Mic dejun la pat
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » Mic Dejun La Pat » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
jdemii_de_creme Avatarul lui jdemii_de_creme
Citeaza Raspunde

Postat de jdemii_de_creme pe 5 Februarie 2009 la 10:40

Hello all...as avea si eu nevoie de un sfat intr'o problema.
Ma gandeam sa ii pregatesc prietenei mele un "mic dejun la pat" si nu prea stiu cam ce anume sa ii prepar sau din ce ar trebui constituit acest breakfast..

Thanks anticipat
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 12:17

De la: jdemii_de_creme, la data 2009-02-05 10:40:50Hello all...as avea si eu nevoie de un sfat intr'o problema.

Ma gandeam sa ii pregatesc prietenei mele un "mic dejun la pat" si nu prea stiu cam ce anume sa ii prepar sau din ce ar trebui constituit acest breakfast..

Thanks anticipat

Cred ca ai impresionao mult mai mult daca pe o tava i-ai duce un trandafir si cateva cuvinte dulci ca de ex: "iubita mea ai fost minunata aseara", sau "esti atat de frumoasa in dimineata asta". Oricum sunt sigura ca imaginatia ta e foarte bogata
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 5 Februarie 2009 la 12:21

eu zic sa-i pui niste bani...shi un biletzel....pleaca mai repede ca vine gajika-mea...:)))
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 5 Februarie 2009 la 12:25

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-05 12:21:43eu zic sa-i pui niste bani...shi un biletzel....pleaca mai repede ca vine gajika-mea...:)))

=)))))
andrush Avatarul lui andrush
Citeaza Raspunde

Postat de andrush pe 5 Februarie 2009 la 12:26

o painica prajita, o dulceata fina, un suc proaspat, o cafeluta(daca bea) si cum s-a mai scris ..un trandafir( ce culoare vrei tu)...in definitiv, gestul conteaza nu neaparat ce ii aduci
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 12:28

De la: jdemii_de_creme, la data 2009-02-05 10:40:50Hello all...as avea si eu nevoie de un sfat intr'o problema.

Thanks anticipat

Si totusi ca sa-ti raspund la intrebarea ce ai putea sa-i pregatesti ca si mic dejun, poti alege:

-o paine prajita
- Un ou fiert sau un ou ochi preparat in apa

- Cafea infuzata sau filtru

- Miere de albine

- Suc de fructe

- Salata de fructe (mere, pere, portocale, grepfrut, smochine, curmale, nuci, struguri, kiwi, banane etc.), miere, cereale integrale, cu sau fara frisca

- Grau fiert cu miere si nuca pisata.

- Cereale integrale

- Lapte simplu sau cu o cantitate mica de cacao sau cafea

- Iaurt sau lapte batut

Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 5 Februarie 2009 la 12:30

De la: adnana, la data 2009-02-05 12:28:12

Thanks anticipat

Si totusi ca sa-ti raspund la intrebarea ce ai putea sa-i pregatesti ca si mic dejun, poti alege:

-o paine prajita

- Miere de albine

- Suc de fructe

- Salata de fructe (mere, pere, portocale, grepfrut, smochine, curmale, nuci, struguri, kiwi, banane etc.), miere, cereale integrale, cu sau fara frisca

- Cereale integrale

- Iaurt sau lapte batut

da ci parere ai tu...ca-i hotel de 7*...:)))..c pretentzii....:)) ..amice...o cafea ar fi d ajuns...itzi garantez eu...;)..nu d alta dar sunt persoane care chiar nu au pofta d mancare dimineatza...shi tanjesc dupa o cafea...shi un Kent 8(RECLAMA..poate-mi iau shi eu un ban)...;)
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 12:33

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-05 12:30:34
De la: adnana, la data 2009-02-05 12:28:12

Thanks anticipat

-o paine prajita

- Miere de albine

- Suc de fructe

- Cereale integrale

- Iaurt sau lapte batut

da ci parere ai tu...ca-i hotel de 7*...:)))..c pretentzii....:)) ..amice...o cafea ar fi d ajuns...itzi garantez eu...;)

din tot ce am enumerat eu acolo el trebuie doar sa aleaga ceva. i-am dat mai multe sugestii.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Februarie 2009 la 12:56

buna.....imi cer scz k ceea c vreau eu sa spun nu tine de subiectul vostru....dar as vrea sa stiu si eu cate femei se cred istete pentru k profit de slabiciunea unui barbat?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Februarie 2009 la 13:06

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-05 13:01:11
De la: ingerash, la data 2009-02-05 12:56:58buna.....imi cer scz k ceea c vreau eu sa spun nu tine de subiectul vostru....dar as vrea sa stiu si eu cate femei se cred istete pentru k profit de slabiciunea unui barbat?

asa asa....zi-le...shi eu am una care profita d mine...mereu cauta pwla....dar n-am shi eu nevoie de liniste....poate vreau sa vb...sa stam impreuna....dar nu dom'le...pwla...pwla shi iar pwla...:((

dar aici nu e vb de mine.....adica este.....de fapt am primit un mesaj de la fosta prietena a fostului iubit in care zice k este isteata k a profitat de slabiciunea lui si k in felul asta a reusit sa ne desparta.
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 5 Februarie 2009 la 13:12

De la: ingerash, la data 2009-02-05 13:06:08
De la: ingerash, la data 2009-02-05 12:56:58buna.....imi cer scz k ceea c vreau eu sa spun nu tine de subiectul vostru....dar as vrea sa stiu si eu cate femei se cred istete pentru k profit de slabiciunea unui barbat?

asa asa....zi-le...shi eu am una care profita d mine...mereu cauta pwla....dar n-am shi eu nevoie de liniste....poate vreau sa vb...sa stam impreuna....dar nu dom'le...pwla...pwla shi iar pwla...:((

dar aici nu e vb de mine.....adica este.....de fapt am primit un mesaj de la fosta prietena a fostului iubit in care zice k este isteata k a profitat de slabiciunea lui si k in felul asta a reusit sa ne desparta.

1:baga-ti pwla in ea....profita d slabiciunea ei ptr pwla
2:de curiozitate care era slabiciunea prietenului tau...sau avea o slabiciune ptr ea...?
3:...shi dupa ce-ti bagi pl in ea ii multzumesti ca te-a scapat de el..;)ca a aparut exact cand trebuia..
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 13:13

Dar despre ce slabiciune este vorba?
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 13:20

De la: adnana, la data 2009-02-05 13:13:22

Asa cum spune si NuStiuNimic, multumestei ca te-a scapat de el si ca a aparut atunci cand trebuia.
aaaa si mai spunei ca nu a fost asa isteata din moment ce nici ea nu mai este cu el.
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 5 Februarie 2009 la 13:27

De la: adnana, la data 2009-02-05 13:20:15
De la: adnana, la data 2009-02-05 13:13:22

Asa cum spune si NuStiuNimic, multumestei ca te-a scapat de el si ca a aparut atunci cand trebuia.
aaaa si mai spunei ca nu a fost asa isteata din moment ce nici ea nu mai este cu el.

nu-i spune treaba aia cu isteatza...ca o sa cazi shi u d fraiera...:))las-o asa...vb multa nu-i buna...:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Februarie 2009 la 13:35

pai mai bine v-as da mesajul ei si sa-mi spuneti parerea voastra

"habar nu ai cat de mult ma bucur ca nici nu mai vorbiti.Chiar daca el imi reproseaza ca numai din cauza mea,ii va trece repede.Si ca sa stii,pentru cultura ta generala toti acei prieteni buni care ii tot spuneau si inca ii spun numai aberatii lui robert sunt pusi de mine:)):)):)).Asta au facut inca de cand am banuit eu ca ceva ar putea fi intre voi.A fost greu sa va despart ,dar in cele din urma am triumfat,si stii de ce?Pentru ca nimeni nu se pune cu mine.Chiar n-ai observat ca daca eu ii spun ceva el asa face si este usor influentabil(trebuie doar sa fii isteata si sa profiti de slabiciunea lui).Tu nu ai fost si ai pierdut si sunt foarte bucuroasa.Daca nu sunt eu fericita nici voi nu veti fi.NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 5 Februarie 2009 la 13:40

De la: ingerash, la data 2009-02-05 13:35:00pai mai bine v-as da mesajul ei si sa-mi spuneti parerea voastra

"habar nu ai cat de mult ma bucur ca nici nu mai vorbiti.Chiar daca el imi reproseaza ca numai din cauza mea,ii va trece repede.Si ca sa stii,pentru cultura ta generala toti acei prieteni buni care ii tot spuneau si inca ii spun numai aberatii lui robert sunt pusi de mine:)):)):)).Asta au facut inca de cand am banuit eu ca ceva ar putea fi intre voi.A fost greu sa va despart ,dar in cele din urma am triumfat,si stii de ce?Pentru ca nimeni nu se pune cu mine.Chiar n-ai observat ca daca eu ii spun ceva el asa face si este usor influentabil(trebuie doar sa fii isteata si sa profiti de slabiciunea lui).Tu nu ai fost si ai pierdut si sunt foarte bucuroasa.Daca nu sunt eu fericita nici voi nu veti fi.NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ia da shi mie nr "prietenei" tale de telefon...ca m-am enervat tare...;)...sa vada c inseamna suferintza>:)..mai ales ca vad ca ejti shi din galati....deci ii posibil s-o cunosc...
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 14:31

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-05 13:40:46
De la: ingerash, la data 2009-02-05 13:35:00pai mai bine v-as da mesajul ei si sa-mi spuneti parerea voastra

ia da shi mie nr "prietenei" tale de telefon...ca m-am enervat tare...;)...sa vada c inseamna suferintza>:)..mai ales ca vad ca ejti shi din galati....deci ii posibil s-o cunosc...

sti ce zic eu?

sugereazai sa intre pe forum. Cred ca NuStiuNimic i-ar vei de hac

Oricum saraca fata e clar ca are numai lipsuri.Sufera de lipsa de personalitate si de caracter.
Nu merita sa te cobori la nivelul ei.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 5 Februarie 2009 la 14:37

ceai de tei cu romparkin,salata de matraguna,copite de cai morti prajite,o cessca de lovitura de ciocan,lapte de taur...
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 16:33

De la: adi, la data 2009-02-05 14:37:10ceai de tei cu romparkin,salata de matraguna,copite de cai morti prajite,o cessca de lovitura de ciocan,lapte de taur...

Asa o alinti tu pe iubita ta???
jdemii_de_creme Avatarul lui jdemii_de_creme
Citeaza Raspunde

Postat de jdemii_de_creme pe 5 Februarie 2009 la 17:34

"ingerash" mersi ca te bagi peste mine :))..sa imi dai un pm cu id'ul tau de yahoo sa iti trimit o poza in care sa iti arat unde e butonul de "new topic"...
Ceilalti...thanks for your sfaturi..imi vor fi de ajutor ..
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 5 Februarie 2009 la 17:36

ce imseamna alint...aaa batatita la curut...
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 17:43

De la: adi, la data 2009-02-05 17:36:28ce imseamna alint...aaa batatita la curut...

ALINT inseamna = Vorbă sau gest pline de dragoste; mângâiere, rasfat...
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 17:46

De la: jdemii_de_creme, la data 2009-02-05 17:34:54"ingerash" mersi ca te bagi peste mine :))..sa imi dai un pm cu id'ul tau de yahoo sa iti trimit o poza in care sa iti arat unde e butonul de "new topic"...
Ceilalti...thanks for your sfaturi..imi vor fi de ajutor ..

Asteptam sa ne spui cum a fost micul dejun pregatit de tine. Si ce ai ales pana la urma.
bafta
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 5 Februarie 2009 la 17:49

pai alint ii dau la cainele meu ca ala apreciaza mai bine dragostea decat o tampita de femeie....
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 17:58

De la: adi, la data 2009-02-05 17:49:53pai alint ii dau la cainele meu ca ala apreciaza mai bine dragostea decat o tampita de femeie....

Suna a misoginism aici deja.Pacat, poate pe de o parte te inteleg, pe de alta nu. dar asa cum mana stanga nu-i la fel ca dreapta, nici femeile nu sunt la fel si nici barbati nu sunt la fel. Deci nu trebuie sa generalizezi.
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 5 Februarie 2009 la 22:31

adi sigur tu te-ai inrudit cu dasca , nu stiu nimic la fel , unul are ce are cu coliva , celalalt cu p**a , bai masculi afla ce sunteti , railor , parca va vad cum va schimbati in fata iubitei

adi sa stii ca poti sa incerci tu primul micul dejun propus de tine , asa sa vedem si noi daca e comestibil sau nu , si daca nu nu-i mare pierdere , sunteti destui
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 6 Februarie 2009 la 04:22

cum ar spune cineva de pe forum: "De la un rac cel mai probabil auzi: BA! iti fac ceva de mancare cum n-ai mai mancat!"

Eo-ti propun sa-i faci o simpla omleta, dar sa o faci cu ea de fata, in timp ce povestiti. Ce-ati visat, etc. te prinzi tu. :)
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 6 Februarie 2009 la 11:05

De la: adnana, la data 2009-02-05 17:43:13
De la: adi, la data 2009-02-05 17:36:28ce imseamna alint...aaa batatita la curut...

....shi bataitza la curutz...
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 6 Februarie 2009 la 11:07

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-06 11:05:54
De la: adnana, la data 2009-02-05 17:43:13

....shi bataitza la curutz...

gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 6 Februarie 2009 la 17:12

De la: radhookoo, la data 2009-02-06 04:22:36cum ar spune cineva de pe forum: "De la un rac cel mai probabil auzi: BA! iti fac ceva de mancare cum n-ai mai mancat!"

Eo-ti propun sa-i faci o simpla omleta, dar sa o faci cu ea de fata, in timp ce povestiti. Ce-ati visat, etc. te prinzi tu. :)

omleta e ceva prea gras de dimineata , mai bine salata , da restul merge de minune si daca masa de bucatarie e rezistenta .... .... si ce bineeee e ; cea mai buna salata din lume
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info