Un corp imperfect ii motiveaza mai putin pe barbati sa se implice in relatie?
Pagina 9 din 9

Toate forumurile » How to » Un corp imperfect ii motiveaza mai putin pe barbati sa se implice in relatie? » Pagina 9 din 9

Pagini: << 5 6 7 8 9
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2010 la 11:10

De la: Serrena, la data 2009-02-04 12:27:37Sunt curioasa... pana la urma kt de important e fizicul pt barbati???

e important si fizicul pentru unii cu toate ca la ce cazaturi de barbati vad cu pustoaice de brat imi sa am mai multa arogantza
concret eu anu trecut aveam la ora asta 101 kile si mi-am zis ca ar fi bine sa mai scad cu mai putine saorme si cu mai multa implicare sentimentala imposibila am ajuns la 85 kg....ma apuc de saorme din nou
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2010 la 11:18

De la: PICARD, la data 2010-08-02 11:10:40
De la: Serrena, la data 2009-02-04 12:27:37Sunt curioasa... pana la urma kt de important e fizicul pt barbati???

e important si fizicul pentru unii cu toate ca la ce cazaturi de barbati vad cu pustoaice de brat imi sa am mai multa arogantza
concret eu anu trecut aveam la ora asta 101 kile si mi-am zis ca ar fi bine sa mai scad cu mai putine saorme si cu mai multa implicare sentimentala imposibila am ajuns la 85 kg....ma apuc de saorme din nou

Ei, hai, ca am ras in hohote de data asta!

Esti criminal, zau asa! Auzi la tine..."anul trecut la ora asta..."...bine ca nu ai zis FIX la ora asta...iar "implicarea sentimentala imposibila"...a fost naucitoare, zdrobitoare!

Sa mor si mai multe nu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2010 la 11:23

De la: daria_ta, la data 2010-08-02 11:18:54
De la: PICARD, la data 2010-08-02 11:10:40

Ei, hai, ca am ras in hohote de data asta!

Esti criminal, zau asa! Auzi la tine..."anul trecut la ora asta..."...bine ca nu ai zis FIX la ora asta...iar "implicarea sentimentala imposibila"...a fost naucitoare, zdrobitoare!

Sa mor si mai multe nu!

agatzi una bucata femeie dificila, te indragostesti de ea, o enervezi dandu-te si la altele de pe forum stiind ca are un haker bun samaritean slabesc si eu , slabeste si ea nu rupem nici patul cand avantaje peste avantaje
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2010 la 18:00

da
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 10 Septembrie 2010 la 08:32

eeeeeeee rahaat
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info