Cum faci o femeie matura sa-ti cada in brate...?
Pagina 1 din 12

Toate forumurile » Femei » Cum faci o femeie matura sa-ti cada in brate...? » Pagina 1 din 12

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
speedemy Avatarul lui speedemy
Citeaza Raspunde

Postat de speedemy pe 4 Februarie 2009 la 20:07

Daca iti place o femeie cu mult mai mare ca varsta de cat tine si ai dori sa faca parte din viata ta..., daca ea se incapataneaza si nu doreste sa treaca bariera varstei, ce faci? Ar fi vreun truc prin care ea totusi sa ajunga in bratele tale...?
zuzuul Avatarul lui zuzuul
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 4 Februarie 2009 la 20:16

De la: speedemy, la data 2009-02-04 20:07:43Daca iti place o femeie cu mult mai mare ca varsta de cat tine si ai dori sa faca parte din viata ta..., daca ea se incapataneaza si nu doreste sa treaca bariera varstei, ce faci? Ar fi vreun truc prin care ea totusi sa ajunga in bratele tale...?

daca nu are peste 50 de ani, gasesti un pretext, te duci la ea acasa, spargi cel mai inalt bec, gasesti un pretext(ai becofobie:P) pui pe ea sa il schimbe, cum nu ajunge ii aduci un scaun, impingi scaunul si hop!! e in bratele tale

ideea e ca ea trebuie sa nu aiba peste 50 de ani si tu sa fii foarte agil altfel risti sa....ca becul sa nu fie singurul lucru spart
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 4 Februarie 2009 la 20:44

De la: speedemy, la data 2009-02-04 20:07:43Daca iti place o femeie cu mult mai mare ca varsta de cat tine si ai dori sa faca parte din viata ta..., daca ea se incapataneaza si nu doreste sa treaca bariera varstei, ce faci? Ar fi vreun truc prin care ea totusi sa ajunga in bratele tale...?

la fel cum faci orice femeie sa iti cada in brate!! un cot in gura si viteza de reactie sa o prinzi!!

bafta sa imi spui ce ai rezolvat!
liviu_blm Avatarul lui liviu_blm
Citeaza Raspunde

Postat de liviu_blm pe 4 Februarie 2009 la 20:48

Ce violent esti. Lasi urme si nu-i bine. Cloroformul sau clorura de etil sunt mai discrete si mai eficiente.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 4 Februarie 2009 la 21:38

incearca sa afli ce isi doreste...
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 4 Februarie 2009 la 23:57

sunteti dementiali

on topic , daca are peste 70 ii tragi tubul de oxigen de la gura , si cu ocazia asta musai sa pui gura pe ea pt ca nu numai ca o sa-ti cada in brate dar ramane si fara aer , uite asa devii parte vitala din viata ei , daca are intre 50 si 70 , ii dai una in lombara sigur pica , daca are mai putin de 50 ai primit deja raspuns pt asta , dar daca tu esti minor ai fi bine sa mai astepti putin nu de alta dar o bucata de vreme sigur n-ai s-o vezi ( cat sta la parnaie pt corupere de minori ) in rest , hai noroc
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 6 Februarie 2009 la 04:27

Ba... ceva-mi spune ca esti virgin. Daca ma insel, atunci esti complexat de ceva.

Am avut si eu in liceu o regizoare cu care lucram de care eram indragostit. Initial am crezut ca indragosteala poa' sa fie doar sexuala. In contextu asta am invatat ca e de mai multe feluri. Intr-o oarecare masura o doream si sexual, dar mult mai mult doream de-altele de la ea. Ai sa vezi ca din treaba asta tu inveti ce e aia FEMEIE nu FEMELA. E o diferenta.

ARE BALTA PESTE. SKIP! Gaseste una pe varsta ta!
Citeaza Raspunde

Postat de speedemy pe 6 Februarie 2009 la 04:29

Toti care raspundeti sunteti copii... Daca nu la buletin, dar la gandire... O gandire profunda ca a unui pusti de 10 ani... Nu e nimeni sa trateze subiectul in mod serios...? Toti faceti pe moralii si cand vedeti tipa tare la 50 de ani si poate si peste (sunt atatea)... toti va holbati cu ochii manati de privirile libidinoase si v-ati intrece care mai de care sa claxoneze, sa faca cu mana, sa urle, sa tipe dupa cum va da hormonu'n voi... Asta se intampla pentru ca nu stiti sa o abordati inteligent si sa vina sa-si deschida inima in fata voastra... Ca dovada mesajele expuse aici... Nimeni nu a putut sa trateze subiectul desi este parca in tendinta timpului sa ai ori o nevasta, amanta, prietena cu multi ani mai mica (asta e usor de dus de nas), ori sa aibe o femeie mai matura care stie sa arate bine (iar cine o are e intr-adevar dibaci la vraja)
zuzuul Avatarul lui zuzuul
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 6 Februarie 2009 la 09:41

De la: speedemy, la data 2009-02-06 04:29:48Toti care raspundeti sunteti copii... Daca nu la buletin, dar la gandire... O gandire profunda ca a unui pusti de 10 ani... Nu e nimeni sa trateze subiectul in mod serios...? Toti faceti pe moralii si cand vedeti tipa tare la 50 de ani si poate si peste (sunt atatea)... toti va holbati cu ochii manati de privirile libidinoase si v-ati intrece care mai de care sa claxoneze, sa faca cu mana, sa urle, sa tipe dupa cum va da hormonu'n voi... Asta se intampla pentru ca nu stiti sa o abordati inteligent si sa vina sa-si deschida inima in fata voastra... Ca dovada mesajele expuse aici... Nimeni nu a putut sa trateze subiectul desi este parca in tendinta timpului sa ai ori o nevasta, amanta, prietena cu multi ani mai mica (asta e usor de dus de nas), ori sa aibe o femeie mai matura care stie sa arate bine (iar cine o are e intr-adevar dibaci la vraja)

sa inteleg ca il cunosti pe tata?? chill.... daca ai citit doua comentarii d-ale mele ai impresia ca ma cunosti, ca stii cum gandesc.....e o sansa sa ai dreptate dar sunt infinit mai multe sa nu!!
vrei sa stii de ce am raspuns asa?? e simplu. pentru ca mi se pare o intrebare stupida( ) nimic mai mult. de ce?? aici te rog sa imi raspunzi tu...(vad ca si tu eviti sa raspunzi la intrebarea postului)

NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 6 Februarie 2009 la 11:22

cea mai eficace metoda in cazul in care are peste 30 d ani....ii spui ca tu ai 20.....fresh meat..
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 6 Februarie 2009 la 11:28

Hehe.. e cam greu.. dar reusesti cateodata. Eu am fost in situatia asta si am reusit. Dar stiam din start care-mi sunt sansele.. ea vroia si nu vroia.. ceva de genul acesta.. in adancul sufletului vroia sigur.. am simtit asta. Si m-am tinut de ea pana am avut-o. :P Mentionez ca e mai mare ca mine cu 5 ani. Ideea sta in felul urmator.. depinde foarte mult de relatia dintre voi.. cum se comporta cu tine.. daca iti da vreo sansa asa.. vezi si tu. daca simti ca ea ar vrea totusi.. atunci lupta, daca nu vrea si insisti.. ai sa devii sacaitor si.. lucrurile vor degenera prost. :)
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 6 Februarie 2009 la 16:42

De la: speedemy, la data 2009-02-06 04:29:48Toti care raspundeti sunteti copii... Daca nu la buletin, dar la gandire... O gandire profunda ca a unui pusti de 10 ani... Nu e nimeni sa trateze subiectul in mod serios...? Toti faceti pe moralii si cand vedeti tipa tare la 50 de ani si poate si peste (sunt atatea)... toti va holbati cu ochii manati de privirile libidinoase si v-ati intrece care mai de care sa claxoneze, sa faca cu mana, sa urle, sa tipe dupa cum va da hormonu'n voi... Asta se intampla pentru ca nu stiti sa o abordati inteligent si sa vina sa-si deschida inima in fata voastra... Ca dovada mesajele expuse aici... Nimeni nu a putut sa trateze subiectul desi este parca in tendinta timpului sa ai ori o nevasta, amanta, prietena cu multi ani mai mica (asta e usor de dus de nas), ori sa aibe o femeie mai matura care stie sa arate bine (iar cine o are e intr-adevar dibaci la vraja)

bai killer-e... eo n-am presupus ca te-am "citit". nu fa greseala pe care eu N-AM facut-o. Ia-ti coa.ele la spinare si fa ce vrei. Eo-ti zic doar ca daca ai ajuns pe forum sa intrebi asta, ori n-ai 33 de ani cum scrie in profil, ori esti cam retard.at...
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 6 Februarie 2009 la 16:55

dragutule , la mine in buletin scrie ca as fi femeie , cel putin dupa varsta , felul in care ti-am raspuns ar trebui sa-ti dea de gandit , daca tu intrebi asa ceva pe net eu as zice ca sansele tale sunt intre 2 si 0 , exceptand ca ar vrea un ons de la tine
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 6 Februarie 2009 la 17:17

Prost mai merge site asta, scrisesem mai mult si mai detaliat dar nu s`a salvat. PE SCURT:

Nu mai asculta la astia care sufera de ei pe aici, ca e boala incurabila. Mie mi se pare in tema intrebarea cu NUMELE FORUMULUI>>>> FEMEI, ca m`am saturat de topicuri gen SAL LA TOATA LWMEAAAAAA sau "m`am hotarat sa ma sinucid". Multe nu sunt de spus, o cuceresti ca pe oricare alta femeie, trebuie sa o atragi fizic si apoi partea putin mai delicata sa ii invingi preconceptiile legate de varsta, si o sa vezi ca nu e foarte greu dupa ce ii ascunzi mielu`n traista prima data si nu te faci de ras NU SUNT FORMULE MAGICE, mult timp dedicat ei, atat. In rest, detaliile sunt la mintea curcii, si nu stau sa`ti enumer cum sa te porti cu o femeie. Nu e greu sa vezi cand una te place, cand te asezi la ea la birou si te violeaza din priviri. Dar vezi ca e ca un drog, dupa ce ai una cu capul pe umeri, cu greu te mai poti uita la una de seama ta... pierdute in gandurile lor de femeie emancipata, te pisi pe tine de ras si alta nu.

O micuta completare: Eu ma refer la intervalul de varsta 20-30 de ani, ca mai incolo deja nu conteaza parerea mea, si ceea ce iti spun iti spun din experienta proprie. Peste 30 de ani as manca mult cacat sa ma pronunt.
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 6 Februarie 2009 la 17:27

sa stii ca varsta e un impediment major , si nu pt ca esti prost pt ca esti tanar sau ceva de genul asta , dar la o anumita varsta nu mai gusti copilariile , si in nici un caz un barbat care se poarta ca un baiat .... parerea mea
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 6 Februarie 2009 la 17:50

De la: gabi8ma, la data 2009-02-06 17:27:44sa stii ca varsta e un impediment major , si nu pt ca esti prost pt ca esti tanar sau ceva de genul asta , dar la o anumita varsta nu mai gusti copilariile , si in nici un caz un barbat care se poarta ca un baiat .... parerea mea

De`aia am spus ca trebuie sa`i dedici timp, si o sa`ti dai seama daca vrea un mascarici sau pe cineva in ton cu vremurile, sa`i spunem morocanos. Nu m`ai convins, fiindca stiu ce zic. Nu toate femeile sunt la fel, si in functie de ce iti doresti, te mulezi dupa ea la inceput... sau nu. Mi se par mult mai interesante femeile cu ceva mai multe primaveri ca mine pentru ca sunt mai solicitante din toate punctele de vedere, din pat pana la o discutie despre Nietzsche, si chiar ai ceva de invatat de la ele. Clar nu vorbesc despre parasute! Ce palaria mea subiect sa abordez eu cu una de seama mea, si desi varsta este identica, diferenta de gandire este de la cer la pamant, majoritatea ma PLICTISESC teribil, si alea care au ceva in cap sunt prea inchise in sine momentan si nu stau eu sa le arat calea spre lumina, sa se coaca singure. Dar iti spun cu mana pe inima ca foarte greu ma uit la colegele de facultate. Ca si potentiala pereche ma refer, ca animalic vorbind as da si in stanga si in dreapta.

Sa nu te superi pe mine ca n`ai de ce...
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 6 Februarie 2009 la 18:02

nu ma supar deloc , chiar imi place cum gandesti si cred ca ti-am spus asta si nu odata , eu ma gandeam asa : io femeie cu ceva mai multe primveri , cu un scop bine conturat in viata n-as avea rabdarea necesara sa ascult absurditatile unui baietel , uite chiar sapt trecuta vb cu cineva are 27 de ani , din primele 10 cuvinte mi-am dat seama ce vrea , pe urma a venit faza cu bravada , pe urma micile minciuni , pe urma insistenta , mai frate cand iti spun nu e nu si cand da e da , la mine nu exista poate , si nici cu diplomatia nu o duc bine , a iesit bietul cam sifonat , mi-a fost mila de el , dar mie imi plac lucrurile clare , pt ce sa prelungesc ceva ce nu ma intereseaza si nu vreau , "vrajelile" mai ales ma scot teribil din sarite , si daca iti permit sa te asezi langa mine nu inseamna automat ca vreau sa ma f*t cu tine punct , cam asta era ideea generala cu varsta
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 6 Februarie 2009 la 18:06

n-am inteles cum vine aia cu "in ton cu vremurile" , "morocanos" , eu sunt adepta proverbului "tacerea e de aur" ca daca il mai aud tocand ca o melita , ioai doamne am fugit ca vantul si ca gandul
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 6 Februarie 2009 la 18:14

Morocanos? Nu o lua la propriu, unul mai posac, chipurile ingandurat si care debiteaza pasaje celebre, nu stiu... am dat un exemplu. Pentru ca ai avut tu o experienta neplacuta, nu inseamna ca toti suntem niste mici monstruleti.

In ton cu vremurile am uitat sa ne mai bucuram si ce`i mai rau, am uitat pana si CUM sa ne bucuram, si din pacate asta devine incet incet STANDARDUL, dupa care ceilalti te catalogheaza. Ah asta o sa fie un ratat... ia uite cum rade ca prostu si se bucura la cacatul artificial primit de ziua lui de la un prieten. Nu intelege ca trebuie sa isi puna ordine in idei si sa se axeze pe MUNCA! Ii compatimesc, dar ai dreptate, intre ceea ce am spus eu si prostie ad-literam, respectiv proasta crestere, e doar un pas.
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 6 Februarie 2009 la 22:52

deoarece cum am mai amintit imi lipseste diplomatia nu voi raspunde la ultimul coment , doar am sa remarc ca nu stiu ce ai in ultima vreme dar esti f cinic si sarcastic si prea sec

niciodata n-am spus ceva de genul "toti barbatii sunt porci pt ca eu am luat-o in freza" , nici n-as spune pt ca nu e drept , sunt barbati si barbati , ca nu mi-a iesit mie pai asta e , viata merge mai departe , poate odata am sa repar si sectorul asta al vietii mele , dar acum n-am timp , si oricum am si eu partea mea de vina , si pt ca data viitoare sa fiu mai desteapta , trebuie sa-mi dau seama cum ,cand si in ce fel am gresit , asta ca sa nu fac un cerc din viata mea , nu cred ca a te bucura de lucrurile simple ale vietii te fac copilaros , ci felul in care expui niste pareri , si altele , ar mai fi de scris dar mi-e lene sa scriu asa de mult , in rest numai sanatate
Citeaza Raspunde

Postat de speedemy pe 7 Februarie 2009 la 03:09

Blue... mi se pare un raspuns destul de pertinent... si obiectiv! Asta e un fel de adevar general valabil. Si mi se pare cel mai plauzibil! Restul... un fel de copilasi plecati cu sorcova...
Citeaza Raspunde

Postat de speedemy pe 7 Februarie 2009 la 03:18

Berila..., exact acelasi motiv l-am avut cand am scris si il am cand ma uit dupa careva mai matura la propriu si la figurat... Asa ca te inteleg perfect! Tot inainte
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 7 Februarie 2009 la 16:12

De la: speedemy, la data 2009-02-07 03:09:51Blue... mi se pare un raspuns destul de pertinent... si obiectiv! Asta e un fel de adevar general valabil. Si mi se pare cel mai plauzibil! Restul... un fel de copilasi plecati cu sorcova...

EO?! PLECAT CU SORCOVA?!

pai vin cu drujba la tine ma!!! Te gasesc si-ti scot matele pe geam ma.. te tai in 6 bucati si te dau la porci sa te manance ma! dar nu inainte de a-ti scoate dintii si unghiile ca sa nu le pice greu la stomac!!!!!!

Hai sa-ti spun ceva sincer: Daca-ti pui astfel de probleme pe forum, esti cretin.
ovi93 Avatarul lui ovi93
Citeaza Raspunde

Postat de ovi93 pe 7 Februarie 2009 la 18:30

buna asta buna cu drujba radule....
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 7 Februarie 2009 la 19:04

sa inteleg ca se lasa cu sange...?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Februarie 2009 la 21:25

o agati ca oricare alta fem...si o sa cada in bratele tale..tre sa gaseasca prostu,...scz barbatul fatal sa o ia de nevasta ,doar nu o sa stea sg o vesnicie ..si multi prosti,scz barbati fatali ca tn care sa vrea una mai in varsta nu sunt..dar in mare o agati ca si pe celelate fete ,ii arati ca vrei ceva de la viata ,ca o iubesti si stii sa te descurci si sa faci bani( deci nu o sa o agati niciodata :))) )...a doua varianta e mai sigura,pune-i piedica si prinde-o in brate,ai grija sa nu aiba peste 100 kg k ai pus-o,te omoara,asa ajunge ea in bratele tale,indiferent de varsta:P...

p.s. asta e un topic mai idiot ca ale mele...mersi
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 8 Februarie 2009 la 02:22

De la: gabi8ma, la data 2009-02-06 22:52:14deoarece cum am mai amintit imi lipseste diplomatia nu voi raspunde la ultimul coment , doar am sa remarc ca nu stiu ce ai in ultima vreme dar esti f cinic si sarcastic si prea sec

niciodata n-am spus ceva de genul "toti barbatii sunt porci pt ca eu am luat-o in freza" , nici n-as spune pt ca nu e drept , sunt barbati si barbati , ca nu mi-a iesit mie pai asta e , viata merge mai departe , poate odata am sa repar si sectorul asta al vietii mele , dar acum n-am timp , si oricum am si eu partea mea de vina , si pt ca data viitoare sa fiu mai desteapta , trebuie sa-mi dau seama cum ,cand si in ce fel am gresit , asta ca sa nu fac un cerc din viata mea , nu cred ca a te bucura de lucrurile simple ale vietii te fac copilaros , ci felul in care expui niste pareri , si altele , ar mai fi de scris dar mi-e lene sa scriu asa de mult , in rest numai sanatate

Sunt chiar bine de fapt, nu stiu ce ti se pare atat de ciudat la exprimarea mea.
Si ca sa nu ramai cu o impresie gresita, respectivul comment nu a fost un atac la persoana ci o caracterizare a unei stari de fapt, a noastra ca si societate nu a ta. Unde m`ai vazut tu pe mine ca ma iau aiurea de lume, excluzand gramatica
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 8 Februarie 2009 la 18:11

mosule.. mi se pare mie sau tu esti cam gerontofil??? adica te holbezi dupa pustoaice de 50 de ani?? hmm.. clar esti gerontofil!!
Si apropo.. nici tu nu ai raspuns la topic

hai
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 8 Februarie 2009 la 18:15

scuze mosule... acu vazui ca tu ai lansat topicul asta!! deci nu trebuia sa raspunzi!!
dar dc ma intrebi pe mine, tot gerontofil imi pari!!!
parerea mea
liviu_blm Avatarul lui liviu_blm
Citeaza Raspunde

Postat de liviu_blm pe 8 Februarie 2009 la 18:30

Hai sa fiu si serios o data in viata. Omule, nu exista retete pentru asa ceva. Te duci peste ea, dai ce-i mai bun din tine si vezi ce iese. In final nu poate fi decat bine sau rau.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info