Cum reusiti sa va scoateti o fata minunata din cap?
Pagina 11 din 11

Toate forumurile » How to » Cum reusiti sa va scoateti o fata minunata din cap? » Pagina 11 din 11

Pagini: << 7 8 9 10 11
Sari la pagina:
BECU13 Avatarul lui BECU13
Citeaza Raspunde

Postat de BECU13 pe 21 Ianuarie 2010 la 09:05

incearca o betie...dc nu merge, incearca mai multe...si asta bineinteles cu prietenii. iti vor aduce ei alte fete "minunate"
Dan_ID Avatarul lui Dan_ID
Citeaza Raspunde

Postat de Dan_ID pe 22 Ianuarie 2010 la 01:00

Ai abordat gresit problema , parerea mea . Nu trebuie sa o uiti , trebuie doar sa ii atribui un loc frumos in gandurile tale , si atat.Am avut aceeasi problema ca si a ta, doar ca in cazul meu , a fost cu happy end :D iti trebuie doar timp ;) Acorda-ti timp , si totul se rezolva de la sine.Si incearca sa o abordezi la modul prieteni.Doar ca sa lamuresti anumite curiozitati ale tale.Cu siguranta o sa treaca , asta nu e o problema , gandestete doar la cele ce-or sa vina si totusi....o sa vina
alexapostol Avatarul lui alexapostol
Citeaza Raspunde

Postat de alexapostol pe 22 Ianuarie 2010 la 02:38

Cu alta,asta este cel mai bun sfat.Stiu ca a mai fost,dar ramane cel mai bun.Si sa nu ti-o faci prietena pana nu gasesti pe alta.Caci altfel tot la ea o sa te gandesti.Asa ca gaseste-ti alta sa i-ti placa,sa-i placi,si indragostestete omule,este cel mai bun sfat.Stand degeaba nu v-ei reusi,si poate nu v-a fi prima,mai cauta,pana la urma gasesti alta care o sa reuseasca sa te faca sa o uiti.Nu incerca cu alcool,cea mai proasta alegere,efect pe termen f.f.f scurt,iar pe mai incolo o sa regreti,iesi din casa,plimbate ,cunoaste persoane noi si totul va fi bine
dinu_3k_4all Avatarul lui dinu_3k_4all
Citeaza Raspunde

Postat de dinu_3k_4all pe 22 Ianuarie 2010 la 09:05

Baga niste iarba
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Ianuarie 2010 la 09:15

'da ce e bou ,sa manance iarba?
De la: dinu_3k_4all, la data 2010-01-22 09:05:48Baga niste iarba
VYP3R Avatarul lui VYP3R
Citeaza Raspunde

Postat de VYP3R pe 22 Ianuarie 2010 la 13:21

un singur lucru te va ajuta: TIMPUL, absolut nimic propus din userii de mai sus nu ajuta, sunt doar "strigate de disperare". Unele vor ajuta pt cateva ore sa uiti dar sa nu uitam ca odata cu lasarea serii, noaptea are un cuvant de spus, si nu ai rezolvat nimic. Vindecarea unu suflete nu are loc nici intr-o zi doua, nici intr-o luna sau 5, iar cei ce spun ca s-au vindecat sub 1 an inseamna ca nu au iubit cu adevarat.
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 22 Ianuarie 2010 la 18:47

De la: alexapostol, la data 2010-01-22 02:38:44Cu alta,asta este cel mai bun sfat.Stiu ca a mai fost,dar ramane cel mai bun.Si sa nu ti-o faci prietena pana nu gasesti pe alta.Caci altfel tot la ea o sa te gandesti.Asa ca gaseste-ti alta sa i-ti placa,sa-i placi,si indragostestete omule,este cel mai bun sfat.Stand degeaba nu v-ei reusi,si poate nu v-a fi prima,mai cauta,pana la urma gasesti alta care o sa reuseasca sa te faca sa o uiti.Nu incerca cu alcool,cea mai proasta alegere,efect pe termen f.f.f scurt,iar pe mai incolo o sa regreti,iesi din casa,plimbate ,cunoaste persoane noi si totul va fi bine

Ms,cel mai bun sfat de pana acum,pacat ca nu a venit mai devreme,am aflat toate aste incercandu-le pe rand
CRAIGUSHER Avatarul lui CRAIGUSHER
Citeaza Raspunde

Postat de CRAIGUSHER pe 23 Ianuarie 2010 la 16:17

nu o sa reusesti niciodata daca deja a trecut1/2 de an, crede-ma la mn e deja triplu de timp fatza de ce a trecut la tine, asa ca singurul sfat e: impaca-te cu ea pana nu e prea tarziu !
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 23 Ianuarie 2010 la 17:16

nici pana acum nu ati reusit sa va dati seama ca nu scapi asa usor cand e vorba de o persoana e care ai iubit-o???
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2010 la 22:06

De la: Azzido, la data 2010-01-23 17:16:04nici pana acum nu ati reusit sa va dati seama ca nu scapi asa usor cand e vorba de o persoana e care ai iubit-o???

eu nici pana acum n-am reusit sa-mi dau seama ca nu e bine sa bei bere dupa vin dar sa mai si...
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 24 Ianuarie 2010 la 18:34

De la: Haps, la data 2010-01-23 22:06:22
De la: Azzido, la data 2010-01-23 17:16:04nici pana acum nu ati reusit sa va dati seama ca nu scapi asa usor cand e vorba de o persoana e care ai iubit-o???

eu nici pana acum n-am reusit sa-mi dau seama ca nu e bine sa bei bere dupa vin dar sa mai si...

Incearca si cu vin dupa bere,e placere!
Sigura data in viata mea cand nu am stiut ce am facut seara trecuta.M-am trezit pur si simplu in pat.
Mi-au povestit apoi prietenii cum m-au luat de la toaleta fetelor cu pantalonii in vine,zgaindu-ma la oglinda si rezemandu-ma de kiuveta care baltea mai mai sa dea p-afara
So..da-i cu vin dupa bere
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Februarie 2010 la 09:45

si ce vedeai in oglinda?
zorba Avatarul lui zorba
Citeaza Raspunde

Postat de zorba pe 19 Februarie 2010 la 10:51

am si eu ceva de adaugat :

foarte fain cand mai vezi pe unul altul ca nu poate uita pe cineva, asa eram si eu acum ceva ani in urma, insa astazi am ajuns asa de mecanic, incat daca vreau sa scot pe cineva din cap in secunda 2 omul ala nu mai exista pentru mine... e avantajos, insa nu e dragut deloc, si nu sunt mandru de mine, si toata stima si tot respectul pentru cel care inca mai stie sa aiba emotii... ca eu m-am alterat in ultimul hal, nu ma mai emotioneaza nimic...
Balaceancanet Avatarul lui Balaceancanet
Citeaza Raspunde

Postat de Balaceancanet pe 13 Martie 2010 la 21:30

Nu o scoti. O lasi acolo si cauti alta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Martie 2010 la 22:05

Cui pe cui se scoate, acuti altceva, pe moment se dilueaza sentimentul....
musashi Avatarul lui musashi
Citeaza Raspunde

Postat de musashi pe 14 Martie 2010 la 08:36

"Cum reusiti sa va scoateti o fata minunata din cap?"

Iti spargi capul
Coddy24 Avatarul lui Coddy24
Citeaza Raspunde

Postat de Coddy24 pe 14 Martie 2010 la 12:48

si eu incerc asta de vreo 8 luni ...sunt si eu cu alta si ea cu altul..dar pur si simplu nu`mi iese din cap...suntem in aceeasi situatzie Bro :(..daca esti din iasi tre sa ne vedem la o bere facem un fanclub ceva:))...eu am reusit in 8 luni sa uit 5 ani cu ea...dar mi`a revenit obsesia pt ea wtffff...:( daca gasesti vreo solutie buna pls anunta`ma si pe mine:D
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 14 Martie 2010 la 13:05

De la: interzisu, la data 2010-01-18 23:46:49iaca faceam caterinca de ei si am ajuns in locul lor...

deci(pt ca este o intrebare-concluzie),cum naiba mi-o scot pe tipa din cap?

Domnu` Dan... cum se poate asa ceva...ce intra intotdeauna iese...pe undeva..sau de undeva...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Martie 2010 la 17:59

De la: zorba, la data 2010-02-19 10:51:52am si eu ceva de adaugat :

foarte fain cand mai vezi pe unul altul ca nu poate uita pe cineva, asa eram si eu acum ceva ani in urma, insa astazi am ajuns asa de mecanic, incat daca vreau sa scot pe cineva din cap in secunda 2 omul ala nu mai exista pentru mine... e avantajos, insa nu e dragut deloc, si nu sunt mandru de mine, si toata stima si tot respectul pentru cel care inca mai stie sa aiba emotii... ca eu m-am alterat in ultimul hal, nu ma mai emotioneaza nimic...

nu dispera, o sa-ti treaca si faza asta...
Frikazoy Avatarul lui Frikazoy
Citeaza Raspunde

Postat de Frikazoy pe 15 Martie 2010 la 11:25

Te impusti!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 7 8 9 10 11
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info