Dragoste la prima vedere ?
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Femei » Dragoste la prima vedere ? » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
k1du Avatarul lui k1du
Citeaza Raspunde

Postat de k1du pe 5 Februarie 2009 la 04:06

Sau doar o aparenta?
nicoleta_giorgiana Avatarul lui nicoleta_giorgiana
Citeaza Raspunde

Postat de nicoleta_giorgiana pe 5 Februarie 2009 la 05:48

DOAR APARENTE.
UNEORI, TIND SA CRED CA DRAGOSTEA ADEVARATA A DISPARUT. SINCERA SA FIU, SPER SA MA INSEL...
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 5 Februarie 2009 la 14:39

dragoste la cartea postala,la fotografie...ce numa la vedere sa fie
amu sa nu ziceti pai daca nu o il vezi ghici din prima...
Citeaza Raspunde

Postat de nicoleta_giorgiana pe 8 Februarie 2009 la 23:24

o poezie scrisa de mn,gandindu-ma la o persoana pe care am iubit-o dar nu i-am aratat niciodata asta,

,,DRAGOSTE ADEVARATA

Sa poti iubi e minunat
Pacat ca totul s-a-ntamplat
Cand nu credeam cu adevarat
Ca sunt iubita...si-am plecat

Acum regret ce s-a-ntamplat
Nu-mi pot ierta k n-am lasat
Persoana care ma iubea
Sa-mi demonstreze dragostea

Timpu-n-apoi daca-as putea
Sa-l dau, eu, n-as mai astepta
Ca te-am iubit ti-as arata
Ca te iubesc ti-as demonstra

dak iubiti spuneti,aratati, nu lasati k totul sa treak pt k veti regreta enorm.eu asa am facu si acum regret
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 8 Februarie 2009 la 23:29

nicoleta sa stii ca este u n topic cu poezii ceva mai in spate , pana si dasca a contribuit la el , oricum e frumoasa poezia ta

on topic : da exista dragoste la prima vedere , sigur sigur
Citeaza Raspunde

Postat de nicoleta_giorgiana pe 8 Februarie 2009 la 23:32

ms
Citeaza Raspunde

Postat de nicoleta_giorgiana pe 8 Februarie 2009 la 23:33

cn e dasca?
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 8 Februarie 2009 la 23:36

De la: nicoleta_giorgiana, la data 2009-02-08 23:33:22cn e dasca?

e nenea care vroia sa-l violeze pe mos craciun cu reni cu tot , si asteapta coliva , lawyer l-a descris cel mai bine : devoratorul de coliva , in rest e super haios si simaptic
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Februarie 2009 la 01:44

De la: gabi8ma, la data 2009-02-08 23:29:40nicoleta sa stii ca este u n topic cu poezii ceva mai in spate , pana si dasca a contribuit la el , oricum e frumoasa poezia ta

exista pe dracu'. sau da. de fapt da exista. mi s-a intamplat si mie odata. am intalnit o fata in club si din prima clipa am avut ganduri serioase cu ea : sa fac cu ea cat mai multi copii fara nici o obligatie.
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 9 Februarie 2009 la 02:54

De la: Haps, la data 2009-02-09 01:44:06
De la: gabi8ma, la data 2009-02-08 23:29:40nicoleta sa stii ca este u n topic cu poezii ceva mai in spate , pana si dasca a contribuit la el , oricum e frumoasa poezia ta

exista pe dracu'. sau da. de fapt da exista. mi s-a intamplat si mie odata. am intalnit o fata in club si din prima clipa am avut ganduri serioase cu ea : sa fac cu ea cat mai multi copii fara nici o obligatie.

teoretic poti sa faci niste sute de mii in fiecare clipa. Ce bine ca gagicile au 1(raaar 2) ovul functional pe luna.. :)
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 9 Februarie 2009 la 21:13

si daca apare asa dintr-o data ? cu un zambet luminos , si cald de te baga in boala , la care as mai adauga niste maini superbe ....................... ehei ehei ehei , in momente in astea as vrea sa am elocinta lui radu , ca mi-au pierit cuvintele , dar am un zambet laaaaaaaaaaaaaaaarg pe fata , si puls peste 90/ min
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 9 Februarie 2009 la 21:14

teoretic poti sa faci niste sute de mii in fiecare clipa. Ce bine ca gagicile au 1(raaar 2) ovul functional pe luna.. :)

si tu sa-l nimeresti de fiecare data ........
lorena3000 Avatarul lui lorena3000
Citeaza Raspunde

Postat de lorena3000 pe 13 Februarie 2009 la 12:49

De la: k1du, la data 2009-02-05 04:06:15Sau doar o aparenta?

sigur k exista....
serenity Avatarul lui serenity
Citeaza Raspunde

Postat de serenity pe 15 Februarie 2009 la 18:50

Exista, da, si e minunata !!!
paulmoldovan Avatarul lui paulmoldovan
Citeaza Raspunde

Postat de paulmoldovan pe 17 Februarie 2009 la 18:05

........exista sigur.......doar k de obicei se sfarseste urat....... cat despre dragoste adevarata ...da exista si asta...cica am citit undeva cum k ...un om se indragosteste cu adevarat cel putin o data la 10 ani...
myoryk Avatarul lui myoryk
Citeaza Raspunde

Postat de myoryk pe 20 Februarie 2009 la 16:18

da destept te mai crezi mai dasca777. ai grija ca daca esti asacum esti aici si in viata nu o sa ti fie foarte bine... acum cu siguranta ai sa ma injuri dar mai incolo o sa mi dai dreptate. 2 mesaje ale tale am citit si am reusit sa mi fac o parere despre tine.
P.S. Astept injuratura :P
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 20 Februarie 2009 la 16:25

De la: myoryk, la data 2009-02-20 16:18:15da destept te mai crezi mai dasca777. ai grija ca daca esti asacum esti aici si in viata nu o sa ti fie foarte bine... acum cu siguranta ai sa ma injuri dar mai incolo o sa mi dai dreptate. 2 mesaje ale tale am citit si am reusit sa mi fac o parere despre tine.
P.S. Astept injuratura :P

aa...ma scuzi doamna sau domnisoara,dar nu te cunosc atat de bine incat sa te injur...si nu paria tot pe ce vezi sau ce citesti,asteapta-te al imprevizibil,asta e misterul viaetii si asta ne face sa vrem sa traim...nu iti fa pareri fara sa gandesti de 2 ori...aparentele inseala...
adda Avatarul lui adda
Citeaza Raspunde

Postat de adda pe 20 Februarie 2009 la 23:06

niko soooper tare pozia:X:X:Xstiu eu de cn e vb:*:*:*:
Citeaza Raspunde

Postat de nicoleta_giorgiana pe 20 Februarie 2009 la 23:19

cum le stii u pe toate...
myoryk Avatarul lui myoryk
Citeaza Raspunde

Postat de myoryk pe 22 Februarie 2009 la 21:35

bine raspuns. ai dreptate uneori aparentele pot insela dar nu intotdeauna. cu ce te ajuta aceasta atitudine pe forum? unii oameni chiar doresc sa cunoaca si parerea altora la intrebari care i framanta... nu crezi ca ar fi ok daca le ai respecta un pic dorinta aceasta?
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 22 Februarie 2009 la 21:49

Ce n-as da sa mai am anii vostri si sa ma indragostesc din nou la prima vedereeeeeeee!!!!!!!!!
marijuana Avatarul lui marijuana
Citeaza Raspunde

Postat de marijuana pe 12 Martie 2009 la 22:29

exista,dar are sfarsit tragic in cele mai multe cazuri.
m3rishor Avatarul lui m3rishor
Citeaza Raspunde

Postat de m3rishor pe 15 Martie 2009 la 08:37

sal
exista pe naiba dragoste la prima vedere, e doar POSESIVITATEA, atata... oricum, e misto
adda Avatarul lui adda
Citeaza Raspunde

Postat de adda pe 15 Martie 2009 la 09:55

da,dupa parerea mea exista dragostea la prima vedere,uite la mn a fost dragoste la prima vedere,iar aceasta dragoste persista de 1 an jumate
Tendon Avatarul lui Tendon
Citeaza Raspunde

Postat de Tendon pe 15 Martie 2009 la 11:05

Cine spune ca nu exista dragoste la prima vedere fie este ignorant(a) fie nu a avut parte si stiti cum e cu vulpea si cu strugurii da?.

numai bine.
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 15 Martie 2009 la 17:46

daca esti la munca si sefu nu te lasa sa stai pe mess,vrei sa vb cu un prieten direct de pe site fara sa instalezi vreun program acum ai posibilitatea.
http://got-you.org/
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 15 Martie 2009 la 23:39

De la: Tendon, la data 2009-03-15 11:05:51 Cine spune ca nu exista dragoste la prima vedere fie este ignorant(a) fie nu a avut parte si stiti cum e cu vulpea si cu strugurii da?.

numai bine.

Ai dreptate!!! Eu m-am indragostit de 3 ori la prima vedere si culmea de aceeasi fata, ce chestie!!! Prima oara m-am indragostit de fundul ei pe urma de sani si la final de buze.
Acum fugi si taie-ti tendoanele la baie......
Tendon Avatarul lui Tendon
Citeaza Raspunde

Postat de Tendon pe 16 Martie 2009 la 15:35

"Acum fugi si taie-ti tendoanele la baie."

"Mai bine taci si lasa impresia ca esti prost decat sa vorbesi si sa inlaturi orice dubiu"
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 16 Martie 2009 la 18:20

De la: Tendon, la data 2009-03-16 15:35:47"Acum fugi si taie-ti tendoanele la baie."

"Mai bine taci si lasa impresia ca esti prost decat sa vorbesi si sa inlaturi orice dubiu"

Waw! Pe-asta chiar n-o stiam!!!
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 16 Martie 2009 la 23:41

De la: k1du, la data 2009-02-05 04:06:15Sau doar o aparenta?

Dragoste la prima vedere? nu exista!! poate exista doar o atractie fizica foarte puternica pe care unii o recunosc ca atare, altii cred ca s-au indragostit.
Parerea mea
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum