Decate ori pe saptamana se masturbeaza un barbat?
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Femei » Decate ori pe saptamana se masturbeaza un barbat? » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
alindanielx Avatarul lui alindanielx
Citeaza Raspunde

Postat de alindanielx pe 28 Ianuarie 2009 la 13:03

tu de cate ori te masturbezi simti nevoie sau este ceva pshihic?
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 13:26

De la: alindanielx, la data 2009-01-28 13:03:42 tu de cate ori te masturbezi simti nevoie sau este ceva pshihic?

din cate stiu eu, nevoia tot de la psihic vine...
si dupa ultimele masuratori s-a demonstrat ca barbatii nu au un numar constant de "masturbari" pe saptamana....

dar, cu tot respectul, aceasta intrebare imi pare ca ar avea sens daca ar fi pusa de o fata cu dubii existentiale.... nu de un baiat....

app, tu de cate ori te masturbezi?
alindanielx Avatarul lui alindanielx
Citeaza Raspunde

Postat de alindanielx pe 28 Ianuarie 2009 la 13:35

depinde odata poate niciodata Pe luna intrebam ptr un priet care este Ca-m nebun si facem un mic sondaj si incercam sa aflam si noi dca este pshihic
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2009 la 13:37

De la: alindanielx, la data 2009-01-28 13:35:27depinde odata poate niciodata Pe luna intrebam ptr un priet care este Ca-m nebun si facem un mic sondaj si incercam sa aflam si noi dca este pshihic

cand duci lipsa de sex masturbarea e e nevoie fizica, si uneori si psihica.

atunci cand ai prietena, masturbarea apare ca o nevoie psihica.

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Ianuarie 2009 la 13:39

nu stiu cine va recunoaste pe aici....

oricum ar fi, l'ai considera un ciudat, oricum dupa statisticile lui dasca, TOTI suntem niste ciudati, prin urmare......

ps: nusj ce am cu "oricum" dar il folosesc cam des in ultima vreme...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 13:40

De la: Haps, la data 2009-01-28 13:37:47
De la: alindanielx, la data 2009-01-28 13:35:27depinde odata poate niciodata Pe luna intrebam ptr un priet care este Ca-m nebun si facem un mic sondaj si incercam sa aflam si noi dca este pshihic

cand duci lipsa de sex masturbarea e e nevoie fizica, si uneori si psihica.

se zice ca un barbat implicat intr-o relatie stabila se masturbeaza mai mult decat unul care nu e....

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Ianuarie 2009 la 13:54

Decate ori pe saptamana se masturbeaza un barbat?

Daca vrei o formula care sa raspuda intrebarii tale atuci putem genera una:

X=(y-a-b)*c

Adica o persoana se masturbeaza de cate ori este nevoie minus ocazia, sansa ca acest lucru sa se intample minus principiile morale/ religioase. Toate astea se inmulteste cu posibilitatea fizica ca actiunea sa se intample (adica daca este abt fizic, sau daca are mijloacele fizice necesare, cu alte cuvite daca are maini organe functionale, tot tacamul).
Deci:
X este rezultatul
y nevoia
a sansa
b pricipii morale
c resurse fizice (c poate lua valoarea 1 sau 0)

Formula de fata a fost simplificata. Ea serveste ca exemplu. Formula originala poate contine mai multe variabile cum ar fi curiozitatea, plictiseala, stimularea, frustrarea, stresul etc
Romeo86 Avatarul lui Romeo86
Citeaza Raspunde

Postat de Romeo86 pe 28 Ianuarie 2009 la 14:01

De la: tinuotin, la data 2009-01-28 13:54:48Decate ori pe saptamana se masturbeaza un barbat?

Daca vrei o formula care sa raspuda intrebarii tale atuci putem genera una:

X=(y-a-b)*c

Adica o persoana se masturbeaza de cate ori este nevoie minus ocazia, sansa ca acest lucru sa se intample minus principiile morale/ religioase. Toate astea se inmulteste cu posibilitatea fizica ca actiunea sa se intample (adica daca este abt fizic, sau daca are mijloacele fizice necesare, cu alte cuvite daca are maini organe functionale, tot tacamul).
Deci:
X este rezultatul
y nevoia
a sansa
b pricipii morale
c resurse fizice (c poate lua valoarea 1 sau 0)

Formula de fata a fost simplificata. Ea serveste ca exemplu. Formula originala poate contine mai multe variabile cum ar fi curiozitatea, plictiseala, stimularea, frustrarea, stresul etc

formula nu e asa simpla! e ceva de genul, din cate imi aduc eu aminte de la Sisteme de Conducere a Proceselor Industriale:

X = a*Y, unde

X = a0 + a1*x1 + 2*a2*x2 + a3*x3 + a4*x4^2

X = este o matrice de 4 pe 1000 si reprezinta benzina, concentratia, aburul si si temperatura.
a = este un vector cu 4 elemente;
Y = este o matrice de 15 X 4;
Nickstr Avatarul lui Nickstr
Citeaza Raspunde

Postat de Nickstr pe 28 Ianuarie 2009 la 14:03

daca nu fac deloc sex cu prietena in saptamana respectiva, ma masturbez odata sau de 2 ori, depinde cata energie mai imi ramane dupa munca sala si basket
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 14:16

De la: Nickstr, la data 2009-01-28 14:03:41daca nu fac deloc sex cu prietena in saptamana respectiva, ma masturbez odata sau de 2 ori, depinde cata energie mai imi ramane dupa munca sala si basket

se intampla sa treaca o saptamana fara sa faci sex cu prietena ta????
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 14:16

De la: Nickstr, la data 2009-01-28 14:03:41daca nu fac deloc sex cu prietena in saptamana respectiva, ma masturbez odata sau de 2 ori, depinde cata energie mai imi ramane dupa munca sala si basket

se intampla sa treaca o saptamana fara sa faci sex cu prietena ta????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Ianuarie 2009 la 14:18

felicitari pentru sinceritate
Citeaza Raspunde

Postat de Nickstr pe 28 Ianuarie 2009 la 14:18

cand se supara pe mine trec si freo 2-3 daca e ceva...
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 28 Ianuarie 2009 la 14:21

imi e rusine sa recunosc dar se mai intampla si la mine sa treaca o saptamana fara sex cu prietena poate chiar nu e timp si mie nu imi place pe graba
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 14:21

masturbarea e derivat cu prefixu mas de la boala aia pe care o da azorel cand are ochii injectati si te musca?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 14:56

De la: Endemic, la data 2009-01-28 14:21:28masturbarea e derivat cu prefixu mas de la boala aia pe care o da azorel cand are ochii injectati si te musca?

si prefixul mas- vine de la masaj... adica sa te masezi la modul turbat
Citeaza Raspunde

Postat de Nickstr pe 28 Ianuarie 2009 la 15:27

De la: Greenie, la data 2009-01-28 14:18:29

felicitari pentru sinceritate

Da... daca nu o fac cel putin odata pe saptamana nu ma simt bine si tre sa inlocuiesc cu auto-satisfacerea.

Nu inteleg de ce ar fi acesta un subiect taboo si sa minti sa negi acest lucru, sau parinti sa nu discute cu copii despre asta si sa le zica faimoasele "orbesti, iti creste par in palma" cand ei tot or sa o faca.

Iar baiatul/tipul/barbatul care zice ca nu a facut-o niciodata minte cu desavarsire.

Mai bine te masturbezi decat sa violezi sau sa iei vreo boala.
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 30 Ianuarie 2009 la 23:15

o fi matematica sexi ? ^pe mine ma sperie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Ianuarie 2009 la 00:03

masturbatorilor...muriti:P :))) pt cei ce nu se masturbeaza,sper sa muriti masturbandu-va
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 31 Ianuarie 2009 la 00:10

depinde intradevar de relatie,psihic....se considera a fi si o descarcare nervoasa,psihica,partenera mai hot...raspunsul e undeva la mijloc nu pot sa dau o cifra exacta...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Ianuarie 2009 la 08:56

un barbat se masturbeaza de mai putine ori ca o fem
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 31 Ianuarie 2009 la 09:01

1..2..10...de 100 de ori....ce panarama de intrebare....:)))))) .
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 6 Februarie 2009 la 00:41

"se zice ca un barbat implicat intr-o relatie stabila se masturbeaza mai mult decat unul care nu e...."

Hmmm.. din punctul meu de vedere nu cred ca e adevarat. Adica.. hum, pentru ce mai ai partener/partenera ?
blood2rayne Avatarul lui blood2rayne
Citeaza Raspunde

Postat de blood2rayne pe 9 Februarie 2009 la 01:22

Dimineata imi frec p... seara o frec de intrec masura
skorpion69 Avatarul lui skorpion69
Citeaza Raspunde

Postat de skorpion69 pe 26 Februarie 2009 la 14:21

[

se zice ca un barbat implicat intr-o relatie stabila se masturbeaza mai mult decat unul care nu e....

asa e ...mai des...
jazzboy Avatarul lui jazzboy
Citeaza Raspunde

Postat de jazzboy pe 6 Martie 2009 la 10:28

masturbarea a fost considerata boala, apoi a devenit tratament... masturbarea are si ea rostul ei... poate fi pe baza de stress, sau te incinge o persoana si nu te vrea..... majoritatea o practicam, putini o recunosc. e normal, si o faci de cate ori simti.. poate si de 5 ori pe zi, sau de 10 ori pe an. e in functie de om....daca are mainile in gips, e clar ca nu o face....va pup.... si nu risipiti prea multa samantza...e pacat.
AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 6 Martie 2009 la 12:19

un barbat se masturbeaza in fiecare zi a saptamanii cand are timp! mai mult de jumatate din zi de gandeste la sex! concluzia o stiti si voi! usor cu mainile totusi, sa nu faceti bataturi
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 Martie 2009 la 16:10

De la: AMG22, la data 2009-03-06 12:19:47un barbat se masturbeaza in fiecare zi a saptamanii cand are timp! mai mult de jumatate din zi de gandeste la sex! concluzia o stiti si voi! usor cu mainile totusi, sa nu faceti bataturi

daca promiti ca scoti degetelu', ma opresc!
AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 7 Martie 2009 la 19:38

De la: geo32, la data 2009-03-06 16:10:19
De la: AMG22, la data 2009-03-06 12:19:47un barbat se masturbeaza in fiecare zi a saptamanii cand are timp! mai mult de jumatate din zi de gandeste la sex! concluzia o stiti si voi! usor cu mainile totusi, sa nu faceti bataturi

daca promiti ca scoti degetelu', ma opresc!

exista chestii mai interesante ca degetelul ;)

p.s. cum stau cu bataturile?!
yuppy000406 Avatarul lui yuppy000406
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000406 pe 8 Martie 2009 la 21:16

cind este nevoit opoate face de exemplu eu ofac aproape infiecare zi dar nu stiu cit o sa-mi cauzese mai tirziu -
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info