Apocalipsa.!!..ce ati face in ultimele ore din viata....
Pagina 1 din 7

Toate forumurile » Femei » APOCALIPSA.!!..ce ati face in ultimele ore din viata.... » Pagina 1 din 7

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 31 Ianuarie 2009 la 08:00

stiu ca am gresit forumul...dar avand in vedere ca aici se discuta cel mai mult...voi c ati face daca atzi afla ca maine e sf lumii...

Eu sincer cred ca m-as imbata manga...m-as duce in amsterdam...asta in cazul in care avioanele ar circula... :P....m-as droga (droguri usoare..extazy.. )...as injura totzi gaborii p care-i vad....inafara de taicamiu.. ....m-as intoarce inpoi in tzara...as fura o masina....un BMW M5(de preferat...daca nu shi o dacie ca e mai usor de furat)....shi mi-as lua dusmanii cu mn in mashina shi as sari d p pod cu 250km/h....shi in timp c sar d p pod sa aud la radio ca totul a fost o farsa...un experiment sa vada reactia oamenilr intr-o astfel de situatzie.. SICK FUCKIN' BASTARDS. ...shi sa mor ca un prost....:))).......aaaaa shi sa o fwt in draci p profa d economie(ca mi-a facut zile negre in facultate).....asta ca sa fiu in rand cu lumea(ca p oricine ai intreba....totzi vor sa faca sex inainte d moarte...wtf ...eu creca sunt virgini sincer....sunt mult mai multe lucruri p care le-as face shi n-as regreta...;)...ok....let me see u now...:>...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Ianuarie 2009 la 08:34

De la: NuStiuNimic, la data 2009-01-31 08:00:47stiu ca am gresit forumul...dar avand in vedere ca aici se discuta cel mai mult...voi c ati face daca atzi afla ca maine e sf lumii...

Eu sincer cred ca m-as imbata manga...m-as duce in amsterdam...asta in cazul in care avioanele ar circula... :P....m-as droga (droguri usoare..extazy.. )...as injura totzi gaborii p care-i vad....inafara de taicamiu.. ....m-as intoarce inpoi in tzara...as fura o masina....un BMW M5(de preferat...daca nu shi o dacie ca e mai usor de furat)....shi mi-as lua dusmanii cu mn in mashina shi as sari d p pod cu 250km/h....shi in timp c sar d p pod sa aud la radio ca totul a fost o farsa...un experiment sa vada reactia oamenilr intr-o astfel de situatzie.. SICK FUCKIN' BASTARDS. ...shi sa mor ca un prost....:))).......aaaaa shi sa o fwt in draci p profa d economie(ca mi-a facut zile negre in facultate).....asta ca sa fiu in rand cu lumea(ca p oricine ai intreba....totzi vor sa faca sex inainte d moarte...wtf ...eu creca sunt virgini sincer....sunt mult mai multe lucruri p care le-as face shi n-as regreta...;)...ok....let me see u now...:>...

oricum dc ai muri ar fi perfect..eu as inventa un mod de a ma pisa in directia opusa vantului si pisatul sa mearga in directia vantului...
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 31 Ianuarie 2009 la 08:38

De la: dasca777, la data 2009-01-31 08:34:52
De la: NuStiuNimic, la data 2009-01-31 08:00:47stiu ca am gresit forumul...dar avand in vedere ca aici se discuta cel mai mult...voi c ati face daca atzi afla ca maine e sf lumii...

oricum dc ai muri ar fi perfect..eu as inventa un mod de a ma pisa in directia opusa vantului si pisatul sa mearga in directia vantului...

sa-nteleg ca abia te-ai trezit....:)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Ianuarie 2009 la 08:54

De la: NuStiuNimic, la data 2009-01-31 08:38:45

yap ...si m-am trezit cu fata la cearsaf..:))
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 31 Ianuarie 2009 la 09:06

De la: dasca777, la data 2009-01-31 08:54:16
De la: NuStiuNimic, la data 2009-01-31 08:38:45

yap ...si m-am trezit cu fata la cearsaf..:))

:))...bine ca nu-i invers....ce-ar mai fi...:P...da' sincer de plictiseala stateam shi ma gandeam la experimentul mult mediatizat d asta vara cu intoarcerea in timp...sau cv d genu...shi plm...:-??cu totzii ne mai gandim...ce-am face daca am castiga la lotto...sau daca am muri...sau daca sefu' cere prea mult d la noi...mi'as pwla in el..X(X(X....shi chestii d astea....
archanghel Avatarul lui archanghel
Citeaza Raspunde

Postat de archanghel pe 2 Februarie 2009 la 07:43

io as jefui cea mai mare banca din elvetia,as dona toti banii pt Somalia,apoi sa ma duc in Italia cu un AK47 si vreo 50 de incarcatoare ca sa pot da headshot la fiecare mafiot.un fel de Scarface impotriva mafiei.
sa dau de baut dujmanilor mei,iar in timp ce beau ei,sa sting lumina,sa dau drumu la gaze si sa ies din casa(dupa cateva minute nu vor vedea sa duca paharu` la gura si urmeaza sa-si aprinda lumina).intre timp ma duc la fosta si-i dau 2 plase de si-o .apoi ma duc sa ma imbat din tequila pana cand vine clipa.dak nu vine.tot mor din bautura.
aditzha Avatarul lui aditzha
Citeaza Raspunde

Postat de aditzha pe 2 Februarie 2009 la 07:47

eu mi-as cere de sotie fosta prietena la ultimul etaj din turnul eiffel...
zamfiroiu_spiridon Avatarul lui zamfiroiu_spiridon
Citeaza Raspunde

Postat de zamfiroiu_spiridon pe 2 Februarie 2009 la 07:56

As face lumea mai buna...
src_Cristy Avatarul lui src_Cristy
Citeaza Raspunde

Postat de src_Cristy pe 2 Februarie 2009 la 08:06

tare... hm..ce sa zic..in ultimile ore din viata as veni acasa si as muri fericit impreuna cu familia si iubita...dar daca nu mai apucam nici ultimile ore din viata ? si ni se stinge direct lumina..?nici n-am apuca sa murim oricum,eu nu prea cred in apocalipsa..chiar daca in Biblie scrie ca sfarsitul lumii se va apropia cand va veni la putere un conducator de culoare (OBAMA) si va veni si o criza mondiala...deci cam asta ar fi inceputul...dar...tot nu cred.. imi place sa fiu optimist,imi vad de viata in continuare poate ca pentru multi care sunt foarte bolnavi (sida,leucemie,etc) sau multi care au un handicap,doua,trei,doamne fereste... ar fi o usurare pentru ei daca ar veni sf lumii..
Sloby Avatarul lui Sloby
Citeaza Raspunde

Postat de Sloby pe 2 Februarie 2009 la 08:09

Eu, mi-as dori sa ma cac inainte sa mor. Dar nu simplu...ci pe vila lu basescu in timp ce cant la chitara.
Az1987 Avatarul lui Az1987
Citeaza Raspunde

Postat de Az1987 pe 2 Februarie 2009 la 08:31

asta da.ias impusca pe toti parlamentari romaniei ,dup-aia mas pune in pat langa sotia mea."care va fi,nustiu ?"
sirap Avatarul lui sirap
Citeaza Raspunde

Postat de sirap pe 2 Februarie 2009 la 08:43

as incerca sa fac un tirg cu dumnezeu sa mostenesc iadul dar sa-mi lase copii in viata
Kristyn Avatarul lui Kristyn
Citeaza Raspunde

Postat de Kristyn pe 2 Februarie 2009 la 08:49

foarte tare,asa farsa intrece si pe jugaru.
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 2 Februarie 2009 la 08:53

As cauta-o pe Tatiana si i-as propune sa murim amandoi facand sex salbatic asa cum si-a dorit ea cand eram impreuna.
Si am face tot ce n-am facut pana acum, din diferite motive.
racukoto Avatarul lui racukoto
Citeaza Raspunde

Postat de racukoto pe 2 Februarie 2009 la 09:00

Si pe ce maini lasam noi....omenirea. Pai...domnilor..cu toate ca mi-e greu sa va zic asa, daca voi cei ce urmati ( eu am o varsta la care ma pregatesc sa..plec ) vreti sa va ..cacati, sa impuscati, sa va...Doamne iarta-ma, pai mai bine luam noi AKM - ul si curatam actuala lume de de-alde voi, ca eu sunt optimist si nu cred ca toti tinerii sunt ca voi.
Chiar daca vati sculat de dimineta...sau, mã rog, nu ati dormit si dimineata trebuie sa mergeti sa va castigati ...painea, nu este normal sa-ti bati joc de propria-ti existenta pe aceasta planeta
Ce ziceti, nu ar fi mai bine sa ...luati toate masurile, voi cei tineri, ca scenariul cu apocalipsa sa nu se intample niciodata ?
Nu ar fi normal sa ....luptati ( dar ...inii din voi nu aveti notiunea adecvata pentru acest cuvant ) pentru ca famiiliile voastre, iubitele voastre, sa ajunga , ca mine, sa se pregatesca de...plecare ?
Este o provocare la discutii, dar va rog, demonstrati-mi ca am folosit bine cuvantul initial de adresare si nu ....folositi ...injurii . IN DISCUTIILE INTRE ::::DOMNI:::::ESTE PERMISA ORICE IDEE:
lucianospaleti Avatarul lui lucianospaleti
Citeaza Raspunde

Postat de lucianospaleti pe 2 Februarie 2009 la 09:29

i as fura masina ,maibachul,,,lui jiji..si m as plimba prin bucuresti pana la apocalipsa ...
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 2 Februarie 2009 la 09:41

topicul este doar pentru domni?
racukoto Avatarul lui racukoto
Citeaza Raspunde

Postat de racukoto pe 2 Februarie 2009 la 09:58

Din pacate ...NU.
A fi domn este o.....notiune cuprinzatoare, care nu o exclude nici pe cea de ....domn . domnitor, sau domn - gentelmen, domn - bun simt, etc.....
berila20041889 Avatarul lui berila20041889
Citeaza Raspunde

Postat de berila20041889 pe 2 Februarie 2009 la 10:11

hmmm... sfarsitul lumii??? buna intrebare... eu unul mi-as lua ceva de baut, ceva 'iarba' si m-as duce pe un varf de munte si m-as face flenduri... si dak se amana... iar ma fac flenduri...
strengaru Avatarul lui strengaru
Citeaza Raspunde

Postat de strengaru pe 2 Februarie 2009 la 10:14

Pentru a raspunde la aceasta intrebare trebuie sa ne intrebam cum am trait pana acum, cit de credinciosi am fost, cat de rai am fost si mai ales cat de destepti am fi sa ne traim ultimele clipe,cred ca fiecare am face altfel decat am spune sau am scrie,cand spunem (ne laudam)sau scriem santem grozavi dar cand ne trezim intr-o situatie mai deosebita ii vai de noi, dar pana atunci mai bine sa ne traim viata asa cum trbuie sau cum ne taie capul
iosif72 Avatarul lui iosif72
Citeaza Raspunde

Postat de iosif72 pe 2 Februarie 2009 la 10:26

Avand in vedere ca un procent foarte mare de oameni sunt deja morti, desi ei cred ca traiesc, ias lasa pe morti sa-si ingroape mortii, iar eu as merge mai departe. Vorba acea" astept invierea mortilor ....." Viata este frumoasa, dar nu stim sa o traim
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Februarie 2009 la 10:28

ti'ar trebui timp pt inventie... si apoi nu iti va ajunge deloc acele cateva ore.... nici macar sa te bucuri suficient pt propria descoperire.... asa ca... pt ce te'ai mai stresa sa inventezi anti-directie???

m'a mai intrebat o prietena acelasi lucru, nu in ultimele ore, ci anume ce as face daca as mai avea de trait doar cateva saptamani....

sincer, nu am idee... as spune numai prostii daca as raspunde acum "pe moment" si nu vreau asta. not anymore.
steauamea Avatarul lui steauamea
Citeaza Raspunde

Postat de steauamea pe 2 Februarie 2009 la 10:30

Eu cred ca am murit deja si nu mai am ce face, dar sa stiti ca am facut f.f.multe si nu-mi pare rau de nici o clipa din viata mea ,astept acum sa vad cum o sa ma inmormintati.In lumea asta eu nu mai am ce cauta.
Alexana Avatarul lui Alexana
Citeaza Raspunde

Postat de Alexana pe 2 Februarie 2009 la 10:34

EU UNA .... as suna pe toata lumea pe care o cunosc si as spune ce am eu pe suflet si in ultimele clipe as face bunggie jumping fara coarda ... as muri zburand
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Februarie 2009 la 10:40

nenea.. fara suparare.. stilul celor de aici de gandire nu se potriveste ideilor dvs pt ca nu facem parte dina ceeasi genereatie, nu avem aceeasi catitate de hormoni care ne dilueaza sangele (evident testosteronul la noi e in qntity mai mare decat la dvs), si evident nu impartim aceleasi experiente de viata generate tocmai de catre oameni ca dvs care nu intele\"aceasta generatie\"... pe dvs nu trebuia sa va inteleaga nimeni nu de alta dear pe vremea aia va trimiteau la munk.. si mai departe va descurcati... noi ne ducem singuri si ne descurcam... si da.. e aiurea sa stai la munca 12 sau altii chiar 24 de ore la serviciu.. coordonator in alt oras... sa bagi ca migu de iti sar capacele si sa vina un mosulica care sa se uite stramb la tine si sa zica...\" eu la varsta ta........\" (mi-as fi dorit sa il dau afara...)
in fine...
in ultimele doua ora... m-as intinde pe o pajiste undeva in soare la munte as inchide ochii si mi-a retrai viata.. apoi in ultimele momente as ridica ochii spre cer, as multumi pt o viata frumoasa (cu rele mai multe sau mai putine cu bune) as intinde bratele si as muri linistit privind cerul... nimic mai mult

.........................
iar de bun simt... va rog sa ma credeti ca nu vreit sa intrati in polemica cu mine... nu ar avea rost... (sunt ami irascibil decat tine nustiunimic)
hidrolungu Avatarul lui hidrolungu
Citeaza Raspunde

Postat de hidrolungu pe 2 Februarie 2009 la 10:48

mi-as face plinu la masina, mi-as lua gagica si cateaua si la drum... pana se termina benzina sau lumea...
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Februarie 2009 la 10:51

ma-as duce repede si mi-as cumpara o bata de baseball si l-as ciomgii bine pe un vecin al meu , si pe el si pe socru-sau si pe soacra-sa ( pe asta ultima as trimite-o inainte sa nu mai apuce apocalipsa , sa nu mai stea la rand ) si pe navasta-sa ,pe asta s violao dupa aia , peste tot si la urma inaca o bataie , de la vedere .
stu Avatarul lui stu
Citeaza Raspunde

Postat de stu pe 2 Februarie 2009 la 11:02

sincer as aduna toti prietenii si asa face un party ca de revelion si as numara sf lumii 5 4 3 2 1 si ...dumnezeu cu mila
mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 2 Februarie 2009 la 11:09

eu as sta pe mess
lecos02 Avatarul lui lecos02
Citeaza Raspunde

Postat de lecos02 pe 2 Februarie 2009 la 11:13

AS pleca in spatiu sa mor acolo !
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info