O discutie interesanta zic eu
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » o discutie interesanta zic eu » Pagina 1 din 1

rsiviu Avatarul lui rsiviu
Citeaza Raspunde

Postat de rsiviu pe 29 Ianuarie 2009 la 23:35

ba mesterilor ia spuneti ma ce ati face : dak ati iesi cu o femeie buna in draci in oras ai faceti avansuri alea lea si dupa aia aflati intrun tarziu ca are cocosel in chiloteii ei roz de bumbac? mmmm? ia sa aud!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 29 Ianuarie 2009 la 23:41

De la: rsiviu, la data 2009-01-29 23:35:33ba mesterilor ia spuneti ma ce ati face : dak ati iesi cu o femeie buna in draci in oras ai faceti avansuri alea lea si dupa aia aflati intrun tarziu ca are cocosel in chiloteii ei roz de bumbac? mmmm? ia sa aud!

isi permite sa raspunda si mestera de mine: eu, daca as fi baiat si mi s-ar intampla asa ceva, i-as taia cocoselul si i l-as da sa il manance cu cartofi prajiti...

sa nu ne intelegem gresit: n-am nici o problema cu orientarea sexuala a nimanui, insa... sa nu incerce sa ma deorienteze pe mine!!!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Ianuarie 2009 la 23:46

i-as smulge sicurele si i l-as infige in fund dupa care l-as bate pana ar lesina. cred ca si dasca ar avea un cuvant de spus aici ( el fiind ala mai sadic).
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Ianuarie 2009 la 23:54

nu s'ar intampla asa ceva..... nu isi permite nici un barbat sa se prefaca atat de bine!
si la prefacut ma refer la aspectul fizic.
o femeie e femeie si asta se vede!!

un barbat ce pretinde ca e barbat, ar trebui sa recunoasca UNA, nu sa descopere dupa ce culoare au chiloteii ei de bumbac (apropo, poate's mov)

(verzi sunt ai mei - and im straight)
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 29 Ianuarie 2009 la 23:55

he he he i-as face cunostinta pe rand cu toti prietenii mei sa se loveasca si ei nu numa io
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 30 Ianuarie 2009 la 01:44

De la: rsiviu, la data 2009-01-29 23:35:33ba mesterilor ia spuneti ma ce ati face : dak ati iesi cu o femeie buna in draci in oras ai faceti avansuri alea lea si dupa aia aflati intrun tarziu ca are cocosel in chiloteii ei roz de bumbac? mmmm? ia sa aud!

m-ai omorat cu discutia asta interesanta...zic eu
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 30 Ianuarie 2009 la 01:58

dar si mai grav, daca de fapt e barbat... DAR SI`A SI TAIAT`O?!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info