Cum reusiti sa va scoateti o fata minunata din cap?
Pagina 1 din 11

Toate forumurile » How to » Cum reusiti sa va scoateti o fata minunata din cap? » Pagina 1 din 11

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 3 Februarie 2009 la 20:50

Nu reusesc sa mi-o scot din minte si incerc asta in fiecare zi,imi propun s-o urasc,dar nu-mi reuseste.
Imi apare mereu in minte ca o obsesie,si culmea,a facut ca eu sa par vinovatul pentru ca "a fugit" din viata mea
sunt 6 luni de-atunci si persista ca in prima zi
ursumunte Avatarul lui ursumunte
Citeaza Raspunde

Postat de ursumunte pe 3 Februarie 2009 la 20:58

o scoti cu alta
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 3 Februarie 2009 la 23:21

Ms.asta mi-a "recomandat" si ea
Dar daca nu reusesc sa mai vad alta?Uneori sunt fete care par interesate de mine si eu refuz sa la vad
In afara de timp,nu cred ca e alta solutie.Nu cred sa intalnesc vreo fata sa-mi stearga dintr-o data broasca din cap,nu as avea rabdare cu ea,nu i-as da sanse
andreutza_162001 Avatarul lui andreutza_162001
Citeaza Raspunde

Postat de andreutza_162001 pe 3 Februarie 2009 la 23:37

cel mai bine ar fi sa-ti faci de lucru, sa nu stai toata ziua in casa si sa te gandesti la ea ca mai rau iti faci.poate ea e deja cu altul si tu stai si plangi dupa ea....good luck!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 4 Februarie 2009 la 05:33

sau cu altii
ursumunte Avatarul lui ursumunte
Citeaza Raspunde

Postat de ursumunte pe 4 Februarie 2009 la 18:35

deci ocupati timpul cu munca distractie sport numai s anu stai singur si degeaba
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 4 Februarie 2009 la 19:16

De la: Endemic, la data 2009-02-04 05:33:20sau cu altii

Da,poate se vede cu altul,n-o condamn,cu mai multi in mod sigur nu,daca era asa o uitam demult,dar nu e asa,asa cum am zis e o fata minunata...Chiar daca si eu m-am gandit la toate"solutiile",e placut si incurajator sa le vad venind din partea altcuiva.

O sa ma straduiesc mai mult,va multumesc pentru incurajari.
mik Avatarul lui mik
Citeaza Raspunde

Postat de mik pe 4 Februarie 2009 la 19:27

ca sa poti sa o uite pe respecta cuvintele de baza sunt:nu sta in casa.iesi cu prieteni si distreaza-te cat mai mult si bine ar fi dak intre timp ti-ai gasi si pe cineva.uita ce ti-a facut respectiva si gandeste-te numai la lucrurile rele pe care l-ati trait impreuna.BAFTA
liviu_blm Avatarul lui liviu_blm
Citeaza Raspunde

Postat de liviu_blm pe 4 Februarie 2009 la 21:15

Doua boli nu se vindeca intr-o zi:dragostea si gripa. Dar amandoua se vindeca in timp si cu cat nu te mai gandesti la ele cu atat te vindeci mai repede.
Cel mai bine pentru tine este sa-ti refaci partea ranita. Gandeste-te ca nimeni nu este de neinlocuit, ca nu exista o persoana care sa fie perfectiunea absoluta iar daca era atat de minunata astazi era cu tine nu?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 4 Februarie 2009 la 21:45

vinovatia sa o reduci la 50% nu esti vinovat de totul,daca si dragostea e o vina atunci psihiatria ar fi plina,da-le dracu de proaste si cauta un suflet demn de tine...
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 5 Februarie 2009 la 19:23

Nu vreau sa par ca imi plang de mila.Slava domnului,ati putea voi s-o faceti!

Doar ca mi-e greu pentru ca eu sunt constient de toate (cauza,efect).

Faza e ca nici eu nu prea vreau s-o uit ,cateodata,involuntar ma gandesc la ea si zambesc tamp. Imi aduc aminte de momentele frumoase,desi ar trebui sa ma gandesc la cu totu' alte momente,asa cum am fost si sfatuit mai sus.

Oricat de mult as vrea s-o urasc,e un copil,am cunoscut-o la 16 ani (se lauda ca are 17),acum ca are aproape 19,nu skimba cu nimic situatia.Doar ca "vede" ea altfel lucrurile.

Printre "lucrurile" alea,desi nu vreau,m-a inclus si pe mine,ajutata de "prietene".

In fine,nu vreau s-o judecati grabit nici pe ea,nici pe mine.

Nu o s-o cunoasteti,asa cum e ea,nici daca as scrie eu 10 pagini.

Astept doar momentul in care o sa mi se ia sa-i mai trimit mesaje pe vechiul numar de telefon,si sa nu mai zambesc fericit cand odata la o saptamana sau doua isi mai verifica mesajele.Sau cand i-am trimis o felicitare de sarbatori,a citit-o,o fi zambit :x,dar nu s-a deranjat sa-mi raspunda Aste e broasca ce vreau sa ma elibereze,asa cum am eliberat-o eu pe ea.

Tin sa va multumesc pt ca m_ati ajutat
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 7 Februarie 2009 la 15:37

De la: kostyx84, la data 2009-02-03 20:50:22Nu reusesc sa mi-o scot din minte si incerc asta in fiecare zi,imi propun s-o urasc,dar nu-mi reuseste.
Imi apare mereu in minte ca o obsesie,si culmea,a facut ca eu sa par vinovatul pentru ca "a fugit" din viata mea

dar d c vrei sa scapi..:-/...ccica traiesti bn din amintiri..:-"
real_daphne Avatarul lui real_daphne
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 9 Februarie 2009 la 15:10

Pai de ce nu te impaci cu ea?
De ce s-o uiti?
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 10 Februarie 2009 la 15:43

Daaaaa
Spune-i si ei asta
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 11 Februarie 2009 la 15:43

Tot ce veti citi mai jos inca nu mi s-au intamplat pentru simplul motiv ca abia m-am inscris in joc pe pozitia 7. Dar eu voi reproduce integral textul asa cum mi-a parvenit. Daca macar un sfert se adevereste atunci cu siguranta a meritat efortul.
“Salut,
METODA CEA MAI SIMPLA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!
MERGE!!!

Te rog sa ai putina rabdare si sa citesti mai jos cateva detalii pe care le-am primit si eu…si am castigat 3813 ron(38.130.000lei vechi ) in doar 3 saptamani!!!si voi continua sa fac.
E randul tau!!!
Nu este o gluma si nici o smecherie,crede-ma!
Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu,eu nu pot spune decat ca 5 minute de citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine “POTI FACE BANI USOR SI REPEDE CU INVESTITII MINIME”.Crede-ma ca am incercat toate metodele posibile si legale.Aceasta este cea mai USOARA si mai rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal.
Merge, e testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Si eu eram sceptic dupa ce am incercat mai multe metode de a face bani pe Internet si care erau numai escrocherii cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamini cu o investitie de numai 7 ron(saptezeci de mii lei vechi), imediat m–am gandit ( chestia asta trebuie sa fie o noua escrocherie). Dar, fiind curios de felul meu, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la mimim 200 de forumuri/ adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese.
Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea singur si dupa aceea in familie m-am hotarat sa incerc. La urma urmelor ce aveam de pierdut decat 7 RON si 7 timbre ?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca este legal.
Deci am facut infima investitie de 7 RON. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut !!! intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 280RON(2.800.000lei vechi). La sfarsitul celei de a doua aveam 1.030 RON(10.030.000 lei vechi). In a treia saptamana strinsesem 3.813RON(38.130.000 lei vechi)! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltuiesc 7 RON si 7 timbre.
Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza.
Atentie ! va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1: Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala. Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)DRAGOMIR IONUT str. Poiana Marului,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
2)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
3)SERBAN ANDREEA str Constantin Brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
4)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055
5)VIERU LUCRETIA,str.Moldovei,nr.5,bl.T7,et.6,ap.33,loc.Pascani,jud.Iasi,cod 705200
6)DINU STELA ,BUCURESTI, OP 75, CP 74
7)CIORASTEANU MALINA, str.Aleea Stadionului nr.3. bl.I10 ap.8,Focsani,jud.Vrancea, cod 620140
PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului; deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti, bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 RON cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei. Eu primesc astfel 10*10*1 RON = 100 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 1.125 RON(11.250.000 de lei vechi) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 1.625 RON(16.250.000 lei vechi} cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3.125 RON(31.250.000 de lei vechi) pe pozitia a 2-a si ... DA! 15.625 RON(156.250.000 de lei vechi) cu numele meu pe pozitia 1
UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 7 RON(70.000 lei vechi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce sa castige bani ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va parea pe mult mai multe site-uri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!! “
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 12 Februarie 2009 la 09:38

De la: kostyx84, la data 2009-02-10 15:43:22Daaaaa
Spune-i si ei asta

Pai de ce nu mai sunteti impreuna? Poate doar poti sa remediezi problema si nu tre sa te mai chinui gandindu-te la ea...
iocriss Avatarul lui iocriss
Citeaza Raspunde

Postat de iocriss pe 12 Februarie 2009 la 17:04

Sfaturile de mai sus sunt pertinente, dar un lucru e cert: daca e dragoste adevarata, poate o s-o uiti...cu mintea...dar cu inima niciodata. Asa ca va trebui ori sa-ti gasesti o fata si mai minunata, ori sa te resemnezi...
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 4 Martie 2009 la 16:46

vreau sa fac "treaba mare" pe sub asta...si pe fata aia de neuitat...o scoti cu ranga din cap:)))
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 5 Martie 2009 la 16:38

Si ce se face baiatul daca e ascunsa si pitita bine in cap??? Doar multe stricaciuni.......... cel mai bine e cu o unealta mai finuta.....

Iar cacutza se face intr-un spatiu special amenajat nu de alta dar puteeeeeeeeeeeee
Citeaza Raspunde

Postat de pe 5 Martie 2009 la 19:31

faci operatie!
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 6 Martie 2009 la 15:59

scuze pt postarea facuta sub numele meu de mai sus. nu o luati in seama.
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 6 Martie 2009 la 22:54

Prietene, totul e atat de simplu!!!! in primul rand trebuie sa accepti k esti inebunit dupa ea, nu trbuie sa mergi la alta (exclus) deoarece te vei simti si vinovat pe deasupra!!!!daca a fost o perioada cu tine, asta nu inseamna k te-a si uitat, astea-s povesti dea lor!!!!!inceark sa gasesti ce i-a placut la tine si expluateaza asta la maxim si cu ink putina indiferenta fata de ea va fi OK.Trebie sa-i areti k tu nu mai esti acolo!!!! soricelul ei tocmai s-a mutat in casa noua, si la pariu k o sa te vrea inapoi numai dak nu i-a sucit unul mai smecher k si tine mintile dar sa-ti mai spun una, trebuie sa gandesti ceva d genu , exista 2 tipuri de oameni ' tu si toti restul care vor s fie k tine'
snowhite Avatarul lui snowhite
Citeaza Raspunde

Postat de snowhite pe 6 Martie 2009 la 22:58

da' ce ai facut omule? care e marele tau pacat?
eerrooss Avatarul lui eerrooss
Citeaza Raspunde

Postat de eerrooss pe 7 Martie 2009 la 07:02

Nimic mai simplu!
Tai capul!
tecuhalangios Avatarul lui tecuhalangios
Citeaza Raspunde

Postat de tecuhalangios pe 7 Martie 2009 la 07:21

Exista un remediu,ba chiar doua sau trei so;utii
1. treci repede prin 7-9 femei si dupa aia nu ti-o mai amintesti si poti sa privesti spre viitor
2. te resemnezi si nu o uiti insa daca ai rabdare vine alta
3. te impaci cu fosta ,si incercati sa discutati fara reprosuri ,si incercati ambii sa schimbati ce n-a mers
-de regula ambi parteneri sufera in egala masura,insa nu in tot deauna ambii recunosc, si adesea unul are mai mult curaj si incearca diferite iesiri
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 7 Martie 2009 la 07:43

De la: dasca777, la data 2009-03-04 16:46:15vreau sa fac "treaba mare" pe sub asta...si pe fata aia de neuitat...o scoti cu ranga din cap:)))

tu vrei sa faci treaba mare in public ,vrei sa spui!
Freack!
Aaaaa,si mai poti face pe mami tau,de ziua ei,pt senzatii extreme,nu de alta.
Pt ceilalti,deja am inceput s-o uit.Imi mai aduc aminte de ea doar cand ma trezesc :P
Whatever
nelly_76 Avatarul lui nelly_76
Citeaza Raspunde

Postat de nelly_76 pe 7 Martie 2009 la 08:05

De la: kostyx84, la data 2009-02-03 20:50:22Nu reusesc sa mi-o scot din minte si incerc asta in fiecare zi,imi propun s-o urasc,dar nu-mi reuseste.

buna,

sa stii ca si eu am pierdut un barbat deosebit candva, vina nu a fost doar a lui ca a plekt a fost si a mea pt ca nu am stiu cum sa il tin langa mine, eram prea tineri, naivi, cine stie....
Am o intrebare: ai facut totul sa fii cu ea? dak, da, mergi mai departe fara nicio parere de rau, asta e viata...
eg0155 Avatarul lui eg0155
Citeaza Raspunde

Postat de eg0155 pe 7 Martie 2009 la 08:43

nu esti primul tip care s-a indragostit de o femeie cu care nu va ramane pana la adanci batraneti. din experienta banuiesc ca tu crezi ca a fost vina ta... ti-ai pus problema daca a fost vina ei? poate tu voiai familie, iar ea doar sa se distreze... si-o fi dat seama de asta si te-a lasat... acum ti se pare greu, dar atunci cand vei vrea o alta relatie, o vei gasi... in timpul asta liber, gandeste-te ce vrei de la o femeie... daca nu s-a putut cu cineva, nu inseamna ca tre sa mori singur... fii constructiv, e viata ta si tu esti singurul care poate sa determine daca va fi o viata fericita sau nu... si, nu uita: ele sunt mai multe decat noi, ele stiu asta si spera ca noi sa nu stim! si, daca crezi ca nu tot nu o uiti... incearca sa mergi la un psiholog... la americani e un "sport" national si cateva sedinte o sa te faca bine... nimic nu-i greu in viata daca iti urmaresti scopurile... bafta
cipigavo Avatarul lui cipigavo
Citeaza Raspunde

Postat de cipigavo pe 7 Martie 2009 la 08:51

nu ai cum s-o uiti,accepta situatia,o iubesti, dar viata merge inaine pe drum,nu stii unde te poarta acest drum,poate va intalniti iar,singuri sau amandoi la brat cu altcineva,niciodata nu am inteles pe cei care s-au despartit si se urasc,poti sa iubesti cu ura?! iar si pana la urma, nici singur o perioada nu este asa rau,stii cata muzica poti sa asculti,petrece o vreme doar pentru tine,neaparat,nu uita,perechea nu ne-o alegem,ne-o da Dumnezeu...
pif Avatarul lui pif
Citeaza Raspunde

Postat de pif pe 7 Martie 2009 la 08:56

recunoaste-ti sentimentele ...accepta situatia....si vei trece mai usor...nu incerca sa p urasti .....nu va merge...sunt in aceeasi situatie
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum