Sunt timid si s-ar putea s-o pierd...
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » sunt timid si s-ar putea s-o pierd... » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 Februarie 2009 la 19:53

Zilele trecute am intalnit o fata, am urcat amandoi in tren cu aproximativ o ora mai devreme si ca sa mai treaca timpul am intrat intr-o discutie ce avea sa dureze vreo 4 ore.
Am coborat in aceiasi gara si am ajutat-o cu bagajul pana la un TAXI. Intre timp ea imi ia numarul de telefon si ne despartim...
Am tinut legatura si dupa 5 zile am iesit la un suc, dupa care am urcat pe munte foarte aproape de Rarau...
Am fost foarte apropiati mai tot timpul si m-am simtit foarte bine cu ea langa mine.
La sfarsit m-a pupat pe obraz, si sunt sigur ca vrea mai mult, dar mie frica sa nu fac vreo greseala... asa fata nu mai gasesc!
Urmeaza sa iesim din nou... astept cateva sfaturi klumea si va zic de pe acuma ca ma lipsesc de critici... THANK U!
andreutza_162001 Avatarul lui andreutza_162001
Citeaza Raspunde

Postat de andreutza_162001 pe 6 Februarie 2009 la 23:43

fi tu insuti,nu incerca sa pari ceea ce nu esti ca daca e sa te placa o sa te placa asa cum esti
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 7 Februarie 2009 la 10:49

De placut ma place, da' eu vreau sa ma si iubeasca...
Faza e ca nu sunt un expert intr-ale pupacitului si din cauza asta am avut parte de doua esecuri consecutive...
Fata asta e asa draguta si frumusik si normala si desteapta si spontana si nush ce m-as face daca as pierde tot.
Cum o fac pe ea sa ma sarute? ca eu unul nush daca-o sa mai incerc...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 7 Februarie 2009 la 21:01

EVRIKA!!!
am reusit...am fost astazi pe la ea, cica eram in trecere :D si i-am cumparat ceva ce-i place, deja e oficial :D Multumesc andreuta esti o dulce!
andreutza_162001 Avatarul lui andreutza_162001
Citeaza Raspunde

Postat de andreutza_162001 pe 8 Februarie 2009 la 17:30

ma bucur ca ai reusit .toate cele bune
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Februarie 2009 la 17:58

de la "a vrea sa te sarute" pana la "vreau sa ma iubeasca"
omule, io zic ca e un pas urias! nici macar nu stii ce inseamna una alta, si vrei lucruri marete!
pfff...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Februarie 2009 la 01:48

De la: Vieriu, la data 2009-02-07 10:49:25De placut ma place, da' eu vreau sa ma si iubeasca...
Faza e ca nu sunt un expert intr-ale pupacitului si din cauza asta am avut parte de doua esecuri consecutive...
Fata asta e asa draguta si frumusik si normala si desteapta si spontana si nush ce m-as face daca as pierde tot.
Cum o fac pe ea sa ma sarute? ca eu unul nush daca-o sa mai incerc...

am mai zis-o pe forumul asta. ai grija la ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample. io am patit-o.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 9 Februarie 2009 la 14:32

Poate ca ai dreptate greenie, da' eu cred ca un sarut nu-i sarut fara iubire, doar un gest gol, lipsit de continut si de sentimente.

si mai cred ca, daca sarutul e sincer atunci apare si iubirea...

...gresesc?

real_daphne Avatarul lui real_daphne
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 9 Februarie 2009 la 15:15

Cati ani ai?
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 9 Februarie 2009 la 15:19

21 probabil.... dupa profil.
Hum.. ma bucur ca esti fericit, dar ai grija ce faci... nu te arunca ca un nebun. :-) E un sfat prietenesc.. ar trebui sa vezi daca.. chiar se merita. Daca te arunci si nu merge.. tot tu iesi rau.
Ai rabdare, ai grija.. lasa lucrurile sa vina de la sine asa.. si incercati sa va cunoasteti.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Februarie 2009 la 16:18

De la: Vieriu, la data 2009-02-09 14:32:48Poate ca ai dreptate greenie, da' eu cred ca un sarut nu-i sarut fara iubire, doar un gest gol, lipsit de continut si de sentimente.

si mai cred ca, daca sarutul e sincer atunci apare si iubirea...

...gresesc?

un sarut nu'i sarut fara iubire???
mmh.... un sarut un conteaza pt nimic.. sarutul nu inseamna iubire, iubirea e muuuult mai complicata, complexa decat un simplu sarut.
pasiunea in sarut?? aah....pai aia parca parca seamana cu ceva....

deci, concluzia: un sarut nu inseamna iubire, totul e doar in imaginatia ta!

si'atunci, sexul ce e?? DRAGOSTE??

mai ai de lucrat..acolo sus!
ovi93 Avatarul lui ovi93
Citeaza Raspunde

Postat de ovi93 pe 9 Februarie 2009 la 22:50

Poate ca ai dreptate greenie, da' eu cred ca un sarut nu-i sarut fara iubire, doar un gest gol, lipsit de continut si de sentimente.

mda frumos spus..mai ales de catre cineva de varsta ta...;))
b_paul_88 Avatarul lui b_paul_88
Citeaza Raspunde

Postat de b_paul_88 pe 10 Februarie 2009 la 08:58

da nu rata santa, sai arati cine esti de fapt, nu te preface, fi tu insuti
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 10 Februarie 2009 la 16:21

oricum frumos modul tau de a gandii! dar fi si u atent si vezi de intradevar si ea te pretuieste in acelas mod...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Februarie 2009 la 16:25

soso?? crezi ca varsta ma face sa cred in iubirea pusa intr'un sarut????

atunci nu esti decat un naiv.. si la inceput de drum.

iti urez bafta de acum incolo, casca bine ochii, nu tot ce zboara se mananca.... comparativ cu sarutul unei tipe.. sa nu crezi ca dintr'un sarut iti daruieste ea inima ei...

prostii..
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 13 Februarie 2009 la 06:54

Foarte corect. Ies in club si intr-o seara sarut cate 3, 4 daca am chef.. sunt o gramada de fete care se lasa asa, dar asta chiar nu inseamna nimic nici pentru mine.. nici pentru ele.
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 13 Februarie 2009 la 06:56

Oricum.. din cate a povestit el.. se pare ca fata e fina asa.. si draguta. Dar chiar si asa.. ai grija. :)
Cele mai dragute.. devin cele mai rele cateodata.. si chiar stiu ce spun. :)
Oricum.. eu am riscat mereu.. si din punctul meu de vedere se merita.. mai suferi.. o mai dai.. dar macar nu stai asa.. stresat, constrans.. faci ceea ce simti. :)
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 13 Februarie 2009 la 10:03

Devin rele cand le este jignita inteligenta...
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 14 Februarie 2009 la 02:53

Sau ca n-au pic de inteligenta. :))
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Februarie 2009 la 01:09

Mesaj pentru Greenie si blueperspective.
1.Cei care saruta pentru distractie nu saruta si pentru iubire!
2.Nu toti oamenii sunt la fel!
3.Incercati o perspectiva mai obiectiva!
4.Spiritul critic inseamna si apreciere!
5.Ma iubeste!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Februarie 2009 la 01:11

THANK YOU ALL!
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 15 Februarie 2009 la 01:39

geez ... nu-mi vine sa cred ... frate esti virgin?????

sarut, iubire ... wtf ..revino-ti ca esti in secolul 21 ...

vrei sa te iubeasca asa direct ... sa te sarute si gata sa innebuneasca din cauza iubirii care o poarta pt tine ... parca se uita maica-mea la o telenovela de genul asta ... geez, nu-mi vine sa cred ca sunteti barbati/baieti :S...

la 2 incercari esuate ... ce experienta ai u in iubire...macar ai idee cu ce se mananca? sau ai citit pe net definitia, si te-ai uitat la cateva filme romantice, pe care u intamplator le consideri documentare, si ti-ai facut asa o parere despre iubire?

"Cei care saruta pentru distractie nu saruta si pentru iubire"?? sarut -> iubire ... cale lunga omule, mai e si sexul undeva pe acolo ...

"Nu toti oamenii sunt la fel" ??? logic, ca daca am fi toti ca tine, am fi condusi de femei ...

"Incercati o perspectiva mai obiectiva" ??? sincer pe asta nu am inteles-o... in legatura cu ce ? cu sarut -> iubire? sarut din iubire? geez...

"Spiritul critic inseamna si apreciere" ??? de cand? nu te-as aprecia nici daca as fi beat ...

"ma iubeste" ?? de cand sunteti impreuna? oficial? din momentul in care i-ai facut un cadou care ii place, parca asa spuneai la un mom dat ... omg... daca ti-a spus ea ca te iubeste, ia pune-o sa si demonstreze ... sa revii cu un raspuns, SINCER!!!

grow up ....
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Februarie 2009 la 16:09

Daca sunt virgin? DA frate sunt virgin!
Nu pot sa spun ca stiu prea multe, da' stiu cu ce se mananca!
ffs VirtLoop! get a life!
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 15 Februarie 2009 la 16:22

bla bla a mea ... ce sa zic ... bv frate. si dk e virgin ce? mare chestie. de park a fi virgin sau nu iti aduce sau nu inteligenta sau nu. degeaba esti dezvirginat (probabil ca de catre cu.@$e sau asa cva) dk tot cu c@#u te porti/comporti cu o femeie. si dk sa uitat la telenovele ce? bv lui, fiecare cu ce-i place. dk a luat un film romantic pe post de documentar ... iarasi bv lui, bine ca a reusit cu asa cva, ca de obicei in viata reala nu prea seamana cu ce e acolo si nu prea poti sa aplici din pacate ... asa ca ... ink o data bv.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2009 la 19:23

hai frate reveniti'va ce dreq... dl virgin, incepi cu faze de grow up pt cei care incearca sa iti spuna un punct de vedere, in momentul in care tu vezi doar iubirea aia care se baga intr'un sarut... o pla mare... esti atat de orb, ca e greu sa o scoata cineva cu tine la capat.. nusj ce dreq mai incercam.
vroiam doar sa ii tin partea lui Virloop si sa ii dau dreptate in TOT ce a spus..
uite ASTA e om care a trait frate...

bravo pt raspuns.. si da, se pare ca mai sunt si d'astia..
complexatilor!

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Februarie 2009 la 22:24

Ma doare la patina!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Februarie 2009 la 23:25

Pe "Yuppy" ca si in orice alta comunitate apar "interlopii" niste mahari care stiu de toate, ei sunt miezu'. Trebuie sa mentionez ca in spatele monitorului e foarte posibil sa gasim niste uscati supti de viata.

Bai fratilor, eu daca as fi in locul vostru m-as impusca ca sa nu mai chinui si pe altii cu prostia mea!

Hai sa fim seriosi nu aveti altceva de facut? Mai iesiti si voi mai vedeti una alta!

Nu mai fiti asa incuiati!
Lasati si pe altii sa traisca, nu putem fi toti asa ca voi!
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 17 Februarie 2009 la 08:18

De la: rieddell, la data 2009-02-15 16:22:41bla bla a mea ... ce sa zic ... bv frate. si dk e virgin ce? mare chestie. de park a fi virgin sau nu iti aduce sau nu inteligenta sau nu. degeaba esti dezvirginat (probabil ca de catre cu.@$e sau asa cva) dk tot cu c@#u te porti/comporti cu o femeie. si dk sa uitat la telenovele ce? bv lui, fiecare cu ce-i place. dk a luat un film romantic pe post de documentar ... iarasi bv lui, bine ca a reusit cu asa cva, ca de obicei in viata reala nu prea seamana cu ce e acolo si nu prea poti sa aplici din pacate ... asa ca ... ink o data bv.

tocmai asta e problema ... te uiti la filme romantice ca la documentare, devii fraier ... asa ceva nu o sa gasesti niciodata in real life ... si plus de asta, te prostesc rau astfel de filme ...a fi virgin nu e neaparat ceva rau, dar cand esti cretin si virgin si visezi la iubire dupa un sarut e grav ... atat de grav incat e de ordinul penibilului ... eventual sa mai postezi si pe un forum parerile tale ...
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 17 Februarie 2009 la 09:17

De la: Vieriu, la data 2009-02-15 23:25:53Pe "Yuppy" ca si in orice alta comunitate apar "interlopii" niste mahari care stiu de toate, ei sunt miezu'. Trebuie sa mentionez ca in spatele monitorului e foarte posibil sa gasim niste uscati supti de viata.

Bai fratilor, eu daca as fi in locul vostru m-as impusca ca sa nu mai chinui si pe altii cu prostia mea!

Hai sa fim seriosi nu aveti altceva de facut? Mai iesiti si voi mai vedeti una alta!

Nu mai fiti asa incuiati!
Lasati si pe altii sa traisca, nu putem fi toti asa ca voi!

Imi pare rau ca nu a aparut primul post pe care l-am scris ... in orice caz o sa incerc sa fiu scurt ... vieriu? u te-ai uitat in ultimul timp in oglinda? nu cumva vorbesti despre tine? legat de uscati supti de viata?

Viata mea momentan e perfecta, am un job, am prieteni, iesiri destul de dese ... nici nu mi-as dori mai multe ... dar u ce ai vieriu? un calculator si o camera in apartamentul mamei? Ai vrea sa ai viata mea macar o zi ...

cat despre prostia mea ... daca u numesti asta prostie, ai citit ultimul topic aparut pe yuppy? Cica se cheama "sunt timid si s-ar putea s-o pierd..." geez, si e scrisa de un ratat, care cica vrea sa astepte sa fie sarutat de o individa, si sa-l iubeasca dupa aceea ... eee, ce zici de asta? cred ca m-a intrecut, nu?

Acum serios cretinule, nu cred ca eu trebuie sa imi fac o viata, eu in principiu mi-am ales-o, acum trebuie doar modelata .. apropo cu ce te ocupi? facultate, sau si de acolo te-au respins ?

In principiu cam atat am avut de spus ... nu te obosi sa dai vreo replica, nu ma mai intereseaza acest topic, e mult prea idiot ... mai ales ca e scris de un idiot ...

Ok, vroiam sa zic Good Luck ... dar ma abtin cand vine vb de tine, iti doresc un singur lucru ...dezvirginare placuta ... a creierului
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 17 Februarie 2009 la 16:08

Bai virtloop te-as intreba daca sti macar ce inseamna cuvantul "cretin"... da dupa fata ta asa ai cam putini ani de scoala, asa ca am sa te las...
Uite care-i treaba, eu am deschis subiectu' asta dintr-un singur motiv > pentru sfaturi...
Cam multe posturi offtopic si cam multa prostie...

Eu am plecat de aici ca e plin de hackeri
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info