Cum faci o femeie matura sa-ti cada in brate...?
Pagina 9 din 12

Toate forumurile » Femei » Cum faci o femeie matura sa-ti cada in brate...? » Pagina 9 din 12

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2010 la 20:30

De la: 2006scj, la data 2010-04-07 20:25:11cu greu.......
si daca.....ea-i acolo si tu ,de tampit ce esti ,nu o vezi???
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 7 Aprilie 2010 la 21:09

bre nush cine-i frelid asta....da un lucru stiu sigur.....ca ma face tampit....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2010 la 21:16

cea care te adora!!!
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 7 Aprilie 2010 la 21:16

Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 7 Aprilie 2010 la 21:18

pai am vazut ca scrie jos....ca esti tot ce imi doresc....lda ii nu iau decat pe incercate.....asa ca la pepeni.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2010 la 21:24

De la: 2006scj, la data 2010-04-07 21:18:28pai am vazut ca scrie jos....ca esti tot ce imi doresc....lda ii nu iau decat pe incercate.....asa ca la pepeni.....
si..dac nu mai plec???ce dreaq te faci??
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 8 Aprilie 2010 la 07:35

schimb.....pepeneleee?!!
whispers Avatarul lui whispers
Citeaza Raspunde

Postat de whispers pe 8 Aprilie 2010 la 09:27

simplu....faci in asa fel incat sa te infieze....apoi totul vine de la sine!!!!
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 8 Aprilie 2010 la 17:37

De la: dasca777, la data 2009-02-07 21:25:28
De la: speedemy, la data 2009-02-04 20:07:43Daca iti place o femeie cu mult mai mare ca varsta de cat tine si ai dori sa faca parte din viata ta..., daca ea se incapataneaza si nu doreste sa treaca bariera varstei, ce faci? Ar fi vreun truc prin care ea totusi sa ajunga in bratele tale...?

o agati ca oricare alta fem...si o sa cada in bratele tale..tre sa gaseasca prostu,...scz barbatul fatal sa o ia de nevasta ,doar nu o sa stea sg o vesnicie ..si multi prosti,scz barbati fatali ca tn care sa vrea una mai in varsta nu sunt..dar in mare o agati ca si pe celelate fete ,ii arati ca vrei ceva de la viata ,ca o iubesti si stii sa te descurci si sa faci bani( deci nu o sa o agati niciodata :))) )...a doua varianta e mai sigura,pune-i piedica si prinde-o in brate,ai grija sa nu aiba peste 100 kg k ai pus-o,te omoara,asa ajunge ea in bratele tale,indiferent de varsta:P...

SUBSCRIU !!!
PERFECT !!!
10/10 !!!

p.s. asta e un topic mai idiot ca ale mele...mersi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Aprilie 2010 la 17:41

De la: 2006scj, la data 2010-04-08 07:35:07schimb.....pepeneleee?!!
vai de capul tau!!!!si daca-l iubesti???crezi ca merge??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Aprilie 2010 la 21:56

tot bateti campii cu femeia matura, dar am intrat in secolul XXI si nimeni nu vorbeste de femeia moderna...nimeni nu m-a lamurit cum stau lucrurile cu femeia aspirator.
femeia matura apartine secolului XX, ce tot o dati inainte cu ea?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Aprilie 2010 la 23:12

De la: Spyder, la data 2010-04-08 21:56:54tot bateti campii cu femeia matura, dar am intrat in secolul XXI si nimeni nu vorbeste de femeia moderna...nimeni nu m-a lamurit cum stau lucrurile cu femeia aspirator.
femeia matura apartine secolului XX, ce tot o dati inainte cu ea?

vrei sa spui ca femeia moderna nu matura? Matura tot ce-i sta in cale, fratioare ! Iar femeia aspirator aspira...la ce nu poate avea...
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 9 Aprilie 2010 la 09:44

fi un copil, si in acelas timp fi mult mai matur ca ea, orice femeie asta cauta.. ca sa se simta "iubita si protejata" oricat de mare ar fi se va face o mititica , (ma refer la ani) pt ca asa sunt femeile toate :D ca niste pisicute.
catalin_liahu Avatarul lui catalin_liahu
Citeaza Raspunde

Postat de catalin_liahu pe 9 Aprilie 2010 la 18:28

Ca sa o "cuceresti", cred ca ar trebui sa ii arati ca ceea ce-i lipseste se gaseste la tine din plin! Respectiv daca este o fire mai dura, va fi o pisicuta care cauta afectiune, etc. Pe de alta parte, daca este o fire matura va avea nevoie de cineva jovial, care sa o faca sa se simta ...(mai) tanara. Daca este visatoare (desi astea sunt "rara avis") are nevoie de cineva cu picioarele bine infipte in pamant pana la glezne, ati inteles algoritmul, se tinde spre echilibru in cuplu.
Dar cum avem de-a face cu eternul feminin zilnic si tot nu invatam nimic espre aceasta formidabila specie, te invit sa faci cum iti dicteaza constiinta si cum sunt imprejurarile.
Fir intins.
mayasy Avatarul lui mayasy
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 10 Aprilie 2010 la 10:20

care din voi de aici ati avut o rel sau o tentativa cu o femeie mai mare decat voi ? ca vad ca sfaturi dati da practica a facut cineva?,e o relatie la fel ca toate celelalte in privinta sentimentelor prob e de mentalitate si de cat de mult te doare de ce vor crede cei din jur asa ca inainte de a vrea sa te afisezi cu o tipa mai mare fa-ti o raddiografie si vezi daca esti destul de puternic sa primesti ce va sa vie ,daca e doar o aventura e bine sa fie de comun acord si fara implicatii ,poti sa ai surpriza sa te indragostesti dupa ce o cuceresti si sa nu -ti faci fata tie insusi si nici celor din jur care vor incepe sa te judece si sa te marginalizeze ..nu vei mai fi ca ei ...doar daca le vei dezvalui picanterii cum e cu o purisanca si de astea ,succces daca totusi esti decis
baiatul_cu_pitza Avatarul lui baiatul_cu_pitza
Citeaza Raspunde

Postat de baiatul_cu_pitza pe 10 Aprilie 2010 la 10:36

mi se rupe de ce zic ceilalti eu nu imi triesc viata dupa cum gandesc alti
baiatul_cu_pitza Avatarul lui baiatul_cu_pitza
Citeaza Raspunde

Postat de baiatul_cu_pitza pe 10 Aprilie 2010 la 10:37

De la: yuppy008751, la data 2010-04-10 10:36:36mi se rupe de ce zic ceilalti eu nu imi traiesc viata dupa cum gandesc alti
Liviu23 Avatarul lui Liviu23
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu23 pe 10 Aprilie 2010 la 10:38

De la: mayasy, la data 2010-04-10 10:20:03e o relatie la fel ca toate celelalte in privinta sentimentelor prob e de mentalitate si de cat de mult te doare de ce vor crede cei din jur asa ca inainte de a vrea sa te afisezi cu o tipa mai mare fa-ti o radiografie si vezi daca esti destul de puternic sa primesti ce va sa vie

Drept vorbesti... E la fel ca toate celelalte din punct de vedere sentimental. Asta daca se iubesc si unul din ei (cel mai tanar de obicei) nu umbla dupa banii celuilalt. Exista probleme in ceea ce priveste mentalitatea, cel mai in varsta luand de la sine "putere" (de obicei) ca are mereu dreptate. Dar daca sta si analizeaza cum era si el la varsta partenerului... Numai sa nu fie plin de orgoliu si sa nu recunoasca.

Am o astfel de relatie si nu am de ce sa ma rusinez. Prietenii m-au acceptat asa cum sunt. Parerea parintilor nu m-a interesat. I-am anuntat doar despre relatie si atat. E adevarat ca nu au avut nimic de comentat, dar si daca ar fi avut nu m-ar fi interesat. Amicilor nici nu are rost sa le spun, pentru ca sunt doar amici.

Asa ca nu mi-am facut niciodata griji in privinta celor din jur. Nu aveam de ce sa ma pregatesc pentru ce avea sa vina. Imi traiesc viata cum vreau, cu cine vreau si cum simt. E viata mea. Nu ma intereseaza ce spun si ce cred cei din jur!
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 10 Aprilie 2010 la 11:17

De la: yuppy008751, la data 2010-04-10 10:37:52
De la: yuppy008751, la data 2010-04-10 10:36:36mi se rupe de ce zic ceilalti eu nu imi traiesc viata dupa cum gandesc alti
toti ziceti la fel
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 10 Aprilie 2010 la 11:19

De la: Liviu23, la data 2010-04-10 10:38:04
De la: mayasy, la data 2010-04-10 10:20:03e o relatie la fel ca toate celelalte in privinta sentimentelor prob e de mentalitate si de cat de mult te doare de ce vor crede cei din jur asa ca inainte de a vrea sa te afisezi cu o tipa mai mare fa-ti o radiografie si vezi daca esti destul de puternic sa primesti ce va sa vie

Drept vorbesti... E la fel ca toate celelalte din punct de vedere sentimental. Asta daca se iubesc si unul din ei (cel mai tanar de obicei) nu umbla dupa banii celuilalt. Exista probleme in ceea ce priveste mentalitatea, cel mai in varsta luand de la sine "putere" (de obicei) ca are mereu dreptate. Dar daca sta si analizeaza cum era si el la varsta partenerului... Numai sa nu fie plin de orgoliu si sa nu recunoasca.

Am o astfel de relatie si nu am de ce sa ma rusinez. Prietenii m-au acceptat asa cum sunt. Parerea parintilor nu m-a interesat. I-am anuntat doar despre relatie si atat. E adevarat ca nu au avut nimic de comentat, dar si daca ar fi avut nu m-ar fi interesat. Amicilor nici nu are rost sa le spun, pentru ca sunt doar amici.

Asa ca nu mi-am facut niciodata griji in privinta celor din jur. Nu aveam de ce sa ma pregatesc pentru ce avea sa vina. Imi traiesc viata cum vreau, cu cine vreau si cum simt. E viata mea. Nu ma intereseaza ce spun si ce cred cei din jur!
esti matur si ok nici mie nu mia pasat dar lui da dupa aproape 2 ani de asta intrebam de vichime
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Aprilie 2010 la 11:28

De la: mayasy, la data 2010-04-10 10:20:03care din voi de aici ati avut o rel sau o tentativa cu o femeie mai mare decat voi ? ca vad ca sfaturi dati da practica a facut cineva?,e o relatie la fel ca toate celelalte in privinta sentimentelor prob e de mentalitate si de cat de mult te doare de ce vor crede cei din jur asa ca inainte de a vrea sa te afisezi cu o tipa mai mare fa-ti o raddiografie si vezi daca esti destul de puternic sa primesti ce va sa vie ,daca e doar o aventura e bine sa fie de comun acord si fara implicatii ,poti sa ai surpriza sa te indragostesti dupa ce o cuceresti si sa nu -ti faci fata tie insusi si nici celor din jur care vor incepe sa te judece si sa te marginalizeze ..nu vei mai fi ca ei ...doar daca le vei dezvalui picanterii cum e cu o purisanca si de astea ,succces daca totusi esti decis

Eu eu eu ....
la 21 de ani cu cine de 38 ..... dar nu a fost o relatie .... ca a tinut numai vreo 14 ore ... pana am plecat inapoi in campus sa ma schimb ....
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 10 Aprilie 2010 la 11:40

De la: asvreasieu, la data 2010-04-10 11:28:30
De la: mayasy, la data 2010-04-10 10:20:03care din voi de aici ati avut o rel sau o tentativa cu o femeie mai mare decat voi ? ca vad ca sfaturi dati da practica a facut cineva?,e o relatie la fel ca toate celelalte in privinta sentimentelor prob e de mentalitate si de cat de mult te doare de ce vor crede cei din jur asa ca inainte de a vrea sa te afisezi cu o tipa mai mare fa-ti o raddiografie si vezi daca esti destul de puternic sa primesti ce va sa vie ,daca e doar o aventura e bine sa fie de comun acord si fara implicatii ,poti sa ai surpriza sa te indragostesti dupa ce o cuceresti si sa nu -ti faci fata tie insusi si nici celor din jur care vor incepe sa te judece si sa te marginalizeze ..nu vei mai fi ca ei ...doar daca le vei dezvalui picanterii cum e cu o purisanca si de astea ,succces daca totusi esti decis

Eu eu eu ....
la 21 de ani cu cine de 38 ..... dar nu a fost o relatie .... ca a tinut numai vreo 14 ore ... pana am plecat inapoi in campus sa ma schimb ....
ai iesit din hartii salutare ,si tia prins bine practica ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Aprilie 2010 la 11:48

Eu eu eu ....

si banuiesc ca ai consumat ceva energie cu relatia asta ...te-ai simtit marginalizat sau dominat?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Aprilie 2010 la 11:58

Asta era acuma aproape 2 decenii ... in iasi
Liviu23 Avatarul lui Liviu23
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu23 pe 10 Aprilie 2010 la 12:15

esti matur si ok nici mie nu mia pasat dar lui da dupa aproape 2 ani de asta intrebam de vichime

Eeeh... Cat o dura... O sa ma doara daca nu o sa mai fie, dar cu siguranta nu o sa-mi para rau. O experienta in plus, din care cu siguranta am invatat si voi mai invata ceva. Si care imi va folosi in viitoarele relatii si nu numai. Toate au un rost!
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 10 Aprilie 2010 la 15:34

singuru lucru bun la femeile mai mari de 25 de ani e ca nu te mai chinui cu ele :D
hellen_hellenc Avatarul lui hellen_hellenc
Citeaza Raspunde

Postat de hellen_hellenc pe 10 Aprilie 2010 la 15:35

mda... ...ai putea sa faci ceva ...

te duci la ea direct si o saruti paional ca in filme...
rezultat garantat
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 10 Aprilie 2010 la 22:40

De la: asvreasieu, la data 2010-04-10 11:58:21Asta era acuma aproape 2 decenii ... in iasi
asvreaeu ai facut pracica aici in orasul meu inseamna ca ti-a prins bine de unde ai fugit din tudor?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Aprilie 2010 la 11:50

Eu eu eu ....

vai !!!! si te-ai mai schimbat, de atunci?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Aprilie 2010 la 14:09

ssssht de peste tot ....
am stat si in tudor si tg copou si in puskin ... si peste tot pe unde imi mai locuiau prietenele ... medicina, electro ....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info