inteles. au insa ceva special,un fel de atu... intuitia
zaxage Avatarul lui zaxage
Citeaza Raspunde

Postat de zaxage pe 1 Februarie 2009 la 12:57

exista si intuitie barbateasca , manipularea sau seductia ... hmmmmm in principiu depinde de experienta ta ca barbat la tipurile de fete (timide, indraznete, tupeiste... ) si sa-ti mearga mintea la replici si la prostii pentru inceput cred ca e deajuns
Citeaza Raspunde

Postat de pe 1 Februarie 2009 la 13:19

De la: zaxage, la data 2009-02-01 12:57:03exista si intuitie barbateasca , manipularea sau seductia ... hmmmmm in principiu depinde de experienta ta ca barbat la tipurile de fete (timide, indraznete, tupeiste... ) si sa-ti mearga mintea la replici si la prostii pentru inceput cred ca e deajuns

asta a fost ceva de genul "unde dai si unde crapa".cu riscul de a fi si cu aceasta ocazie criticata si acuzata pentru atitudine, trebuie sa spun ca interpretarea ta mi se pare macho- manelisto- adolescentino- superficiala. in niciun caz nu m-as fi gandit la intuitie ca modalitate de a depista "tipurile de fete (timide, indraznete, tupeiste...)" si la manipulare ca forma de agatat manifestata prin "replici si prostii". cumva manipularea nu-si are rostul cu genul ala de fete la care faci tu referire acolo sau cel putin eu nu pot numi ca manipulezi daca o toanta "pune botu" la vrajeli. sau poate ma complic eu prea mult vazand ca fiind necesara cunoasterea persoanei pe care vrei sa o manipulezi, considerand ca implica putina psihologie inversa si ceva persuasiune
AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 1 Februarie 2009 la 17:19

De la: dasca777, la data 2009-01-28 07:06:08cum sa te simti u bn ca barbat si sa manipulezi fem in acelasi timp... ...niste sugestii:

1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei
3.fii monoton 2-3 zl si dupa fa-i o surpriza,...merge...manipulare perfecta pt a obtine ce vrei

Ce lame esti! ASL PLS?! De unde ai rasarit, ai auzit ca mai exista si femei in timp ce erai pe mirc?!
Esti o scursura! Sper sa nu ti se mai ridice si nici o femeie sa nu se mai apropie de un jegos k tine! Jegos caracter ai!
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 1 Februarie 2009 la 22:43

le manipulam cu telecomanda...start,se aprind beculete,schimbam programul ca asta nu-i bun...deci femeia e ca televizorul trebuie sa stii numai pe ce buton si canal sa o pui...sport,xxx,....
Citeaza Raspunde

Postat de zaxage pe 1 Februarie 2009 la 23:06

De la: kyyttyy, la data 2009-02-01 13:19:02
De la: zaxage, la data 2009-02-01 12:57:03exista si intuitie barbateasca , manipularea sau seductia ... hmmmmm in principiu depinde de experienta ta ca barbat la tipurile de fete (timide, indraznete, tupeiste... ) si sa-ti mearga mintea la replici si la prostii pentru inceput cred ca e deajuns

asta a fost ceva de genul "unde dai si unde crapa".cu riscul de a fi si cu aceasta ocazie criticata si acuzata pentru atitudine, trebuie sa spun ca interpretarea ta mi se pare macho- manelisto- adolescentino- superficiala. in niciun caz nu m-as fi gandit la intuitie ca modalitate de a depista "tipurile de fete (timide, indraznete, tupeiste...)" si la manipulare ca forma de agatat manifestata prin "replici si prostii". cumva manipularea nu-si are rostul cu genul ala de fete la care faci tu referire acolo sau cel putin eu nu pot numi ca manipulezi daca o toanta "pune botu" la vrajeli. sau poate ma complic eu prea mult vazand ca fiind necesara cunoasterea persoanei pe care vrei sa o manipulezi, considerand ca implica putina psihologie inversa si ceva persuasiune

eu eram la subiect doar atat, vad ca multe si multi se abat de la subiect si intra in filozofii... bla bla... ca nu-i asa e invers si bla bla bla, ce a intrebt baiatu si ce rasp a primit, critici... daca el nu intelege sau nu stie anumite lucruri asta nu inseamna ca u sa o faci pe intelectuala si sa incepi cu povesti.. filozofii, analize de text si alte derivate... tipic feminin ... ideea e scurt si la obiect.. ii spui sa mai citeasca carti, sa iasa in lume sa interactioneze cu lumea
Citeaza Raspunde

Postat de zaxage pe 1 Februarie 2009 la 23:07

in orice caz exemplul dat de el e deplasat, si chiar nu merge
deepsky Avatarul lui deepsky
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 1 Februarie 2009 la 23:58

De la: tiponutg, la data 2009-01-31 18:51:21Nu prea cred eu ca pot fi manipulate, eventual ne lasa pe noi sa credem ca le manipulam cand de fapt ......

Te-ai prins!
Ce rost are sa manipulezi daca esti un om puternic...
deepsky Avatarul lui deepsky
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 2 Februarie 2009 la 00:04

De la: dasca777, la data 2009-02-01 12:15:29multi nu au priceput...dar ce vroiam de fapt e cam asa...sa inteleg fem,sa realizez ce vrea ea...sa o inteleg...dc e vreun baiat care a inteles fem,,pls anunta-ma..dc a inteles-o in totalitate,,,ce vrea,cum se comporta..etc

Ce dragut esti tu dasca, sa-ti doresti sa intelegi femeia ... sa nu uitam, sa te inteleaga si ea pe tine
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 2 Februarie 2009 la 00:19

unele femei tin cu dintii de manipulare,le place sa creada ca is la putere da si cand o iau peste botic sa vezi atunci show
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 2 Februarie 2009 la 02:30

De la: floralex, la data 2009-02-02 00:04:57
De la: dasca777, la data 2009-02-01 12:15:29multi nu au priceput...dar ce vroiam de fapt e cam asa...sa inteleg fem,sa realizez ce vrea ea...sa o inteleg...dc e vreun baiat care a inteles fem,,pls anunta-ma..dc a inteles-o in totalitate,,,ce vrea,cum se comporta..etc

Ce dragut esti tu dasca, sa-ti doresti sa intelegi femeia ... sa nu uitam, sa te inteleaga si ea pe tine

in seara asta am mers pe ideea sunt bou,idiot,gresesc,dar daca beau o sticla de vin iti dau 5 orgasme intr-o seara si ink mai pot...deci...probabil asta e un mod de a manipula fem,stiu ca-s porc,ca sunt idiot...dar porcii au oragsm 30 de min,,:))...deci...asta e un mod bun de a mannipila fem...macart tac dupa:))...m-am plict de siteul asta
Sonyk0 Avatarul lui Sonyk0
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 2 Februarie 2009 la 08:54

Oare de ce sa vrei sa manipulezi pe cineva ??? Într-o relatie ar trebui sa existe respect reciproc nu... manipulare. Cine gandeste asa are probleme de personalitate si cred ca nu va avea niciodata o relatie normala Si te mai miri de ce sunt atatea divorturi
mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 2 Februarie 2009 la 11:24

De la: Haps, la data 2009-01-28 12:36:15
De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:32:35
De la: Haps, la data 2009-01-28 12:31:20
De la: ayleen, la data 2009-01-28 12:28:38
De la: Haps, la data 2009-01-28 12:22:55

"cine fura azi un ou, maine iti sparge casa si iti ia plasma"

sa fure un ou, daca eu il las acolo "sa fie furat"... sa imi sparga si casa, daca am chef de fantezii cu hoti care mi-o trag.... dar daca imi ia si plasma ... imi bag p..a... IL CASTREZ!!!!

toate au o limita, haps, important e sa stie care e aia... EU STIU CARE E LIMITA MEA!!! daca si a lui e cat de cat apropiata....

RASPUNS CORECT. JOS PALARIA

si premiul esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

PREMIU ? pai nu e de ajuns cam mi-am dat jos palaria in fata ta ? sa sti ca asta e mare lucru la cum ploua in momentul asta in bucuresti.

Haps...du-te si fura-i plasma ca premiu:D
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 2 Februarie 2009 la 15:18

De la: kyyttyy, la data 2009-02-01 12:41:42mai dasca,e tare bine ce incerci tu sa faci (cred) insa nu stiu ce sanse de reusita ai. de fiecare data cand consideri ca ai inteles femeia va aparea alta pentru a-ti da teoriile peste cap.si poate, intr-un fel sau altul, e mai bine asa.. ramanem in continuare (noi femeile) "eternul mister", iar acest lucru, trebuie sa recunosti, farmeca si seduce.totusi moneda asta are doua fetesi daca o intorci descoperi ca nici femeile nu cunosc in totalitate barbatii, desi asa le place sa creada si sa dea de inteles. au insa ceva special,un fel de atu... intuitia

Bine zice Kyty.....Dar si mai bine zice Carlos Mancia aici http://www.trilulilu.ro/PartzPartzescu/1e6d783f254137

Vizionare placuta!!! Ideea este ca fiecare femeie e un specimen aparte. Odata ce intelegi una....alta ti se va parea de neinteles:)) Plus ca e aproape imposibil sa intelegi si una
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 2 Februarie 2009 la 15:22

De la: AMG22, la data 2009-02-01 17:19:30

Ce lame esti! ASL PLS?! De unde ai rasarit, ai auzit ca mai exista si femei in timp ce erai pe mirc?!
Esti o scursura! Sper sa nu ti se mai ridice si nici o femeie sa nu se mai apropie de un jegos k tine! Jegos caracter ai!

Dasca....asta cere un drept la replica....OMG!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 2 Februarie 2009 la 15:31

azi mi-am spalat caracterul cu cocolino..deci e curat...acuma zi ca-s jegos,ca-s prost,dar pana la faza cu ridicatul...aici te opresti....deci aici m-ai enervat...cand a fost ult data cand ai vazut ceva ridicat si nu ma refer la vreun bloc in constructie sau un copac din parc,care creste..ci ma refer la altceva...cum zc radhookoo ...grrr...esti rea si ma exciti:))....hai sa te manipulez vreo 2 nopti...sa ai vreo 10 orgasme cat te ft murdar in cada si pe parchet si pe masa din bucatarie....sia tunci sa vz u sex murdar...scz sex jegos ,ce o sa iti placa:)))...

p.s.ceva ce se ridica...nu e o banana sau un castravete,dar are aprox aceesi forma
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 2 Februarie 2009 la 15:49

De la: dasca777, la data 2009-02-02 15:31:02

azi mi-am spalat caracterul cu cocolino..deci e curat...acuma zi ca-s jegos,ca-s prost,dar pana la faza cu ridicatul...aici te opresti....deci aici m-ai enervat...cand a fost ult data cand ai vazut ceva ridicat si nu ma refer la vreun bloc in constructie sau un copac din parc,care creste..ci ma refer la altceva...cum zc radhookoo ...grrr...esti rea si ma exciti:))....hai sa te manipulez vreo 2 nopti...sa ai vreo 10 orgasme cat te ft murdar in cada si pe parchet si pe masa din bucatarie....sia tunci sa vz u sex murdar...scz sex jegos ,ce o sa iti placa:)))...

p.s.ceva ce se ridica...nu e o banana sau un castravete,dar are aprox aceesi forma

Bun BUN
AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 2 Februarie 2009 la 21:37

N`am ce`ti cere... nu ai pic de caracter sau bun simt... ai deschis un topic si tu asa aiurea... cu siguranta vroiai sa zici altceva, nu manipulare... dar nu re rost sa stau sa iti explic deoarece cu siguranta nu ai intelege... asa k, ciocu mic si joc de glezne k numai gura e de tine bre!
Cu siguranta esti misogin si te crezi mai bun doar pentru faptul k esti barbat si consideri femeile inferioare!
Daca chiar te plictisesti si nu ai ce face, "manipuleaza femeile" k te dai mare adonis, nu mai deschide topicuri aiurea!
cili_br Avatarul lui cili_br
Citeaza Raspunde

Postat de cili_br pe 2 Februarie 2009 la 23:13

De la: cismarualin, la data 2009-01-31 20:40:19
De la: cili_br, la data 2009-01-31 20:19:56Dragi barbati, daca credeti ca puteti sa manipulati femeia ve-ti avea o deceptie. Ele se prefac manipulate. Daca vrei sa ai rezultate pozitive cu o femeie spune-i tot timpul adevarul, bag-o in seama, cere-i parerea si da-i impresia ca este la carma. Le plac sa fie importante. Dar nu e sigur ca o manipulezi. Totusi incercarea moarte n-are.

bine ca esti tu destept!

Bai draga "alin a lu' cizmaru", ba tu te-ai nascut obosit. Tu nu stii sa te manifesti decat prin desene animate? Daca iti dadeai si tu cu parerea si spuneai ceva interesant pe subiect poate ca te-ar fi bagat cineva in seama. Peste vreo 20 de ani reciteste-ti si tu enormitatile pe care le scrii si mai cugeta nitel. Nu te deranja sa-mi raspunzi.
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 3 Februarie 2009 la 16:24

De la: AMG22, la data 2009-02-02 21:37:33

N`am ce`ti cere... nu ai pic de caracter sau bun simt... ai deschis un topic si tu asa aiurea... cu siguranta vroiai sa zici altceva, nu manipulare... dar nu re rost sa stau sa iti explic deoarece cu siguranta nu ai intelege... asa k, ciocu mic si joc de glezne k numai gura e de tine bre!
Cu siguranta esti misogin si te crezi mai bun doar pentru faptul k esti barbat si consideri femeile inferioare!
Daca chiar te plictisesti si nu ai ce face, "manipuleaza femeile" k te dai mare adonis, nu mai deschide topicuri aiurea!

voiam sa vad fete retardate care se streseaza din cauza topicului...u esti a 3-a:))
casper_dany Avatarul lui casper_dany
Citeaza Raspunde

Postat de casper_dany pe 3 Februarie 2009 la 19:20

dc ar trebui sa existe neaparat o manipulare???????chiar nu pwtem trai dupa conceptul:,sau altele......!d p m d v nu as vedea sa mearga o rel kre a pornit dintr.o manipwlare....dar dak amandoi se manipwleaza unul p celalalt cred k e okey pana la o anumita limita p kre tre sa o accepte amandoi........
C_a_t_a_l_i_n_a Avatarul lui C_a_t_a_l_i_n_a
Citeaza Raspunde

Postat de C_a_t_a_l_i_n_a pe 3 Februarie 2009 la 22:24

Mi-a placut ultima parte cum ai zis-o si o inteleg perfect ce inseamna manipulare.Din pacate nu e chiar un lucru bun.
pushtiu75 Avatarul lui pushtiu75
Citeaza Raspunde

Postat de pushtiu75 pe 4 Februarie 2009 la 00:11

Se presupune ca sunt 2 indivizi cu numar apropiat de neuroni,care accepta jocul,care intuiesc in mare parte raspunsurile - se vorbea mai inainte de un echilibru -

Probabil sex-appeal-ul va fi de tip mental,altfel intervine sfanta rutina sau lehamite

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum