De la: daria_ta, la data 2009-03-19 19:26:27De la: Hanyah, la data 2009-03-19 18:36:33Ce-mi place mie treaba asta...aproape (accentuez: aproape!) niciodata nu se pun in discutie femeile frumoase si inteligente (ambele trasaturi simultan). tot timpul se vorbeste ba de femeia frumoasa, ba de femeia inteligenta. sunt atatea femei si urate si proaste...cum sunt si femei frumoase si inteligente. plus ca si inteligenta asta este de atatea categorii, incat nici nu stiu ce intelege un barbat prin 'femeie inteligenta'.prin femeie frumoasa e simplu.
in fine. referitor la barbati...pt mine conteaza si ambalajul si continutul. plus ca sunt o persoana care adora frumosul, esteticul...asa ca ar fi o contradictie sa spun ca nu ma intereseaza. daca vreau doar sa discut (si deci fizicul nu conteaza) am o multime de amici cu care-mi pot impartasi filozofiile de viata. insa, pt mine ca sa ma implic intr-o relatie conteaza "licarirea" aia interumana, atractia (de toate felurile), potrivirea fizica si spirituala. nu stiu, dar nu pot spune ca fizicul este decisiv. fizicul imi atrage atentia si atata tot. intr-o relatie, am nevoie de o provocare spirituala foaaaarte puternica si de un barbat care sa ma atraga fara sa ma atinga.
De acord cu tine aproape in totalitate.Am un singur "amendament": inteligenta nu e de mai multe categorii, inteligenta este o trasatura cu care te nasti, e acel IQ care, cu cat e mai mare ca valoare (la femei!), cu atat ii sperie mai mult pe barbati! Pe acest fond se poate "dezvolta" o femeie ca intelect, ca pregatire, ca OM pana la urma, iar daca mai e si frumoasa...gata! Cum sa le faca fata?!
da...ai dreptate intr-o masura...insa ceea ce spui tu e intr-un fel inteligenta generala, istetimea (capacitatea unei persoane de a se descurca intr-o situatie data, de a gasi solutii la care altii ajung mai greu etc.). in acelasi timp, cand am spus ca inteligenta e de mai multe feluri, m-am gandit la o inteligenta sociala (interumana) pe care o poate avea o femeie, la o inteligenta logica (deci nu si interumana), la o inteligenta emotionala etc...ai inteles tu ideea. spre exemplu, eu pot sa am o super inteligenta sociala, dar sa fiu praf la aia logica sau emotionala.
Intr-adevar, partea la 'cum sa le faca fata' ai maaare dreptate...doar un barbat ca ea (si inteligent si frumos) stie raspunsul. :)
Si inca o chestie on topic: cred ca s-a 'cimentat' foarte mult faza ca femeile urate sunt mai inteligente dintr-un motiv pe care eu il gasesc foarte logic. o femeie cum este mai emotiva din fire decat un barbat, pune la suflet mai multe. fiind mai urata (vai ce nu-mi place cum suna!), s-a lovit de mai multe (de mai multe jigniri/ respingeri/ usi trantite and so on) si trecand prin tot felul de situatii mai dificile, a fost pusa in fata faptului ca trebuie sa se descurce cumva, singura. Si de-aici, intr-adevar poate, femeile care nu au in fizic un atu, sunt poate mai puternice, mai tupeiste, mai directe...adica trasaturi care pot masca foarte usor lipsa de inteligenta.