O parere va rog!!!
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Femei » O parere va rog!!! » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
milkutza_dragutza Avatarul lui milkutza_dragutza
Citeaza Raspunde

Postat de milkutza_dragutza pe 4 Februarie 2009 la 20:12

De o luna de cand nu am mai avut relatii sexuale imi apre zilnic pe chilot lichid alb-galbui si am avut si mancarimi,iar acum imi intarzie ciclul.S-ar putea sa fiu gravida?????
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 4 Februarie 2009 la 20:40

De la: milkutza_dragutza, la data 2009-02-04 20:12:42De o luna de cand nu am mai avut relatii sexuale imi apre zilnic pe chilot lichid alb-galbui si am avut si mancarimi,iar acum imi intarzie ciclul.S-ar putea sa fiu gravida?????

pai sa vedem:
lichidul alb galbui, este duhul sfant.. e topit dupa tine!!cand ai mancarimi, el face sex cu tine. S-ar putea sa fii gravida cu un pui de candidoza sau vaginita micotica
daca faci baiat, zi-i Dasca!
milkutza_dragutza Avatarul lui milkutza_dragutza
Citeaza Raspunde

Postat de milkutza_dragutza pe 4 Februarie 2009 la 22:18

Pai dak nu vrei sa ajutzi oamenii cu un sfat mai bn abtine-te sa nu dai comentariu ...draga lawyer
zuzuul Avatarul lui zuzuul
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 4 Februarie 2009 la 22:34

draga lawyer...abtine te sa nu dai comentariu:P
carry on
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 4 Februarie 2009 la 22:39

De la: milkutza_dragutza, la data 2009-02-04 20:12:42De o luna de cand nu am mai avut relatii sexuale imi apre zilnic pe chilot lichid alb-galbui si am avut si mancarimi,iar acum imi intarzie ciclul.S-ar putea sa fiu gravida?????

pata asta alb-galbuie apare atunci cand in curand se veste ca va aparea ciclul .insa daca apare ff des poate fi vorba de o infectie vaginala, din cate stiu ter sa te duci la gincolog. s-ar pute sa fie o micoza...insa tot la ginecolog ajungi
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 4 Februarie 2009 la 22:40

Halla.
Lichidul alb-galbui de care ne spui este o scurgere vaginala care uneori apare inainte de mestruatie(ceea ce e ok), dar in alte cazuri(atunci cand se intampla des) ar putea reprezenta o infectie. :) Mancarimile ma fac sa cred ca este vorba de o mica infectie.. micoza/candidoza .. depinde si daca miroase urat sau nu. Daca mergi la farmacie iti vor recomanda niste ceaiuri pentru curatare, dar cred ca cel mai bine e sa vizitezi un ginecolog.
Despre menstruatia intarziata.. depinde cu cate zile a intarziat... asta depinde de la caz la caz; daca stii ca nu ai avut niciun contact neprotejat.. e clar ca nu ai cum sa ramai insarcinata asa... cu aer.
So.. sfatul meu.. mergi la ginecolog repede. E spre binele tau.
Bafta.
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 4 Februarie 2009 la 22:41

scz greselile gramaticale
ursumunte Avatarul lui ursumunte
Citeaza Raspunde

Postat de ursumunte pe 4 Februarie 2009 la 22:58

maicuta ce de ginecologi pe aici !!!!
oare ele unde sunt ! nu ajutati o fata la greu?
oare cat mai dureaza sa ti zica vtunu sa te culci cu el cati trece !
orcum mestruatia se regleaza cu contact sexual regulat.incerca si vezi de ce oi fi racita?
poate nu mai are cine sa te inveleasca.
Principessa_22 Avatarul lui Principessa_22
Citeaza Raspunde

Postat de Principessa_22 pe 5 Februarie 2009 la 01:17

1)ca sa afli daca esti gravida e simplu, cumperi un test de la farmacie.
2)in legatura cu lichidul alb-galbui si mancarimile apar de obicei in cazul unei infectii vaginale. Cel mai bine ar fi sa faci un control ginecologic. SUCCES
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 5 Februarie 2009 la 01:30

repede la largit ca o sfeclesti exista teste si medici vezi ca nu se unge pa paine....
marijuana Avatarul lui marijuana
Citeaza Raspunde

Postat de marijuana pe 12 Martie 2009 la 22:26

sunt sigura ca ai unele intrebari in leg cu ceea ce se intampla sh nu iti dai seama despre ce este vb.ar putea fi o infectie.nu te panica sh fa`tzi curaj sh mergi la un control ginecologic,asta va pune capat tuturor intrebarilor tale.bafta.
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 12 Martie 2009 la 22:56

De la: milkutza_dragutza, la data 2009-02-04 22:18:45Pai dak nu vrei sa ajutzi oamenii cu un sfat mai bn abtine-te sa nu dai comentariu ...draga lawyer

Milkutza dragutza.. te-ai suparat? era parerea mea si in acelas timp un raspuns la topicul tau de toata ciocolata...
Asa ceva nu se intreaba pe un forum de oameni plictisiti.. ca risti sa nu primesti raspuns la problema ta si blenoragia aia trebuie tratata cat mai repede!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Martie 2009 la 23:00

buna idee ai avut gagico, intrebi astfel de lucruri pe baietii de pe forumul yuppy, care APROPO, este DEDICAT NUMAI SI NUMAI LOR!!!!!!!
porcilor pe care noi ii iubim in fiecare zi pt ca ei sunt porci.

deci duduie, nu stiu ce varsta ai si nu ar schimba cu nimic parerea mea.. dar, OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vascozitatile tale pe yuppy....
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 13 Martie 2009 la 00:05

ihuuuu !!! ce scarbossss

suna a candidoza cum zicea si lawyer ...
serstanescu Avatarul lui serstanescu
Citeaza Raspunde

Postat de serstanescu pe 13 Martie 2009 la 00:14

nu stiu ce sa zic...poate,nu
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 13 Martie 2009 la 00:14

si daca tot ne-ai impartasit din lichidul tau galben si din mancarimile tale presupun ca vrei si niste retete de pe forum, si probabil o pensie alimentara de la cei de pe forum in caza ca esti insarcinata
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 13 Martie 2009 la 00:16

si ca o rezolvare ptr problema ta : vezi ce se intampla daca nu faci sex timp de o luna ? io zic sa te apuci iar de treaba ca in viitor sa nu mai ai asa surpize neplacute
roxanica Avatarul lui roxanica
Citeaza Raspunde

Postat de roxanica pe 19 Decembrie 2009 la 14:20

in schimb.. lichidul meu vaginal e alb ..dar curge ca si cum ar fi "mucozitate" ..am facut sex neprotejat ce este?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 19 Decembrie 2009 la 16:15

vezi ca asa esti...tu
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 19 Decembrie 2009 la 17:36

De la: roxanica, la data 2009-12-19 14:20:55in schimb.. lichidul meu vaginal e alb ..dar curge ca si cum ar fi "mucozitate" ..am facut sex neprotejat ce este?

manastire-ntr-un picior, ghici "ciuperca" ce-i?
roxanica Avatarul lui roxanica
Citeaza Raspunde

Postat de roxanica pe 19 Decembrie 2009 la 19:59

nu mai raspundeti k s va bagi in seama;)
care ma ajuta si pe mn?..lichidul meu vaginal e alb dar de 2 sapt curge din cand in cand in aspect de "mucozitate"..sunt racita ?..sau poate sunt gravida?.. am facut si sex neprotejat..dar nu si-a dat drumu in mine..care ma ajuta?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 19 Decembrie 2009 la 20:00

De la: roxanica, la data 2009-12-19 19:59:23nu mai raspundeti k s va bagi in seama;)
care ma ajuta si pe mn?..lichidul meu vaginal e alb dar de 2 sapt curge din cand in cand in aspect de "mucozitate"..sunt racita ?..sau poate sunt gravida?.. am facut si sex neprotejat..dar nu si-a dat drumu in mine..care ma ajuta?

nu ne spui de unde curge... nu ne ajuti deloc...

a fost doar sex oral?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 19 Decembrie 2009 la 20:01

De la: roxanica, la data 2009-12-19 19:59:23nu mai raspundeti k s va bagi in seama;)

te "ajut" eu, insa numai dupa ce ai fost la ginecolog si te-ai tratat complet.
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 19 Decembrie 2009 la 20:02

si eu...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 19 Decembrie 2009 la 20:02

De la: LeonKing, la data 2009-12-19 20:00:53

a fost doar sex oral?

sau a mai fost si un meniu la KFC inainte ?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 19 Decembrie 2009 la 20:04

De la: Haps, la data 2009-12-19 20:02:33
De la: LeonKing, la data 2009-12-19 20:00:53

a fost doar sex oral?

sau a mai fost si un meniu la KFC inainte ?

cu sos bbq?

pe la aripioare, asa...
SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 19 Decembrie 2009 la 22:19

stii ce te poate lamuri??...un psihiatru...dar unul foarte bun...de ginecolog...nu stiu ce sa zic..
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 19 Decembrie 2009 la 22:21

De la: SANDRA, la data 2009-12-19 22:19:55

stii ce te poate lamuri??...un psihiatru...dar unul foarte bun...de ginecolog...nu stiu ce sa zic..

eu as fi bun? sau haps?

sau amandoi odata?

googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 19 Decembrie 2009 la 22:24

Cred ca tu esti mai indicat, H are alte treburi :D
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 19 Decembrie 2009 la 22:27

De la: googoodoll, la data 2009-12-19 22:24:05Cred ca tu esti mai indicat, H are alte treburi :D

el de cine se ocupa?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info