As vrea sa stiu de ce femeile sunt geloaseeeee si barbatii nu :))))))))))
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » How to » AS VREA SA STIU DE CE FEMEILE SUNT GELOASEEEEE SI BARBATII NU :)))))))))) » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
ISABELA Avatarul lui ISABELA
Citeaza Raspunde

Postat de ISABELA pe 29 Ianuarie 2009 la 11:49

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 29 Ianuarie 2009 la 12:04

De la: ISABELA, la data 2009-01-29 11:49:11

cum naiba sa nu fie gelosi?

sunt si ei gelosi.. ohooo, si inca cat!!!

insa gelozia excesiva a femeilor, care le face sa reactioneze intr-un mod de care mai tarziu le e rusine provine din lipsa increderii in sine....

Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Ianuarie 2009 la 12:05

si barbatii sunt la fel de gelosi ca femeile. doar ca ei nu o arata atat de mult.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Ianuarie 2009 la 12:09

aaa da. si pentru ca barbatii sunt mai orgoliosi si mai ipocriti decat femeile. uitasem.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 29 Ianuarie 2009 la 12:11

De la: Haps, la data 2009-01-29 12:09:30aaa da. si pentru ca barbatii sunt mai mandri si mai ipocriti decat femeile. uitasem.

1. ipocriti sunt si unii si altii;
2. e o mare diferenta intre mandrie si orgoliu. e bine sa ai mandrie... orgoliul e prostesc
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Ianuarie 2009 la 12:15

De la: ayleen, la data 2009-01-29 12:11:01
De la: Haps, la data 2009-01-29 12:09:30aaa da. si pentru ca barbatii sunt mai mandri si mai ipocriti decat femeile. uitasem.

2. e o mare diferenta intre mandrie si orgoliu. e bine sa ai mandrie... orgoliul e prostesc

am modificat mesajul : am schimbat mandria cu orgoliul
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Ianuarie 2009 la 12:28

De la: Greenie, la data 2009-01-29 12:22:22
De la: Haps, la data 2009-01-29 12:15:02

am modificat mesajul : am schimbat mandria cu orgoliul

daca nu'i alba e neagra nu??????

si daca nu e ayleen e grenie sau invers
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 29 Ianuarie 2009 la 12:28

sau in cazu meu, daca nu'i albastru e verde...

sau ... e gri... mie asa imi place... cand vreau s-o vad alba sa fie alba, cand vreau s-o vad neagra sa fie neagra...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Ianuarie 2009 la 12:30

De la: ayleen, la data 2009-01-29 12:28:06

sau ... e gri... mie asa imi place... cand vreau s-o vad alba sa fie alba, cand vreau s-o vad neagra sa fie neagra...

eraaaaaaaa pe cand nu se vedeaaaaaaa, acum o vedem si nu eeeeeeeeeee...
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 29 Ianuarie 2009 la 14:47

haps ceva aluzii la trecerea in stare de permanenta flasca...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Februarie 2009 la 05:54

De la: ayleen, la data 2009-01-29 12:28:06

ailin reinventand alba-neagra
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 9 Februarie 2009 la 16:48

Si ei sunt gelosi, numai ca nu o arata. Noi, fetele (majoritatea), o aratam prin isterie in primul rand. Dar o aratam. Ei o arata in cazuri extreme, cand au senzatia ca ne pierd. Parerea mea...
iulya_74 Avatarul lui iulya_74
Citeaza Raspunde

Postat de iulya_74 pe 11 Februarie 2009 la 15:40

Eu vreau sa va contrazic putin si sa va zic ca barbatii sunt mult mai gelosi decat noi femeile doar ca ei se manifesta altfel. Iar gelos este acel care nu are incredere in fortele proprii ca cel de alturi il poate iubi doar pe el.
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 11 Februarie 2009 la 15:46

e adevarat , si barbatii sunt la fel de gelosi dar manifestarile sunt altele, cat despre faza cu increderea, hai sa lasam textele astea de prin povesti, nu e singurul motiv pt care o persoana este gelaosa, si cre ca sunt putin aia care nu au fost gelosi niciodata....
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 11 Februarie 2009 la 16:44

de tembele .
KatanaBlade Avatarul lui KatanaBlade
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 11 Februarie 2009 la 23:17

Se vede ca o femeie a scris asta...eu cred ca tot mapamondul stie care dintre sexe e mai ipocrit ( si ele sunt de acord cu mine)!!!...si de ce barbatii nu sunt gelosi???...pai simplu: pt ca in primul rand suntem mai detasati si al doilea pt ca nu o aratam asa de mult...logic nu?
lorena3000 Avatarul lui lorena3000
Citeaza Raspunde

Postat de lorena3000 pe 12 Februarie 2009 la 21:12

De la: KatanaBlade, la data 2009-02-11 23:17:56

Se vede ca o femeie a scris asta...eu cred ca tot mapamondul stie care dintre sexe e mai ipocrit ( si ele sunt de acord cu mine)!!!...si de ce barbatii nu sunt gelosi???...pai simplu: pt ca in primul rand suntem mai detasati si al doilea pt ca nu o aratam asa de mult...logic nu?

fiindca barbatii si prieteni nostri filtreaza pe net aici la yuppy cu altele de aceea dar si noi le-o platim la fel filtram dublu si in reluare ...ca doar de aceea suntem AVAILABLE
iulya_74 Avatarul lui iulya_74
Citeaza Raspunde

Postat de iulya_74 pe 13 Februarie 2009 la 09:07

De la: KatanaBlade, la data 2009-02-11 23:17:56

Eu cred ca sunteti mai ATASATI decat DETASATI. Atasati de un adevarat geniu restul..........e CANCAN.
valy_arian Avatarul lui valy_arian
Citeaza Raspunde

Postat de valy_arian pe 16 Februarie 2009 la 10:46

Sunt si barbatii gelosi de nu se poate, si posesivi, si paranoici mai ceva ca femeile.
Iar eu, ca femeie, nu sunt geloasa.
Depinde de om, de firea lui si de cata incredere are in el si in partener.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2009 la 12:24

Isabela draga TOTAL GRESIT!

Adica dupa 'definitia' ta EU ce-s? Barbat?

NU STIU CUM sa fiu GELOASA, si uite ca-s aproape 45 de ani de cand supravietuiesc 'definitiei' tale

Oameni intre oameni ...

Fiecare-si alege propriul mod de a fi

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2009 la 12:39

Si apoi eu am observat ca:
OAMENII CARE AU ANUMITE CALITATI SAU ANUMITE DEFECTE, OARECUM AUTOMAT LE ATRIBUIE SI CELORLALTI ACELEASI CALITATI/DEFECTE

Cel ce minte va fi suspicios pe toti ceilalti, stiindu-se pe sine de ce este in stare - TOTAL ADEVARAT !!!
Cel cinstit va acorda prezumtia de nevinovatie tuturor, pana la proba contrarie!
... si tot asa ...

KatanaBlade Avatarul lui KatanaBlade
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 16 Februarie 2009 la 21:32

De la: Simply_i, la data 2009-02-16 12:39:19Si apoi eu am observat ca:
OAMENII CARE AU ANUMITE CALITATI SAU ANUMITE DEFECTE, OARECUM AUTOMAT LE ATRIBUIE SI CELORLALTI ACELEASI CALITATI/DEFECTE

Cel ce minte va fi suspicios pe toti ceilalti, stiindu-se pe sine de ce este in stare - TOTAL ADEVARAT !!!
Cel cinstit va acorda prezumtia de nevinovatie tuturor, pana la proba contrarie!
... si tot asa ...

Corect...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 Februarie 2009 la 14:54

Cred ca barbatii sunt mai gelosi decat femeile, dar nu o arata ...
martzi_pan Avatarul lui martzi_pan
Citeaza Raspunde

Postat de martzi_pan pe 22 Februarie 2009 la 18:10

toti suntem gelosi, fie ca suntem barbati sau femei, doar ca fiecare are felul sau de a se manifesta
ovi93 Avatarul lui ovi93
Citeaza Raspunde

Postat de ovi93 pe 22 Februarie 2009 la 19:38

eu am fost odata in stare sa o bat...pana mi-am dat seama..stai frate,k asa ceva nu se face..si am lasat-o in pace... ..

P.S:baietii sunt mult mai gelosi sau poate k gelozie nu ii cuvantul potrivit...mai degraba ei vor sa fie pe primul loc tot timpul...lor nu li se pare ceva neobisnuit sa insele...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Februarie 2009 la 07:42

....gelozia ...! sa fie !!!.... dar EA si numai ea ..! nu sarcasmul si prostia care zac in prapastia din tine SI atunci bucura-te de ea ! ....vine o vreme cind ii vei dori aroma ...fie chiar si ca pe un parfum de esenta rara..!
roxanai Avatarul lui roxanai
Citeaza Raspunde

Postat de roxanai pe 24 Februarie 2009 la 00:48

Parerea mea..gelozia in cuplu difera de la caz la caz.Si eu mi-am pus intrebarea..si cred ca am gasit raspunsul, cel care e gelos o face pentru ca inseala cu mare usurinta..si ii e teama ca cel de langa el sa nu cada victima ispitei.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Martie 2009 la 17:52

Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia aceasta dar dc. nu ar exista barbati gelosi nu ar mai fi nici femei bature din cauza aceasta.
Eu nu sunt geloasa decat dc am motiv si unul intemeiat.Increderea in partener este f importanta.
Am primit un telefon intr-o seara prin care cineva imi spunea ca sotul meu ma inseala, mai bine mi-a dat si detalii.............Era din partea unui coleg de serv de-al meu care voia sa se amuze pe seama cuiva si m-a gasit pe mine.Telefonul nu a facut dc sa ma enerveze eram sigura ca este o gluma prosata.Am aflat cine a fost dar nu am avut cum sa iau masuri pt ca nu aveam dovezi si nu ar fi recunoscut.Un idiot de la o gluma de genul acesta poti ajunge sa ai mari pb.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Martie 2009 la 17:57

De la: blackdawn, la data 2009-02-11 15:46:04e adevarat , si barbatii sunt la fel de gelosi dar manifestarile sunt altele, cat despre faza cu increderea, hai sa lasam textele astea de prin povesti, nu e singurul motiv pt care o persoana este gelaosa, si cre ca sunt putin aia care nu au fost gelosi niciodata....

Aici este un sambure de adevar, nu este suficient sa ai incredere ca sa nu te deranjeze , diferenta este ca nu ai ce sa comentezi.
mihnea2 Avatarul lui mihnea2
Citeaza Raspunde

Postat de mihnea2 pe 4 Martie 2009 la 08:17

femeile sunt razbunatoare ...........carei mai ipocrit?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info