Cum sa manipulati femeile
Pagina 7 din 7

Toate forumurile » Femei » cum sa manipulati femeile » Pagina 7 din 7

Pagini: << 3 4 5 6 7
Sari la pagina:
Yuppy_zero07 Avatarul lui Yuppy_zero07
Citeaza Raspunde

Postat de Yuppy_zero07 pe 25 Septembrie 2009 la 21:20

De la: dasca777, la data 2009-01-28 07:06:08cum sa te simti u bn ca barbat si sa manipulezi fem in acelasi timp... ...niste sugestii:

1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei
2.nu ai curaj sa faci asta...ea sg o va face
3.fii monoton 2-3 zl si dupa fa-i o surpriza,...merge...manipulare perfecta pt a obtine ce vrei
4.nu ii zi ce vrei de la ea...da-i putin de inteles si prefa-te ca nu iti pasa

o sa mai adug...dc aveti idei ...bagato

Chiar ai manipulat vreo femeie cu sabloanele astea perimate?

Yuppy_zero07 Avatarul lui Yuppy_zero07
Citeaza Raspunde

Postat de Yuppy_zero07 pe 25 Septembrie 2009 la 21:23

Apropo de topic...de titlu.

Metodele tale ar functiona daca ai si explica de unde provine etimologia expresiei "a manipula femeile".
De la "money" si "pwula": adica, probabil, le dai bani si pwula, ca sa te lase sa crezi ca le-ai manipulat frumos si cu folos...
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 26 Septembrie 2009 la 07:17

De la: Yuppy_7, la data 2009-09-25 21:20:08
De la: dasca777, la data 2009-01-28 07:06:08cum sa te simti u bn ca barbat si sa manipulezi fem in acelasi timp... ...niste sugestii:

1.de ex esti la baut...ii spui ca ia baut din cauza ei,ca tii la ea prea mult...ca te-ai certat cu toti pt ea si na...de aia bei
3.fii monoton 2-3 zl si dupa fa-i o surpriza,...merge...manipulare perfecta pt a obtine ce vrei

Chiar ai manipulat vreo femeie cu sabloanele astea perimate?

simplu...tine de tactica...oricat de prost am fost dimineata am recuperat seara,,,adik at am fost si mai prost
rotariu_stefan_lucian Avatarul lui rotariu_stefan_lucian
Citeaza Raspunde

Postat de rotariu_stefan_lucian pe 2 Octombrie 2009 la 00:32

prefer sa spun a influenta o fata in vederea obtinerii de beneficii proprii. a manipula inseamna cam acelasi lucru dar in plus ar avea ca definitie si o parte mai negativa, cea privind obtinerea beneficiilor in dauna integritatii ei, a imaginii,a bunurilor si modului de viata pe care il adopta(as adauga in plus si contextul situatiei- spre exemplu femeile musulmane religioase isi accepta cu "bucurie" pedeapsa din partea barbatilor din familie daca au gatit o mancare care nu e pe placul lor)

daca e vorba de cineva pe care nu cunosti, atunci conteaza prima impresie. daca ea contine zambet, un compliment, si o atitudine ferma atunci poti sa primesti raspunsuri afirmative la cele mai nebanuite dorinte de ale tale (conteaza in ce stare e fata si daca simte vreo atractie fata de tine)

daca e vorba de prietena/iubita. gelozia este o problema interesanta. unele femei dezvolta teribil aceasta parte de posesivitate si daca observa competitie atunci iti vor oferi mai multe fara a depune vreun efort. deci o atitudine spre indiferenta, asa cum ai mentionat mai sus faza cu monotonia.

frumusetea feminina, un subiect care face miliarde de dolari in intreaga lume prin revistele feminine, saloane, spa, cosmetica etc.
ideea de frumusete conteaza mult in lumea feminina. daca ii spui unei fete ca este frumoasa(si daca cat de cat crezi asta) atunci ea iti va oferi o incredere si un raspuns pozitiv, un fel de reciprocitate ilogica pentru un compliment.

revenim la ideea de situatie si de conjunctura. daca reusesti sa aflii 3-4 prioritati pentru o femeie, activitatile ei, hobby-uri, pasiuni si dorinte de la viata atunci ai informatiile necesare pentru a o face sa se simta apreciata. daca ea picteaza, ofera-i pensule, daca ea e balerina atunci discuta cu ea pe tema ultimului spectacol care te-a lasat "fara aer" in cazul in care tu nu ai devenit intre timp un "prim-balerin"
aprecierea dezvolta recunostinta. recunostinta implica actiuni fata de persoana care a facut-o sa se simta apreciata.

imaginatia si creatia. simtul masculin e ceva mai profund decat cel feminin dintr-un motiv foarte simplu: el este mai constient in mintea unui barbat(e un alt tip de ratiune, una afectiv-masculina). daca un barbat isi va folosi imaginatia la cote maxime lui sigur va surprinde o femeie; astfel ea il va aprecia pentru ceea ce creaza, ceea ce va implica aceeasi recunostinta, dar de data asta dintr-un sens invers si atunci se va sacrifica pe ea pentru ceva care o depaseste ca intensitate emotionala ajungand un fel de "slujitoare" a creatiei sale.

era un citat misogin care afirma ca o femeie cand nu stie ce sa faca se dezbraca. misogin sau nu e destul de realist, sau cel putin in anumite situatii. chiar daca e vorba de dezbracat sau de cumpararea unui serviciu bancar de la tine, daca ai o atitudine autoritara si un discurs spus intr-un mod coerent care sa contina multe idei care suna logic si mature ea isi va bloca creierul pentru ca nu va stii ce mesaj ar trebui sa simta din partea ta. in acest caz oricum va dori sa scape de incertitudine iar ea deobicei o va face prin a iti sustine autoritatea, te va lasa sa o porti catre ceea ce doresti de la ea.

L.R.
Thorallmighty Avatarul lui Thorallmighty
Citeaza Raspunde

Postat de Thorallmighty pe 4 Octombrie 2009 la 11:52

Ce-i cu subiectul asta??? bai, maturizati-va numai manipulare aveti in cap, is alte lucruri mult mai importante care trec zilnic pe langa voi si nici nu le bagati in seama, unlele cer sa fie facute altele doar sa te bucuri de ele, deschideti-va ochii (P.S. mesajul asta-i pentru cei care se simt).
yuppy005952 Avatarul lui yuppy005952
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005952 pe 31 Octombrie 2009 la 22:45

asemenea aberatii nu pot fi emise decat de nistre frustrati. mi-e mila de mamele voastre care au fost manipulate sa conceapa asemenea minti luminate.
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 1 Noiembrie 2009 la 02:01

topicul asta a fost deschis pt ca femeile stiu deja sa manipuleze barbatii si vor si ei sa invete domne asha??
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 1 Noiembrie 2009 la 11:58

De la: iubarici, la data 2009-11-01 02:01:37topicul asta a fost deschis pt ca femeile stiu deja sa manipuleze barbatii si vor si ei sa invete domne asha??

pai am vrut sa inteleg fem la inceput(prostia mea,sry) acum am cutat sa le manipulez sa le induc o gandire ca a mea..eram curios daca se poate:P
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 1 Noiembrie 2009 la 12:57

De la: dasca777, la data 2009-11-01 11:58:38
De la: iubarici, la data 2009-11-01 02:01:37topicul asta a fost deschis pt ca femeile stiu deja sa manipuleze barbatii si vor si ei sa invete domne asha??

pai am vrut sa inteleg fem la inceput(prostia mea,sry) acum am cutat sa le manipulez sa le induc o gandire ca a mea..eram curios daca se poate:P

se poate...dar dak ajungi sa ai o fata de genu' langa tine te compatimesc daca tu poti ,poate si altcineva,deci e o femeie naiva care nu gandeste singura pt ea parerea mea ...mai bn fara
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 1 Noiembrie 2009 la 12:59

De la: iubarici, la data 2009-11-01 12:57:44
De la: dasca777, la data 2009-11-01 11:58:38

se poate...dar dak ajungi sa ai o fata de genu' langa tine te compatimesc daca tu poti ,poate si altcineva,deci e o femeie naiva care nu gandeste singura pt ea parerea mea ...mai bn fara

da' tu n-ai teme de facut ?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 1 Noiembrie 2009 la 13:00

e weekend

effervescent Avatarul lui effervescent
Citeaza Raspunde

Postat de effervescent pe 11 Ianuarie 2010 la 16:23

trebuie sa te comporti exemplar ca sa poti manipula o femeie.
SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 12 Ianuarie 2010 la 09:57

De la: effervescent, la data 2010-01-11 16:23:49trebuie sa te comporti exemplar ca sa poti manipula o femeie.

trebuie sa te porti exemplar daca o iubesti, daca va iubiti...si atunci acest comportament devine obisnuinta...de ce trebuie sa manipulam ...urate apucaturi!!!!!!!!!!!!!
augustinus Avatarul lui augustinus
Citeaza Raspunde

Postat de augustinus pe 12 Ianuarie 2010 la 11:33

Tin minte o replica tare auzita de curand careia i-am constatat veridicitatea: Cand o femeie iti spune fara ca tu sa deschizi subiectul sau sa bati apropos, sa nu-ti faci planuri de sex inseamna ca ea la lucrul asta se gandeste
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 12 Ianuarie 2010 la 12:26

ceea ce ma mira mai mult nu e stupiditatea subiectului,care e la misto...ci faptul ca unii/unele chiar l-au luat in serios:))
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 12 Ianuarie 2010 la 12:27

De la: dasca777, la data 2010-01-12 12:26:35ceea ce ma mira mai mult nu e stupiditatea subiectului,care e la misto...ci faptul ca unii/unele chiar l-au luat in serios:))

Raspunsul meu la intrebarea ta : cu mana
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 12 Ianuarie 2010 la 12:40

De la: Alice_in_Orasul_Minunilor, la data 2010-01-12 12:27:48
De la: dasca777, la data 2010-01-12 12:26:35ceea ce ma mira mai mult nu e stupiditatea subiectului,care e la misto...ci faptul ca unii/unele chiar l-au luat in serios:))

Raspunsul meu la intrebarea ta : cu mana

mana ta:P
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 12 Ianuarie 2010 la 15:13

mana ta:P Da da visul oricarui barbat... neah
yuppy003880 Avatarul lui yuppy003880
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003880 pe 24 Ianuarie 2010 la 14:34

km la fel manipulam si noi barbatii, numai k barbatii sunt mult mai usor de manipulat.
nu_comentez Avatarul lui nu_comentez
Citeaza Raspunde

Postat de nu_comentez pe 28 Februarie 2010 la 11:52

De la: dasca777, la data 2009-09-25 18:29:28martie 02 sa imi sp
mie sa=mi mance salata
cenusareasa Avatarul lui cenusareasa
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 1 Martie 2010 la 02:06

M-a iritat pana la enervare cuvantul manipulare,pentru ca eu am fost adesea victima in aceste actiuni dintr-o incredere naiva in oameni,care n-are de-a face cu experienta de viata oricat de bogata.I-am tratat apoi pe cei ce mi-au facut asta cu indiferenta,si mi-am vazut de drum,fapt care de multe ori le-a dat de gantit si poate si-au revizuit tendintele de control prin manipulare.
Manipularea in vederea obtinerii unor rezultate benefice cuplului cred ca este singura care trebuie aplicata,desi as numi-o influienta e mai fina nu e grosolana si exprima receptivitate din partea partenerului,ca altfel ai senzatia ca tragi de un cal mort,pe care incerci sa-l aduci pe drumul bun,fara sa vezi ca e mort,sau muribund,si chiar daca iti recunoaste in agonie superioritatea conducatorului si usurinta drumului,v-a fi poate ptr.ultima data.Si de ce atata truda cand trebuie inlocuit,In beneficiul ambilor parti.A manipula naste din dorinta de a conduce pe celalalt de a-l transforma in ceva care apoi nu-ti mai place,fiindca nu mai are cu ce te ajuta in viata in propria evolutie,devine o frana.Jocul manipularilor reciproce e interesant dar prea obositor,l-as inlocui cu flirt si tachinari inofensive.
Manipularea intre parteneri denota o discrepanta prea mare,nu mai sant pe aceiasi lungime de unda,inseamna o fortare,devine o problema,focalizare pe problema si nu pe solutie.Increderea in propria persoana si ceea ce doresti sa-i inspiri celuilalt il poate interesa sa faca ce vrei fara efort,iar daca nu e interesat,nu-i nimic va fi altul interesat nu trebuie decat sa-l astepti caci va veni atras de tine,ptr.ca si el isi doreste acelasi lucru.
parisx Avatarul lui parisx
Citeaza Raspunde

Postat de parisx pe 1 Martie 2010 la 12:02

http://www.garbo.ro/articol/Familie/3037/Povestea-cuplurilor-care-se-destrama-si-se-tot-destrama.html
loryk987 Avatarul lui loryk987
Citeaza Raspunde

Postat de loryk987 pe 1 Martie 2010 la 21:42

daca ai in pantalon 25 cm si e ca piatra sunt deja manipulate daca ai 5 cm si e moale nu ai nici o sansa
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 2 Martie 2010 la 11:46

nu poti manipula o femeie sau un barbat la infinit...daca se merge pe aceasta idee relatia e pierduta din start...intr-o relatie trebuie sa existe dragoste nu interes
Lucia38 Avatarul lui Lucia38
Citeaza Raspunde

Postat de Lucia38 pe 2 Martie 2010 la 11:49

De la: loryk987, la data 2010-03-01 21:42:46daca ai in pantalon 25 cm si e ca piatra sunt deja manipulate daca ai 5 cm si e moale nu ai nici o sansa

si daca acolo e portofelul?
mare, tare...
tot manipulare se cheama, dar mai mult "mani" decat "pulare"...
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 2 Martie 2010 la 11:52

De la: loryk987, la data 2010-03-01 21:42:46daca ai in pantalon 25 cm si e ca piatra sunt deja manipulate daca ai 5 cm si e moale nu ai nici o sansa

n-ai auzit ca marimea nu conteaza si se intareste sau nu in functie de femeia de langa tine asa ca...buturuga mica poate sa rastoarne carul mare ...culcati-va voi pe urechea asta ca aratati bine si o aveti mare ca vine unul cu ea mica si el umflat si v-o sufla si asta ca stie nu sa o manipuleze ci sa-i ofere dragoste ,sa o faca fericita...geaba ai tu aia mare daca te dai mare
Blink Avatarul lui Blink
Citeaza Raspunde

Postat de Blink pe 29 Decembrie 2011 la 20:35

floare_de_trandafir Avatarul lui floare_de_trandafir
Citeaza Raspunde

Postat de floare_de_trandafir pe 13 Ianuarie 2012 la 17:39

Urat lucru.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 3 4 5 6 7
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum